2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış dikkat et canım öpüyorum

VALLA VOLTAJ 12 SİNDEN BERİ HİÇ GİRMEMİŞ BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM İNŞ. ÖNEMLİ BİRŞEY YOKTUR..

Son düzenleme:

Canım benim çok geçmiş olsun...

Senide,bebeğinide Allah korumuş...

Bir hayır falan yap canım....Çok şükür iyisiniz...

Herkese merhaba

Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,kazasız,belasız bir gün ve hafta olması dileğiyle...

kızlar kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıyorum. kadın ikide bir bişey istiyor.

detaylıya girenlere gözünüzaydın.
oda alan arkadaşlara,rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. güle güle büyüsün minikler.
kendisi, anneannesi, babaannesi kıyafet alan arkadaşlardaa iyi günlerde giydirsinler.
tuncss canım dikkat et kendine yorulmamaya çalış.
oftelyam tansiyon stresede bağlı oluyor. hiçbişeyi kafana takmamaya çalış canım.

ne güzel hediye heyecanı başlamış. bende katılmayı çok isterdim ama olmadı.
sizin heyecanınızı görünce bende aynı heyecanı yaşıyorum doğrusu.

canım çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın, verilmiş sadakan varmış, meleğin korumuş seni, çok çok geçmiş olsun

yeşekkürler teyzesi işallah iyi güzel günlerde giyecek kızım sana da kolay gelsin hediye cicileri al bakalım

bende kendimi tuttum cumartesi göndermedim acelici davranmamak için

al arkadaşım bende hediye çeki olmasa şimdiden montu almazdım belki de çek olunca aldım seneye giymesi için aklında olsun 9-12 aylık alınca iyi oluyormuş
senin kız manken gibi uzun güzel bacaklı olacak demekki annesi uzun bacaklılara çokmu baktın acaba maşallah kızımıza diyelim nazar değmesin

maşallah o zman sizin sülalenin anneleri bebekleri güzel büyütüyor besliyor o zaman :)) hediyen demek el emeği ellerine gözlerine sağlık canım

temmuz27 tuncs ikinize de geçmiş olsun sıkı sıkı giyinin ter atın çabucak iyileşin işallah bol meyve ve sıvı tüketin

Günaydın herkese
Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür bebeğim kızım sağlıklı herşeyi normal veee evett sonunda öğrendim şirin bir kızım olacak
Geçmişi okuyamadım yemeğe çıkacağım şimdi dönüşte okumaya çalışacağım hepinize sevgilerr

canım çok geçmiş olsun Allah daha beterinden saklasın, verilmiş sadakan varmış, meleğin korumuş seni, çok çok geçmiş olsun

çok sağol canım sanırım bebeğimin yüzü suyu hürmetine ucuz atlattım kazayı gerçekten de..

Canım benim çok geçmiş olsun...

Senide,bebeğinide Allah korumuş...

Bir hayır falan yap canım....Çok şükür iyisiniz...

teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz hareketlerini hissedene kadar ömrümden ömür gitti o anda. Allah kimseye yaşatmasın inşallah

Canım kurtarmak zorunda dişçiler dişi, öyle hemen çekmiyorlar, tedavi ediyorlar, ana dişin çekilmesine karşılar... Çok geçmiş olsun kuzum..

Ohh hayırlı uğurlu olsun cicilerin, aldı sanıyorum sana alan arkadaşımız hediyesini, ama yine de mesaj atiim ben kendisine, almadıysa daha dikkat eder :)

Çok geçmiş olsun cnm acil şifalar...

Canım çok korktum okurken, çok geçmiş olsun, ben de trafikteyken çok endişeleniyorum yavaş ve dikkatli gitmeye çalışıyorum ama elimizde değil bazen, biz kurallara uysak da başkaları kurallara uymuyor. Çok geçmiş olsun tatlım.

Yesin onu teyzesi :)

çok sağol canım evet maalesef bu tipler başkalarına da sebep oluyor. allah korudu bizi ama ya bebeğime bişey olsaydı hesabını nasıl vereceklerdi bilmiyorum. bende ekstra dikkat etmeye çalışıyorum bebeğim için ama trafik canavarı çok memlekette. Allah herkesi korusun inşallah kazadan beladan.

