2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

o zaman beni de ekleyinn

İl:Ankara
Bekln. Doğum tarihi: 27 Mart
İsim: Eşim gelsin düşünücez

günaydın kızlar beni de ekleyin,
il:NİGDE
tarih: 04.03.2013
erkek: UMUT
kız: DİCLE

günaydın kızlar, beni de ekler misiniz

tahmini d.tarihi: 14.03.2013

Günaydın annecikler
Umarım güzel bir gün olur hepimiz için..
Anam dün ki gerginlik neydi öyle,neyse yine bir aradayızecem de gelir inşaallah en kısa sürede
Öpüyorum hepinizi..

Merhaba,herşeyden önce Allah gönlüne göre versin,kucağını boş bırakmasın inşaallah.Benim de hafif lekenmem olmuştu,bebek yerleşiyor denirmiş.İnşaallah senin de öyledir.Ama stress yapma ve ümitlenme.Ben ne zaman ümitlendiysem o ay ağlaya zırlaya regl olurdum.Bırak kendiliğinden gelsin.İnşaallah inşaallah isteyen herkesin,hepimizin sağlıklı uzun ömürlü evlatları olur..

Kizlar acilmis ya burasi cok sevindim bende kapandi diye uzulmustum bi iki kere obur tarafa baktim hic sarmadi binlerce sayfa var yahu orda !! Bi gunde neler olmus oyle zma mubarek bi bende hic degisiklik yok hala oguruyorum hala kusuyorum dun gece hic uyumadim(((

Günaydın Kızlarrr....

nasılsınız bugün?
tablo için bilgileri gönderenleri ekledim tek tek yazıyodum ama kirlilik yapmiiim dedim :)

Bursanın havası iyi bugün kapalı aşırı sıcaklık yok sabah az kalsın merdivenden düşüyodum bu arada çok şükür tutundum kurtardım kendimi sakar ben

şimdi kaçırdıklarımı okuyup cevapliiim

aaa ne güzel ben medicale ahmet yılmaza gidiyorum siz nereye gidiyorsunuz??

bende Çekirge'de Yılmaz Çetin'e gidiyorumm:)

brsa içindemi ilçedemisin ben m.k.paşada oturuyorum ama bi gün anlaşıp biyerde buluşalım tanışalım ya

aaaa ben merkezdeyim ama eşim kemalpaşalı bol bol gidip geliyoruz akrabalar var orda :)

İnşallah canım ben ertugrulkentteyim sizin aile her ilceye bolunmus ne guzel ortak bı nokta belirleriz inşallah bir an evvel gecer bulantilarimiz :)

beşevler tarafındayım bende ertuğrula geliyorum bazen arkadaşım orda oturuyo saygının oralarda :)

ohh ne güzel valla benim içinde yüz lütfen bu sene ayaklarımı bile sokamadım denize
bekliyoruz dönüşünü iyi tatiller :) çok yorma bebişini

Günaydın annecikler
Umarım güzel bir gün olur hepimiz için..
Anam dün ki gerginlik neydi öyle,neyse yine bir aradayızecem de gelir inşaallah en kısa sürede
Öpüyorum hepinizi..

inşallah canım gelsin tabe bırakmasın bizi burda bizde öpüyoruz seni

Allah kolaylık versin canım ya kimisinin işte böle çok zorluyormuş bende bişey yok şükür kız çok bulandırır diyolar bilemiyorum hurafemidir artık ama bişey dedi mi doktorun tahminde bulundu mu?

Tablo için sağol canım,kendine de dikkat et lütfen ya kötü birşey olsaydıNeyse çok geçmiş olsun.Ben korkudan dolgu topuk bile kullanamıyorum artık.Allahım bebeklerimizi de bizi de korusun inşaallah..

Tablo için sağol canım,kendine de dikkat et lütfen ya kötü birşey olsaydıNeyse çok geçmiş olsun.Ben korkudan dolgu topuk bile kullanamıyorum artık.Allahım bebeklerimizi de bizi de korusun inşaallah..

aminn canım valla topuklu da değil ama nasıl kaydı bilmem işyerinin merdivenleri kötü o yüzden hep tutunarak inip çıkıyorum Allah korusun

Kizlar günaydın hepinize Dilem senlerde Cok yakınımşız sayginkente cok yakin oturuyorum besevlerde bize yakin artık bı görüşme ayarlicaz inşallah kısa zamanda bugün kapalı bı güne uyandık daha iyi serin olsun yağmur yağsın bunalıyoruzbende Cok korkuyorum bu arada düşüncem diye sakarlıktan ii bak bebise :) akdeniz dün benim daha azdı bulantim suan yine var yatıyorum hala bı gecse…kalkıp bişeyler yiycem şimdi sonra annem gelecek Esi temizliycez biraz sürekli yattığım İcin zor geliyo bu arada dün gece ilk kez hamile yastığıma yattım biraz belim ağrımış yan yatmaktan ama amac oydu zaten yüzüstü uyumamak neyse herkese işinde gücünde kolay gelsin )) buu arada sonsy yaşadığın olay İcin üzüldüm cnm kimse İcin strese girme bosver

Allah kolaylık versin canım ya kimisinin işte böle çok zorluyormuş bende bişey yok şükür kız çok bulandırır diyolar bilemiyorum hurafemidir artık ama bişey dedi mi doktorun tahminde bulundu mu?[/QUOTE]

İkili testim haftaya persembe belki o zaman bi tahmon soyler ben en skn bayramdan sonraki gun gitmistim doktora bebisimi ozledim valla kac haftadir hic gormedim kimbilir ne kadar buyumustur kiyamam ben ona cok mide bulantisi yapti beni perisan etti ama napayim ondan baska bisey icinde cekilmez zaten bu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…