huhuuuuuuuu
huhuuuuuuuu
Hoşgeldiinnn tatlım
heeeeyyyyyhoşgeldin tatlım :)))
heeeeyyyyy
minik kuzuların cici anneleri
nasılsınız bakalım kızlar
elbirlerin orda derken bizim soyadımız elbirlik bizim dükkanın orda olmasın
Bu smileyleri nasil yapiyosunuz yahu bi ogretin banada gulesim var yazdiklarimin sonunda :)))
iiyiz çok şükür... miniğimle yeni bir güne pozitif düşünerek başladık...bizde keyifler süper seni sormalı bu kısa ayrılıkta naptın bakalım bebiş nasıl:))
Dün ki kargaşa yüzünden yazamadım kızlar,ama düşünmeden edemiyorum paylaşayım da içim rahatlasın biraz.Sezeryanla doğum yapmak zorundaymışım.Epilepsi hastası olduğum için nöroloğum önermiyor.Dayanamazsın sancıya,açlığa,uykusuzluğa diyor.Ama ben çok korkuyorum.Ben kesilip biçilmek istemiyorum,bebeğimi normal yolla doğurmak istiyorum.Tabi benim için öncelik bebek ama yine de üzülüyorum
Bugün kendimide kötü hissediyorum.Afyon da ki şehitlere ayrı üzüldüm(Allah ım ailelerine sabır versin,onlar zaten cennettedirler.)gece kötü kabuslar gördüm ona ayrı canım sıkıldı(tanımadığım birinin kız çocuğunu kaybediyordum,aradım bulamadım da,saçlarımıda kısacık kestirmiştim,biz de pek iyi sayılmaz )bir de sezeryan mevzu.Çok mu büyütüyorum bilmiyorum ki
Çok uzattım ama paylaşabileceğim kimsem yok ne yapayım
canım burada anlatıyor..Bu smileyleri nasil yapiyosunuz yahu bi ogretin banada gulesim var yazdiklarimin sonunda :)))
bilmiyorumki elbirler market var işte tam sokağın başında du bakam tanıdık çıkcaz :)
iiyiz çok şükür... miniğimle yeni bir güne pozitif düşünerek başladık...
gerçi dünde böyle başlamıştık neyse
kahvaltımızı yaptık,sütümüzü içtik,uzattık bacaklarımızı keyif yapıyoruz
Dün ki kargaşa yüzünden yazamadım kızlar,ama düşünmeden edemiyorum paylaşayım da içim rahatlasın biraz.Sezeryanla doğum yapmak zorundaymışım.Epilepsi hastası olduğum için nöroloğum önermiyor.Dayanamazsın sancıya,açlığa,uykusuzluğa diyor.Ama ben çok korkuyorum.Ben kesilip biçilmek istemiyorum,bebeğimi normal yolla doğurmak istiyorum.Tabi benim için öncelik bebek ama yine de üzülüyorum
Bugün kendimide kötü hissediyorum.Afyon da ki şehitlere ayrı üzüldüm(Allah ım ailelerine sabır versin,onlar zaten cennettedirler.)gece kötü kabuslar gördüm ona ayrı canım sıkıldı(tanımadığım birinin kız çocuğunu kaybediyordum,aradım bulamadım da,saçlarımıda kısacık kestirmiştim,biz de pek iyi sayılmaz )bir de sezeryan mevzu.Çok mu büyütüyorum bilmiyorum ki
Çok uzattım ama paylaşabileceğim kimsem yok ne yapayım
anladım canım neresi olduğunu biliyorum o marketi ama bizim dükkan kaynak işi üzerine köprüye yakın ben pazartesi pazarının orda yukarda oturuyorum elbir market aşağıda çarşıya yakın olsun hemşeri sayılırız bi buluşma ayarlıyalımda tanışıp kaynaşalım
offf süttttt çıldırcam hala süt içemiyorum kutusunu görünce bile düşününce bile midem bulanıyor halbuki ne çok severdim ben sütüüüüü en ihtiyacım olduğu zamanda tiksindim yaaa
kırıcam inadı ama bu akşam alıp iççemmmm inşallah dua edin kızlar :)
offf süttttt çıldırcam hala süt içemiyorum kutusunu görünce bile düşününce bile midem bulanıyor halbuki ne çok severdim ben sütüüüüü en ihtiyacım olduğu zamanda tiksindim yaaa
huhuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?