Günaydın kızlar
dün gece yine uyku savaşındaydım Allahım ne kötü bişimiş uyuyamamak:26:
Sonra tam dalmışım alarmla uyandım ve bkz.işteyim(((
ya ben hissedemiyorum acaba suyum az diyemi
GÜNAYDINN KIZLARR :)
susuzsuzi ben bugün başlıyorum ilaca bir tane monurol saşe toz verdi birde enfexia antibiyotik 12 saatte bir alacam oda 5 gün sürecek inş geçer.Sende haber ver canım merak ederim bende.Gece uykuduyken sanki bi ses bana içme bebeği kaybedersin gibi birşey söyledi gibi geldi çok korktum psikolojiktir kesin ama ne bilim tırsıyorum yinede
Ayrıca kızlar bir kaç gündür o kelebek kıpırıdısını hissediyorum sanki göbeğim içinde karıca geziyormuş gibi oluyor en çok yemek ve çikolata yedikten sonra oluyor
Ben 4lü yaptırdım ama suzinin de dediği gibi 16+ olması şart diye biliyorum,benim sanırım 16+1 idi...
günaaaaydınnn geçmiş olsun iyi gelir inşallah
ne güzel bebişini hissediyosun bende bazen elimi koyup bekliyorum bi tık oluyo gibi geliyo ama emin değilim hala net hissettiğimi söyleyemem
GÜNAYDINN KIZLARR :)
susuzsuzi ben bugün başlıyorum ilaca bir tane monurol saşe toz verdi birde enfexia antibiyotik 12 saatte bir alacam oda 5 gün sürecek inş geçer.Sende haber ver canım merak ederim bende.Gece uykuduyken sanki bi ses bana içme bebeği kaybedersin gibi birşey söyledi gibi geldi çok korktum psikolojiktir kesin ama ne bilim tırsıyorum yinede
Ayrıca kızlar bir kaç gündür o kelebek kıpırıdısını hissediyorum sanki göbeğim içinde karıca geziyormuş gibi oluyor en çok yemek ve çikolata yedikten sonra oluyor
cnm,şimdi 3 cü antibiyotiği içtim.cumartesi bitecek yani.
dünden beri öyle kıvrandıracak ağrım olmadı ama kasıklarım karın alt bölgem sanki çürük gibi ağırıyo inceden
bide çişimi yaparken sanki kasıklarımdan çekiliyomuş gibi hissediyorum.tabi öksürük hapşırık daha da çok canımı yakıyo.
doktoruma sormuştum idrarda bakteri olması 32 haftalık bile doğumlara neden olabiliyomuş
zararı olmasa tedavi etmezlerdi zaten enfeksiyonu.
kötü şeyler düşünme.
bebişinde hareketlenmiş gözün aydın :) keyfini çıkar
sağol canım :)elimi koymuyorum canım ilk göbeğim kaşınıyor sandım hani çatlıcakken kaşınırmış sonra dikkat ettim içerden birşeyler oluyor o zaman anladım onun hareketi olduğunu arada oluyor zaten ben hep oturuyorum masada tekim birde o yüzden farketmişimdir yada kendimi kandırıyorum :)
Mellspell İlk gebelikte 20.ci haftadan önce hissedilmez diyorlar zaten ama tabi hisseden varmış bende hissediyorum gibi geliyor ama yinede bilemem
Bende henüz hiiiiç bişicik almadım da bakayım şöyle bir ne var ne yok
günaydın kızlar,
bir ilk gerçekleştirerek kimse ile doğru düzgün görüşmeden grip olmuş birinin haklı gururunu yaşıyorum
yaklaşık bir haftadır ara ara vücudumda kırgınlık hissediyodum bi de ateş basması hamilelikten diye önemsemedim dün akşam başladı burnum akmaya ve şu an burnum tıkalı boğazlarım şiş ve kulaklarım ağrıyo(((
akşam bir doktora gidicem artık ilerlemesi uzun sürmesi iyi değilmiş aman dikkat edin benim gibi ateş bastı diye camları kapıları açmayın ardına kadar( kendi dr uma da mail attım özellikle söylemem gereken bişey var mı kaç haftalık hamile olmam ve kullandığım ilaçların dışında diye bakalım cevabını bekliyorum.
bu arada ben de bebeğimi hissediyorum karınca gibi bişey aynı yerde sanki kımıldanıyo güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...
günaydın kızlar,
bir ilk gerçekleştirerek kimse ile doğru düzgün görüşmeden grip olmuş birinin haklı gururunu yaşıyorum
yaklaşık bir haftadır ara ara vücudumda kırgınlık hissediyodum bi de ateş basması hamilelikten diye önemsemedim dün akşam başladı burnum akmaya ve şu an burnum tıkalı boğazlarım şiş ve kulaklarım ağrıyo(((
akşam bir doktora gidicem artık ilerlemesi uzun sürmesi iyi değilmiş aman dikkat edin benim gibi ateş bastı diye camları kapıları açmayın ardına kadar( kendi dr uma da mail attım özellikle söylemem gereken bişey var mı kaç haftalık hamile olmam ve kullandığım ilaçların dışında diye bakalım cevabını bekliyorum.
bu arada ben de bebeğimi hissediyorum karınca gibi bişey aynı yerde sanki kımıldanıyo güzel bi duyguymuş Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine benim çevrem griplerle dolu korkuyorum bende bulaşacak diye zaten bu sıralar salgınmış dikkat etmek lazım. ayy ne güzel sende hissediyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?