2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
vayyy vay bizim yan topikten kızlardanda burda olan var

kıvırcıkkk, nifado, intromtrack yakaladım siziii

beni de listenize ekleyin kızlarr;

istanbul ,
isimler ömer yusuf...
kız ismi zeynep

teşekkr ederim..

Rica ederimm...

Kızlar kendi kendime uydurmuyorsam bana öyle gelmediyse ben kıpırtı hissettim :)

Sağ tarafımda hemde çok net ayan beyan hissettim yaaa kayınvalidem erkek bebek sağda olur kızdan daha önce hareketlenir dedi :) bana da erkek gibi geliyo ama haydiii hayırlısıııı kıpırtı çok şirindi yaa :)

bende duydum erkek bebek kendini daha çabuk belli edermiş... doğrudur canım güzel bir his olsa gerek bizde daha bişeyler yok allah gönlünüze göre sağlıklı sıhatli bir evlat versin kucağınıza..

bende duydum erkek bebek kendini daha çabuk belli edermiş... doğrudur canım güzel bir his olsa gerek bizde daha bişeyler yok allah gönlünüze göre sağlıklı sıhatli bir evlat versin kucağınıza..

aminnn inşallah sağlık hayırlı olsun kız erkek önemli değil gerçekten çok değişik tekmeleri hissedince nasıl olur kim bilirr

süperr :)) bende duymuştum erkek bebek daha çabuk hareketlenirmiş anne hissedermiş bu arada eşin kemalpaşanın neresinden içindense hangi mahalle köydense hangi köy ayy çok merak ettim

Ne Guzel cnm belki gerçektir degilsede öyle olduğunu düşünmek ben sagda Yada solda değilde direk karnımda kıpırdama bı seyirme hissediyorum arada sağlıklı olsunlar ins x:)

Ne Guzel cnm belki gerçektir degilsede öyle olduğunu düşünmek ben sagda Yada solda değilde direk karnımda kıpırdama bı seyirme hissediyorum arada sağlıklı olsunlar ins x:)

amin canım süper bişey ama yaa maşallah diyim çok net hissettim eşime sorsan onun karnı da o kadar kıpırdıyomuş dalga geçip duruyo benimle

Ecem yanılmıyorsam sende bursadasin Dilem ve masalda Bursalı bı görüşme ayarlayalım kısa zamanda bende sayginkente yakin oturuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…