merhaba sevgili anne adayları ben mart annesi değilim ama nisan annesi olucam inşallah :) uygunsa benide aranıza alırsanız sevinirim. ismim hatice marmariste yaşıyorum yaşım 30 sat 13 temmuz,bebeğimin tahmini doğum tarihi 19 nisan. sizi takip ediyorum benden 1 ay önden gittiğiniz için bana tecrübe oluyo yaşadıklarınız ...
hoşgeldin cnm... hayırlı olsun bebişinbende mart annesiyim kızlar:):)benide oğlumuda alın aranıza:):)
geçmiş olsun cnm.. bende 1 kutu antibiyotik içtim bu yüzden..Geçmiş olsun cnm inş.önemli birşey değildir.Ara sıra ben de yaşıyorum uzun sürmüyor ama.
Canim sukur kizimin keyfi gayet yerindeydi ama ben ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu geciriyomusum ageilarim ondanmis zinnat 500 verdi bide bol su ic dedi icwbilsem icecwmde neyse cok sukur buyuk bi sorun cikmadi aslinda kafaya takmamin sebwbi dun toplantim vardi toplantim bitti lavaboya gittim camasirim sirilsiklam olmustu meger terlemisim sanirim coook sukur
hoşgeldin cnm.. hiç önemli değil ay... heyecanlarımız ortak naasılsamerhaba sevgili anne adayları ben mart annesi değilim ama nisan annesi olucam inşallah :) uygunsa benide aranıza alırsanız sevinirim. ismim hatice marmariste yaşıyorum yaşım 30 sat 13 temmuz,bebeğimin tahmini doğum tarihi 19 nisan. sizi takip ediyorum benden 1 ay önden gittiğiniz için bana tecrübe oluyo yaşadıklarınız ...
merhaba hoşgeldinn hayırlı uğurlu olsun ALLAH tamamına erdirsin..
bende marmariste oturuyorum şu an istanbuldayım işim nedeniyle ama doğuma 2 ay kala geleceğim hani doktora gidiyorsun marmariste
doktor kontrolümüz güzel geçti kızlar rabbime şükürler olsun
dr amcamız %99 kız dedi
ben yine bi 2 hafta daha bekleyeyim
dr amcamız %99 kız dedi
güzel anne adayları hepinize günaydıııınnn...
ecemcim kızın hayırlı olsun, güzel haberler almana sevindim...
dün bebek mevlidine gittim çok duygulandım rabbim bize de nasip etsin o günleri görmeyi inşallah
cnm bence sen yanlış anlamışsın
sadece koyacağı ismin bir etnik kökeni çağrıştırmasını istemiyorum demiş.
alevileri kınayan yada aşağlayan bir anlam çıkaramadım ben.
biraz alınganlık yapmışsın bence.
dr amcamız %99 kız dedi
dr amcamız %99 kız dedi
üff aynen yine işteyizz.Su haftasonu nasil geciyo anlamiyorum daha dinlenemeden yeni bi pazartesi yine bi pazartesi
selam,
biraz tadım yok bu gün,
hafta sonu baya yordum galiba kendimi.
akşam arkadaşlarda kaldık yatıya,rahat edemedim pek,şimdi belim ağırıyo
bide arabada sarsıntılar hiç iyi gelmiyo galiba
hem kasık hemde bel ağrım var.anlamadım aslında bir saat falan ayakata kaldım en fazla,
az önce geldik uzandım,inşalllah geçer çabucak
endişeleniyorum...
selam,
biraz tadım yok bu gün,
hafta sonu baya yordum galiba kendimi.
akşam arkadaşlarda kaldık yatıya,rahat edemedim pek,şimdi belim ağırıyo
bide arabada sarsıntılar hiç iyi gelmiyo galiba
hem kasık hemde bel ağrım var.anlamadım aslında bir saat falan ayakata kaldım en fazla,
az önce geldik uzandım,inşalllah geçer çabucak
endişeleniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?