2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
merhaba arkadaşlar :)

kız kardeşimle adaşsın dilem :)

il:izmir
doğum tarihi:24.03.13
erkek:efe erdoğan
kız:belli değil

Son düzenleme:
Dün ki kargaşa yüzünden yazamadım kızlar,ama düşünmeden edemiyorum paylaşayım da içim rahatlasın biraz.Sezeryanla doğum yapmak zorundaymışım.Epilepsi hastası olduğum için nöroloğum önermiyor.Dayanamazsın sancıya,açlığa,uykusuzluğa diyor.Ama ben çok korkuyorum.Ben kesilip biçilmek istemiyorum,bebeğimi normal yolla doğurmak istiyorum.Tabi benim için öncelik bebek ama yine de üzülüyorum
Bugün kendimide kötü hissediyorum.Afyon da ki şehitlere ayrı üzüldüm(Allah ım ailelerine sabır versin,onlar zaten cennettedirler.) gece kötü kabuslar gördüm ona ayrı canım sıkıldı(tanımadığım birinin kız çocuğunu kaybediyordum,aradım bulamadım da,saçlarımıda kısacık kestirmiştim,biz de pek iyi sayılmaz)bir de sezeryan mevzu.Çok mu büyütüyorum bilmiyorum ki
Çok uzattım ama paylaşabileceğim kimsem yok ne yapayım

bizde keyifler süper seni sormalı bu kısa ayrılıkta naptın bakalım bebiş nasıl:))
iiyiz çok şükür... miniğimle yeni bir güne pozitif düşünerek başladık...
gerçi dünde böyle başlamıştık neyse
kahvaltımızı yaptık,sütümüzü içtik,uzattık bacaklarımızı keyif yapıyoruz

canım benim rüya bu hayra yor hayır çıksın sezeryana gelince bende istemiyorum normal olsun istiyorum ama önce sağlık değil mi hem bebişin hem kendin için epidural sezeryan olurmuymuş onu sordunmu?
stres yapma üzme kendini de bebişi de güzel düşün güzel olsun herşey

bilmiyorumki elbirler market var işte tam sokağın başında du bakam tanıdık çıkcaz :)

anladım canım neresi olduğunu biliyorum o marketi ama bizim dükkan kaynak işi üzerine köprüye yakın ben pazartesi pazarının orda yukarda oturuyorum elbir market aşağıda çarşıya yakın olsun hemşeri sayılırız bi buluşma ayarlıyalımda tanışıp kaynaşalım

offf süttttt çıldırcam hala süt içemiyorum kutusunu görünce bile düşününce bile midem bulanıyor halbuki ne çok severdim ben sütüüüüü en ihtiyacım olduğu zamanda tiksindim yaaa

kırıcam inadı ama bu akşam alıp iççemmmm inşallah dua edin kızlar :)

Canım benim bu kadar üzülmene gerek yok normal dogum istemen icinden öyle geçmesi Cok doğal ama salık acısından ne uygunsa o olucak sen iyi olacaksın ki oda iyi olucak hormonlar on planda ya kabuslarda ondan artıyor hayır olsun diyelim rüyana AFyonda ki şehitlere bende Cok üzüldüm keske hersey Guzel olsa 25 şehit 25 ale 25 ayrı acı halimize şükürler olsun bebekler saglikla doğsun başka bişeye gerek yok fertlerimizi paylaşıcaz diye buradayız zaten Üzme kendini

olur tabi kısmetse neden olmasın ama ben çalışıyorum denk gelirse elbette katılırım

Dün aksam ilk kez içip uyudum midem bulanıyor icinde diye yatmadan ictim ve hemen uyudum her gūn Kucuk bı kutu icmek gerekir Cok önemli sanırım bu süt işi sende yatmadan ene istersen bu arada buluşma ısını ortak bı noktada buluşturalm

Dün aksam ilk kez içip uyudum midem bulanıyor icinde diye yatmadan ictim ve hemen uyudum her gūn Kucuk bı kutu icmek gerekir Cok önemli sanırım bu süt işi sende yatmadan ene istersen bu arada buluşma ısını ortak bı noktada buluşturalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…