canım bunlar çok normal ağrılar rahim büyümesinden dolayı oluyormuş
aaa bak bak bizde bekleriz bankada sıra gelmez işleri var sanıoduk hep demek böyle takılıolar heee
sürekli oturmak zor demi eylülcüm bende oturarak çalışıyorum 2 saatte bir kalkıp 10 dk dolaşmak gerekiyomuş
Belki seninde benim gibi idrar yolu enfeksiyonun vardir bi idrar tahlili yaptirsana benim kasik agrim ondanmis antibiyotik aliyorum 2 gundur ama galiba daha etkisini gostermedi hala agrim var
merhaba kızlar bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazdı biri toz şeklindeymiş.Bol bakteri bol epitel 4-5 lökosit yazıyor sonuçta ilerimi oluyor şimdi bu doktor korkma demekten başka dediği birşey yok bende üstelemedim nasılsa haftaya doktoruma gidecem onada gösterecem ama sizede bir sorayım dedim
Kızlar bir de doktora süt içemiyorum dedim. Yoğur, peynir,ayran falan tüketiyorsan illa süt içicem diye kendini zorlama dedi. 6 aya kadar bebeklerin fazla etkinmez, 6.aydan itibaren daha fazla özen gösterirsin yediklerine dedi.İçim rahatladı, dikkat etsem de nedense hep tam beslenemediğimi düşünüyordum.
Bir de yan yada düz yatma olayını sordum. Sola yatacağım diye sol tarafım tutuluyordu. Şimdi istediğin gibi yatabilirsin, zatan son aylarında yatamayacaksın dedi.Böyle herşeyi kafana takma dedi. Rahatladım ben de biraz. Belki benim gibi pimpirikli olan varsa işine yarar diye yazdım:)
battaniye örüyorum şekerim :) yarıladım bu arada
tavsiye ederim ay çok güzel stres atıyo insan hehe..
suzide örüyodu o ne yaptı acep..
Evet canımcım ya sırtım falan okadar ağrıyor ki anlatamam arkama yastıkta koydum ama işe yaramadı sanki
Valla bencede inanmayın sakın iş falan olmuyor bazen dinlenmek için basmıyoruz yada bişey yemek için yada işte böle yazmak için hehehe
Ama neyapıyım bunlarıda yapmazsam patlarım sıkıntıdan busefer bebişime yansır dimi ama
Senin ne işi muhasebe falan mı?
cnm 15 gün önce idrarımda bakteri çıkmıştı 3 gün antibiyotik kullandım.
bu sefer cumartesi pazar pazartesi aralıklarla şiddetli kasık ağrısı çektim.enson dün gece uykumdan uyandırdı.
ama resmen kıvrandım.bide belim böbreklerimde ağırdı.sabah koşa koşa doktora gittim.
kızım gayet iyi,hatta çok hareketliymiş :) gelişimi sağlığı tam uyuyor adet tarihime.
kan idrar yaptılar,enfeksiyon çıktı.
5 günlük antibiyotik bide granül verdi suya karıştırıp eritip 3 kere içicem günde,
bir tanede fitil,tek kullanımlık,bu akşam yapıcam.
inşallah geçer,bu gün yürüken bile hep kasıklarımda bi gerginlik bi hassasiyet vardı.
ben yarıladım valla cnm... bi tanede ebruli iple başlamak istiyorum pirinç..eceeem 10 gündür elimi sürmüyorum,benimki çeyrekte duruyo
bi ara fotosunu koy görelim nasıl oluyo
aynı dert bende de var,ara benimki çok ağrılı oldu,bu gün gittim doktora.
antibiyotik,toz ve fitil verdi.güveniyorum doktoruma,koca prof.içmeye başladım ben.
çok geçmiş olsun cnm sanırım hamileliğin cilvesi bu da
kızının iyi olmasına sevindim
ben yarıladım valla cnm... bi tanede ebruli iple başlamak istiyorum pirinç..
geçmiş olsun canım banada bir toz akşam yatmadan önce içeçekmişim birde sanırım hap verdi bugun alacam ilaçları bakalım inş kısa zamanda atlatırız ikimizdeburdaki doktor yazdı benim ilaçları ama güveniyorum senelerin doktoru sonuçta :94:
Herkese iyi akşamlar
kızlar merhaba 3lü tarama testini hangi haftada yaptırmak gerekiyor.şuan 15+5'im.teşekkürler.:13:
geçmiş olsun canım banada bir toz akşam yatmadan önce içeçekmişim birde sanırım hap verdi bugun alacam ilaçları bakalım inş kısa zamanda atlatırız ikimizdeburdaki doktor yazdı benim ilaçları ama güveniyorum senelerin doktoru sonuçta :94:
Herkese iyi akşamlar
Eki Görüntüle 527904 Eki Görüntüle 527905 Eki Görüntüle 527906
kızlar şunların güzelliğine bakın cinsiyetini öğrendiğimde bende kendimce böyle birşeyler yapmaya çalışacam
farklı böyle kolay yapılabilecek güzel fikirler varsa paylaşalım mı :)
cnm benim de 14 15 haftalarda kasıklarıma kramp giriyodu yolda kalıyodum öyle adım atamıyodum ama geçti şimdi yorulmamaya dikkat etMerhabalar herkese. Bende 4-5 gündür devam eden kasık ve karın ağrısı vardı, dün belime de vurunca ağrı gece acile gittik. Korktum bi an, sanki adet olacakmışım gibi çok ağrı vardı. Bebişlere baktı doktor ultrasonda iyilerdi çok şükür. Sonra idrar tahlili yaptık o da temiz çıktı ama anlamadık neden olduğunu. Sanırım üşüttüm ya da rahim genişliyor... Başka böyle ağrıları olan var mı aranızda?
selam,bu sayfayı doldurdum yine :) son 3 gün oku oku bitiremedim.
3 lü testin sonuçlarını aldım bu gün,gayet iyiyim,benden önce bi kız vardı onun 1:250 idi gördüm kağıdını.doktor onu genetie gönderdi
çok üzüldümherkesin sağlıkla doğurmasını nasip etsin allah.
birde mustela çatlak kremi aldım.bu hafta 4 ayı bitiriyorum.göbeğim de o kadar çok büyüdüki.Doktoruma diyorum
soranlara 4 aylık demeye utanıyorum niye bu kadar büyük ben,m göbeyim diye.gayet iyisin hiç bişeyin yok takma kafaya diyo :)
mustelayı iki arkadaşım çok tavsiye etti.aldım bende 150ml si 70 lira bilginize,
kızlar merhaba 3lü tarama testini hangi haftada yaptırmak gerekiyor.şuan 15+5'im.teşekkürler.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?