ayy aynen beni anlattın uyanıyorum uyuyorum devam ediyor rüya,geçenlerde gelen misafirlerime anlattım herkes gülmekten bir hal olduuyku sorununuz çözüldü mü kızlar yaa benim hala aynı sık sık uyanıyorum bide saçma sapan yorucu rüyalar görüyorum uyanıp uyuyorum bide devam ediyo rüya sanki diziye reklam arası girmişbugün zombi gibiyim gözlükleri de unutmuşum gözkapaklarımın üstünde biri oturuyo sanki
Bir alevi olarak şiddetle tavsiye ederim;
Sen koyma o tür isimleri,kirlenmesinler.
Yaptığın şey için kınıyorum seni..
Bir de eğitimcimiydin sen!!
uyumadan ılık süt yada yoğurt mu tüketsen tatlım:44:
ayy aynen beni anlattın uyanıyorum uyuyorum devam ediyor rüya,geçenlerde gelen misafirlerime anlattım herkes gülmekten bir hal oldu
dediğin gibi hamilelik ceremesi bu da varsın olsun napalım:)
seni anlıyorum canım ama arkadaş da çok aşağılayıcı bir şey kullanmamış sanki o daha çok eşiyle bu konuda anlaşmadığı için uyuyamamış gibi geldi o yüzden yoksa benim her görüş ve inanışa saygım var mesela benim eşim alevi o ilk zamanlar henüz belli değil cinsiyeti ama Ali, Mir Ali gibi isimler koymayı düşünüyodu ancak ben istemedim illaki etnik bir isim olmasına gerek yok diye ama Hz. Ali yi sevmediğimden saygı duymadığımdan asla değil. bende illaki Kur an dan isim koymak zorunda hissetmiyorum kendimi çünkü bir kaç hocaya sorduğumda önemli olan iyi bir manası olması yanıtını aldım yani mesela Aleyna koyuyolar KUr anda geçer ama ve/veya bağlaç demekmiş yani asıl savunduğum konu şu illaki bir şeyi hatırlatmak için isim konulmamalı seni de anlamıyo değilim...
Kızlar büyük harflerle yazıyorum ilk ve son
bu alevilik sünnilik meselesini ben kapatıyorum bir daha da açılmasını istemiyorum.
hassas bi dönemdeyiz birbirimizi yanlış anlamaya en müsait olduğumuz zamandayız.
Dolayısıyla birbirimizin de hassas olduğu konularda dikkatli olmayı öneriyorum.
Ben sen veya o böyle bişey yaptınız dedim mi?
veya sana sessiz kal dedim mi?
HAYIR
sadece konunun kapanmasını istiyorum hepsi bu.
senin için değil bütün arkadaşlar için geçerli bir uyarıydı.
Konu uzamaya devam ederse moderatörlerden yardım istemek zorunda kalacağım bunu yapmak istemiyorum lütfen.
Kimse kimsenin etnik kimliğini aşağılayıcı birşey yazamaz.Hiç hoş değil,empati kur istersen canım,eminim sen de anlayacaksındır beni..Evet anlamlı olması gerekiyor ve ayrım yapmamak gerekiyor en azından sesli olarak.Böyle amacım olsaydı ben şayet nasip olursa oğlumun ismini Berat koymak istemezdim..
Kızlar doktorlara gittik bu gün :))
3 lü test için devlet hastanesine gittim.
ultrasonla falan baktı doktor,kan testi için form falan doldurduk,kan verdim,salı günü alıcam sonucunu.
herşey normal yani
de
bir önceki özel doktorda bana büyük ihtimal kız demişlerdi.tabi ben de kız istediğim için çok mutlu olmuştum.
Bu gün devletteki doktor yüzde 70 erkek demesin mi :)))
benim bütün hayaller yıkıldı.Yüzüm düştü şaşırdım,Tabi öncelikle sağlıklı olsun iyi olsun ama insanın da gönlünden geçen bişey var sonuçta,engel olamıyosun.
sonra kocamda yanımda zaten.dedim bu iş bööyle olmayacak.Ne zamandır kafama taktığım bir doktor var.Profesör aynı zamanda.
