2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ayy aynen beni anlattın uyanıyorum uyuyorum devam ediyor rüya,geçenlerde gelen misafirlerime anlattım herkes gülmekten bir hal oldu
dediğin gibi hamilelik ceremesi bu da varsın olsun napalım:)

Bir alevi olarak şiddetle tavsiye ederim;
Sen koyma o tür isimleri,kirlenmesinler.
Yaptığın şey için kınıyorum seni..
Bir de eğitimcimiydin sen!!

ne diyorsun sen ya ne saçmalıyorsun! forumda bana takmış durumdasın kendine başka birini bul! Benim eşim ALEVİ!!!!!! ben öyle olsam onunla evlenmezdim. aman sana ne cevap veriyorsam! çok da umrumdasın ne anlarsan anla! ben arkadaşlara cem isminin alevi ismi mi olduğunu sordum sana ne oluyorsa!

Son düzenleme:
uyumadan ılık süt yada yoğurt mu tüketsen tatlım:44:

denedim bana mısın demiyo habire sanayım diyo bende arka sokaklar ekibi misali yardır Allah yardır koca gece...

ayy aynen beni anlattın uyanıyorum uyuyorum devam ediyor rüya,geçenlerde gelen misafirlerime anlattım herkes gülmekten bir hal oldu
dediğin gibi hamilelik ceremesi bu da varsın olsun napalım:)

öyle ceylincim napalım katlancaz :)

herkes anlayacağı gibi anlıyor işte Arkadaş bana takmış durumda o yüzden canım şaşırma yani!

Kızlar büyük harflerle yazıyorum ilk ve son

bu alevilik sünnilik meselesini ben kapatıyorum bir daha da açılmasını istemiyorum.
hassas bi dönemdeyiz birbirimizi yanlış anlamaya en müsait olduğumuz zamandayız.
Dolayısıyla birbirimizin de hassas olduğu konularda dikkatli olmayı öneriyorum.

Son düzenleme:

ben alevilik sunnilik diye birşey açmadım. Cem ismi alevilerde mi yaygın olarak var dedim. çünkü bilmiyorum sizlere sorayım dedim. eşim alevi ailesinde en çok eren ve ali var dedim. ama gelmiş beni ayrımcılıkla suçlamış. ben buna sessiz kalamam !!!!!!!!!! HADDİNİ BİLSİN. BENİM EĞİTİMCİLİĞİME BİLMEM NEYİME LAF EDEMEZ

Ben sen veya o böyle bişey yaptınız dedim mi?
veya sana sessiz kal dedim mi?
HAYIR
sadece konunun kapanmasını istiyorum hepsi bu.
senin için değil bütün arkadaşlar için geçerli bir uyarıydı.

Konu uzamaya devam ederse moderatörlerden yardım istemek zorunda kalacağım bunu yapmak istemiyorum lütfen.

o zaman sana geçmişi okumanı tavsiye ediyorum. kim haddini aşarak yazıyor. kimden yardım istersen iste. ben kimsenin bana hakaret etmesine izin veremem.

Son düzenleme:
ay canımya nasıl üzülmüşsün kıyamam. boşversene sen ne üzüyosun kendini takma.bebeğinide tedirgin ediceksin. çok hassas bi dönemden geçiyoruz nolur dikkat et kendine.

Canım konuya müdahele etmen çok iyi olmuş sayfa sorumlusuda sensin dimi? Gerekli olduğunda müdahele etmen çok doğru

cnm bence sen yanlış anlamışsın
sadece koyacağı ismin bir etnik kökeni çağrıştırmasını istemiyorum demiş.
alevileri kınayan yada aşağlayan bir anlam çıkaramadım ben.
biraz alınganlık yapmışsın bence.

Kızlar doktorlara gittik bu gün :))

3 lü test için devlet hastanesine gittim.
ultrasonla falan baktı doktor,kan testi için form falan doldurduk,kan verdim,salı günü alıcam sonucunu.
herşey normal yani
de
bir önceki özel doktorda bana büyük ihtimal kız demişlerdi.tabi ben de kız istediğim için çok mutlu olmuştum.
Bu gün devletteki doktor yüzde 70 erkek demesin mi :)))
benim bütün hayaller yıkıldı.Yüzüm düştü şaşırdım,Tabi öncelikle sağlıklı olsun iyi olsun ama insanın da gönlünden geçen bişey var sonuçta,engel olamıyosun.
sonra kocamda yanımda zaten.dedim bu iş bööyle olmayacak.Ne zamandır kafama taktığım bir doktor var.Profesör aynı zamanda.
150 lira muayenesi.dedim artık tahliler de bitti doğru düzgün bi yere gitme zamanıdır.Gittik.Bakırköyde bir hastanede çalışıyor şu anda.
Hastane ile de anlaşmışlar muyenesi 50 lira olmuş,bi sevindi bi sevindimki anlatamam.hastanede doğum da 1000lira civarı sezeryan bebek muayene dahil.yani bana uygun.
daha önceden başka hastanede kadın hastalıkları için gittiğim bir doktordu ve çok severdim.
Neyse gittik,daha emen ilk bakışta kız geliyo dedi,kesin dedi,kız bu dedi :))) benim tabi ağızım kulaklarımda.
yani yüzde yüz kız annesiyim artık.
sonra plesentam aşağıdaymış,ağır kaldırmayacakmışım,daha az cinsel ilişki dedi.birde değişmezse yeri normal doğum yapamayacakmışım,el ve bileklerimdeki ağrı için yorum yaptı vs..
o kadar doktora gittim biri bile bunları söylememişti şimdiye kadar.
kısaca kentimi teslim edeceğim doktoru bulduğum için çok huzurluyum ve mutluyum bu gün

prensesin annesiyle babasıyla mutlu huzurlu sağlıklı büyüsün inşallh. negüzel içine yatan bi doktor bulmuşsun hasta için en önemli şey bu zaten

Canim cok sevindim aradigin dru bulduguna sen baya dertliydin sanirim bu konuda ..ayni gun iki ayri doktrun ayri cinsiyet solemeside ilginc yani hadi zaman gecsede bebek buyuyup net gozukse nese ama oluyo demekki boyle seyler bakalim bize neler dicekler

tecrübe çok önemli cnm,devletteki gençten bi adamdı zaten çok inanasım gelmemişti.
profta olsa genede %100 diye bi kesinlik olamaz tabi,ama adam tecrübeli kullandıkları ultrason detaylı,devletekinin ne olduğu belli değil.
tecrübe ve bilgiye güvenmeyi seçiyosun,kend,nden eminlikte önemli,doktorun sana hissetirdiği güvende.
kız kız deyip doğumda erkek gelenler de var hayatta,2 hafta sonra gene randevu verdi.1-2 kız daha dese inanıcaz artık :)))
başka çare yok,

haklısındır belki tatlım,hiçbirinizin keyfini kaçıracak birşey yapmak istemedim benama oldu işte,boşverin

Gözün aydın,içine sinen bir doktor bulmana daha çok sevindim bu arada,zor çünkü.Hem anlayışlı hem de keseye uygun olması çok iyi olmuş..

bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin

bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin

Çookk sevindim. İnşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…