Eki Görüntüle 527904 Eki Görüntüle 527905 Eki Görüntüle 527906
kızlar şunların güzelliğine bakın cinsiyetini öğrendiğimde bende kendimce böyle birşeyler yapmaya çalışacam
farklı böyle kolay yapılabilecek güzel fikirler varsa paylaşalım mı :)
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim gözüm korktu şimdi ama sen hala kusuyorsan eyvah. Ben geçecek diye teselli buluyordum(
günaydınn kızlar
ya sanki artık bazen o kelebek çırpınışlarını hissediyorum karnımda.
yakında hareketleri de hissederim ay ne heyecanlı ultrason beklemekten de öte
sen bu aralar bizi çok ihmal ediosun bak görmüyoruz sanma eylülcüm :)Günaydın kızlarr mutlu bir gün sizlerin olsun miniklerinizle birlikte
Bu hafta içinde doktora gidecektim doktorum haftaya çağırdı bebişimi 1 hafta geç görücem
Ama neyapalım sağlıklı olsunda geç olsun miniğim benim.
Buarada cinsiyeti yeni öğrenen arkadaşlar tebrik ederim allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah
Ayy oğluşlar kızlarrr negüzel yaa:))
Ben artık süper bi şekilde hissediyorum resmen ayak el vuruyor yanii cimcimem benimm ama hareket etmediği
zamanda çok korkuyorum şimdide bu korkular başladı ah ah evlat sahibi ıolmak böle bişey işte
daha karnındayken kokuyorsun onun içinn..
aman aman sakın sabun genital bölgeye hiç bi şekilde temizlik maddesi kullanmayın diyor uzmanlar bide sabun yani. ayaklarımdaki yaralardan bahsetmiştim kesinlikle sabun kullanma dedi hatta duşta da sabun kullanma özellikle bayanlar için kasıklarda filan sorunlar oluşur çok çok iyi durulamak gerekiyo demişti.ayy çok teşekkür ederim canımiçimi çok rahatlattın dikkat ediyordum ama daha çok dikkat edecem hergün sabunlu bezle temizliyordum korkumdan oda kötü etkenmiş duyduğuma göre off sakınan göze çöp batar diye boşa dememişler :94:
slm kızlar ;
ben bayılıyorum bu kız çocuk tütülerini bayılıyorum annemde becerikli kadın vesselam kızıma dikecek inşallah
temizlenir tabi ben yıllardır su dışında bişi kullanmıyorum maşallah piriiimmpakkkk tertemizhiç enfeksiyon da olmadı çok şükür maşallah diyimde
Yok korkma arkadaşım. Benim troit problemim var, o tetikliyor.İkizlerde zaten biraz daha fazla oluyormuş mide bulantısı.Bir de troit eklenince ben çok zorlandım.Ama herkeste aynı olmaz, böyle olumsuz örnekleri duymazdan gel sen.
Günaydınn kızlarrrr nasılsınız herkes iyidir inşallah
korkma bekaycım bünyeden bünyeye de değişiyor 9 ay çekende var benim gibi yok denecek kadar az etkilenenler de var
ayy süper ceylincim yaa darısı başımızaa geçen gün 5,5 aylık hamile arkadaşımla görüştük hissetmeyi geçtim karşıdan bile görünüyodu kıpırtıları çok tatlı bişey ya
sen bu aralar bizi çok ihmal ediosun bak görmüyoruz sanma eylülcüm :)
sorma bi de o korku başlicak ilerleyen aylarda uzun süre hareket etmesse tatlı veya çikolata ye demişti arkadaşım o zaman kıpırdamaya başlıyomuş :)
aman aman sakın sabun genital bölgeye hiç bi şekilde temizlik maddesi kullanmayın diyor uzmanlar bide sabun yani. ayaklarımdaki yaralardan bahsetmiştim kesinlikle sabun kullanma dedi hatta duşta da sabun kullanma özellikle bayanlar için kasıklarda filan sorunlar oluşur çok çok iyi durulamak gerekiyo demişti.
Aglayasim geldi kiyamam
Merhabalar herkese. Bende 4-5 gündür devam eden kasık ve karın ağrısı vardı, dün belime de vurunca ağrı gece acile gittik. Korktum bi an, sanki adet olacakmışım gibi çok ağrı vardı. Bebişlere baktı doktor ultrasonda iyilerdi çok şükür. Sonra idrar tahlili yaptık o da temiz çıktı ama anlamadık neden olduğunu. Sanırım üşüttüm ya da rahim genişliyor... Başka böyle ağrıları olan var mı aranızda?
Ayy evet dilemcim sorma yaa okadar yoğun ki buaralar banka allahım iğne atsan yere düşmez tam yazmaya kalkıyorum ordan bi gıcık bağırınıyor niye basmıyorsun numaraya diye yazmadan kapatıyorumm insana bi rahat vermezler bunlar ayolama söz bundan sonra giricem artık nederlerse desinler valla
battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu aradaecem yine arazisin bakıyorum da yoksun :) gerçi kimsecikler yok yine sakin
battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu arada
tavsiye ederim ay çok güzel stres atıyo insan hehe..
suzide örüyodu o ne yaptı acep..
heh aynı beni anlattın yaaa... daha sabah kalkarkalkmaz şişim yaaa... neden acep:44:bu arada kızlar bende şişkinlik hissi var bikaç gündür böyle hep tok gibiyim aç olsamda tok gibiyim şişkinlik hissediyorum sizde varmı böyle bişey
heh aynı beni anlattın yaaa... daha sabah kalkarkalkmaz şişim yaaa... neden acep:44:
Akşam annem gösterdi ecemcim marifetlerini bana,kendi de örmüş ördürmüş te çok güzel şeyler vardı.yavrumun şimdiden kışlık hırka yelek battaniyesi hazır..battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu arada
tavsiye ederim ay çok güzel stres atıyo insan hehe..
suzide örüyodu o ne yaptı acep..
dilem bende de var aynısı cnm,yerken de çabuk tıkanıyormbu arada kızlar bende şişkinlik hissi var bikaç gündür böyle hep tok gibiyim aç olsamda tok gibiyim şişkinlik hissediyorum sizde varmı böyle bişey
Akşam annem gösterdi ecemcim marifetlerini bana,kendi de örmüş ördürmüş te çok güzel şeyler vardı.yavrumun şimdiden kışlık hırka yelek battaniyesi hazır..
kendisi sağlıkla gelsin inş.
dilem bende de var aynısı cnm,yerken de çabuk tıkanıyorm
canım bunlar çok normal ağrılar rahim büyümesinden dolayı oluyormuş
aaa bak bak bizde bekleriz bankada sıra gelmez işleri var sanıoduk hep demek böyle takılıolar heee
sürekli oturmak zor demi eylülcüm bende oturarak çalışıyorum 2 saatte bir kalkıp 10 dk dolaşmak gerekiyomuş
vaaay hamarata bağladın yaniiiiiiyi hadi bakalım bitince çek resmini görelim bakalım şaheserini
bende tık yok hala olcanı da sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?