Yine kimse yok yaa kızlar noldu size bugün canım sıkılıyo vaktim var diye kimsecikler yok yaa
Ya evet kimse yok ben yoğunkene dolar taşardı sayfalar.
bugn kapalı hava az da yağmur çiledi
uykum gedli
merhaba kızlar bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı biri toz şeklindeymiş.Bol bakteri bol epitel 4-5 lökosit yazıyor sonuçta ilerimi oluyor şimdi bu doktor korkma demekten başka dediği birşey yok bende üstelemedim nasılsa haftaya doktoruma gidecem onada gösterecem ama sizede bir sorayım dedim
Bir kaç kişide oldu ya acaba onların değerlerden bir bilgi olabilir diye sordum nys artık bir hafta beklicem:105:hiç bilmiyorum ki bişey söyleyip de yanıltmak istemem en garantisi yine doktorun söylediğidir
Allah sana kolaylik versin biz birinin hamileligini bu kadar zor geciriyoruz bence cennet iki kere senin ayaklarinin altinda
vuhhhuu ne güzel haber bu boncukcum yalnız senin cimcime yandı iki erkeğin arasındahadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dikkat et kendine
ahh cnm allah yardımcın olsun inşallah iki beyzadeyle kolay olmayacak gibi hayatşimdiden bol bol dinlen... sağlıkla dünyaya gelsinler yetrr biz çekeriz onların nazları... iyi dileklerin için de teşekkür ederiz teyzesi
cnm geçmiş olsun çokk
ve de tebriklerr öğrenmişsiniz cinsiyeti
hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş
Ya evet kimse yok ben yoğunkene dolar taşardı sayfalar.
bugn kapalı hava az da yağmur çiledi
uykum gedli
Kızlar bir de doktora süt içemiyorum dedim. Yoğur, peynir,ayran falan tüketiyorsan illa süt içicem diye kendini zorlama dedi. 6 aya kadar bebeklerin fazla etkinmez, 6.aydan itibaren daha fazla özen gösterirsin yediklerine dedi.İçim rahatladı, dikkat etsem de nedense hep tam beslenemediğimi düşünüyordum.
Bir de yan yada düz yatma olayını sordum. Sola yatacağım diye sol tarafım tutuluyordu. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin, zatan son aylarında yatamayacaksın dedi.Böyle herşeyi kafana takma dedi. Rahatladım ben de biraz. Belki benim gibi pimpirikli olan varsa işine yarar diye yazdım:)
iyi yaptın canım bende hep sola yatıyorum ama bi kaç gecedir uyuyamıyorum çok dalıyorum uyandığımda bakıyorum sırtüstü dönmüşüm
kızlar bu sola yatma işini ben geçen gitttiğimizde sormuştum doktora şimdilik nasıl istersen öyle yat ama bidahaki geldiğinde sola yatmanı isticem demişti
nerde bu millet nerde bu devlet
herkes iyidir inş.
Canım evet korkma yani ilacını iç,bol bol da suyunu iç ayakları sıcak tut geçecektir.Allah şifa versin.merhaba kızlar bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı biri toz şeklindeymiş.Bol bakteri bol epitel 4-5 lökosit yazıyor sonuçta ilerimi oluyor şimdi bu doktor korkma demekten başka dediği birşey yok bende üstelemedim nasılsa haftaya doktoruma gidecem onada gösterecem ama sizede bir sorayım dedim
yani öyle olur kesinnaynen :) bursada kapalı yağdı yağacak bekliyo bakalım bekler bekler tam ben çıkınca başlar yağmaya :)
masalcım affettim seni bugün izinlisin :)
ne bulursam atıştırdım bu gidişle 80i görecem doğumdaKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zor olacak gerçekten iki tane erkek ama sağlıklı ve zamanında doğsunlar da herşeye katlanırım.
Dilemcim kızım çok üzüldü gerçekten, doktora bir tanesi bari kız olamaz mı diyor, doktor bile güldü.
Artık isim düşünme zamanı geldi.
Ceylin benim de uykum geldi, ne yapsak?
Geldim,geldim.
Bugün yoğun değilsin galiba.
boncukcum özel mesaj sınırlaması var ekledim listeye görebilirsin artık kendini :)
iyi yaptın cnm yaaa... bende sola yatıcam diye zorluyordum kendimi...Kızlar bir de doktora süt içemiyorum dedim. Yoğur, peynir,ayran falan tüketiyorsan illa süt içicem diye kendini zorlama dedi. 6 aya kadar bebeklerin fazla etkinmez, 6.aydan itibaren daha fazla özen gösterirsin yediklerine dedi.İçim rahatladı, dikkat etsem de nedense hep tam beslenemediğimi düşünüyordum.
Bir de yan yada düz yatma olayını sordum. Sola yatacağım diye sol tarafım tutuluyordu. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin, zatan son aylarında yatamayacaksın dedi.Böyle herşeyi kafana takma dedi. Rahatladım ben de biraz. Belki benim gibi pimpirikli olan varsa işine yarar diye yazdım:)
geçmiş olsun cnm... bol su iç.. ilacını düzenli al.. geçer inşallah...merhaba kızlar bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı biri toz şeklindeymiş.Bol bakteri bol epitel 4-5 lökosit yazıyor sonuçta ilerimi oluyor şimdi bu doktor korkma demekten başka dediği birşey yok bende üstelemedim nasılsa haftaya doktoruma gidecem onada gösterecem ama sizede bir sorayım dedim
doktor kontrolümüz güzel geçti kızlar rabbime şükürler olsun
dr amcamız %99 kız dedi
ben yine bi 2 hafta daha bekleyeyim
Kızlar günaydın. Bugün kusmaktan işe ancak gelebildim. O yüzden çok kalamayacağım fırsat buldukça gelmeye çalışacağım.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, hayırlı olsun.
Ecem gözün aydın, prensesimiz sağlıkla gelir inşallah.
Cumartesi biz de gittik doktora ve doktor iki erkek geliyor dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?