kızlaaar benim de oğluşuuum olcak :) bgn öğrendik detayları sabah anlatırımyoruldum ama iki dk girip yazayım dedim iiii gecelerrr
gözünüz aydın kızlar... hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah... rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahiyi geceler arkadaşlar:) bugün 3 lü test için gittim doktora 2 li testim iyi çıkmıştı çok şükür ama doktorum bunu da yapalım dedi cinsiyetini 2 hafta önce kız demişti yine kız dedi:)ama ben 1 ay daha bekliycem ciciler almak için:)hepimiz sağlıcakla yavrularımıza kavuşuruz inşallah:)
akdeniz iyimisin cnm?:44::44:Herkes iyi geceler...
akdeniz iyimisin cnm?:44::44:
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim gözüm korktu şimdi ama sen hala kusuyorsan eyvah. Ben geçecek diye teselli buluyordum(
Günaydın kızlarr mutlu bir gün sizlerin olsun miniklerinizle birlikte
Bu hafta içinde doktora gidecektim doktorum haftaya çağırdı bebişimi 1 hafta geç görücem
Ama neyapalım sağlıklı olsunda geç olsun miniğim benim.
Buarada cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlar tebrik ederim allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah
Ayy oğluşlar kızlarrr negüzel yaa:))
Ben artık süper bi şekilde hissediyorum resmen ayak el vuruyor yanii cimcimem benimm ama hareket etmediği
zamanda çok korkuyorum şimdide bu korkular başladı ah ah evlat sahibi ıolmak böle bişey işte
daha karnındayken kokuyorsun onun içinn..
merhaba kızlar bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı biri toz şeklindeymiş.Bol bakteri bol epitel 4-5 lökosit yazıyor sonuçta ilerimi oluyor şimdi bu doktor korkma demekten başka dediği birşey yok bende üstelemedim nasılsa haftaya doktoruma gidecem onada gösterecem ama sizede bir sorayım dedim
günaydınn kızlar
ya sanki artık bazen o kelebek çırpınışlarını hissediyorum karnımda.
yakında hareketleri de hissederim ay ne heyecanlı ultrason beklemekten de öte
hehe.. benim bölük börçük uykular işte...İyiyyim ecem sagol canim sen o saate kadar naptin oyle
Selam canim ben ablama sordum doktor ablam , bol epitel demek normal dokuymus zaten onu bi anlami yok, bol bakteri idrar yolu enfeksiyonu ile alakasi yok biraz genital hijyenine dikkat et bu aralar ,4-5 lokosit bira enfeksiyon demekmis az yani kleri degil muhtemel monurol vermistir dedi suya karistirip icklen tek dozmus korkulacak bisey yok yani
çok güzel ceylincim yaa..... bende hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum
hehe.. benim bölük börçük uykular işte...
ağlayan kızı görünce bişey oldu zannettim....
ayy çok teşekkür ederim canımiçimi çok rahatlattın dikkat ediyordum ama daha çok dikkat edecem hergün sabunlu bezle temizliyordum korkumdan oda kötü etkenmiş duyduğuma göre off sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler :94:
Canim yapma sabunun PH'i uygun degil ,sentetik camasir giyme camasirinin agini mutlaka utule falan ama sabun kullanma bi daha
Günaydın kızlarr mutlu bir gün sizlerin olsun miniklerinizle birlikte
Bu hafta içinde doktora gidecektim doktorum haftaya çağırdı bebişimi 1 hafta geç görücem
Ama neyapalım sağlıklı olsunda geç olsun miniğim benim.
Buarada cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlar tebrik ederim allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah
Ayy oğluşlar kızlarrr negüzel yaa:))
Ben artık süper bi şekilde hissediyorum resmen ayak el vuruyor yanii cimcimem benimm ama hareket etmediği
zamanda çok korkuyorum şimdide bu korkular başladı ah ah evlat sahibi ıolmak böle bişey işte
daha karnındayken kokuyorsun onun içinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?