2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydın kızlarrr nasılsınız herkes iyidir umarım hayırlı haftalar diliyorum herkese...
yine bir pazartesi daha ama haftaya pazartesiyi çok seveceğim kontrolümüz var

ecem ismini ne koymayı düşünüosun aklıma geldi bak

incecik bir ders

SENİ YARATTIM!...
Bir gün, çelimsiz, küçük bir kız çocuğu sokağın köşesine oturmuş yiyecek, para, ya da alabileceği herhangi bir şey için dileniyordu. Üzerinde yırtık, pırtık giysiler vardı; yüzü gözü kir içinde, perişan bir hali vardı.
Kız dilenirken, sokaktan genç, canlı ve iyi görünümlü bir adam geçti. Kızı farketmişti ama belli etmemek için dönüp ikinci kez bakmadı. Büyük ve lüks evine, mutlu ve rahat ailesinin yanına geldiğinde, çok güzel hazırlanmış akşam sofrası onu bekliyordu. Fakat az sonra düşünceleri tekrar o fakir kıza takılıverdi. Duyguları birşeylere itiraz ediyordu.
Sonra kolay yolu tercih etti ve itirazlarını Allah’ a yöneltti. Böyle durumların var olmasına izin verdiği için… “Böyle birşeyin olmasına nasıl müsaade ediyorsun? Neden o küçük kıza yardım için birşeyler yapmıyorsun Allah’ ım?” diye yakındı içinden.
Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap işitti, “Yaptım. Seni yarattım!”

az kalmış dilemcim ... bakalım kuzucuğun cinsiyetini göstercekmi
isim konusunda araştırma devam ediyor.. seninde fikrini almak isterim.. eşim ece diyor.. ben masal,ada,duru ve alya isimlerini seviyorum.. daha çok masal ağırlıkta... senin önerin?
başka önerilerede açığım bu arada.. ama eşim ecede ısrarlı...

Kızlar günaydın. Bugün kusmaktan işe ancak gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım fırsat buldukça gelmeye çalışacağım.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlı olsun.
Ecem gözün aydın, prensesimiz sağlıkla gelir inşallah.
Cumartesi biz de gittik doktora ve doktor iki erkek geliyor dedi:)

Allah sana kolaylik versin biz birinin hamileligini bu kadar zor geciriyoruz bence cennet iki kere senin ayaklarinin altinda

İnşallah gösterir ecemcim bende artık neye özencemi bilirim pembelere mi mavilere mi özenmeliyim öğreneyim :)
Masal çok güzel canım ece de güzel ama masal eceden daha güzel geliyo kulağa sanki. öykü de aynı şekilde güzel

Son düzenleme:

vuhhhuu ne güzel haber bu boncukcum yalnız senin cimcime yandı iki erkeğin arasında hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dikkat et kendine

ayy hele bi hareket gelsin kızlar nerdesiniz yaa kimsecikler yok çok sessiz başladık haftaya

tatlım ben geldim.
bugün temizlik günüm.2tane kadın geldi harıl harıl temizlik yapıyolar. süperler. bende anca fırsat buldum. azöncede devlete doktora gitim geldim. kol bacak kafa karın ölçümü yapıldı ben bugün 15+2 günlüğüm kol bacak 15+5 çıktı kafa ölçümüde 16 haftalık çıktı. ama cinsiyeti söylüyemedi .

ahh cnm allah yardımcın olsun inşallah iki beyzadeyle kolay olmayacak gibi hayat şimdiden bol bol dinlen... sağlıkla dünyaya gelsinler yetrr biz çekeriz onların nazları... iyi dileklerin için de teşekkür ederiz teyzesi

hele şükürrrr hoşgeldin masalcım kol bacak kafa karın ölçümü de ne ola ki? Maşallahh önde gidiyomuş benimki en son bi hafta geriden geliyodu son adet tarihine göre. ilk keseye baktığında demişti doktor bi hafta küçük geç döllenme diye. ikili test için bakıldığında da 5 gün küçüktü yine. bakalım pazartesi ne çıkacak.

Bu arada sen nerde yaşıyon allasen iki tane temizlikçi de ne ola ki

şimdi dilemcim... bizim soy ismimiz uzun.. masal uzun.. dalga geçilirmi tereddüt ettim yani
ama tüp bebek olduğu içinde masal daha bi manidar geldi...

şimdi dilemcim... bizim soy ismimiz uzun.. masal uzun.. dalga geçilirmi tereddüt ettim yani
ama tüp bebek olduğu içinde masal daha bi manidar geldi...

hımm karışıkmış gerçekten canım ikilemde kalman normal neyse daha çok var en uygun kararı verirsiniz artık kocişinle

yavrucum o ölçümler 3lü test için bakıldı.
ben hamile kaldığımdan buyana dip köşe temizlik yapmadım tek kişi geliyor 60-70 alıyor. bunlar 2kişi geliyor 80 alıyor kırışıyolar.
ama birgör tüm halılarımı sildiler. camları cifle ovarak sildiler koltuklarımı siliyolar şimdi tüllerim yıkanıyor asıyolar daha ne olsun mis mis...
ben bursa mkpaşada oturuyomya kuzum.....

cnm geçmiş olsun çokk
ve de tebriklerr öğrenmişsiniz cinsiyeti
hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş

biliyorum kız kemalpaşada olduğunu yarı hemşeriyiz ya hatta ev olarak nerde yaşıyon dedim iki kişi deyince topkapı sarayı filan mı diye

e iyiymiş daha mantıklı tek kişiye 70 vercene ikiye seksen ver tüm işin görülüyo süpermiş valla

ne topkapısarayı kız :))) ücret daha mantıklı olduğu için bu kadınları seçtim.
aaaa tabi saray benim küçük sarayım senin evinde senin küçük sarayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…