2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın güzeller anneler ve bebekleri

Geçen hafta kızıma arabasını almıştık ve ordan 200 tl indirim çeki kazanmıştık cumartesi mothercare de indirim vardı çekimi kullanmak için gittim kızıma ciciler aldım kızıma hatta biraz abarttım çok cici mont vardı tabi anca seneye giyecek onu da aldım 9-12 aylık mont annem deli misin dicek seneye giyeceğini alıyorsun ne yapayım çok şirindi aldım...

ve bu hafta hediye haftamız kızıma hediye alırken hediye göndereceğim bebişin hediyesini de aldım ve bugün onu gönderiyorum.... ee hediye gönderen anneler sizler ne durumdasınız yaa ben bide bişey söylemeyi unutmuşum benim kadife alerjim var ve kesinlikle kadife olan şeylere dokunamıyorum umarım bana gelicek hediye öyle değildir dalgınlıkla burda yazmayı unutmuşum neyse olsun artık umarım hediyeyi aldığım kişide beğenir ben çok beğenerek aldım eşime gösterdim oda beğendi... hediyeyi aldığım yerdeki kız ne kadar bebek falan diyor bende bebek daha doğmadı hatta annesini bile tanımıyorum sadece internetten tanıyorum ama kimdir, zevki nedir hiç bilmiyorum işallah beğenir oda diyerek aldım satış görevlisi kızda şaşkın şaşkın baktı çok değişik birşeymiş dedi enteresan dedi evet gizemli ve eğlenceli dedim

sevindim canım güzel geçmesine, evet bende de böyleydi tam olarak, ben hep ekrana baktım zaten, dr baktı öle şeylere:))

kalp,mide,böbrekler,kafası,kolu,vücut kan akışı vs vs..

sağol canım... ama hiç böbrekten bahsetmedi... belki baktı da sölemeyi unuttu... bi ara bayağı bi sustu baktı baktı çünkü...

oyy oyyy.. ne güzel güle güle giysin cicilerini kızın :)) bende bazen seneye ne kadar olur ki diye düşünüp bişeyler almaya niyetleniyorum ama sonrasında ya daha iri ya da minyon olursa deyip vazgeçiyorum..
yaa hediyeler gönderilmeye başlandı, ben daha paketimi hazırlayamadım.. uff birde kar var burda, sabah erkenden doktora gittik geldik.. ama daha paketlerim tam olmadığı için gönderemedim.. ufff neyse artık, bir iki güne hallederim nasılsa cumaya kadar vakit var..

kızlar kanal 7 de hamileler hakkında bılgı verıyorlar besın kılo fılan herseyyyyyy :))
sen izle biz çalışanlar içinde dinle sonra bize burdan yaz anlat olur mu
geçmiş olsun tatlım aman dikkat et hiç bişey yapma tuvaletini yaparken bile zorlama sakın kendini bol bol su iç 3 lt falan iç kaybettiğin suyunu dışarıdan al rabbim seni bebişini korusun

Son düzenleme:
günaydın kızlar, haftaya griple başlıyorum ne acı... iki gündür çok uğraştım ama geçmedi. evde mayışmaktanda sıkıldım okula gidip kendimi iyi hissetmeye çalışacağım. nane limon ve bol meyveye devam.
gripken bebeğin etkilenmeyeceğini biliyorum peki ya ateşlenirsem bebeğe zararı olurmu ki o yüzden durup durup ateşime bakıyorum.

amiiinnn, cümlemizin yavrusunu korusun Rabbim.. sağlıcakla dünyaya getirelim inşallah..
elimde koca bardak ile geziyorum.. tüm gün sürekli su içiyorum ki bunu hamile kalmadan önce de yapardım.. büyük tuvalet için bile ıkınmıyorum bunu doktorum çook önceden söylemişti zaten.. benim plesenta aşağıda baya, o erken doğumu tetikleyebiliyor diye herşey yasak zaten

Bende arada çok gerildiğimi hissediyorum ve akşamları sürüyorum bebe yağımı.
Onun dışında hiç bir şey kullanmadım.Umarım en az hasarla atlatırım.

Çok geçmiş olsun canım benim.Bebişinin iyi olmasına çok ama çok sevindim.

