cnm önce senin sağlığın önemli.. sezeryana neden olumsuz bakıyorsunki... normal doğumda da kesilme olayı söz konusu.. bütün arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı ve hepsi çok memnun.. birde onlar normal doğumdan korktukları için kendi istekleriyle oldu.. sonrasında hiç sorun yaşamadılar..Dün ki kargaşa yüzünden yazamadım kızlar,ama düşünmeden edemiyorum paylaşayım da içim rahatlasın biraz.Sezeryanla doğum yapmak zorundaymışım.Epilepsi hastası olduğum için nöroloğum önermiyor.Dayanamazsın sancıya,açlığa,uykusuzluğa diyor.Ama ben çok korkuyorum.Ben kesilip biçilmek istemiyorum,bebeğimi normal yolla doğurmak istiyorum.Tabi benim için öncelik bebek ama yine de üzülüyorum
Bugün kendimide kötü hissediyorum.Afyon da ki şehitlere ayrı üzüldüm(Allah ım ailelerine sabır versin,onlar zaten cennettedirler.)gece kötü kabuslar gördüm ona ayrı canım sıkıldı(tanımadığım birinin kız çocuğunu kaybediyordum,aradım bulamadım da,saçlarımıda kısacık kestirmiştim,biz de pek iyi sayılmaz )bir de sezeryan mevzu.Çok mu büyütüyorum bilmiyorum ki
Çok uzattım ama paylaşabileceğim kimsem yok ne yapayım
Dün ki kargaşa yüzünden yazamadım kızlar,ama düşünmeden edemiyorum paylaşayım da içim rahatlasın biraz.Sezeryanla doğum yapmak zorundaymışım.Epilepsi hastası olduğum için nöroloğum önermiyor.Dayanamazsın sancıya,açlığa,uykusuzluğa diyor.Ama ben çok korkuyorum.Ben kesilip biçilmek istemiyorum,bebeğimi normal yolla doğurmak istiyorum.Tabi benim için öncelik bebek ama yine de üzülüyorum
Bugün kendimide kötü hissediyorum.Afyon da ki şehitlere ayrı üzüldüm(Allah ım ailelerine sabır versin,onlar zaten cennettedirler.)gece kötü kabuslar gördüm ona ayrı canım sıkıldı(tanımadığım birinin kız çocuğunu kaybediyordum,aradım bulamadım da,saçlarımıda kısacık kestirmiştim,biz de pek iyi sayılmaz )bir de sezeryan mevzu.Çok mu büyütüyorum bilmiyorum ki
İnşaallah tatlım inşaallah hayırdır.Bilmiyorum dilemciğim.O sıkıntıyla aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim.Ondan da korkarım zaten.Keserlerken nasıl kendimde olacağım:18canım benim rüya bu hayra yor hayır çıksın sezeryana gelince bende istemiyorum normal olsun istiyorum ama önce sağlık değil mi hem bebişin hem kendin için epidural sezeryan olurmuymuş onu sordunmu?
stres yapma üzme kendini de bebişi de güzel düşün güzel olsun herşey
cevaplarken altta çıkıyo bende sende yokmu
inan bende tiksindim,birde cevize...offf süttttt çıldırcam hala süt içemiyorum kutusunu görünce bile düşününce bile midem bulanıyor halbuki ne çok severdim ben sütüüüüü en ihtiyacım olduğu zamanda tiksindim yaaa
kırıcam inadı ama bu akşam alıp iççemmmm inşallah dua edin kızlar :)
Canım benim bu kadar üzülmene gerek yok normal dogum istemen icinden öyle geçmesi Cok doğal ama salık acısından ne uygunsa o olucak sen iyi olacaksın ki oda iyi olucak hormonlar on planda ya kabuslarda ondan artıyor hayır olsun diyelim rüyana AFyonda ki şehitlere bende Cok üzüldüm keske hersey Guzel olsa 25 şehit 25 ale 25 ayrı acı halimize şükürler olsun bebekler saglikla doğsun başka bişeye gerek yokfertlerimizi paylaşıcaz diye buradayız zaten Üzme kendini
Var biseyler ama sadece kalp ampul unlem falan gulen smileylar yok((
olur tabi kısmetse neden olmasın ama ben çalışıyorum denk gelirse elbette katılırım
offf süttttt çıldırcam hala süt içemiyorum kutusunu görünce bile düşününce bile midem bulanıyor halbuki ne çok severdim ben sütüüüüü en ihtiyacım olduğu zamanda tiksindim yaaa
kırıcam inadı ama bu akşam alıp iççemmmm inşallah dua edin kızlar :)
Dün ki kargaşa yüzünden yazamadım kızlar,ama düşünmeden edemiyorum paylaşayım da içim rahatlasın biraz.Sezeryanla doğum yapmak zorundaymışım.Epilepsi hastası olduğum için nöroloğum önermiyor.Dayanamazsın sancıya,açlığa,uykusuzluğa diyor.Ama ben çok korkuyorum.Ben kesilip biçilmek istemiyorum,bebeğimi normal yolla doğurmak istiyorum.Tabi benim için öncelik bebek ama yine de üzülüyorum
ay bende nasıl yapıldığını bilmiyordum sen sorunca bende uyguladım çıktı ama üzerlerine tıklıyorum rakamlar çıkıyor uff anlamadım rakamlarımı yazcam
cnm önce senin sağlığın önemli.. sezeryana neden olumsuz bakıyorsunki... normal doğumda da kesilme olayı söz konusu.. bütün arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı ve hepsi çok memnun.. birde onlar normal doğumdan korktukları için kendi istekleriyle oldu.. sonrasında hiç sorun yaşamadılar..
rüyalarınıda kafana takma lütfen... yaşadığımız kaygılardan dolayı kabus görmemiz çok normal..bende her gecebkabus görüyorum..dua okumadan yatma cnm..
ayrıca şehitlerimize hepimizin içi yandı.. allah geride bıraktıklarına sabır versin
haftasonuna ayarlarız
ay canım benim inan bu dönemlerde o kadar hassasız ki herşey büyütüyoruz ama bekle şimdi zamanın ne göstereceğini bilmiyoruz hepimiz normal doğumla başladık ama son anda neler yaşayacağımızı bilmiyorum yeter ki ben ve bebeğim sağlıklı doğsun yöntemi hiç önemli değil daha önümüzde çok gün var sadece dua edelim mutlu bir hamiklwelik geçirmek için :)
Bilmiyorum ki ecemcim,korkuyorum ameliyatlardan.Normal de kesseler bile bebek ardından hemen çıkıyor ya acıyı umursamam,dikerken zaten nasipse inşaallah yavrumun yüzüne bakıyor olacaktım.Ama Allah sağlık versin tabi ki herşeyden önemlisi o.Benim çevremde ki sezeryanlarda aksi gibi çok zorlandılar.Normal doğumlar 2 gün sonra dolanıp duruyorlardı etrafta.
Rüya da ne bileyim işte sıktı canımı.Allah ım hepimize yardım etsin..
O sen yazarken rakam gorunuyo ama cevapla deyince normal smiley oluyo bakkkkk:26:
kızlar hormonlarımız değişiyor.. ayrıca bir çok kaygı yaşıyoruz.. kabus görmemiz çok normal.. bende her gece kabus görenlerdenim..gördüğünüz rüyaları hayra yorun arkadaşlar bende çok fazla rüya ve kabus görmeyen biriydim ama nerdeyse her gece kabus görüyorum ağlayarak uyanıyorum... allah şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine de baş sağlığı diliyorum allah yardımcıları olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?