evet canım hala duruyor, bir ara satılık diye ilan bile koyduk, bir sürü arayan oldu ama ben ağla ağla harap oldum gidicek diye, eşimde vermiyoruz tamam, bebek doğunca bakamazsak düşünürüz napacağımızı dedi, kaldı. hayırlısı artık, inşallah sorun çıkmaz da hep bizimle kalır...
bu kaynanalar ne acaip insanlar ya, anne olunca farklı da kaynana olunca bir garip oluyorlar. benim eşim tek çocuk, bu da ilk bebeğimiz olucak, yani onların da ilk ve tek torunları ama gel gör ki daha bir çöp bile almadılar bebeğe. haaa pardon almışlar, kayınpeder camiye gidince orda biryere yardım diye çöcuk kitabı satılıyormuş, ondan almış bitane, kaynanam da yaşlılar yurdunda bir tanıdığını ziyarete gidince orda biri bez bebek yapıp satıyormuş, bebek almış kadına yardım olsun diye. torunu düşünen yok yani, tesadüf olmuş almışlar, bide söylüyolar telefonda, heee ençok onlara ihtiyacımız vardı dedim bende kendi kendime:) bide şunu aldık, bunu aldık deyince o kadar çok almayın diyorlar bize, sanki onlardan çıkıyor parası töbe töbe :)
maşallah oğluna canım, sağlıkla kucağına al inşallah. ama öyle koca kafalı deme çocuğa ya, her hali tatlı olur onların, sağlıklı olsunlar da görüntü önemli değil...