teşekkürler bursal. gerçekten buraya alıştıktan sonra zor olmuştur birden oraya adapte olmanız ama... ben ciddi anlamda çok şey öğrendim orada. o kadar tecrübeli anneler var ki. mutlaka katılmasanız bile en azından okuyun derim.
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
selam kizlarrrrr,
anam ne olmus boyle ya, sabah beri yoktum gozlerim portledi ne oldugunu anliyim okuyayim derken.
her iki topiginde farkli kokusu var ilk basta da dedigim giib. ben ikisini de cok seviyorum.
yavas yavas taniyoruz birbirmizi, isteyen istedigi yerde yazar paylasir.
ecemmmmmmm bu topik sensiz olmaz kiiiii, ben sana takilmayi cok seviyodum ama gitme yoksa atlarim en yakin koprudeeeeennnnnnnn
Düzelttim nisancım iki elle 4 iş yapmaya çalışırsan öle oluyo işte :))
kızlar bana müsade yenilerimizi yarın eklerim özel mesaj atarsanız daha iyi olur atamayanlar için eskileri de takip ediyorum bide tablodaki sıraya göre yazarsanız bilgileri kolaylık oluyo bazen kafa yoğun oluyo karıştırmiim :)
hepinizi öpüyorummm
dipdipnott: eceeeeem bekleniyor vede özleniyorsun yarın görüşürüzz inşallah
yapım gereği insanlarla sert bir üslupla konuşamam ben... eğer böyle anlaşıldıysam özür dilerim...
amacım tepkimi dile getirmekti..
ayrıca sayfa sahibi olmak gibide bir amaç gütmedim.. amacım aile gibi olduğumuz arkadaşlarımızı tekrar bir araya toplamaktı..
neyse tekrar sayfayı açmanızdan dolayı teşekkür ederim..
ama yanlış anlaşılmak beni çok kırdı...
benden bugünlük bu kadar arkadaşlar... bir süre paylaşımdan uzak kalsam ii olacak...
kendinize ii bakın...
evet canım ben memnunum izbanı biliyormusun salhane duragında 5 dakika bile sürmüyor indikten sonra bayraklıya yakın yani ...ama dogumu çınarlıda yaptırıyor...
İzmirin heryerini bilmiyorum canım evlilik nedeniyle buraya geldim birde belki bilirsin torbalı ilçesindeyim her yere uzak o yüzden hastane konusunda zorlanıyorum doğum çınarlıda ise zor sgk anlaşması yok ve doğum için fiyatı 2500 dediler ben o kadar para vermek istemiyorum açıkçası çok teşekkür ederim cavap verdiğin için :)
Düzelttim nisancım iki elle 4 iş yapmaya çalışırsan öle oluyo işte :))
kızlar bana müsade yenilerimizi yarın eklerim özel mesaj atarsanız daha iyi olur atamayanlar için eskileri de takip ediyorum bide tablodaki sıraya göre yazarsanız bilgileri kolaylık oluyo bazen kafa yoğun oluyo karıştırmiim :)
hepinizi öpüyorummm
dipdipnott: eceeeeem bekleniyor vede özleniyorsun yarın görüşürüzz inşallah
teşekkürler bursal. gerçekten buraya alıştıktan sonra zor olmuştur birden oraya adapte olmanız ama... ben ciddi anlamda çok şey öğrendim orada. o kadar tecrübeli anneler var ki. mutlaka katılmasanız bile en azından okuyun derim.
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.