sağol canım ben bunları hastanede dağıtmak için hepsini alıp eşimle yaptım sezeryan olacağım için doktor doğum tarihini verince üzerine sadece zımba ile tutturacağız son dakikaya kalsın istemedim...
ne kadar güzel olmuş hepsi benim eşimin boş vakti olmadıgından dogru düzgün cıkıp alışveriş bile yapamıoruz sizlerde gördükce imreniyorumcok şanslı bebegin ne güzel
Kızlar, hepinizi öpüyorum, apaydın günleriniz olsun..
Geçmişi çok okuyamadım.. Resimler çok güzel :) Güle güle kullanın..
Kızlar pazar gününden beri sağ kalçam çok çok ağrıyor. Öyle ki yürüyemiyorum, topallıyorum.. Sizlerdebu durumu yaşayan var mı?
geçmiş olsun aynı ağrılar bende de oluyor son 1 haftadır topallayarak yürüyorum ağrısından birde karnımın üst tarafında var aynı ağrı ne yapıcağımı bilmiyorum kalsiiyum eksikliğinden mi oluyor acaba bu hafta doktora gidip sorucam birde son 48 gün sağlıklı tamamlasam başka bir şey istemiyorum
Bir hafta sürünce ağrılar ve topallama en şiddetli anında doktoru aradım Magnezyum Diasporal verdi. Netten de baktım o kramplarla alakalıymış. Benimkisi kramp değil, belli bir ağrı. İlaçta bugün ikinci günüm bir değişiklik, iyileşme yok hâlâ Çarşamba nts için gideceğim, o zaman bakalım ne diyecek. Çok geçmiş olsun size de.
Hadi yaa, doğumu mu bekleyeceğiz şimdi Yaşam kalitem epey düştü, kilo alımını sınırlamak için yürüyüş yapmak zorundayım. Bırakın yürüyüşe çıkmayı evin içinde bile hareket edemiyorum, of of
Bir hafta sürünce ağrılar ve topallama en şiddetli anında doktoru aradım Magnezyum Diasporal verdi. Netten de baktım o kramplarla alakalıymış. Benimkisi kramp değil, belli bir ağrı. İlaçta bugün ikinci günüm bir değişiklik, iyileşme yok hâlâ Çarşamba nts için gideceğim, o zaman bakalım ne diyecek. Çok geçmiş olsun size de.
bende de kramp olmuyo ağrı var sürekli kalsiyum ilacı almayı düşünüyordum ama sana bir faydası olmamış bakalım doktor ne diyicek beni de belki alırlar nts ye dün eşime biraz masaj yaptırdım iyi geldi rahatlattı biraz ama yine devam ediyor şuan hergün sıcak suyla ovalıyorum biraz olsun rahatlatıyo ama sonra tekrar başlıyor doğuma kadar sürmez inşallah geçici bir dönemdir
Hadi yaa, doğumu mu bekleyeceğiz şimdi Yaşam kalitem epey düştü, kilo alımını sınırlamak için yürüyüş yapmak zorundayım. Bırakın yürüyüşe çıkmayı evin içinde bile hareket edemiyorum, of of
merhaba kızlar pc bulduğum yerde giriyorum:)
bacak ağrıları bende de çok var özellikle gece uzun süre üstüne yattığımda ters yöne dönerken uyuşmuş gibi oluyor çok ağrıyor.
bu yüzden bir an önce doğum yapasım var:)
Harika olmuşlar... el emeği birde ve çok güzel olmuş uğraşmışsınız.Kadehler de çok tatlı ben de geçen gün aldım ambalajcıdan plastık dimi canım onlar? benimkinin alt kısmı siyah ama.bende oğlum için mavi keseyle süslemek istedim ama bulamadım gümüş simli beyaz keseyle denedik o da güzeldi napsam sence öyle mi alsam mavi kurdele ya da nazar boncuğu yapıştırırım.bu arada ben 20 tane aldım ama mevlüdü de düşünürsek 40'a tamamlamam lazım.seninkiler pempiş çok çatlı olmuşlar...
bende şekeri düşüremiyorum diyet ile iyide arada kaçırınca hemen farkediyo kramplar için dr um magnezyum ve kalsiyum verdi ancak bunlarıda kullanamadım kramplara devam yani ne zormuş bu hamilelik
Kızlar bir de benim kafamı karıştıran bir mevzu daha var. Ben aslında normal doğum istiyorum ne var ki çekincelerim de yok değil. Normal doğumun sancısını da düşünüyorum ama daha ziyade vücudum toparlanır mı, genişleyen vajen, rahim eski haline gelir mi, yırtıklar görünmez olur mu? Olmazsa bu durum beni etkiler mi, eşim beni o halimle de beğenir mi diye de endişeleniyorum. Aynada kendime her baktığımda bu ben miyim diye moralimin bozulmasından depresyona girmekten de korkuyorum. Sizce bu durumda sezaryen daha mı iyi dersiniz ?
Kızlar bir de benim kafamı karıştıran bir mevzu daha var. Ben aslında normal doğum istiyorum ne var ki çekincelerim de yok değil. Normal doğumun sancısını da düşünüyorum ama daha ziyade vücudum toparlanır mı, genişleyen vajen, rahim eski haline gelir mi, yırtıklar görünmez olur mu? Olmazsa bu durum beni etkiler mi, eşim beni o halimle de beğenir mi diye de endişeleniyorum. Aynada kendime her baktığımda bu ben miyim diye moralimin bozulmasından depresyona girmekten de korkuyorum. Sizce bu durumda sezaryen daha mı iyi dersiniz ?
Benimde ilk Dogumum olacak canim ben normal dogum istiyrum cunku nolursa olsun en iyisi normal olandir diye dusunuyorum Daha hizli kilo veriririz bana oyle geliyor
12 kilo dedim ama dün tartıldığımda öyleydi, bugün yine basküle çıktım hatta yanlışlık mı var diye 3-4 defa tartıldım ama 11 oldu her seferinde. (baskül elektronik, yani hata vermez diğerleri gibi) Dünden bugüne ne değişmiş olabilir ki? Vücudum su mu kaybetti acaba, bol bol su içsem bugün. Korktum şimdi yaa. Çünkü 2-3 hafta önce de 11 kilo almış çıkıyordum.
Benimde ilk Dogumum olacak canim ben normal dogum istiyrum cunku nolursa olsun en iyisi normal olandir diye dusunuyorum Daha hizli kilo veriririz bana oyle geliyor