Selam arkadaşlar,,

Geriye dönüş yapamadım ,
Dmt, çok geçmiş olsun , Bizde araç almayı düşünüyoruz ama babam daha şimdiden yasağını koydu bana , Kesinlikle sen kulanmayacaksın diye, Çok tecrubemde yok yani eskilerde kullanmışlığım var uzun süre ara verdim . Bende cesaret edemiyorum acaba çıksam bide başıma biriş gelse çok pişman olurum sonra diye, Şimdi senide okuyunca o anı ben yaşadım sanki. Allah esirgemiş sizi.

Tuncs ve Temmuz hastasınız sanırım kızlar yorumlardan çıkardım , Çok geçmiş olsun , Havalar artık hastalık havası , vitaminde alıyoruz ama bizi buluyor bu sevimsiz şey

Bizde haftasonu bebek fuarına gitik, İBS Lütfi Kırdardaydı, Çok ta beğenmedim. Bir tek Omega3 aldım , Hep erteliyordum. EFA diye, özellikle jelatini balık olduğu için seçtim. Diğerleri sığır jelatini oluyor. Bakalm onada başlıcam.

Pazar misafir ağırlama günümdü. Kendim kaşındım ama iyide oldu. Bir Teyzoşumu kocacığıyla kahaltıya aldım , diğer teyzoşumu ve annemle babamıda akşam yemeğe aldım. Maç vardı ya dijitürk bizde ve tv. büyük olunca izlemesi güzel olur dedik. Sırtım çok ağrıdı artık hemen hissediyorum yorguluğu...Bebeğimde seyrek hareket ediyor .Tembel mi olacak ne bu kız

sağol canım... ama hiç böbrekten bahsetmedi... belki baktı da sölemeyi unuttu... bi ara bayağı bi sustu baktı baktı çünkü...

bahsetmemiştir canım,benim sölediklerim dışında kimbilir neye baktı benim bilmediğim..

canım ateş ii değilmiş hamilelikte,dikkat et sen yinede,ama ölçmeden de anlarsın zaten,bide ateşli bi hastalık olsa bugün okula gidemezdin bence,çünkü insan daha bi halsiz ve yorgun oluyo ya,yani inşallah öledir,sadece basit bi nezledir,çok geçmiş olsun tekrardan..

çok geçmiş olsun,verilmiz sadakanız varmış gerçekten,Allah korusun böle dikkatsiz insanlardan kaynaklanan ne kazalar oluyo,ucuz atlatmışsınız,Alah hiçbirimize böle dert vermesin..

dmt cim çok geçmiş olsun..Allah beterinden saklasın..ne olur otobüs kullanın kızlar hamilelik bitene kadar

amin çok sağol canım ama maalesef otobüs kullanma şansım yok çünkü çalıştığım yer şehrin baya dışında otobüse kadar çok yürüme mesafesi var. servis saatleri dışında mecburen araba kullanmak zorundayım.

canım çok geçmiş olsun. allah korumuş tatlım.
evet canım korudu Rabbim şükürler olsun

Sağlıkla,güle güle,iyi günlerde kullanın inş. cicilerinizi,çok güzeller.

Canım hayırlı olsun...Güle güle kullanın...Geçmiş olsun,kendine dikkat et

Maşallah prensese canım Allah iyiliğini,sağlığını daim etsin inş.Bizimde aynı şekilde geçmişti

Geçmiş olsun canım.Buara diş,grip ve idrar yolları enfeksiyonuyla hepimizin başı dertte anşaşılan...Allah şifa ve iyilikler versin....

Canım benim çok geçmiş olsun...Kendini toparlamadan gitme okula,istirahat et bol bol,meyve ye,ıhlamur iç...Acil şifalar canım.

aramış doktoru eşim kızlar, çok yüksek değerler değil bunlar demiş, ama yine de içiniz rahat etsin diye bazı tetkikler istiycem demiş, çıkışta gidicem onları yaptırıcam , bakalım nolucak ,

Canım benim Allah'ın izniyle hayırlı haberlerini alacağız,duayla...

Canım gözün aydın,sağlıkla gelsin prensesimiz inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…