yok cnm yaa bu sefer almadım.. kocayı ikna edebilirsem eğer akşama alışveriş merkezine gitmek istiyorum.. daha düğün içinde kıyafet bakıcam...
canım ben de 13 eylülde gidicem doktora ancak o güne randevu alabildim çok yoğun çünkü..13 eylülde 13+1 olcaz inşallah geç değildir
anatolium u seviyorum.. bi gideyim gezeyim hem dışarda yemiş oluruz.. lcw yede bakayım.. hiç yoktan bi pantolon alırım.. çok sıkıldım yatarken gezmek istiyorum...hangisine gitcen canım nerden bakcan
anatolium u seviyorum.. bi gideyim gezeyim hem dışarda yemiş oluruz.. lcw yede bakayım.. hiç yoktan bi pantolon alırım.. çok sıkıldım yatarken gezmek istiyorum...
merhaba kızlar dun cok kotu ır gun gecırdım aksam ıs yerınde tuvaletım geldıgı ıcın tuvalete gıttım ıc camasırımda ufacık bır leke gordum panık yaptım hemen sefıme gıttım ızın ıstedım esımı aradım hemen acıle gıttık doktor ultrasonda baktı kalp atıslarını dınledık hareketını gorduk dedı kı kendı doktorunuza mutlaka gıdın eve gıdınce de hemen yatın bugun oglen kendı doktoruma gıttım bızım yaramaz yerını cok begenmıs ıcımde bır o yana bır bu yana gezıyor sankı babasının cıftlıgı gıbı 4 gun rapor verdı doktorum sımdı evdeyım uzanıyorum kılcal damar catlamasıymıs onemlı degıl yaramaz da ıyı dedı bır de kanamamın rengını sordu ben kahverengı dedım korkma o zaman dedı bırsey olmaz dedı ama dun o kadar agladım o kadar agladım kı hastaneye gelene kadar anlatamam kızlar sıze tavsıyem sakın yormayın kendınızı allahım meleklerımızı koru
kuzucum çok geçmiş olsun... bebeğinin ii olmasına sevindim cnm çok şükür... cnm bu aralar bide yoruldun. dikkat et kendine cnm.. ohh raporun keyfini çıkar.. uzat ayakları..iş falan yapayım deme sakın heeee kızarım sonra... aman rabbim yaşatmasın bi daha.. rabbim korusun onları..merhaba kızlar dun cok kotu ır gun gecırdım aksam ıs yerınde tuvaletım geldıgı ıcın tuvalete gıttım ıc camasırımda ufacık bır leke gordum panık yaptım hemen sefıme gıttım ızın ıstedım esımı aradım hemen acıle gıttık doktor ultrasonda baktı kalp atıslarını dınledık hareketını gorduk dedı kı kendı doktorunuza mutlaka gıdın eve gıdınce de hemen yatın bugun oglen kendı doktoruma gıttım bızım yaramaz yerını cok begenmıs ıcımde bır o yana bır bu yana gezıyor sankı babasının cıftlıgı gıbı 4 gun rapor verdı doktorum sımdı evdeyım uzanıyorum kılcal damar catlamasıymıs onemlı degıl yaramaz da ıyı dedı bır de kanamamın rengını sordu ben kahverengı dedım korkma o zaman dedı bırsey olmaz dedı ama dun o kadar agladım o kadar agladım kı hastaneye gelene kadar anlatamam kızlar sıze tavsıyem sakın yormayın kendınızı allahım meleklerımızı koru
ben de 13 eylüle aldım canım ikili test için diyorsan 14.hafta bitene kadar zamanı var diye biliyorum. aramızda bir hafta var ben de 12+1 de olacağım
merhaba kızlar dun cok kotu ır gun gecırdım aksam ıs yerınde tuvaletım geldıgı ıcın tuvalete gıttım ıc camasırımda ufacık bır leke gordum panık yaptım hemen sefıme gıttım ızın ıstedım esımı aradım hemen acıle gıttık doktor ultrasonda baktı kalp atıslarını dınledık hareketını gorduk dedı kı kendı doktorunuza mutlaka gıdın eve gıdınce de hemen yatın bugun oglen kendı doktoruma gıttım bızım yaramaz yerını cok begenmıs ıcımde bır o yana bır bu yana gezıyor sankı babasının cıftlıgı gıbı 4 gun rapor verdı doktorum sımdı evdeyım uzanıyorum kılcal damar catlamasıymıs onemlı degıl yaramaz da ıyı dedı bır de kanamamın rengını sordu ben kahverengı dedım korkma o zaman dedı bırsey olmaz dedı ama dun o kadar agladım o kadar agladım kı hastaneye gelene kadar anlatamam kızlar sıze tavsıyem sakın yormayın kendınızı allahım meleklerımızı koru
ayy bu şarkının sesini açıp bağırarak söylemek nasıl ii geldi anlatamam... özlemişim bu şarkıyı...ohh keyiflendimBir Kadın Çizeceksin (Manga) - YouTube
Sonsy akıntı bende de arada oluyo hemde beyaz renk arada tuvaletimi yaparkende yanıyordu ama gecti suan yok şükür akıntılar falan normalirmiş benimde kasıklarım giriyor belime vuruyo belimde Agrippa onu takiyorum takmak istemiyorum ama aklıma geliyorkızlar renksiz akıntısı olan var mı? ben de başlarda yoktu şimdi bir iki haftadır var. bir de hamile olduğum aydan beri idrar rengi de çok koyuydu hala da koyu. gece sıkışmaları da korkunç. uyandığımda geç olmuş oluyor o kadar zorlanıyorum ki yaparkenbu şikayetler ne zaman biter acaba
benim de en sevdiğim gruplardan biri manga... valla evde olmanın tadı işte açtım manga şarkıları... son ses... her an bi komşu gelebilir şikayeteheytt beee ilk çıktığı zaman tayyarede konserine gitmiştim bunun hey gidi gençlik heyyy
kızlar renksiz akıntısı olan var mı? ben de başlarda yoktu şimdi bir iki haftadır var. bir de hamile olduğum aydan beri idrar rengi de çok koyuydu hala da koyu. gece sıkışmaları da korkunç. uyandığımda geç olmuş oluyor o kadar zorlanıyorum ki yaparkenbu şikayetler ne zaman biter acaba
Kızlar bende morhipodan evli mutlu çocuklu tshirtunu aldım dayanamadım yine38'40 olanı aldım bakalım karnım çıkınca nasıl olacak eklentilerde problem var eklemek istiyorum Olmadi
benim de en sevdiğim gruplardan biri manga... valla evde olmanın tadı işte açtım manga şarkıları... son ses... her an bi komşu gelebilir şikayeteolsun gençliğimi hatırladım valla
ahahahaha.....boşveeeeer gelen komşuda kafa sallasınnhehehe
akıntı uzun bi süre bizi yalnız bırakmicak sanırım bende var
suyla aran nasıl su içebiliyor musun idrarının koyuluğu onunla alakalı olabiliyor bide yanma varsa sürekli enfeksiyon olabiliyor aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?