2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

sevdiğime diyorum teyzesi koca kafalı diye her halini sevicez,daha şimdiden elimi kolumu poposumu kafasımı diye dürtüp dürtüp seviyoruz,hatta bazen hareket etmiyor gıcıklığına buluyorum nerde olduğunu başlıyorum dürtmeye,hemen uyanıp tepki veriyo
doktora sordum dürtebilirsin demişti,

o anne durumu bizde de öyle,şu ana kadar 1 iğne bile yok.belki doğsun diye bekliyolardır.
ama annem dünyaları alıyor.

Kızlar, hepinizi öpüyorum, apaydın günleriniz olsun..
Geçmişi çok okuyamadım.. Resimler çok güzel :) Güle güle kullanın..
Kızlar pazar gününden beri sağ kalçam çok çok ağrıyor. Öyle ki yürüyemiyorum, topallıyorum.. Sizlerdebu durumu yaşayan var mı?

Herkese hayırlı cumalar beli bir cuma günü alırız yavrumuzunkucağımıza kimbilir çok az kaldı inşallah

“Allah’ı anış suyuna dal, nefesini tut; sabret de eski düşüncelerden, vesveselerden kurtul! Allah’ı anışının makbul olması O’nun rahmetindedir. ”
Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)

Kontrolden geldik cok sukur hersey normal 2 kilo 800 gram olmusuz haftaya cuma tekrar gidecez gun verecekmis sezeryan icin :18: allahim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin ins su mubarek cuma gunu hatrina

Arada bana da oluyor.normalmiş gebelikte.halk arasında kengi deniyormuş buna.

günaydın kızlar...sonunda dün akşam kaloriferlerimiz yanmaya başladı sabah titremeden giyinmek ne güzel birşeymiş..en çok da doğumdan sonra kendi evimde olacağım için seviniyorum..artık bgn başlarım çamaşır yıkamaya :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım, hayırlı olsun yeni eviniz...

hayırlı olsun cnm,şu titreme işi bana da gelse hiç fena olmaz
kocam çok üşürse kalorifer yaktırıyorum ancak,yanıyorum yani ben :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım, hayırlı olsun yeni eviniz...

hayırlı olsun cnm,şu titreme işi bana da gelse hiç fena olmaz
kocam çok üşürse kalorifer yaktırıyorum ancak,yanıyorum yani ben :)

sağolun kızlar eve taşınalı 8-9 ay oldu ama anca bağlandı doğalgaz..
dışarda kar yağarken ev soğuk olunca kıyafetler de buz gibi oluyo titriyosun ister istemez cnm yoksa ben de ateşliyim..eskiden yaz sıcağında çorapla yatardım şimdi soğuk evde çorapsız yatıyorum :)

arkadaşlar gece benim sağ tarafım çok ağrıyor öyle ki kaburgamın altındaki o boşluk öyle sancıyor ki yatamıyorum sırt üstü de yatsam sancı oluor ancak sola dönersem rahatım ama hep de aynı şekilde yatılmıyor ki sizde de oluor mu

Arada bana da oluyor.normalmiş gebelikte.halk arasında kengi deniyormuş buna.

Dayanamadım ağrısına doktoru aradım. Süt içiyor musun? diye sordu. Süt, yoğurt pek sıkıntım yoktu. Magnezyum Diasporal verdi. Bakalım bugün kullanmaya başladım, inşallah faydası olur, çünkü arada değil hep topallıyorum. O kadar acıyor ki anlatamam. Kayınvalidem kalça genişlemesinden ötürü, normaldir dedi. Gebelik yeli de deniyormuş.Ay ne kötü imiş yürüyememek

cnm bende değlde ablamda olmuştu.son 1 ay bildiğin topallamıştı bacağını sürüklüyodu resmen,
oluyomuş bazılarında,çok geçmiş olsun

Cok guzeller canim bende yaptiracam ama Dogumdan sonra yaptiriyim diyorum dogum tarihi yazdirmak icin

sağol canım ben bunları hastanede dağıtmak için hepsini alıp eşimle yaptım sezeryan olacağım için doktor doğum tarihini verince üzerine sadece zımba ile tutturacağız son dakikaya kalsın istemedim...

Cok guzeller en ince ayrintilar bile yapilmis benim daha kizimin bi corabi bile yok(( nasil ne zaman olacak bilmiyorum hala(( calisiyorum diye bi dakka vaktim yokki

teşekürler canım beğenildiğine sevindim. biraz geç kalmışsın ama dediğin gibi iş sorun olmuş. üzülme ama bir günde bile bitirebilirsin alış verişi yeterki iyi ol ve imkanın olsun. istanbuldaysan havuzlu handa tüm isteklerini karşılayacak her bütçeye uygun ürünlervar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…