2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

merhaba hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin..

bende marmariste oturuyorum şu an istanbuldayım işim nedeniyle ama doğuma 2 ay kala geleceğim hani doktora gidiyorsun marmariste

bende mart annesiyim kızlar:):)benide oğlumuda alın aranıza:):)
hoşgeldin cnm... hayırlı olsun bebişin

doktor kontrolümüz güzel geçti kızlar rabbime şükürler olsun
dr amcamız %99 kız dedi
ben yine bi 2 hafta daha bekleyeyim

merhaba hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin..

bende marmariste oturuyorum şu an istanbuldayım işim nedeniyle ama doğuma 2 ay kala geleceğim hani doktora gidiyorsun marmariste

amin canım ,hüseyin baş'a gidiyorum çok memnunum kendisinden

güzel anne adayları hepinize günaydıııınnn...
ecemcim kızın hayırlı olsun, güzel haberler almana sevindim...
dün bebek mevlidine gittim çok duygulandım rabbim bize de nasip etsin o günleri görmeyi inşallah

teşekkür ederim canım. çok komik bence. benim eşim alevi. hayret bişey. neyse ya öptüm

Buraya yazdığım anda açtığım konu http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ler/563385-oglumuza-esimin-onerdigi-isim.html herkesin ne kadar saygı çerçevesinde yorum yaptığı ortada. Moderatörü de üyesi de... Nedense kimse beni suçlamamış???!!!!!

Artık bu sayfada yorum yapmazsanız sevinirim. okumuyorum zaten

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorummm hayırlı olsun bebişleriniz...

ecemcim prensesin hayırlı uğurlu olsun inşallah suzicim seninde benim daha bir hafta var geçsin zaman geeçsiiiinnn :)

selam,
biraz tadım yok bu gün,
hafta sonu baya yordum galiba kendimi.
akşam arkadaşlarda kaldık yatıya,rahat edemedim pek,şimdi belim ağırıyo
bide arabada sarsıntılar hiç iyi gelmiyo galiba
hem kasık hemde bel ağrım var.anlamadım aslında bir saat falan ayakata kaldım en fazla,
az önce geldik uzandım,inşalllah geçer çabucak
endişeleniyorum...

Son düzenleme:
Su haftasonu nasil geciyo anlamiyorum daha dinlenemeden yeni bi pazartesi yine bi pazartesi
üff aynen yine işteyizz.

selam cnm ben de dün biraz avm.de gezdim yoruldum ama korktuğum gibi olmadı ağrım filan yok şükür..
dinlen bugün duruma göre dr.unu ararsın.
Allaha emanet olun

Herkese iyi haftalar kızlar
Cumartesi günü 4lü testimizin sonucunu aldık çok şükür temizmiş çok mutlu oldum.
Az bişicik oğlumu da gösterdi dr. çok sevindirik oldum belden aşağısını güzel görebildim göbek kordonu ve dizleri apaçık belliydi.böyle o bacakları sıkasım geldi
Darısı kontrol vakti bekleyenlerin başına tez zamanda

sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için....
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar... rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın, yavrularımızla hayırlı ssağlıklı bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah...

Belki seninde benim gibi idrar yolu enfeksiyonun vardir bi idrar tahlili yaptirsana benim kasik agrim ondanmis antibiyotik aliyorum 2 gundur ama galiba daha etkisini gostermedi hala agrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…