2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hay yaşa sen sağlıklı olsunlarda gerisini koyver gitsin (tabi annenin sağlığıda çok önemli anne sağlıklı olcakki bebişte sağlıklı olsun dimi ama :)) )
Masal sende bebeğini kaybetmişseniz ne kazar zor bı durum anlıyorum yaşadığım İcin saglikla doğsunlar başka bişeyler istemiyorum :)

ya koç anneyi bırakıp gitmezmi süpermiş Allah herkese bu mucizeyi versin çok güzel harika bişey

tabi kuzum ben de koç burcuyum inatçıyızdır biz.Amin gerçekten öyle.Hani herşeyi unutur gözlerim ama onun o sırt üstü yatıp makarayla oynayan ellerini ve bisiklet çeviren bacaklarını unutmaz.Annen kurban olsun sana yavrummmm..Gelsin 17 eylül de göreyim o güzel cemalini..

Selam birşey olmaz canım,SAT neydi senin?

hay yaşa sen sağlıklı olsunlarda gerisini koyver gitsin (tabi annenin sağlığıda çok önemli anne sağlıklı olcakki bebişte sağlıklı olsun dimi ama :)) )

elbette canım ama yaşadığımız çevrede illa ki sağlık problemi yaşayanlar var zaten hassasız çabuk etkileniyoruz o yüzden iyi şeyler düşünmek lazım :)))

2li taraman olmadı dimi ben 18 eylülde yaptırcam inşallah bebişimizi görücez ne güzel hareketlerini görmüşsün ben göremedim niye anlıyamadım sen ne zaman gördün ki ben 27 ağustosta gittim doktora el ve ayaklarını tam 3 hafta sonra gelin görelim dedi

öyle yapcam cevizi bol bol yedim ama bu sıralar ara verdim galiba biraz devam edeyim bari. sütü de bu akşam zorlicam artık yarın sonucu paylaşırım :)

canım benim normal doğum adı üstünde normal olan öyle bir anlatmışsın ki sanki kaçımkaçım kaçılacak bişey :) ifade etme tarzını hormonlarına veriyorum zira benim gibi normal doğum düşünenler için çok vicdansızca olmuş :)))) takılıyorum sakın alınmayasın haaa

herşeyde bi risk var ona bakarsan sezeryanda da dünya kadar sorun oluşabilir niye hep kötü tarafına bakıyoruzki sinemcim sende güzel düşün dolu tarafı görün normal doğumda daha çabuk ayaklanıp bebişimize daha güzel bakabilme artımız var sezeryanda onun ilk dünyaya geldiği anı görebilme şansımız var bunları düşünün bence sağlığımız neye uygunsa o bizim için hayırlıdır. Herzaman Allahtan hayırlısını dilemek lazım.
Negüzel demiş mevlana;
Hak şerleri hayreyler, Zannetme ki gayreyler, Arif onu seyreyler; Mevlâ görelim neyler Neylerse güzel eyler... Sen Hakk'a tevekkül kıl, Tefvhiz et ve rahat bul, Sabreyle ve razı ol; Mevlâ görelim neyler , Neylerse güzel eyler.

kızlarrrr limango ve morhipo da hamile giyimler var... habeer varmasi benden

sağolasın canımm hemen bakalımmm

kızlarrrr limango ve morhipo da hamile giyimler var... habeer varmasi benden

morhipoda hangi marka var canım

Mrb canım, ben fatih ün. hastanesine gidiyorum, ya sen?
benim hastanem yok canım sincan lokman hekime gittim bıraktım. şimdi bakınıyorum. haftaya ikili test için yakın diye yenimahalle devlete gidicem. fatihi iyi diye duydum ama biraz paracıymış sanırım kaç lira ödüyorsun canım hatta doğumu 3000 lira diye eşimle bile tartıştık

ben cevizi bırakalı haftalar oldu

seze mom var cnm..
cevizi bırakma cnm dr önemli mutlaka yemelisin dedi...

Yok tatlım ben de 17 eylülde hayırlısı ile yaptıracağım,balımıda göreceğim işte o arada.Evet ben görebildimçok şükür,ama şans eseri.31 ağustosta kontrolde ellerini gördüm yukarı kaldırmış oynuyordu.1 Ağustosta da rahatsızlanıp doktora gitmiştim,o zamanda kollar bacaklar havadaydı,yaylandı hatta sırtının üzerinde maaşallah annesinin kuzusuna
Doktorlar anne bebeği görsün diye oyalanmıyor bakıyor haftasına göre iyi mi tamam bitti.Yavrum da biliyor annesi deliağzıma bir parmak bal çalıyor işte.Masalcığım bebekler sese tepki veriyor dedi doktorum.Kalp atışını ben göremedim diye panik yapmıştım,görüncede kahkaha atıp hafif kaldırmıştım vücudumu o ara oynamaya başladı işteBuradayım anne,iyiyim dedi.Ya da beni kim uyandırdı dedi
Sende görürsün selam verir sana,emin ol o da şimdi oynuyordur içeridehem kimbilir cinsiyetlerini de öğreniriz belki

inşallah canım o zaman bende bi kahkaha patlatayım bakalım benim kuzucum napıcak

canım ben de 13 eylülde gidicem doktora ancak o güne randevu alabildim çok yoğun çünkü..13 eylülde 13+1 olcaz inşallah geç değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…