150 lira muayenesi.dedim artık tahliler de bitti doğru düzgün bi yere gitme zamanıdır.Gittik.Bakırköyde bir hastanede çalışıyor şu anda.
Hastane ile de anlaşmışlar muyenesi 50 lira olmuş,bi sevindi bi sevindimki anlatamam.hastanede doğum da 1000lira civarı sezeryan bebek muayene dahil.yani bana uygun.
daha önceden başka hastanede kadın hastalıkları için gittiğim bir doktordu ve çok severdim.
Neyse gittik,daha emen ilk bakışta kız geliyo dedi,kesin dedi,kız bu dedi :))) benim tabi ağızım kulaklarımda.
yani yüzde yüz kız annesiyim artık.
sonra plesentam aşağıdaymış,ağır kaldırmayacakmışım,daha az cinsel ilişki dedi.birde değişmezse yeri normal doğum yapamayacakmışım,el ve bileklerimdeki ağrı için yorum yaptı vs..
o kadar doktora gittim biri bile bunları söylememişti şimdiye kadar.
kısaca kentimi teslim edeceğim doktoru bulduğum için çok huzurluyum ve mutluyum bu gün
ay canımya nasıl üzülmüşsün kıyamam. boşversene sen ne üzüyosun kendini takma.bebeğinide tedirgin ediceksin. çok hassas bi dönemden geçiyoruz nolur dikkat et kendine.
Canim cok sevindim aradigin dru bulduguna sen baya dertliydin sanirim bu konuda ..ayni gun iki ayri doktrun ayri cinsiyet solemeside ilginc yani hadi zaman gecsede bebek buyuyup net gozukse nese ama oluyo demekki boyle seyler bakalim bize neler dicekler
haklısındır belki tatlım,hiçbirinizin keyfini kaçıracak birşey yapmak istemedim bencnm bence sen yanlış anlamışsın
sadece koyacağı ismin bir etnik kökeni çağrıştırmasını istemiyorum demiş.
alevileri kınayan yada aşağlayan bir anlam çıkaramadım ben.
biraz alınganlık yapmışsın bence.
Kızlar doktorlara gittik bu gün :))
3 lü test için devlet hastanesine gittim.
ultrasonla falan baktı doktor,kan testi için form falan doldurduk,kan verdim,salı günü alıcam sonucunu.
herşey normal yani
de
bir önceki özel doktorda bana büyük ihtimal kız demişlerdi.tabi ben de kız istediğim için çok mutlu olmuştum.
Bu gün devletteki doktor yüzde 70 erkek demesin mi :)))
benim bütün hayaller yıkıldı.Yüzüm düştü şaşırdım,Tabi öncelikle sağlıklı olsun iyi olsun ama insanın da gönlünden geçen bişey var sonuçta,engel olamıyosun.
sonra kocamda yanımda zaten.dedim bu iş bööyle olmayacak.Ne zamandır kafama taktığım bir doktor var.Profesör aynı zamanda.
150 lira muayenesi.dedim artık tahliler de bitti doğru düzgün bi yere gitme zamanıdır.Gittik.Bakırköyde bir hastanede çalışıyor şu anda.
Hastane ile de anlaşmışlar muyenesi 50 lira olmuş,bi sevindi bi sevindimki anlatamam.hastanede doğum da 1000lira civarı sezeryan bebek muayene dahil.yani bana uygun.
daha önceden başka hastanede kadın hastalıkları için gittiğim bir doktordu ve çok severdim.
Neyse gittik,daha emen ilk bakışta kız geliyo dedi,kesin dedi,kız bu dedi :))) benim tabi ağızım kulaklarımda.
yani yüzde yüz kız annesiyim artık.
sonra plesentam aşağıdaymış,ağır kaldırmayacakmışım,daha az cinsel ilişki dedi.birde değişmezse yeri normal doğum yapamayacakmışım,el ve bileklerimdeki ağrı için yorum yaptı vs..
o kadar doktora gittim biri bile bunları söylememişti şimdiye kadar.
kısaca kentimi teslim edeceğim doktoru bulduğum için çok huzurluyum ve mutluyum bu gün
bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin
bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?