2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim bebeğim çıldırdı dünden beri sanki karnımı yırtıp çıkacak.. hareketleri bi değişik olmaya başladı.. inanılmaz birsey ya.. hatta dün gece korktum bu kadar hareket etmesi normal olmayabilir diye. uyku yok bana 3 gecedir daha şimdiden uyutmuyo.. yatıyorum deli gibi hareketleniyo sürekli pozisyon değiştirmem gerekiyor. solumdan başka bir tarafa kesinlikle yatırmıyo. sırt üstü artık hayal ama sağıma yatınca da rahatsız oluyo küçükhanım. en son 3 yastık koydum oturdum yatakta sızmışım sabaha doğru şimdi de bi vuruyo kalkıyorum ıkı tur atıyorum geri oturuyorum. sürekli oturtmuyo. bellı nası bi sıpa olacağı şimdiden

Son düzenleme:

keşke çalışmak zorunda olmasak hamilelikte..ben yolda yüyürken bile aman düşmeyim diye kolluyorum kendimi..
oalcak olduktann sonra evdede olur..Allahım esirgesin bizi ve bizim gibi hamileleri..
kendimizden geçtik onlar için korkuyoruz zaten artık..

Canım kurtarmak zorunda dişçiler dişi, öyle hemen çekmiyorlar, tedavi ediyorlar, ana dişin çekilmesine karşılar... Çok geçmiş olsun kuzum..

dmt geçmiş olsun.. bi sadaka ver birine. rabbim korumuş seni ve meleğini..
dertsizcim dişin için geçmiş olsun canım

sağolun arkadaşlar.dişten çok çektim. süt dişlerim kendi çıkmadı yerine dişte gelmedi. (süt içmediğim ve anne sütü emmediğim için) çocukken çekildi ve hepsinin yerine kaplama yapıldı.
bu yüzden bir sürü sağlam dişim gitti. implant yaptırırım illaki çekilcekse.

kızlar benim 2 sorum var.

1- detaylı ultrason kaçıncı haftalarda yapılıyor? benim bir sonraki randevum 5 ocakta. doktorumda herhangi birşey söylemedi. geldiğinde diğer özel hastaneye yönlendiririm dedi. bende detaylı ultrason yapan tek hastane olduğu için 5 ocak tarihine randevu alayım doktor nasıl olsa göndericek dedim. hastaneyi aradım ama kaç haftalık olduğumu ve 5 ocakta kaç haftalık olacağımı sordular. 24+6 dedim.24 haftadan sonrasına bakmıyoruz dediler. ben kendi doktorumu arayıp söylesem mi? detaylı için geç kalmış olur muyum?

2- yazın bronzlaşmak için tatildeyken kakao yağı kullanıyorum. bu kakao yağıyla çatlaklar için sürülen kakao yağı aynı mı acaba:26: ?

Son düzenleme:

Ayy yavrum benim yerim ben onu

Maşallah sağlığı,keyfi yerinde çok şükür ondan annesi

evet evet evettt :)) katinam yetkili makamlara sesleniyorum burdan. madem çocuk sayısı artsın istiyorlar hamilelere sınırsız özgürlük :)))

senin bebiş hareketleri ne durumda doğumdaşım ? benim çok canımı yakıyo kızım.. yırtıyo içerde bırseylerı sankı

hahahah yerim onu..sağlıklı bi bebişin olucak Allahın izniyle annesi :) yerim onu ben..
dün gecede benimki uyandırdı.sol tarafıma yatmısım..illah kalk düz yat..düz yatınca duruyo..sıpalar sizi
şimdiden oynattırıyolar bizi yandık

canım Allah korumuş çok büyük geçmiş olsun;çok üzüldüm ve oturduğum yerden ben korktum valla (
aman sadaka vermeyi ihmal etme (

kıs yandın sen, bence doğunca da böle yaramazlık yapıcak:))
benimki gece ve sabahları kıpırdamıyo pek,bende diorum oğlum doğunca da böle uyandırmıcak annesini:)
inşallah öle olur tabi de bi umut işte:))

Canım benim çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et kendine bebişinede.
Kıyamam ben size,kim bilir nasıl korktun.
İmkanların dahilinde sadaka ver canım,kendini daha iyi hissedersin.
Çok şükür ki iyisiniz.Allahım korumuş.

aramış doktoru eşim kızlar, çok yüksek değerler değil bunlar demiş, ama yine de içiniz rahat etsin diye bazı tetkikler istiycem demiş, çıkışta gidicem onları yaptırıcam , bakalım nolucak ,

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım benim.
İçiniz rahat eder en azından.

