bizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin
canım çok sevindim hadi gözünaydınkızlar doktorlara gittik bu gün :))
3 lü test için devlet hastanesine gittim.
Ultrasonla falan baktı doktor,kan testi için form falan doldurduk,kan verdim,salı günü alıcam sonucunu.
Herşey normal yani
de
bir önceki özel doktorda bana büyük ihtimal kız demişlerdi.tabi ben de kız istediğim için çok mutlu olmuştum.
Bu gün devletteki doktor yüzde 70 erkek demesin mi :)))
benim bütün hayaller yıkıldı.yüzüm düştü şaşırdım,tabi öncelikle sağlıklı olsun iyi olsun ama insanın da gönlünden geçen bişey var sonuçta,engel olamıyosun.
Sonra kocamda yanımda zaten.dedim bu iş bööyle olmayacak.ne zamandır kafama taktığım bir doktor var.profesör aynı zamanda.
150 lira muayenesi.dedim artık tahliler de bitti doğru düzgün bi yere gitme zamanıdır.gittik.bakırköyde bir hastanede çalışıyor şu anda.
Hastane ile de anlaşmışlar muyenesi 50 lira olmuş,bi sevindi bi sevindimki anlatamam.hastanede doğum da 1000lira civarı sezeryan bebek muayene dahil.yani bana uygun.
Daha önceden başka hastanede kadın hastalıkları için gittiğim bir doktordu ve çok severdim.
Neyse gittik,daha emen ilk bakışta kız geliyo dedi,kesin dedi,kız bu dedi :))) benim tabi ağızım kulaklarımda.
Yani yüzde yüz kız annesiyim artık.
Sonra plesentam aşağıdaymış,ağır kaldırmayacakmışım,daha az cinsel ilişki dedi.birde değişmezse yeri normal doğum yapamayacakmışım,el ve bileklerimdeki ağrı için yorum yaptı vs..
O kadar doktora gittim biri bile bunları söylememişti şimdiye kadar.
Kısaca kentimi teslim edeceğim doktoru bulduğum için çok huzurluyum ve mutluyum bu gün
bak gördünmü bu sefer farklı olucak demiştim cnm gözünaydın sana dabizde kontrol den geldik hersey iyi cok şükür bebegim bu kez bırakmıyo beni allah ım sana şükürler olsun beni allahım herkesin bebegini sag saglım kucagına almayı nasip etsin
canımm hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar gözünüyaydın
Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah...
Bana da dua edin 11 buçukta kontrolüm var.. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah...
kızlar gözünüyaydın
rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah...
bana da dua edin 11 buçukta kontrolüm var.. hayırlı haberlerle gelirim inşallah...
tatlım valla süper bihaber verdinya. harika. çok mutlu oldum senin için.
Allah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin.
Geçmiş olsun cnm inş.önemli birşey değildir.Ara sıra ben de yaşıyorum uzun sürmüyor ama.Bende doktora geldim bugun karnim agriyo kafaya taktim sabah erkenden aradim aradan alacak beni randevusuz geldim muayenehanede bekliyorum icim rahatlasin bebegimi goreyim haftasonum iyi gecsin
Hoşgeldin aramızabende mart annesiyim kızlar:):)benide oğlumuda alın aranıza:):)
bende mart annesiyim kızlar:):)benide oğlumuda alın aranıza:):)
hoşgeldin tatlım
bende mart annesiyim kızlar:):)benide oğlumuda alın aranıza:):)
masal burda mısın ?
Geçmiş olsun cnm inş.önemli birşey değildir.Ara sıra ben de yaşıyorum uzun sürmüyor ama.
Canim sukur kizimin keyfi gayet yerindeydi ama ben ileri derecede idrar yolu enfeksiyonu geciriyomusum ageilarim ondanmis zinnat 500 verdi bide bol su ic dedi icwbilsem icecwmde neyse cok sukur buyuk bi sorun cikmadi aslinda kafaya takmamin sebwbi dun toplantim vardi toplantim bitti lavaboya gittim camasirim sirilsiklam olmustu meger terlemisim sanirim coook sukur
merhaba sevgili anne adayları ben mart annesi değilim ama nisan annesi olucam inşallah :) uygunsa benide aranıza alırsanız sevinirim. ismim hatice marmariste yaşıyorum yaşım 30 sat 13 temmuz,bebeğimin tahmini doğum tarihi 19 nisan. sizi takip ediyorum benden 1 ay önden gittiğiniz için bana tecrübe oluyo yaşadıklarınız ...
kızlar arkidişler hayırlı haberler bekliyoruz bakalım cinsiyet nolucak ay çok merak ettim
merhaba sevgili anne adayları ben mart annesi değilim ama nisan annesi olucam inşallah :) uygunsa benide aranıza alırsanız sevinirim. ismim hatice marmariste yaşıyorum yaşım 30 sat 13 temmuz,bebeğimin tahmini doğum tarihi 19 nisan. sizi takip ediyorum benden 1 ay önden gittiğiniz için bana tecrübe oluyo yaşadıklarınız ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?