2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese bende dahil acil şifalar..
hoşgeldin laternem..nasılsın canım..

sağol tatlım ben iyiyim çok şükür
oğluşumu okula yolladım muhabbete geldim ama şimdi kocişim geldi gidecek yine :)

kocişimin rahatsızlığı dışında herşey yolunda,o da çarşamba netleşecek ameliyat mı?ameliyatsa nasıl olacak?

sen nasıl oldun tatlım?hala ilaç kullanıyor musun var mı sıkıntın?ilk doktoruna gitmeyi düşünüyordun hala aynı fikirde misin?

Allah şifa dileyen tüm hastalara şifa versin inşallah

çok geçmiş olsun canım allah korumuş sizi

saol canımmm

şimdi demledim çayımı sıcacık.. içine bol limon.. ohhh afiyet şifa olsun..

çarşamba eşinden de hayırlı haberler getir inşallah.. Allah'ım tüm hastalara şifalar versin..

Son düzenleme:

hadi ya :) besleyemıyorum doğru düzgün bari yatış şeklimden kurtarsın yoksa benım kuzum parmak bebek olacak. annesi ne süt ne yumurta hala ağzına koyamadı da

dertsiz çok şaşkınım bende.. ilk tekmesini atalı belki 1 ay olmuştur ama hafif kıpırtılardı. sımdı elimi koymama gerek yok hissetmek için karnıma dışardan bakınca belli oluyo. bi ordan çıkıntı yapıyo bi burdan çok komik eğlenceli. ama bazen ne yapıyorsa resmen canıma okuyo. cok canımı yakıyo bazı hareketleri. alt tarafa baskı gıbı oluyo. çıkmaya mı çalışıyo dıyorum

oyyyiii çok heyecanlı vallahi.. benim kargom ne zaman gelir ki

bu arada bebeğin az hareket ediyorsa bence doğunca kımıl kımıl olucak şimdi enerji biriktiriyordur

hemşom görecez bakalım yarış yaptırırız kentpark ta :)))

Amin canım amin..Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin..inşallah ameliyatla kurtulur sıkıntısından..

antibiyotikten tam 9 tane içtim daha 21 tane vardı artık bebege zarar veremem diye dün akşam ve bugunkini içmedim..
daha iyi hissediyorum kendimi ama yanma devam ediyor..bugun kontrolüm var geçsede geçmesede gel dedi doktorum..
dişimide çektirmedim herkes karsı çıktı..doktorumda onaylanmıstı halbuki.. Ama Allahtan iki gündür ağrı çekmiyorum umarım böyle devam eder.
doktor konusundada evet canım artık kararım kesinleşti ve üzerimden büyük yük kalktı..ilk doktoruma devam etmeye karar verdim..böylesi daha hayırlı gibi geliyo bana..Bakalım doğum zamanı görücez.benden böyle canım..

fıstıklar dua ilgili şeyleri buradan yazmayın, valla karışıyor bazen geçmişi okuyamıyorum dua topiğimizi aboneliklere ekleyin yada en kötü özel msj atın noluuuurrrr (

bak senin msj arada kaynayacaktı şimdi gördüm

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/563280-2013-nisan-anneleri-yasin-okuyor.html

Dertsizim dertli kuzum geçmiş olsun Hanipeksin de dediği gibi dr dişi kurtarmanın yollarını arıyor önce ama doğru doktora denk gelmekte biraz şans meselesi tabi
sağol canım evet ama maalesef bulunduğum yerde iyi bir doktor bulmak çok zor. diş zaten pirinç tanesi kadar bişey kalmıştı. neyse dolguyla idare edicem artık.

tamam canım bende doktorumu arayıp sorayım.

kadın bütün deterjanların yerini biliyor. ben hamile olduğum için pek bişey istemiyor benden. camları sildi beni çağırıyor " dertsiz hanım bir bakar mısın olmayan beğenmediğin bir yer var mı" diyor. kendi yaptığını kontrol ettiriyor. geçen geldiğinde bende yardım etmiştim. ona rağmen 1,5 günde bitmişti. şimdi 2 gün dedim. bi de en son geldiğinde fırçayı yedi. fırını çekmiş altını silmiş, ama fırının kenarlarını silmemiş.tezgaha çamaşır suyu dökmemiş. tavsiye eden bayana söylemiştim bunları bunları yapmamış demiştim. o da telefon edip "benim yüzümü kara çıkarttın. çok temiz dedim senin için bak bidaha sakın böyle yapma demiş" (bi de ona her hafta geliyor).şimdi dertsiz hanımı görünce yüzüne nasıl bakıcaksın demiş. kadın çok utanmış. o yüzden rahatım canım. öğlen yemek bile yemiyor. dışarıdan sipariş veriyorum dişim yok yiyemiyorum diyor. bende poğaça yaptım kahvaltı ettik. atom karınca gibi çalışıyor şimdi.

