2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin

tatlım valla süper bihaber verdinya. harika. çok mutlu oldum senin için.
Allah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin.

kızlar gözünüyaydın
rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah...
bana da dua edin 11 buçukta kontrolüm var.. hayırlı haberlerle gelirim inşallah...

canım çok sevindim hadi gözünaydın
doktorun bakırköy sadi konuk'ta mı çalışıyor?
bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin
bak gördünmü bu sefer farklı olucak demiştim cnm gözünaydın sana da
kızlar gözünüyaydın
Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah...
Bana da dua edin 11 buçukta kontrolüm var.. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah...
canımm hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlar gözünüyaydın
rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah...
bana da dua edin 11 buçukta kontrolüm var.. hayırlı haberlerle gelirim inşallah...

hayırlı haberlerle gel inşallah canım allahım esirgesin kuzunu...

Bende doktora geldim bugun karnim agriyo kafaya taktim sabah erkenden aradim aradan alacak beni randevusuz geldim muayenehanede bekliyorum icim rahatlasin bebegimi goreyim haftasonum iyi gecsin

Bende doktora geldim bugun karnim agriyo kafaya taktim sabah erkenden aradim aradan alacak beni randevusuz geldim muayenehanede bekliyorum icim rahatlasin bebegimi goreyim haftasonum iyi gecsin
Geçmiş olsun cnm inş.önemli birşey değildir.Ara sıra ben de yaşıyorum uzun sürmüyor ama.
bende mart annesiyim kızlar:):)benide oğlumuda alın aranıza:):)
Hoşgeldin aramıza
hangi ildensin?
yaş kaç?
ilk çocuk mu?

günaydın kızlar ;
yeni arkadaşlarım hoş gelmiş cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun . ecemcim merakla bekliyortuz cinsiyetini:)

merhaba sevgili anne adayları ben mart annesi değilim ama nisan annesi olucam inşallah :) uygunsa benide aranıza alırsanız sevinirim. ismim hatice marmariste yaşıyorum yaşım 30 sat 13 temmuz,bebeğimin tahmini doğum tarihi 19 nisan. sizi takip ediyorum benden 1 ay önden gittiğiniz için bana tecrübe oluyo yaşadıklarınız ...

tabii uygunluk nedemek. aramıza hoşgeldin

ay canım benim maşallah sanada bebeğine gel gel kaynaşalım:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…