2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
merhaba kızlar bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı biri toz şeklindeymiş.Bol bakteri bol epitel 4-5 lökosit yazıyor sonuçta ilerimi oluyor şimdi bu doktor korkma demekten başka dediği birşey yok bende üstelemedim nasılsa haftaya doktoruma gidecem onada gösterecem ama sizede bir sorayım dedim

Son düzenleme:

hiç bilmiyorum ki bişey söyleyip de yanıltmak istemem en garantisi yine doktorun söylediğidir

Allah sana kolaylik versin biz birinin hamileligini bu kadar zor geciriyoruz bence cennet iki kere senin ayaklarinin altinda

vuhhhuu ne güzel haber bu boncukcum yalnız senin cimcime yandı iki erkeğin arasında hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dikkat et kendine

cnm geçmiş olsun çokk
ve de tebriklerr öğrenmişsiniz cinsiyeti
hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inş

Ya evet kimse yok ben yoğunkene dolar taşardı sayfalar.
bugn kapalı hava az da yağmur çiledi
uykum gedli

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Zor olacak gerçekten iki tane erkek ama sağlıklı ve zamanında doğsunlar da herşeye katlanırım.
Dilemcim kızım çok üzüldü gerçekten, doktora bir tanesi bari kız olamaz mı diyor, doktor bile güldü.
Artık isim düşünme zamanı geldi.
Ceylin benim de uykum geldi, ne yapsak?

Kızlar bir de doktora süt içemiyorum dedim. Yoğur, peynir,ayran falan tüketiyorsan illa süt içicem diye kendini zorlama dedi. 6 aya kadar bebeklerin fazla etkinmez, 6.aydan itibaren daha fazla özen gösterirsin yediklerine dedi.İçim rahatladı, dikkat etsem de nedense hep tam beslenemediğimi düşünüyordum.
Bir de yan yada düz yatma olayını sordum. Sola yatacağım diye sol tarafım tutuluyordu. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin, zatan son aylarında yatamayacaksın dedi.Böyle herşeyi kafana takma dedi. Rahatladım ben de biraz. Belki benim gibi pimpirikli olan varsa işine yarar diye yazdım:)

iyi yaptın canım bende hep sola yatıyorum ama bi kaç gecedir uyuyamıyorum çok dalıyorum uyandığımda bakıyorum sırtüstü dönmüşüm

iyi yaptın canım bende hep sola yatıyorum ama bi kaç gecedir uyuyamıyorum çok dalıyorum uyandığımda bakıyorum sırtüstü dönmüşüm

kızlar bu sola yatma işini ben geçen gitttiğimizde sormuştum doktora şimdilik nasıl istersen öyle yat ama bidahaki geldiğinde sola yatmanı isticem demişti

Canım evet korkma yani ilacını iç,bol bol da suyunu iç ayakları sıcak tut geçecektir.Allah şifa versin.
aynen :) bursada kapalı yağdı yağacak bekliyo bakalım bekler bekler tam ben çıkınca başlar yağmaya :)

masalcım affettim seni bugün izinlisin :)
yani öyle olur kesinn
ne bulursam atıştırdım bu gidişle 80i görecem doğumda
Geldim,geldim.
Bugün yoğun değilsin galiba.

Sabahtan yoğundum bitirdim acele olan işimi cnm
Birgün seninle görüşsek nasıl olur?

iyi yaptın cnm yaaa... bende sola yatıcam diye zorluyordum kendimi...
geçmiş olsun cnm... bol su iç.. ilacını düzenli al.. geçer inşallah...

kızlar çok güzel uyumuşum yaw.. havada kapalıydı ohhh...

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim gözüm korktu şimdi ama sen hala kusuyorsan eyvah. Ben geçecek diye teselli buluyordum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…