az kalmış dilemcim ... bakalım kuzucuğun cinsiyetini göstercekmiGünaydın kızlarrr nasılsınız herkes iyidir umarım hayırlı haftalar diliyorum herkese...
yine bir pazartesi daha ama haftaya pazartesiyi çok seveceğim kontrolümüz var
ecem ismini ne koymayı düşünüosun aklıma geldi bak
Kızlar günaydın. Bugün kusmaktan işe ancak gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım fırsat buldukça gelmeye çalışacağım.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlı olsun.
Ecem gözün aydın, prensesimiz sağlıkla gelir inşallah.
Cumartesi biz de gittik doktora ve doktor iki erkek geliyor dedi:)
az kalmış dilemcim ... bakalım kuzucuğun cinsiyetini göstercekmi
isim konusunda araştırma devam ediyor.. seninde fikrini almak isterim.. eşim ece diyor.. ben masal,ada,duru ve alya isimlerini seviyorum.. daha çok masal ağırlıkta... senin önerin?
başka önerilerede açığım bu arada.. ama eşim ecede ısrarlı...
Kızlar günaydın. Bugün kusmaktan işe ancak gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım fırsat buldukça gelmeye çalışacağım.
ayy hele bi hareket gelsin kızlar nerdesiniz yaa kimsecikler yok çok sessiz başladık haftaya
ahh cnm allah yardımcın olsun inşallah iki beyzadeyle kolay olmayacak gibi hayatKızlar günaydın. Bugün kusmaktan işe ancak gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım fırsat buldukça gelmeye çalışacağım.
tatlım ben geldim.
bugün temizlik günüm.2tane kadın geldi harıl harıl temizlik yapıyolar. süperler. bende anca fırsat buldum. azöncede devlete doktora gitim geldim. kol bacak kafa karın ölçümü yapıldı ben bugün 15+2 günlüğüm kol bacak 15+5 çıktı kafa ölçümüde 16 haftalık çıktı. ama cinsiyeti söylüyemedi .
şimdi dilemcim... bizim soy ismimiz uzun.. masal uzun.. dalga geçilirmi tereddüt ettim yaniİnşallah gösterir ecemcim bende artık neye özencemi bilirim pembelere mi mavilere mi özenmeliyim öğreneyim :)
Masal çok güzel canım ece de güzel ama masal eceden daha güzel geliyo kulağa sanki. öykü de aynı şekilde güzel
şimdi dilemcim... bizim soy ismimiz uzun.. masal uzun.. dalga geçilirmi tereddüt ettim yani
ama tüp bebek olduğu içinde masal daha bi manidar geldi...
hele şükürrrr hoşgeldin masalcım kol bacak kafa karın ölçümü de ne ola ki? Maşallahh önde gidiyomuş benimki en son bi hafta geriden geliyodu son adet tarihine göre. ilk keseye baktığında demişti doktor bi hafta küçük geç döllenme diye. ikili test için bakıldığında da 5 gün küçüktü yine. bakalım pazartesi ne çıkacak.
Bu arada sen nerde yaşıyon allasen iki tane temizlikçi de ne ola ki
yavrucum o ölçümler 3lü test için bakıldı.
ben hamile kaldığımdan buyana dip köşe temizlik yapmadım tek kişi geliyor 60-70 alıyor. bunlar 2kişi geliyor 80 alıyor kırışıyolar.
ama birgör tüm halılarımı sildiler. camları cifle ovarak sildiler koltuklarımı siliyolar şimdi tüllerim yıkanıyor asıyolar daha ne olsun mis mis...
ben bursa mkpaşada oturuyomya kuzum.....
biliyorum kız kemalpaşada olduğunu yarı hemşeriyiz ya hatta ev olarak nerde yaşıyon dedim iki kişi deyince topkapı sarayı filan mı diye
e iyiymiş daha mantıklı tek kişiye 70 vercene ikiye seksen ver tüm işin görülüyo süpermiş valla
ne topkapısarayı kız :))) ücret daha mantıklı olduğu için bu kadınları seçtim.
aaaa tabi saray benim küçük sarayım senin evinde senin küçük sarayın
Yine kimse yok yaa kızlar noldu size bugün canım sıkılıyo vaktim var diye kimsecikler yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?