2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar dün gece çocuğumu emzirirken bir koku hissettim de nedenini anlayamadım.Bugün kulağından geldiğini farkettim.Biraz kulağına dokundum yapışkanlık var gibiydi.Daha sonra takip ettim akıntı filan görmedim.Sadece emzirirken kulağını çok çekiştiriyor.Onun dışında pek bir huzursuzluğu yok.Koku gelmesi kafamı karıştırdı.Bu konuda bilgisi olan var mı?Yarın bir doktora göstermeyi düşünüyorum ama şehir dışındayız.Umarım ben yanlış duymuşumdur kokuyu:(

:6:
Arkadaşlar dün gece çocuğumu emzirirken bir koku hissettim de nedenini anlayamadım.Bugün kulağından geldiğini farkettim.Biraz kulağına dokundum yapışkanlık var gibiydi.Daha sonra takip ettim akıntı filan görmedim.Sadece emzirirken kulağını çok çekiştiriyor.Onun dışında pek bir huzursuzluğu yok.Koku gelmesi kafamı karıştırdı.Bu konuda bilgisi olan var mı?Yarın bir doktora göstermeyi düşünüyorum ama şehir dışındayız.Umarım ben yanlış duymuşumdur kokuyu:(

Canım ortakulak iltihabı olabilir elini götürüyor diyince aklıma geldi.. Benim bebeğimde 2 aylıkken gecırdı sık sık burnunu acıyor musun? Burnu tıkalı olunca da genizden kulaga akıyormuş süt..

Kızlar acil! Bebeğim 6. Ayı bitti dr. Aptamil 2 ye geç dedi mümkün değil yemiyor.. Kaşık mama yapıyorum yıyor biberondan aptamil2 yı almıyo:(( sizlerde oldu mu??

Kızlar acil! Bebeğim 6. Ayı bitti dr. Aptamil 2 ye geç dedi mümkün değil yemiyor.. Kaşık mama yapıyorum yıyor biberondan aptamil2 yı almıyo:(( sizlerde oldu mu??

Canım belki tadı farklı gelmiştir.veya bazı dönemlerde iştahsızlık oluyor bebeklerde öyle bi dönem olabilir.bir de birşey sorabilir miyim kaç ml içiyor? benimki 150 ml den fazla içmiyor da...

Kilo alimi durdu gibi benim oglanin uzulup duruyorum;( 40 gunde400 gr alamadik. Sizde durumlar nasil?

Herkese iyi, tatli, bol sutlu bayramlar... bu arada, bayramda bebeklerimizle beraberiz ya, ek gida, kasik mamasi vs, eskisi gibi devam mi edeceksiniz? Ben anne sutune agirlik vereyim diyorum ama ek gidaya da alistirmak icin bol bol zaman var diye de dusunuyorum, kararsizim.sizin planiniz ne?

Herkese iyi, tatli, bol sutlu bayramlar... bu arada, bayramda bebeklerimizle beraberiz ya, ek gida, kasik mamasi vs, eskisi gibi devam mi edeceksiniz? Ben anne sutune agirlik vereyim diyorum ama ek gidaya da alistirmak icin bol bol zaman var diye de dusunuyorum, kararsizim.sizin planiniz ne?
Anne sütü bence eskisi kadar doyurucu olmuyor. Ek gidaya alismalilar. Biz yarın gün boyu evde olmayacağımız için çorba falan yapamicam. Biraz hazır gidaya yönelicez malesef.

Canım belki tadı farklı gelmiştir.veya bazı dönemlerde iştahsızlık oluyor bebeklerde öyle bi dönem olabilir.bir de birşey sorabilir miyim kaç ml içiyor? benimki 150 ml den fazla içmiyor da...
Canım keyfi yerindeyse tv bakarak 180 ml içiyordu.. Şimdi 2-3 gündür biberondan içmiyor kaşık maması yapıyorum yiyor:(
Kilo alimi durdu gibi benim oglanin uzulup duruyorum;( 40 gunde400 gr alamadik. Sizde durumlar nasil?
Üzülme cnm dr ek gıdaya geçince eskisi gb kilo almazlar demişti.. Benimki de bu ay 400 gr almış ztn ayda en fazla 500 gr almaları normalmiş..