Bebişin sağlıkla güle güle kullansın canım benim.
Hediyeye bugun öğle arasında bakıcam bende.
Çok heyecanlı ve zevkli olucak,tabi birazda sitresli.
Ne bilim realde tanımasakda birbirimizi,can yoldaşı olduk.
Çok yakın gördüğüm için hediyemin özenli olmasını istiyorum vede tabiyki alacağım kişinin beğenmesini.
Bakalım artık kısmet,önüme ne ciciler gelecek:)

bende seneye kaç aylık olacak hesaplıyorum parmak hesabı ona göre büyük almaya çalışıyorum montunu 6-9 aylık almıştım ee 9 ay aralık sonrasında çocuk kullanamayacak izmire ekim sonu, kasım gibi kış geliyor seneye rahat giysin diye değiştirdim büyük aldım iri de olsa seneye rahat giyer minnoş kızım.... hediye işini halledersin ya sonuçta kış şartları ağır sizin orda kar yağdı diyorsun cumaya kadar rahat rahat vakit var kendine dikkat et sen hediye işin esprisi bizler iyi olalım bebişler iyi olsun önemli olan bu

çok geçmiş olsun canım.. bende iki gündür çok öksürüyorum. boğazlarım cayır cayır yanıyor.. yurkunurken filan acıyor.. ama kızarıklık filan yok.. ateşime bende sürekli bakıyorum, yüksek ateş çok tehlikeli olabiliyormuş gebelikte.. eğer çok yükselirse filan hemen hastaneye giderim diye düşündüm.. elden bişey gelmiyor.. bol bol sıvı tüketmeye çalış.. ıhlamur iç, bol bol limon sıkıp.. ben aktardan zencefil ıhlamur nar çiçeği ve tane karabiber aldım.. onları karıştırıp çay yapıyorum.. mis miss içine de limon sıkıp içtin mi ohhh.. şifa olsun bizlere, bebişlere de kan can olsun...

geçmiş oılsun canım..ateşini sık sık kontrol etmen iyi olur..
ateş bebek için kötü bişi..ben 40 derece ateşle hastaneye gittim hemen serum verdiler..
aman dikkat et kendine..portakal ye limonu sık sık ye..geçiverir inşallah hemen ..

bende cumartesi günü aldım hediyemi ama küçük bi eksiğim var onuda tamamlayabilirsem bugün yada yarın vericem kargoya bana kalsa daha ogün vercektim bu konularda biraz sabırsızım ayyyy çok heyecanlandım şimdiden

aynı huy bendede var.kendimi zor tutuyorum büyük bişeyler almamak için zarada kız elbiseleri gördüm montlar falan okadar güzellerki almamak için zor durdum ama %50-%70 e girsin affetmicem hiç birini.benim kız biraz iri olacak doktor bile şaşmıştı bacakları nekadar uzun dedi bende ona göre alırım büyük büyük.ama öncelikle ilk 6 ayı halletmem lazım.

canım çok teşekkür ederimmm
bu arada tek bebe yağı yetersiz gelebilir.. duştan çıkarken daha ıslakken susam yağı kullan.. havlular biraz çabuk kirleniyor ama değer bence.. bol bol sürün.. sonrasında da nemlendirici ne kullanıyorsan onu uygula.. bunu da dene.. fazla nemlendirici göz çıkarmaz ahahah

ayy bizim sülale biraz sıkıntılı genelde bebekler iri oluyor o nedenle pek cesaret edemiyorum büyük bişeyler almaya.. hediyemi göndericem ve inşallah arkadaşım beğenir.. en çok bunun için endişe duyuyorum :18:

ahaha aynı ben bende ufak bir el emeği hediye yaptım, bakıp bakıp göndercem pazartesi sizi dedim ama evdeki hesap uymadı.. neyse bir iki güne hallederiz inşallah hem bekleyiş sürerken heyecan da artar daha iyi olur

ateş ölçerde yok bende ilkel yöntemlerle elimle bi bakıyorum yükselmiş mi diye, korktum bak şimdi azıcık yükselirse doktoru arayayım en iyisi. off normalde hasta olsam bu kadar takmam ama bebeğime bişey olursa diye korkuyorum.

