güle güle kullan canım gördüm bende onu :) tişörtleri daha çokdeneyerek almak istiyorum bedenimi bi türlü tutturamıyorum çünkü
ahahahaha.....
hayal ettim komşuları gözümdedesüper yaaaa
yanma yok, su da içiyorum ama :44:daha çok içeyim bari
kızlar ben 11.haftadayımya ne kadar su içmem lazım ya ben su içtikçe midem dahada bulanıyor nekadar su tüketmeliyim acaba biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz
merhaba kızlar dun cok kotu ır gun gecırdım aksam ıs yerınde tuvaletım geldıgı ıcın tuvalete gıttım ıc camasırımda ufacık bır leke gordum panık yaptım hemen sefıme gıttım ızın ıstedım esımı aradım hemen acıle gıttık doktor ultrasonda baktı kalp atıslarını dınledık hareketını gorduk dedı kı kendı doktorunuza mutlaka gıdın eve gıdınce de hemen yatın bugun oglen kendı doktoruma gıttım bızım yaramaz yerını cok begenmıs ıcımde bır o yana bır bu yana gezıyor sankı babasının cıftlıgı gıbı 4 gun rapor verdı doktorum sımdı evdeyım uzanıyorum kılcal damar catlamasıymıs onemlı degıl yaramaz da ıyı dedı bır de kanamamın rengını sordu ben kahverengı dedım korkma o zaman dedı bırsey olmaz dedı ama dun o kadar agladım o kadar agladım kı hastaneye gelene kadar anlatamam kızlar sıze tavsıyem sakın yormayın kendınızı allahım meleklerımızı koru
okudum arkadaşım allah kabul etsin.. tez zamanda evlat sahibi olursun inşallah...rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım
bana
1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum
41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm
okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
okudum arkadaşım allah kabul etsin.. tez zamanda evlat sahibi olursun inşallah...rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..
kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım
bana
bana
Okudum canım,Allahım kabul eder inşaallah.Sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin rabbim hepimize..
bana
kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız ne oldu kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm
kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız ne oldu kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm
benim hastanem yok canımsincan lokman hekime gittim bıraktım. şimdi bakınıyorum. haftaya ikili test için yakın diye yenimahalle devlete gidicem. fatihi iyi diye duydum ama biraz paracıymış sanırım kaç lira ödüyorsun canım hatta doğumu 3000 lira diye eşimle bile tartıştık
açılışı yapayım o zaman..5 yıllık evliyiz.3 yıldır bebek istiyorua ama rabbim nasip etmedi. çok doktora gittik.. hiç bir sebep bulamadılar.. klomenler ,çatlatma iğneleri ,aşılamalar falan derken bedenim ve psikolojim çok yoruldu.. tabi bu arada duyduğum tüm kürleride uyguladım.. olmadı....kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız kaç senelik evlisiniz filan kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm
kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız kaç senelik evlisiniz filan kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?