2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydınn kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir inşallah

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim gözüm korktu şimdi ama sen hala kusuyorsan eyvah. Ben geçecek diye teselli buluyordum (

korkma bekaycım bünyeden bünyeye de değişiyor 9 ay çekende var benim gibi yok denecek kadar az etkilenenler de var

günaydınn kızlar
ya sanki artık bazen o kelebek çırpınışlarını hissediyorum karnımda.
yakında hareketleri de hissederim ay ne heyecanlı ultrason beklemekten de öte

ayy süper ceylincim yaa darısı başımızaa geçen gün 5,5 aylık hamile arkadaşımla görüştük hissetmeyi geçtim karşıdan bile görünüyodu kıpırtıları çok tatlı bişey ya

sen bu aralar bizi çok ihmal ediosun bak görmüyoruz sanma eylülcüm :)
sorma bi de o korku başlicak ilerleyen aylarda uzun süre hareket etmesse tatlı veya çikolata ye demişti arkadaşım o zaman kıpırdamaya başlıyomuş :)

aman aman sakın sabun genital bölgeye hiç bi şekilde temizlik maddesi kullanmayın diyor uzmanlar bide sabun yani. ayaklarımdaki yaralardan bahsetmiştim kesinlikle sabun kullanma dedi hatta duşta da sabun kullanma özellikle bayanlar için kasıklarda filan sorunlar oluşur çok çok iyi durulamak gerekiyo demişti.

slm kızlar ;
ben bayılıyorum bu kız çocuk tütülerini bayılıyorum annemde becerikli kadın vesselam kızıma dikecek inşallah

ohh hazır gelecek sana ne güzel benim annemde bir zamanlar terzilik yaptı azcık kaptım ondan birşeyler bakalım denicem bende sırf bu kıyafetleri giydirmek için kızım olsun istiyorum ama içimdende erkek geçiyor

kızlaarr çok haklısınız ne kadar büyük bir hata yapmışım ben ee peki tek suyla temizlenirmi haftaya kadar beklemeden elimden geleni yapıp o mikrobu atmak istiyorum

ceylin canım ben mesaj yolluyamıyorum daha 100 olmamış yazdıklarım sen kendi linkini gönder ben ekliyim

Son düzenleme:
temizlenir tabi ben yıllardır su dışında bişi kullanmıyorum maşallah piriiimmpakkkk tertemiz hiç enfeksiyon da olmadı çok şükür maşallah diyimde

Kötü örnek demeyelim de canım ne bileyim benimkiler de ikiz olunca eyvahlar olsun dedim bir an :))) Tiroit'in etkisi olabilir dediğin gibi. Umarım tez zamanda düzelir

Son düzenleme:

Ayy evet dilemcim sorma yaa okadar yoğun ki buaralar banka allahım iğne atsan yere düşmez tam yazmaya kalkıyorum ordan bi gıcık bağırınıyor niye basmıyorsun numaraya diye yazmadan kapatıyorumm insana bi rahat vermezler bunlar ayol ama söz bundan sonra giricem artık nederlerse desinler valla

Merhabalar herkese. Bende 4-5 gündür devam eden kasık ve karın ağrısı vardı, dün belime de vurunca ağrı gece acile gittik. Korktum bi an, sanki adet olacakmışım gibi çok ağrı vardı. Bebişlere baktı doktor ultrasonda iyilerdi çok şükür. Sonra idrar tahlili yaptık o da temiz çıktı ama anlamadık neden olduğunu. Sanırım üşüttüm ya da rahim genişliyor... Başka böyle ağrıları olan var mı aranızda?

canım bunlar çok normal ağrılar rahim büyümesinden dolayı oluyormuş

aaa bak bak bizde bekleriz bankada sıra gelmez işleri var sanıoduk hep demek böyle takılıolar heee

sürekli oturmak zor demi eylülcüm bende oturarak çalışıyorum 2 saatte bir kalkıp 10 dk dolaşmak gerekiyomuş

battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu arada
tavsiye ederim ay çok güzel stres atıyo insan hehe..
suzide örüyodu o ne yaptı acep..

vaaay hamarata bağladın yaniiiii iyi hadi bakalım bitince çek resmini görelim bakalım şaheserini

bende tık yok hala olcanı da sanmıyorum

bu arada kızlar bende şişkinlik hissi var bikaç gündür böyle hep tok gibiyim aç olsamda tok gibiyim şişkinlik hissediyorum sizde varmı böyle bişey

battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu arada
tavsiye ederim ay çok güzel stres atıyo insan hehe..
suzide örüyodu o ne yaptı acep..
Akşam annem gösterdi ecemcim marifetlerini bana,kendi de örmüş ördürmüş te çok güzel şeyler vardı.yavrumun şimdiden kışlık hırka yelek battaniyesi hazır..
kendisi sağlıkla gelsin inş.
bu arada kızlar bende şişkinlik hissi var bikaç gündür böyle hep tok gibiyim aç olsamda tok gibiyim şişkinlik hissediyorum sizde varmı böyle bişey
dilem bende de var aynısı cnm,yerken de çabuk tıkanıyorm

O zaman normaldir bi çoğumuzda olduğuna göre ama çok sinir bozucuuu

Evet canımcım ya sırtım falan okadar ağrıyor ki anlatamam arkama yastıkta koydum ama işe yaramadı sanki
Valla bencede inanmayın sakın iş falan olmuyor bazen dinlenmek için basmıyoruz yada bişey yemek için yada işte böle yazmak için hehehe
Ama neyapıyım bunlarıda yapmazsam patlarım sıkıntıdan busefer bebişime yansır dimi ama
Senin ne işi muhasebe falan mı?

vaaay hamarata bağladın yaniiiii iyi hadi bakalım bitince çek resmini görelim bakalım şaheserini

bende tık yok hala olcanı da sanmıyorum

Ayy negüzel yaa işte evde oturmanın faydaları hamarat anneler çıkıyor ortaya bizim bebişlere bişey yapamıyoruz anca saçma sapan insanlara dert anlat bide anlamazlar sinir ederler bebişimide benide bu cabası ühühühüh keşke bende evde büyütseydim göbişimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…