gördüğünüz rüyaları hayra yorun arkadaşlar bende çok fazla rüya ve kabus görmeyen biriydim ama nerdeyse her gece kabus görüyorum ağlayarak uyanıyorum... allah şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine de baş sağlığı diliyorum allah yardımcıları olsun...
arkadaşım sezeryan olcaksın diye üzülme bence sonuçta sağlığınız açısından gerekliymiş, millet normal doğururum diye ödü patlıyor özellikle sezeryan istiyor herkesin tercihi tabiki sonuçta sezeryanla doğum yapanların sayısı bir hayli fazla bu açıdan düşün rahatla... kabuslar görmek de bu dönemde normalmiş üzülme bende ilk zamanlarımda rüyamda saçlarımı kestirdiğimi gömüştüm, hayra yordum sende öyle yap...
bu arada dediğin gibii bugün ki şehit haberleri çok can skıcı rabbim onları en güzel mertebeye almış bizlere de şehadet şerbetini içmeyi nasip eylesin...
İnsanoğlu ne garip.Hiçbirşeyden memnun olamıyorum Allah ım affetsin beni.Ay içimi çok rahatlattınız vallahi.Ben normal doğumu bebeğimi hissedeyim,ilgilenebileyim diye istiyorum ve sezaryandan da çok korkuyorum.Bir 20 lik çektirdim,2 defa bayılmışım.Rezil oldum masada.İğne,neşter deyince eriyor içim.Ama kuzum için ölürüm bile.Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve onlarla güzel uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin..O gencecik çocukların ailelerine de sabır versin,akıl sağlıklarını korusun Rabbim..
herkesin vücut yapısı farklıdır diye düşünüyorum doktorun senin ve bebeğin için en iyisini düşünmüştür sen bol bol dua et Allahtan hayırlısını dile yardım iste canım ve bilinç altı insanın rüyalarını çok etkiliyor benimde kan pıhtılaşmam var ve her gün iğne yapıyorum kendime günde 2kez progestan kullanıyorum %90 sezeryan napalım olcak şeyler bunlar artık Allah hepimize yardım etsin
Ben epilepsi ilacı kullanıyorum ama onun dışında şükürler olsun normal ilerliyor gebeliğimDoktorlarımda çok iyi doktorlar güvenim tam onlara.,önce beni düşünüyorlar tabi ama bebekde oksijensiz kalır nöbet sırasında diyorlar..Risk almayacağım elbette.
Allah ım sizlere de yardım etsin,ilaçlar,iğneler,serumlar,bulantılar..Olsun sonunda hepsini unutturacak nur topları gelecek inşaallah..Hepimiz için sabır..
inan hepimiz tevekkül etmeyi bilmiyoruz sadece sen değil şu eski yazdıklarımı okusanız evladın olsun diye oturup ağlarız ama şimdi rabnbim bize bu mucizeyi verdi ve ne kadar şükrediyoruz benim için bi soru işareti ama o çok büyük biz kullarını önemsiyor ve affediyor o yüzden herşeyi artık ona bırakıyorum ve dua ederkende rabbim senden başka kimse benim bebeğimi koruyamaz sen koru diyorum inşallah rabbim hepimizin bebeğini korusun
slm kızlar.size bişey soracaktım cvplarsanız çok sevinirim.4yıllık evliyim.3.5 yıldır bebek istiyoruz
her ay olduğu gibi bu ayda adetim geçti 4gün.
dün akşam pembe bi lekelenmem oldu.adet oldum sandım.adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıoyodu.bu sabah hiç kan gelmediğini sadece silince bi kaç damla geliyor.hiç böyle olmazdım.orkid bile koymadım.ama kendimi adet oluyomuş gibi hissediyrm belimden karnımdan.hatta vajinamdamama kan hiç yok.nedne olabilir sizce.cmrts doktora gidicem
tabi öyle inan vurduğum iğneler kullandığım ilaç yada serumlar umrumda bile değil iki kayıptan sonra bu bebek bi mucize benim için çok şükür yeterki bebeğimi sağlıklı kucağıma alabiliyim
İnsanoğlu ne garip.Hiçbirşeyden memnun olamıyorum Allah ım affetsin beni.Ay içimi çok rahatlattınız vallahi.Ben normal doğumu bebeğimi hissedeyim,ilgilenebileyim diye istiyorum ve sezaryandan da çok korkuyorum.Bir 20 lik çektirdim,2 defa bayılmışım.Rezil oldum masada.İğne,neşter deyince eriyor içim.Ama kuzum için ölürüm bile.Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve onlarla güzel uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin..O gencecik çocukların ailelerine de sabır versin,akıl sağlıklarını korusun Rabbim..
