Seni düşünüyordum snsy niye gelmedi diye kapatılmadı eski yerimize geldi liste fikride benden çıktı ama ben beceremeyeceğim İcin Dilem üstlendi sayfa yoneticisinde onu Yonlendirdi 1 sayfayı ona verdi listeyi rahat yapıp güncellemesi icin
günaydın kızlar, beni de ekler misiniz
tahmini d.tarihi: 14.03.2013
İl: bartın
Beklenen doğum tarihi: 22.03.2013
Cinsiyet belli değil
isim düşünülmedi..
slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
her ay olduğu gibi bu ayda adetim geçti 4gün.
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem
aaa ne güzel ben medicale ahmet yılmaza gidiyorum siz nereye gidiyorsunuz??
brsa içindemi ilçedemisin ben m.k.paşada oturuyorum ama bi gün anlaşıp biyerde buluşalım tanışalım ya
İnşallah canım ben ertugrulkentteyim sizin aile her ilceye bolunmus ne guzel ortak bı nokta belirleriz inşallah bir an evvel gecer bulantilarimiz :)
Selam kızlarr bayadır giremedim tatildeyim fırsat olmadı aramıza yeni arkadaşlar katılmış yeni forumlar açılmış ohhooo çok şey kaçırmışım bende tatildeyim bebişimle hergün denize giriyoruz karnımda baya çıktı artık herkez anlıyor hamile olduğumu çok eğlencelii:)) Sabıesızlıkla tatil dönüşünü bekliyorum doktora gidicez kuzucuğumu görebilicem ve cinsiyetini kesin olarak öğrenicem artık çok heycanlı amannn sağlıklı olsunda erkek kız hiç farketmez umarım sizlerde iyisinizdir şimdilik iyi muhabbetler hepinizee
Günaydın annecikler
Umarım güzel bir gün olur hepimiz için..
Anam dün ki gerginlik neydi öyle,neyse yine bir aradayızecem de gelir inşaallah en kısa sürede
Öpüyorum hepinizi..
Kizlar acilmis ya burasi cok sevindim bende kapandi diye uzulmustum bi iki kere obur tarafa baktim hic sarmadi binlerce sayfa var yahu orda !! Bi gunde neler olmus oyle zma mubarek bi bende hic degisiklik yok hala oguruyorum hala kusuyorum dun gece hic uyumadim(((
kızlar sabah sabah askiyi arayıp bir adamla kavga ettim. böyle devlet memuru olmaz olsun yaa. konuşmayı bilmiyor öküz adam tersliyor beni ben de ağzının payını verdim
günaydın kızlar beni de ekleyin,
il:NİGDE
tarih: 04.03.2013
erkek: UMUT
kız: DİCLE
Sen şu bebeği hayırlısıyla birini dövmeden doğurabilseydin
Günaydın Kızlarrr....
nasılsınız bugün?
tablo için bilgileri gönderenleri ekledim tek tek yazıyodum ama kirlilik yapmiiim dedim :)
Bursanın havası iyi bugün kapalı aşırı sıcaklık yok sabah az kalsın merdivenden düşüyodum bu arada çok şükür tutundum kurtardım kendimi sakar ben
şimdi kaçırdıklarımı okuyup cevapliiim
Tablo için sağol canım,kendine de dikkat et lütfen ya kötü birşey olsaydıNeyse çok geçmiş olsun.Ben korkudan dolgu topuk bile kullanamıyorum artık.Allahım bebeklerimizi de bizi de korusun inşaallah..
aminn canım valla topuklu da değil ama nasıl kaydı bilmem işyerinin merdivenleri kötü o yüzden hep tutunarak inip çıkıyorum Allah korusun
Ankaralı buldum. canım hangi hastaneye gidiyorsun benim hastane problemim var da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?