Benimki de 21 nisan doğumlu.dr a gitmedik saglık ocagına da eylul bsnda gtmiştık.ortalama ne almalılar acaba bu ay?kilo persılıtesi düştü:( saglıklı olsunlar buna da şukur ama insan takıyo genede;))))

Aynen, artik takmiycam desem de kisa bir sure sonra yine takiyorum. Bazi doktorlar, 3-6 ay arasinda 300-600 gr normal derken, benim doktor gibiler ise 500 gr altinda olunca oyle bir tavir takiniyor ki, insanin cocuga damar yolu acip erimis tereyagi bal kaymak veresi geliyor kilo alsin diye:)

Bu aralar hepimizin sorunu ayni benim oglumda 2 haftada 150 gr aliyodu bu da aysa 300 gr ediyo istahsiz bebegim 2,5 3 saatte bir 90 gr zorumla yediriyorum cok uzuluyorum ne yapayim Allahim saglik versin hepsine sagliklari yerinde olsun bunada sukur

Aynen, artik takmiycam desem de kisa bir sure sonra yine takiyorum. Bazi doktorlar, 3-6 ay arasinda 300-600 gr normal derken, benim doktor gibiler ise 500 gr altinda olunca oyle bir tavir takiniyor ki, insanin cocuga damar yolu acip erimis tereyagi bal kaymak veresi geliyor kilo alsin diye:)

Değil mi değil mi:)) supersin:) her seyi yese ne guzel olur ama agzini kapatiyo sipa;))onun yerine ben aliyorum kilolari malesef;))))

bu toik bu bayram nedeni ile pek aktif değil.
benim oğlanın da ilk dişi gözüktü.
3 gündür de kabızlığı var,epey sıkıntı veriyor.kayısı hoşAFı,sebze üreleri,ne yaptıysam değişmedi. ben demir damlasından olduğunu düşünüyorum. onu azaqltmayı düşünüyorum. sizlerde durumlar nasıl?

Kızlar kızım tam 6 aylık oldu
bugun itibarıyle ek gıdaya geçtik patatesi haşladım püre yapıp havuç suyuyla karıştırıp verdim neredeyse hepsini tükürdü :(
Sizler ek gıdaya nasıl başladınız neler yedirdiniz öğünleriniz nasıldı
Birde bu pirinç ununu hangi marka alıyorsunuz
Gece yatmadan önce pirinç unumu yoksa gece mamalarındanmı yediriyorsunuz

bu toik bu bayram nedeni ile pek aktif değil.
benim oğlanın da ilk dişi gözüktü.
3 gündür de kabızlığı var,epey sıkıntı veriyor.kayısı hoşAFı,sebze üreleri,ne yaptıysam değişmedi. ben demir damlasından olduğunu düşünüyorum. onu azaqltmayı düşünüyorum. sizlerde durumlar nasıl?

Disiniz hayirli olsun ya benim kide kabiz ne yapacagimi bilmiyorum :((

Kızlar kızım tam 6 aylık oldu
bugun itibarıyle ek gıdaya geçtik patatesi haşladım püre yapıp havuç suyuyla karıştırıp verdim neredeyse hepsini tükürdü :(
Sizler ek gıdaya nasıl başladınız neler yedirdiniz öğünleriniz nasıldı
Birde bu pirinç ununu hangi marka alıyorsunuz
Gece yatmadan önce pirinç unumu yoksa gece mamalarındanmı yediriyorsunuz

Mervecim patates pek iyi bir başlangıç değil ek gıda için, daha sulu bir başlangıç yap onu zorlamasın, ben meyve püresi ile başlamıştım bir de yoğurt, şuan menümüzde sebze püreleri de var. Alerji ihtimaline karşı tekçeşit denemelisin, mesela kabak haşla biraz suyla sonra onu blendırla iyice ez, öyle dene. Ya da havuç. İlk başlardayüzünü buruşturur diliyledışarıya iter ama 2-3 kaşıkla başlanıyor zaten çok evhamlanma yemiyordiye miktar giderek artacak.

Back
X