ahaha aynı ben Bende ufak bir el emeği hediye yaptım, bakıp bakıp göndercem pazartesi sizi dedim ama evdeki hesap uymadı.. Neyse bir iki güne hallederiz inşallah Hem bekleyiş sürerken heyecan da artar daha iyi olur

aynen canım el emeğide olsun dedim malum çalışınca zor oluo ama bence burdaki herkese değer ben dostluğumuza çok önem veriyorum keşke yüzyüzede görüşebilsek

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız??
biz bugüne iyi başlamadık. klasik bel fıtığım tutmaya başladı göbek büyüdükçe. ilkinde de 5 aydan sonra geceleri yatamaz olmuştum. kanepe kanepe geziyordum ağrıdan ağladığımı hatırlıyorum çok feci bişey yaa. işte o ağrı bu geceden itibaren geri döndü ( sabahta kalktım midem de bi şişkinlik gaz onun ağrısı da bi yandan. üfff bu hamilelik güzel de ağrılar sızılar olmasa.
hafta sonu ankaraya gittik hem ailemi gördüm hem alışveriş yaptım çok iyi oldu hem de stres atmış oldum biraz da olsa.

cuma günü maalesef çok kötü bir olay yaşadık. bebeğimle kaza yaptık hem de çok ciddi bir kaza ama verilmiş sadakamız varmış ki çok ucuz atlattık. otoyolda araç sollarken sağdaki araç benim yoluma kırdı direksiyonu. maalesef bankete çarptım ordan da savrulup o araca çarptım. çok sarsıldık. kafamı çarptım, belim de boşluğa geldi sanırım sarsılınca. kaç gündür ağrısını çekiyorum.
ama çok şükür ki karnımı direksiyona çarpmadım. bi de o anda kanama gibi bişey hissettim. kendimi eve bi telaşla attım kanamam var sandım. ama çok şükür değilmiş. kaç gündür kendimize gelemedik ya. aşırı korktum.

hastalara acil şifalar. bebeğini görenlerin gözü aydın. voltajdan hala haber yok sanırım. çok merak ettim ama umarım bişeyi yoktur.

maşallah canım bebişine
doktorun da bi hooşmuş, insanın canı yemek isterse var yaaa kabul falan hikaye olur, bi kilo portakal 5 dk da mideye iner yani,

ben daha 1 doz vurundum haftaya da 2. doz, senin neden 4. doz oldu şimdi?

canım ben ilk hamileliğimde başlamıştım tetanoz aşısına toplamda 5 doz olacak ya. bu 4. dozum 1 sene sonra da 5. dozu vurulacağım ve tetanoz aşısı sayfasını kapatacağım inşallah.

canım çok geçmiş olsun aman dikkat et. neden oluyor ki acaba bu su sızması??

Son düzenleme:

ben bugün veriyorum kargoya :)) çarşamba eline geçer arkadaşımın

Eki Görüntüle 577523
Evet buda benle oğluşum teyzeleri :)) tam 21 ci hafta içindeyiizzz :)

kızlar maşallah sizlere.

laternam tatlım eşinde bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

canım 100 tanecik bile okuyabilirim. bu hafta 2 gün temizlik var. 1 gün dişçiye gidicem. (merkezde olduğu için hemen eve gelmeyi düşünmüyorum eşim yokken gezeyim diyorum.) diğer 2 gün içinde planlarım var ama bakalım iyi olursam bebek görmeye gidicem. hediyeleri alalı 2 ay oluyor ama bir türlü gidemedik. daha doğrusu haber verdik müsait zamanda gelmek istiyoruz diye. eşimle gidicektik ama arayan olmadı. ben de kendim gideyim diyorum. 100 tane alabilirim vermek isteyen olursa canım.

*41 yasin için 1 tane Yasin-i Şerif okudum tatlım.

Çok geçmiş olsun canım benim.
Ateşini kontrol altında tutmakla en iyisini yapıyorsun.
Aman dikkat et kendine.

Bilgi için teşekkürler şekerim.
Bugun alayım bende süreyim.Umarım işe yarar

aramış doktoru eşim kızlar, çok yüksek değerler değil bunlar demiş, ama yine de içiniz rahat etsin diye bazı tetkikler istiycem demiş, çıkışta gidicem onları yaptırıcam , bakalım nolucak ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…