kızlar beni de ekleyinn :) yaş:22 - il:istanbul - B.Doğum Tarihi:16.03.2013 - cinsiyet:%80 erkek( ama bariz gördük) - isim: Efe
Canım Dilem ekliyo şimdi çıktı Yarin kaldığı yerden devam edecek
Ben cenk beye gidiyorum jimerde
brsa içindemi ilçedemisin ben m.k.paşada oturuyorum ama bi gün anlaşıp biyerde buluşalım tanışalım ya
Ben nilüferdeyim olur vallahi görüşelimDilem ve ecemde Bursa'da başka gelmek isteyenler varsa onlarda gelir )) bulantilarim hala devam ediyor yatıyorum yeni yeni yemek yiyorum daha oncede yazmıştım 7 kilo verdim birazcık daha geçsin iyi olucam ins uygun bı zaman bulup görüşelim hep beraber
anlıyorum ben çok isterim görüşmek ben her brsaya geldiğimde nilüfere gidiyorum ablam orda fatih lisesi yanında. sırameşelerde bi abim . karamandada diğer abim oturuyor. bende 62 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 59 ama ben 2 gündür azda olsa yemeye başladım inşallah en kısa zamanda iyi olursun canım
İnşallah canım ben ertugrulkentteyim sizin aile her ilceye bolunmus ne guzel ortak bı nokta belirleriz inşallah bir an evvel gecer bulantilarimiz :)
benim iki gündür karnım çok belirginleşti normal mi bu kadar zaman da kilolu biri de değilim...belim falan da ağrıyordu bugün de ara ara kasıklarıma elektrik çarpması gibi agrı giriyor çıkıyor acaba iç karnım mı gelişiyor? biraz tedirgin oldum ben
niye kapatıldı aaaaaa
o listeyi de ben yapacaktımneyse.
slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
her ay olduğu gibi bu ayda adetim geçti 4gün.
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem
niye kapatıldı aaaaaa
o listeyi de ben yapacaktımneyse.
Selam kızlarr bayadır giremedim tatildeyim fırsat olmadı aramıza yeni arkadaşlar katılmış yeni forumlar açılmış ohhooo çok şey kaçırmışım bende tatildeyim bebişimle hergün denize giriyoruz karnımda baya çıktı artık herkez anlıyor hamile olduğumu çok eğlencelii:)) Sabıesızlıkla tatil dönüşünü bekliyorum doktora gidicez kuzucuğumu görebilicem ve cinsiyetini kesin olarak öğrenicem artık çok heycanlı amannn sağlıklı olsunda erkek kız hiç farketmez umarım sizlerde iyisinizdir şimdilik iyi muhabbetler hepinizee
benim iki gündür karnım çok belirginleşti normal mi bu kadar zaman da kilolu biri de değilim...belim falan da ağrıyordu bugün de ara ara kasıklarıma elektrik çarpması gibi agrı giriyor çıkıyor acaba iç karnım mı gelişiyor? biraz tedirgin oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?