2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Evet öyleymiş, ben bu kadar şiddetli olacağını düşünememiştim. Alışacağız sanırım, ilk olunca insan hemen panikliyor tabi. Bir de benim 9.haftada kanama olunca daha bi korkuyorum. Allaha emanet bebeklerimiz.
Eylül bundan sonra bankada beklerken gelirsin artık aklıma :)) İşin sırrını öğrendik, arada eğilip baksak mı acep bilgisayarlarına

Belki seninde benim gibi idrar yolu enfeksiyonun vardir bi idrar tahlili yaptirsana benim kasik agrim ondanmis antibiyotik aliyorum 2 gundur ama galiba daha etkisini gostermedi hala agrim var

cnm 15 gün önce idrarımda bakteri çıkmıştı 3 gün antibiyotik kullandım.
bu sefer cumartesi pazar pazartesi aralıklarla şiddetli kasık ağrısı çektim.enson dün gece uykumdan uyandırdı.
ama resmen kıvrandım.bide belim böbreklerimde ağırdı.sabah koşa koşa doktora gittim.
kızım gayet iyi,hatta çok hareketliymiş :) gelişimi sağlığı tam uyuyor adet tarihime.
kan idrar yaptılar,enfeksiyon çıktı.
5 günlük antibiyotik bide granül verdi suya karıştırıp eritip 3 kere içicem günde,
bir tanede fitil,tek kullanımlık,bu akşam yapıcam.
inşallah geçer,bu gün yürüken bile hep kasıklarımda bi gerginlik bi hassasiyet vardı.

aynı dert bende de var,ara benimki çok ağrılı oldu,bu gün gittim doktora.
antibiyotik,toz ve fitil verdi.güveniyorum doktoruma,koca prof.içmeye başladım ben.

ay şu tayma takıntısı bende de var.illa sola yatıcam.kazayla sırt üstü yatsam uykumdan uyanıyorum.
o zaman bende kafama göre takılayım,2 hafta sonra gidicem o zaman sorarım bende

öncelikle bu gruba katıldığımda bu kadar bağımlısı olacağımı merakla yazılanları okuyacağım filan hiç aklıma gelmezdi eskisi kadar çok giremesem de fırsat buldukça hepinizin yazdıklarını dikkatle okuyorum.

aramıza yeni katılanlar olmuş hoş geldiniz demek isterim gecikmeli de olsa...
idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlarım için de dr um beni ilk hamile kaldığımda uyarmıştı bol bol su iç bunların oluşmaması için demişti aman su şişesini elinizden bırakmayın hem sizin hem de yeğenlerimin sağlığı için :)))

cinsiyetleri öğrenmeyenler de öğrenmeye başlamış ben de merakla bekliyorum cumartesi 14:30 itibarı ile öğrenmiş olacağız inş :))

hepinizi öpüyorum görüşürüz...

battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu arada
tavsiye ederim ay çok güzel stres atıyo insan hehe..
suzide örüyodu o ne yaptı acep..

eceeem 10 gündür elimi sürmüyorum,benimki çeyrekte duruyo
bi ara fotosunu koy görelim nasıl oluyo

selam,bu sayfayı doldurdum yine :) son 3 gün oku oku bitiremedim.
3 lü testin sonuçlarını aldım bu gün,gayet iyiyim,benden önce bi kız vardı onun 1:250 idi gördüm kağıdını.doktor onu genetie gönderdi
çok üzüldüm herkesin sağlıkla doğurmasını nasip etsin allah.
birde mustela çatlak kremi aldım.bu hafta 4 ayı bitiriyorum.göbeğim de o kadar çok büyüdüki.Doktoruma diyorum
soranlara 4 aylık demeye utanıyorum niye bu kadar büyük ben,m göbeyim diye.gayet iyisin hiç bişeyin yok takma kafaya diyo :)
mustelayı iki arkadaşım çok tavsiye etti.aldım bende 150ml si 70 lira bilginize,

evet eylülcüm önmuhasebe benim de oturmalık bel dayama yastıklarından lazım da bi işe de yaramıyo ki çok napalım idare etcez artık.

ben gidiyoree kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepciiiinizi

çok geçmiş olsun cnm sanırım hamileliğin cilvesi bu da
kızının iyi olmasına sevindim

aynı dert bende de var,ara benimki çok ağrılı oldu,bu gün gittim doktora.
antibiyotik,toz ve fitil verdi.güveniyorum doktoruma,koca prof.içmeye başladım ben.

geçmiş olsun canım banada bir toz akşam yatmadan önce içeçekmişim birde sanırım hap verdi bugun alacam ilaçları bakalım inş kısa zamanda atlatırız ikimizde burdaki doktor yazdı benim ilaçları ama güveniyorum senelerin doktoru sonuçta :94:

Herkese iyi akşamlar

kızlar merhaba 3lü tarama testini hangi haftada yaptırmak gerekiyor.şuan 15+5'im.teşekkürler.:13:

güvenmekten başka şansımızda yok zaten,ben önceden de bir kere olmuştum ama hiç böyle kasık ağrıları falan çekmedim,
bebeğime bişey oldu sandım çok korktum,geçsin valla çok fenaymış.ilaçlar bitince yaz mutlaka geçtimi merak ediyorum

cnm,ben adet tarihime göre 15+4 te gitmiştim.devletteki doktor yaptı testi.Ama kendi doktorum erken yapmışsın dedi 16+ dan sonra yapılıyo dedi.Hatta 17+5 te kontrolüm var doktorım o zaman sonuca bakacak,yeterli gelmezse tekrar istiycem testi dedi.

kızlar merhaba 3lü tarama testini hangi haftada yaptırmak gerekiyor.şuan 15+5'im.teşekkürler.:13:

cnm ben 15+4 te gittim.devlet hastanesi yaptı testi bu gün de sonnuçlarımı aldım.Ama aynı gün kendi doktoruma gittim.Kan verdim dedim 3 lü için,erken dedi.16+ dan sonra yapılmalı dedi.Bu cuma değil bidahaki cuma yani 17+5 ken gidicem kontrole o zamanda 3 lü testin sonucunu göstricem doktorum eğer ihtiyaç duyarsam tekrar istiycem testi dedi.
Yani anladığım kadarıyla en erken 16+ yapılıyor.

teşekür ederim cnm.bitince ilaçların yazarmısın sonucu geçtimi merak ediyorum.

ayy oğluşlar için de var çok ciciler

cnm benim de 14 15 haftalarda kasıklarıma kramp giriyodu yolda kalıyodum öyle adım atamıyodum ama geçti şimdi yorulmamaya dikkat et

benim de karnım büyüdü cnm montun önü kapanmadı bgn :) sanki 1 ay ilerden gidiyorum..herkesin vücut şekli farklı oluğu için göbüş büyüklüğü de farklı oluyomuş aynı haftada olsak bile

günaydın kızlar...
bütün ii dileklerim bizim topikte kızların ve bebişlerin üstüne olsun inşallah

Günaydın kızlar
dün gece yine uyku savaşındaydım Allahım ne kötü bişimiş uyuyamamak:26:
Sonra tam dalmışım alarmla uyandım ve bkz.işteyim(((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…