2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ahahahaha.....
hayal ettim komşuları gözümdede süper yaaaa

bende bugün tarkana bağladım nedense öğlen gibi ayaklarımı uzattım masanın altında pcnin kasası var sesi de açtım tarkan müzeyyen senar düeti ohhh derken patron girdi içeri sesini zor kıstım valla :)

kızlar ben 11.haftadayımya ne kadar su içmem lazım ya ben su içtikçe midem dahada bulanıyor nekadar su tüketmeliyim acaba biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz

kızlar ben 11.haftadayımya ne kadar su içmem lazım ya ben su içtikçe midem dahada bulanıyor nekadar su tüketmeliyim acaba biliyorsanız beni bilgilendirirmisiniz

yaz aylarında 3 litre kış ayların 2 litre canım ben bu yaz sadece iş yerinde 3 litre içiodum evdekini saymıyorum
biraz azalttım fazlası da zararlı diyor doktorlar

kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım

bana

1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum

41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm

okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı

Geçmiş olsun canım,son zamanlarda hep yoğundun,dikkat et lütfen kendine.Sen de bebeğin de Allah a emanet olun..

okudum arkadaşım allah kabul etsin.. tez zamanda evlat sahibi olursun inşallah...rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin..

Okudum canım,Allahım kabul eder inşaallah.Sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin rabbim hepimize..

okudum rabbim gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız kaç senelik evlisiniz filan kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm

Son düzenleme:
kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız ne oldu kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm

hamile kalmaya evlenmeden önce karar verdim evlendim. tabi işin şakası diyeceğim ama bebek sahibi olmayı gerçekten evlenmeden önce istiyordum ama eşim henüz hazır değildi. evlendikten 10 ay sonra mayıs 2012de başladık fakat sonuçlar hüsran ben daha başlayalı 2 gün sonra kanama geçirdim. sonra 15 gün sonra yine kanama geçirdim. anlayacağınız ayda 2 kez adet oldum. ikinci deneme de öyle oldu. 3.denemede başardık eşimin gideceğini biliyorduk o gitmeden olmasını çok istemiştim 3.deneme son şansımızdı Allaha şükür nasip oldu

kııızlar kalabalık online kişi görüyorum hadi konu açayım hamile kalmaya ne zaman karar verdiniz neler yaptınız neler yaşadınız ne oldu kısaca hamileliğinizle ilgili konuşalımmmm

hamile kalmaya evlenmeden önce karar verdim evlendim. tabi işin şakası diyeceğim ama bebek sahibi olmayı gerçekten evlenmeden önce istiyordum ama eşim henüz hazır değildi. evlendikten 10 ay sonra mayıs 2012de başladık fakat sonuçlar hüsran ben daha başlayalı 2 gün sonra kanama geçirdim. sonra 15 gün sonra yine kanama geçirdim. anlayacağınız ayda 2 kez adet oldum. ikinci deneme de öyle oldu. 3.denemede başardık eşimin gideceğini biliyorduk o gitmeden olmasını çok istemiştim 3.deneme son şansımızdı Allaha şükür nasip oldu

ben ilk hamileliğimde akaya gitmiştim. orası çok pahalıydı.her gidişimde 250lira verip çıkıyodum(muayene ücreti+fark+ultrason beddeli+tetkik vs.) bi de sorumsuz dr.um kürtajla bebeğimi (kalp atışı durmuş )aldı o da özel oda ücr.+operasyon 700 küsür tuttu.
fatih daha uygun gibi yrd.doç.dr. muay ücr. 50 tl (2 hft. içinde gidişlerin ücretsiz), tetkikler 20-40 arası değişiyor.
ama doğum ücretini henüz konuşmadık canım...

41 tamamladım allah bın defa razı olsun kzılarrr kendıne allah emnat olunn

cok sagol kızlar tammaladmmmm

açılışı yapayım o zaman..5 yıllık evliyiz.3 yıldır bebek istiyorua ama rabbim nasip etmedi. çok doktora gittik.. hiç bir sebep bulamadılar.. klomenler ,çatlatma iğneleri ,aşılamalar falan derken bedenim ve psikolojim çok yoruldu.. tabi bu arada duyduğum tüm kürleride uyguladım.. olmadı....
en sonunda haziran ayında tüp bebek tedavisine başladık... rabbime şükürler olsun bize miniğimizi verdi bize bu mutluluğu yaşattığı için rabbime binlerce şükürler olsun
allahım evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

2 senelik evliyiz.eşim ilk zamanlardan beri istiyordu bebek. ama ben en az 3 sene diyodum ama sonunda ikna oldum. 2011 kasımda hamile kaldım. bebeğimi 9hft+3 gün iken kaybettim. rutin kontrole gitmiştik yine sevinç ve umutla. dr.umuz çok normalmiş gibi kalp atışı yok diyip geçti masasına. ağlaya ağlaya radyolojide tekrar ultrasona girdim ve bebeğimden ayrıldım.( neyse sonra toparladım kendimi...şimdi Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar versin diye dua ediyorum hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…