Ben Allah ogunu nasip ederse sezeryan istiyorym kesinlikle hic normal dogum dusunmem bile hele ilk bebekte o kadar riskliki bi yeri takilabilir ters gelebilir vakumla cekiyolar kafatasina zarar verebiliyolar falan normali deneyip saatlrrce cektirip sonra sezaryene alanlar var ya eziyet baska bisey diil bide ben utanirim oyle basbas bagirmak falan(
Bir arkadaşım da senin gibiydi canım.32.hafta da şimdi,kızımızda çok iyiymiş maaşallah,annede iyi.O da ilk bebeği kaybettiğinde mahvolmuştu.Şükür sonuna yaklaştı artık.Bu koç burcu masalcım anneyi bırakıp gitmez Allah ın izniyle,endişe etme.Sağlıkla doğurup büyüteceğiz inşaallah.
arkadaşlar bu ne bunalım havaları evrene pozitif enerj yollayalım iyi düşünelim iyi şeyler olsun....
hepimizin hayatında ki olumsuz şeyleri bir tarafa bırakıp hamilelik günlerimizin tadını çıkaralım derim nacizane...
Rabbim bizlere bir mucizeyi taşıma şansı vermiş bence şükredelim.
Bende de taşikardi var kalbim min 95-100 atıyor muhtemelen hamileliğim son zamanlarında kardiyoloğa yönlendirecekmiş doktorum beni...
muhtemelen bana da çok istememe rağmen normal doğum yapamıycam ama olsun sağlıklı olduktan sonra...
Herşey gönlünüzce olsun...
Nasıl Guzel yazmışsınız daha ötesi yok bende ne kadar Cok üzülüyordum bir an evvel bebeğim gelsin diye ilkini betinde kaybettim şimdi midem bulanıyor diye üzüldüm bulansın artık razıyım şükürler olsun bebeğimiz var salikla doğsun allahım o gunü göreyim Cok istiyorum şükürler olsun bugüne bende onun İcin herseye razıyım allahım hiç kimseye evlat acısı göstermesinİnsanoğlu ne garip.Hiçbirşeyden memnun olamıyorum Allah ım affetsin beni.Ay içimi çok rahatlattınız vallahi.Ben normal doğumu bebeğimi hissedeyim,ilgilenebileyim diye istiyorum ve sezaryandan da çok korkuyorum.Bir 20 lik çektirdim,2 defa bayılmışım.Rezil oldum masada.İğne,neşter deyince eriyor içim.Ama kuzum için ölürüm bile.Allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü evlatlar ve onlarla güzel uzun bir ömür geçirmeyi nasip etsin..O gencecik çocukların ailelerine de sabır versin,akıl sağlıklarını korusun Rabbim..
İkili tarama 11.14 hafta arası yapılıyor bendede bekle hiç geç kalmış sayılamazsın cnmGünaydın kızlar benim bu hafta ikili taramaya girmiş olmam lazımdı ama doktorum izinli ayın 20 sinde burda olcak ozaman ikili taramaya girmek için geç olmaz umarım
beklemeyip başka bi dokro gitmekde istemiyorum bebeğimle ilgili her konunun tek bir doktorun takip etmesini istiyorum.
Günaydın kızlar benim bu hafta ikili taramaya girmiş olmam lazımdı ama doktorum izinli ayın 20 sinde burda olcak ozaman ikili taramaya girmek için geç olmaz umarım
beklemeyip başka bi dokro gitmekde istemiyorum bebeğimle ilgili her konunun tek bir doktorun takip etmesini istiyorum.
ikili tarama 11.14 hafta arası yapılıyor bendede bekle hiç geç kalmış sayılamazsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?