sorma canım hergün her sabah mutlaka haberlere bakarım..
doğum izin süresi 12 hafta önceden 12 hafta sonradan şeklinde uzatılıcak..hala kanun teklifte onaylanması için imza bile verdik..daha onaylanıcak..
öyle bişi olursa ocak 6-7 gibi işi bırakıyoruz mezosummmm

Temmuz ve Tuncss fıstıklarım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ateş ve iltihap olmadıkça gripten endişe etmeyin..
bol sıvı,meyve ve ballı süt-ballı ıhlamur gibi sıcak içecekler de içmeye çalışın

Huysuzmelek sende iyileşemedin hala galiba

Allah hepinize acil şifalar versin inşallah

herkese bende dahil acil şifalar..
hoşgeldin laternem..nasılsın canım..

Dertsizim dertli kuzum geçmiş olsun Hanipeksin de dediği gibi dr dişi kurtarmanın yollarını arıyor önce ama doğru doktora denk gelmekte biraz şans meselesi tabi

mezo fıstığım benim miniğin çok hareketlenmiş maşallah
dediğin gibi sol tarafa yattığımızda rahat ediyorlar sadece;ben de çoook uzun zamandır nadir anlar dışında hep soluma yatıyorum..
bebeğin kilosu üstünde bile etkisi oluyormuş soluna yatmanın :)

ay mezoşum maşallah canım ya. bir arkadaşım "hamileyken tv kumandasını karnıma koyuyordum. kızım tekme atınca kumanda odasının ortasına uçuyordu" demişti. ne kadar gülmüştüm anlatamam. abartıyor falan demiştim. benimde oğlumun tekmeleri şiddetlensin denicem bakalım. pilates yaparken (nefesi burnumdan alıp, ağzımdan verince) nefes alıp verme değiştiği için bebeğe daha fazla oksijen gidiyormuş. benim oğluşumda pilatesten sonra daha çok hareket etmeye başlıyor. nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım..
sen pür dikkat de olsan olcağın önüne geçilmiyor işte.. Rabbim beterinden korusun..

benim su sızması mı kesin belli değil eğer devam ederse test yaparız gelen şey su mu diye dedi.. ama takibi bırakma dedi.. bebeğin suyunda eksilme olsa su kesin derdik ama şu anda kesin diyemeyiz dedi.. şimdi takip ediyorum bakalım..

ben bugün veriyorum kargoya :)) çarşamba eline geçer arkadaşımın

oyyyiii çok heyecanlı vallahi.. benim kargom ne zaman gelir ki

Bilgi için teşekkürler şekerim.
Bugun alayım bende süreyim.Umarım işe yarar

inşallah canım.. ne kadar çok nemlendirme o kadar çatlamayı geciktirip azaltıyormuş..
ben 3. aydan beri duş sonrası susam yağı diğer zamanlarda da kakao yağı kremi kullanıyorum. body shoptan aldım kremi.. ama öyle her gün sürmüyorum valla unuttuğum oluyor.. genetik de önemliymiş, anneciğimi biz pek çatlatmışız.. inşallah bende o kadar olmaz.

valla kadın varken nete girebildi isen şanslısın.. benimki sağolsun peşinde gezdiriyor beni.. deli oluyorum

saol canım
bizim sülalenin bebekleri şişko doğuyor, sonradan değil doğuştan bi oburikslik mevcut yani.. bakalım ben de geleneklere uyacakmıyım yoksa standart bir bebek mi doğurucam

yoğun bir hafta sonu geçirmişsin.. bende az yorulunca hemen belim ağrıyor.. ağırlaştıkça bu ağrıların artmasından çok endişe ediyorum.. ama bebişim iyi olsun da gerisi boş..
sakınan göze çöp batar misali hastalıklar bizi buluyor..
bu arada bebeğin az hareket ediyorsa bence doğunca kımıl kımıl olucak şimdi enerji biriktiriyordur

Geçmiş olsun canım.Buara diş,grip ve idrar yolları enfeksiyonuyla hepimizin başı dertte anşaşılan...Allah şifa ve iyilikler versin....

:

amiiinnn.. valla havalar soğudu dirençler düştü kesin..

bak senin kız da şimdi kımıl kımıl doğunca sakin olcak, enerji içerde tükenmiş olcak

ben 20. haftada çektirmiştim detaylıyı.. doktorum 20 ila 24. haftalar arası çekilmesi uygundur demişti.. ayrıca detaylıyı çektirdiğim yerde telefonda bana da sormuşlardı ve haftamı ve ordan da 16 ila 24. haftalarda çekiyoruz demişlerdi. bence doktorunla bi görüş çok vakit geçmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…