Masal sende bebeğini kaybetmişseniz ne kazar zor bı durum anlıyorum yaşadığım İcin saglikla doğsunlar başka bişeyler istemiyorum :)hay yaşa sen sağlıklı olsunlarda gerisini koyver gitsin (tabi annenin sağlığıda çok önemli anne sağlıklı olcakki bebişte sağlıklı olsun dimi ama :)) )
ya koç anneyi bırakıp gitmezmi süpermiş Allah herkese bu mucizeyi versin çok güzel harika bişey
Günaydın kızlar benim bu hafta ikili taramaya girmiş olmam lazımdı ama doktorum izinli ayın 20 sinde burda olcak ozaman ikili taramaya girmek için geç olmaz umarım
beklemeyip başka bi dokro gitmekde istemiyorum bebeğimle ilgili her konunun tek bir doktorun takip etmesini istiyorum.
hay yaşa sen sağlıklı olsunlarda gerisini koyver gitsin (tabi annenin sağlığıda çok önemli anne sağlıklı olcakki bebişte sağlıklı olsun dimi ama :)) )
tabi kuzum ben de koç burcuyum inatçıyızdır biz.Amin gerçekten öyle.Hani herşeyi unutur gözlerim ama onun o sırt üstü yatıp makarayla oynayan ellerini ve bisiklet çeviren bacaklarını unutmaz.Annen kurban olsun sana yavrummmm..Gelsin 17 eylül de göreyim o güzel cemalini..
kızlarrrr limango ve morhipo da hamile giyimler var... habeer varmasi benden
inan bende tiksindim,birde cevize...
dr hergün en az 1 bardak süt iç 1-3 ceviz ye dedi... nasıl zorluyorum kendimi anlatamam..
zorla dikiyorum bardağı..
cnm zorla kendini,peynir ve yoğurtta ye.olmazsa sütüne kakao karıştırarak iç...
Sut deme ya cok kotuyuz sutle hayatim boyunca hic sevmedik birbirimizi simdi durum dahada berbat(
Ben Allah ogunu nasip ederse sezeryan istiyorym kesinlikle hic normal dogum dusunmem bile hele ilk bebekte o kadar riskliki bi yeri takilabilir ters gelebilir vakumla cekiyolar kafatasina zarar verebiliyolar falan normali deneyip saatlrrce cektirip sonra sezaryene alanlar var ya eziyet baska bisey diil bide ben utanirim oyle basbas bagirmak falan(
benim hastanem yok canımMrb canım, ben fatih ün. hastanesine gidiyorum, ya sen?
inan bende tiksindim,birde cevize...
dr hergün en az 1 bardak süt iç 1-3 ceviz ye dedi... nasıl zorluyorum kendimi anlatamam..
zorla dikiyorum bardağı..
cnm zorla kendini,peynir ve yoğurtta ye.olmazsa sütüne kakao karıştırarak iç...
seze mom var cnm..morhipoda hangi marka var canım
benim hastanem yok canımsincan lokman hekime gittim bıraktım. şimdi bakınıyorum. haftaya ikili test için yakın diye yenimahalle devlete gidicem. fatihi iyi diye duydum ama biraz paracıymış sanırım kaç lira ödüyorsun canım hatta doğumu 3000 lira diye eşimle bile tartıştık
ben cevizi bırakalı haftalar oldu
2li taraman olmadı dimi ben 18 eylülde yaptırcam inşallah bebişimizi görücez ne güzel hareketlerini görmüşsün ben göremedim niye anlıyamadım sen ne zaman gördün ki ben 27 ağustosta gittim doktora el ve ayaklarını tam 3 hafta sonra gelin görelim dedi
ecemmm çoğu tükenmiş aldın di mi hepsini :126:
hahaha...ecemmm çoğu tükenmiş aldın di mi hepsini :126:
Yok tatlım ben de 17 eylülde hayırlısı ile yaptıracağım,balımıda göreceğim işte o arada.Evet ben görebildimçok şükür,ama şans eseri.31 ağustosta kontrolde ellerini gördüm yukarı kaldırmış oynuyordu.1 Ağustosta da rahatsızlanıp doktora gitmiştim,o zamanda kollar bacaklar havadaydı,yaylandı hatta sırtının üzerinde maaşallah annesinin kuzusuna
Doktorlar anne bebeği görsün diye oyalanmıyor bakıyor haftasına göre iyi mi tamam bitti.Yavrum da biliyor annesi deliağzıma bir parmak bal çalıyor işte.Masalcığım bebekler sese tepki veriyor dedi doktorum.Kalp atışını ben göremedim diye panik yapmıştım,görüncede kahkaha atıp hafif kaldırmıştım vücudumu o ara oynamaya başladı işte Buradayım anne,iyiyim dedi.Ya da beni kim uyandırdı dedi
Sende görürsün selam verir sana,emin ol o da şimdi oynuyordur içeridehem kimbilir cinsiyetlerini de öğreniriz belki
hahaha...
hepiciğini aldım şekerim kalmasın sana diye
Günaydın kızlar benim bu hafta ikili taramaya girmiş olmam lazımdı ama doktorum izinli ayın 20 sinde burda olcak ozaman ikili taramaya girmek için geç olmaz umarım
beklemeyip başka bi dokro gitmekde istemiyorum bebeğimle ilgili her konunun tek bir doktorun takip etmesini istiyorum.
yok cnm yaa bu sefer almadım.. kocayı ikna edebilirsem eğer akşama alışveriş merkezine gitmek istiyorum.. daha düğün içinde kıyafet bakıcam...alıyosun ondan sonra haber veriyorsun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?