2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
cnm önce senin sağlığın önemli.. sezeryana neden olumsuz bakıyorsunki... normal doğumda da kesilme olayı söz konusu.. bütün arkadaşlarım sezeryanla doğum yaptı ve hepsi çok memnun.. birde onlar normal doğumdan korktukları için kendi istekleriyle oldu.. sonrasında hiç sorun yaşamadılar..
rüyalarınıda kafana takma lütfen... yaşadığımız kaygılardan dolayı kabus görmemiz çok normal..bende her gecebkabus görüyorum..dua okumadan yatma cnm..
ayrıca şehitlerimize hepimizin içi yandı.. allah geride bıraktıklarına sabır versin

ay canım benim inan bu dönemlerde o kadar hassasız ki herşey büyütüyoruz ama bekle şimdi zamanın ne göstereceğini bilmiyoruz hepimiz normal doğumla başladık ama son anda neler yaşayacağımızı bilmiyorum yeter ki ben ve bebeğim sağlıklı doğsun yöntemi hiç önemli değil daha önümüzde çok gün var sadece dua edelim mutlu bir hamiklwelik geçirmek için :)

İnşaallah tatlım inşaallah hayırdır.Bilmiyorum dilemciğim.O sıkıntıyla aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim.Ondan da korkarım zaten.Keserlerken nasıl kendimde olacağım:18oğru canım gerçi iyiyi çağırmak lazım..

inan bende tiksindim,birde cevize...
dr hergün en az 1 bardak süt iç 1-3 ceviz ye dedi... nasıl zorluyorum kendimi anlatamam..
zorla dikiyorum bardağı..
cnm zorla kendini,peynir ve yoğurtta ye.olmazsa sütüne kakao karıştırarak iç...

Evet sanırım hormonlardan akşamdan beri herşeye ağladım,izlediğim filme,haberlere,sonra başka birşeyler düşüneyim diyorum azıcık keyifleneyim diyorum yine aynısı oluyor.Dediğin gibi şükür halimize.Daha iyi hissettim kendimi.Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize..Rabbim evlatlarımızın ve sevdiklerimizin acılarıyla sınamasın..

Sut deme ya cok kotuyuz sutle hayatim boyunca hic sevmedik birbirimizi simdi durum dahada berbat(

arkadaşım sezeryan olcaksın diye üzülme bence sonuçta sağlığınız açısından gerekliymiş, millet normal doğururum diye ödü patlıyor özellikle sezeryan istiyor herkesin tercihi tabiki sonuçta sezeryanla doğum yapanların sayısı bir hayli fazla bu açıdan düşün rahatla... kabuslar görmek de bu dönemde normalmiş üzülme bende ilk zamanlarımda rüyamda saçlarımı kestirdiğimi gömüştüm, hayra yordum sende öyle yap...
bu arada dediğin gibii bugün ki şehit haberleri çok can skıcı rabbim onları en güzel mertebeye almış bizlere de şehadet şerbetini içmeyi nasip eylesin...

Bilmiyorum ki ecemcim,korkuyorum ameliyatlardan.Normal de kesseler bile bebek ardından hemen çıkıyor ya acıyı umursamam,dikerken zaten nasipse inşaallah yavrumun yüzüne bakıyor olacaktım.Ama Allah sağlık versin tabi ki herşeyden önemlisi o.Benim çevremde ki sezeryanlarda aksi gibi çok zorlandılar.Normal doğumlar 2 gün sonra dolanıp duruyorlardı etrafta.
Rüya da ne bileyim işte sıktı canımı.Allah ım hepimize yardım etsin..

Haklısın tatlım,düşündüklerimden bile rahatsızım,düne kadar çocuk diye ölüyordum.Çok şükür nasip oldu,doğumu takıyorum kafama.Nankörlük ediyorum Allah ım affetsin.İnşaallah hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız.

gördüğünüz rüyaları hayra yorun arkadaşlar bende çok fazla rüya ve kabus görmeyen biriydim ama nerdeyse her gece kabus görüyorum ağlayarak uyanıyorum... allah şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine de baş sağlığı diliyorum allah yardımcıları olsun...

herkesin vücut yapısı farklıdır diye düşünüyorum doktorun senin ve bebeğin için en iyisini düşünmüştür sen bol bol dua et Allahtan hayırlısını dile yardım iste canım ve bilinç altı insanın rüyalarını çok etkiliyor benimde kan pıhtılaşmam var ve her gün iğne yapıyorum kendime günde 2kez progestan kullanıyorum %90 sezeryan napalım olcak şeyler bunlar artık Allah hepimize yardım etsin

kızlar hormonlarımız değişiyor.. ayrıca bir çok kaygı yaşıyoruz.. kabus görmemiz çok normal.. bende her gece kabus görenlerdenim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…