kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806
sen hiç keçeyle çalıştın mı? ben çalışmadım ondan denesem mi denemesem mi bilemedim.. blog çok hoşuma gitti ama sadece yaptıklarını paylaşmış nasıl yapıldığını anlatmamış sanırım sipariş alıp satıo bunları.. biraz araştırim belki yaparım bende böle bişe..
ya çift isimden bende kardeşim yüzünden vazgeçtim hakikaten doru sölüo o isimleri kodla kodla sinir oluo insan ayşecim ya.. zeynep sare çok güzel aslında, benim de yeğenimin dı zeynep sudem ama herkes sudem dio zeynep i kullanan pek yok.. ama sen bilirsin tabi :)
evet tabıı dıyorum ya benım oalyım öle craft olayalrı yanı çoks evıyorum ılgılenmeyı :)
daha once ısım çalışmadım ama kuş kelebek neym yapmsıtım :) anahtarlık fln takılıodm yanı öle
isimde çalışaım dıyroum ama ınce keçe almam laızm su an elımde 6-7 renk keçe var ama kalın evet canı satıodur buyuk ıhtımal
belkısı yok yaparsın ne var onda kesıosn dıkıosn :) ama keçen ıı olucak sentetık kalın sert olanalrla çalışılmıo tecrubeyle sabıt
zaten bız sare ısmını es gectık esım ıstemedı sadece zeyneb de guzel :)
hem sınavalr fldna sorun tabıı soyadımızda uzun ztaen
vay pusetı 30 tl mı aldın kızzz hıc gormedım bıyerdee :) :)
ya hafıf oluo puset arabaya göre tabii ama kucuk bebektede araba kullanmak
daha ıyı yatırıosn genıs oluo fln :)
ben 1 yaşından sonra kullanmaya başladım cnm.zaten cocuk yürümeye başlıyor 1 yaşında.arabada oturur vaziyette gidebilir.canım bunlarda uygun evet ama 1.5 yaşından sonra anca kullanılabilir oluyoo
bunları kendiniz yapabilirsiniz.ben tamda şimdi bunlarla uğraşıyorum arkadaşların bebeklerine hediye :)
sultancım peki keçeyi nerden temin ediyorsun bunlara da bi göz atın çook güzellerEki Görüntüle 483855 Eki Görüntüle 483856 Eki Görüntüle 483857 Eki Görüntüle 483858 Eki Görüntüle 483859
canım o zmn anlatasan sen ne almak lazım nasıl yapılır nelere dikkat edilmeli.. heveslendim valla yarın çıkar alırım malzemeleri :) kenar dikişini elde mi yapıosun? özel bi iğnesi ipliği falan var mı? bi de bunların içine şişkin olsun die elyaf mı koyuyosun?
sultan ellerine sağlık yaa harikasınn.. kızlar ne marifetlisiniz yaa kendimi cok beceriksiz hissettim bak şimdi :26:bunları kendiniz yapabilirsiniz.ben tamda şimdi bunlarla uğraşıyorum arkadaşların bebeklerine hediye :)
şu şekilde de kapı süsleri var isim için :)
Bunu da alt değiştirme ünitesının yaslandıgı duvara yapmayı dusunuyorum bakalım kısmet olursa :)
sultan ellerine sağlık yaa harikasınn.. kızlar ne marifetlisiniz yaa kendimi cok beceriksiz hissettim bak şimdi :26:
cok güzel bunlar ya ayşe sen mi yaptın ???
hayır canım bunalr yapmak zuere bayadan berı bırıktırdıgım resımelrın bı kısmı :)
ınsallah doğum ıznıne cıkınca evde oturup bunalrla ugrasayım dıorm
normalde de ugrasıyorum ama bebek odası ıcın bu resımdekıelrden yapmadım
baksa şeyler şapiom :) su ara düğün hedıyesı hazırlıyorum :)
ayşecim senin bunları paylaştığın blog un falan yok mu tatlım ne güzel şeyler bunlar bayıldım..
kızlar hamile pantolonları gerçekten çok rahatlar ben diktirdim teyzem terzi o dikti eski belden olmayan pantolonlarını getir dedi inanmadım önce rahat güzel olacağına bir tane kilo almadan önce giydiğim pabtolonumu götürdüm ön kısmını kesip aynı bu şekilde yapmış acayip rahat güzel birşey ardından tüm pantolonlarımı götürdüm yaptı hepsini hatta normalde kısa giymem pantolon üstüne hamilelik sonrasıda kullanabilirim her bakımdan rahat bişiy
kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806
herkeze slm olsun herkezin keyfi yerindedir umarim yarin benim doktor terminim var bakalim cinsiyetini ögrenecekmiyiz cok merak ediyorum kizlar bakalim keyfi nasilmis güzel haberlerle dönerim insallah size hemen yazarim yarim herkeze hayirli günler ....
vay pusetı 30 tl mı aldın kızzz hıc gormedım bıyerdee :) :)
ya hafıf oluo puset arabaya göre tabii ama kucuk bebektede araba kullanmak
daha ıyı yatırıosn genıs oluo fln :)
kızlar yaa.. pusetlere, bebek arabalarına taktınız bu ara hep aynı konu
3 aydan önce kullanamıycaz zaten boşverin kafanızı yormayın. kış bebişi olcak bizimkiler unutmayın
ya ben hamileligimin başından beri hep acı yemek istiyorum yemeklerde, hatta kahvaltıda bilee..
ama bebeğe zararı olur mu acaba.. ondan korkuyorum.. neticede artık bizden besleniyorlar yavrucaklar..
yavrum yanıp kavrulmasın sonraa
1 hafta sonra randevumuz var sorucam o zaman ama sizin de fikrinizi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?