abooo dışardan da görülüyo yani hareketleri.. ohhh senin kız fena desene.. benim uslu oğlum şimdi pek sakin dingin ama çıkınca canımı okuyacak biliyorum.. doktorumuz da diyor hep, .ok sakin bu çıkınca görecen gününü diye
kentparkta gezerken bizi farkedersiniz muhtemelen.. kımıl kımıl bir oğlan etrafında fır dönen bir anne gördüğünde işte o benim

allahıma şükürler olsun bugünleri gördük tatlım. inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
ben dün gardrop, vestiyer ve erzak dolabını sildim yerleştirdim.
yere eğilip oturduğum anda oğluşum hareket etmeye başladı.
ayağa kalkıyorum hareketleri kesiliyor.
sıkışıyor herhalde diye düşündüm bende.

afedersin canım. topic değiştiğinden beri oraya girmek zor geliyor. o yüzden burda yazmıştım. bidaha dua topiğinede yazarım tatlım.

kızlar bende iki gündür yawrumun hareketlerini çok hissediyorum baya tepio artık diş ağrısı benimde tuttu sanırım hamilelikde genel bişey olduğunu düşünüyorum çoğumuz yaşıor cuma günü şeker yüklemesi var bakalım gidince danışacağım doktora
laterne eşin için hayırlı olan neyse allah onu versin
huysuz melek ofelyam ve diğer kaçırdığım arkadaşlar hepinize geçmiş olsun vakit varsa bolca dinlenin emin olun çok iyi gelior

şanslısın vallahi o halde.. bende yeni başladım bu kadına.. daha 2 kez geldi.. inşallah alışacak.. şimdi öğrenme aşamasında
evin çok mu büyük yaaa 2 gün neden alıyorsun ki?

inş. cnm çok saol dualarınıza ihtiyacım var gerçekten

şanslısın vallahi o halde.. bende yeni başladım bu kadına.. daha 2 kez geldi.. inşallah alışacak.. şimdi öğrenme aşamasında
evin çok mu büyük yaaa 2 gün neden alıyorsun ki?
ev 170 m2 canım. 3 tane kocaman balkon var.
1 günde bitmiyor. camlar zaten çok uzun sürüyor.
sabahtan beri daha salonu bitiremedi.
koltuklarıda sildireyim dedim. haftasonu kaymakam eşiyle birlikte iadeyi ziyarete gelicek.
sonra asker eşleride iadeyi ziyarete gelmek istiyorlarmış. ben hoşgeldine gitmiştim onlara.
bidaha bu kadar dip köşe istemem normal temizlik yapar.
camlarda burda marta kadar silinmez artık. ıslak bezi sürdüğün anda donuyor, camlar çatlıyor.
doğumdan önce dip köşe yapsın yeter. seninkide inşallah alışır biran önce. arkasında gezince zor oluyor tatlım.

kolay gelsin tatlım,ohh misss gibi olacak evin :))
bu hafta herkes temizlik yapmış zaten hepimiz misler gibi olucaz

benim de evim yarın temizlenecek kısmetse;benim ablada Allah razı olsun hiç yormuyor beni

Diyetisyen Bahar Aktan ın anne bebek besl
enmesi sempozyumuna katılabildin mi?

Ben artık kendime dert etmeye başladım tekme yememeyi.

büyükmüş evin. annemin evi öyle ve o iki gün uğraşmamak için iki kadın alıyor artık sabah 7.30da geliyorlar.. akşam 8den önce hiç gidemiyolar valla.. tahmin edebiliyorum.. kolaylar gelsin.. misafirlerine de hazırlık yapacaksın daha çok yorma sakın kendini.. enerji bitiyor hemencek..

mergen fıstığım ne ara kiloları güncelledin tatlım ne yapalım acısa da öldürmez;eksik olmuş 61,5

sen nasıl oldun tatlım;başladığınız ilaçlar bitti mi yoksa vücudun artık alıştı mı?? nasılsın?oğluşlar nasıl

Ooo ağır misafirler ağırlayacaksın demek,Allah kolaylık versin canım.Dikkat et kendine....

kolay gelsin tatlım,ohh misss gibi olacak evin :))
bu hafta herkes temizlik yapmış zaten hepimiz misler gibi olucaz

benim de evim yarın temizlenecek kısmetse;benim ablada Allah razı olsun hiç yormuyor beni
size de kolay gelsin canım şimdiden.

Ben artık kendime dert etmeye başladım tekme yememeyi.
canım sen yorulduğun için hissedemiyorsundur. panik yapma hemen. bende çok ayakta kaldığım zaman, çok yorulduğum zaman hiç hareket etmiyor. izindeyken bunun için doktora gitmiştim. bebeğim hiç hareket etmiyor merak ediyorum demiştim doktorda allah allah senin söylediğin bebekle bu bebek çok farklı bak nasıl kıpır kıpır. çok mu yoruyorsun kendini demişti. bence sende ondan hissetmiyorsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…