2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

evet tabıı dıyorum ya benım oalyım öle craft olayalrı yanı çoks evıyorum ılgılenmeyı :)

daha once ısım çalışmadım ama kuş kelebek neym yapmsıtım :) anahtarlık fln takılıodm yanı öle

isimde çalışaım dıyroum ama ınce keçe almam laızm su an elımde 6-7 renk keçe var ama kalın evet canı satıodur buyuk ıhtımal

belkısı yok yaparsın ne var onda kesıosn dıkıosn :) ama keçen ıı olucak sentetık kalın sert olanalrla çalışılmıo tecrubeyle sabıt

zaten bız sare ısmını es gectık esım ıstemedı sadece zeyneb de guzel :)

hem sınavalr fldna sorun tabıı soyadımızda uzun ztaen

Son düzenleme:
kızlar yaa.. pusetlere, bebek arabalarına taktınız bu ara hep aynı konu
3 aydan önce kullanamıycaz zaten boşverin kafanızı yormayın. kış bebişi olcak bizimkiler unutmayın

ya ben hamileligimin başından beri hep acı yemek istiyorum yemeklerde, hatta kahvaltıda bilee..
ama bebeğe zararı olur mu acaba.. ondan korkuyorum.. neticede artık bizden besleniyorlar yavrucaklar..
yavrum yanıp kavrulmasın sonraa
1 hafta sonra randevumuz var sorucam o zaman ama sizin de fikrinizi merak ettim.

canım o zmn anlatasan sen ne almak lazım nasıl yapılır nelere dikkat edilmeli.. heveslendim valla yarın çıkar alırım malzemeleri :) kenar dikişini elde mi yapıosun? özel bi iğnesi ipliği falan var mı? bi de bunların içine şişkin olsun die elyaf mı koyuyosun?

vay pusetı 30 tl mı aldın kızzz hıc gormedım bıyerdee :) :)

ya hafıf oluo puset arabaya göre tabii ama kucuk bebektede araba kullanmak

daha ıyı yatırıosn genıs oluo fln :)

cnm istanbula gitmiştik benim diger hantal arabayı götüremedim, malum bagaja sıgamadı.bende mecburen oradan aldım bunu.eminönünden pazarlık yaparak almıştım o fiyata:)

küçük bebege göre araba alacaksan tabiki arkası yatan araba alman lazım.ama onu en fazla 1 yıl kullanırsın.ilk 6 ay zaten bebek hafif oluyor arabaya ihtiyac bile duymuyor.
sonraki 6 ay içinde cok para vermeye degermi tartışılır.
1yıl idare etmek içinde fiyat olarak uygun bişiler almak lazım.
1 yıldan sonra zaten cocuk arabada bile zor duruyor inmek istiyor ,babasıın kucagına gitmek istiyor v.s
annede arkada boş arabayı kullanır genelde.
oturdugunuz ev asansörlü degilse ve siz üst katlarda oturuyorsanız cocukla birlikte arabayı cıkarmakta işkencee
ben bu bizim bmw ye cocugumu oturtup cıkartabiliyorum.digerinde önce cocugu cıkartıyordum sonra inip bizim hantalı alıyordum

canım bunlarda uygun evet ama 1.5 yaşından sonra anca kullanılabilir oluyoo
ben 1 yaşından sonra kullanmaya başladım cnm.zaten cocuk yürümeye başlıyor 1 yaşında.arabada oturur vaziyette gidebilir.

Son düzenleme:
şu şekilde de kapı süsleri var isim için :)

Bunu da alt değiştirme ünitesının yaslandıgı duvara yapmayı dusunuyorum bakalım kısmet olursa :)

Son düzenleme:

canım her türlü ip ve iğne olur yanı deidğim gibi kullandıgın keçenın cinsine göre değişir....

ve yapacagın işleme göre de ip seçersin yanına üzeirne yazı yazacaksan dıkısle etamın işi için ipler oluo ya onalr güzel olur

yok dıksı ıcın ıse dıkıs ipi kullanırsın malzeme alamdna öcne na yapmak ıstedıgıne karar ver sonra ordkaı şeklı keçeye aktarıp

güzelçe kesmelisin ve istediğin şekilde dıkmelısın....canım keçe kumas gibi değil yanı keısnc ekanrları sağlanmaz

kenalarını dıkmen gerekmez bunun ıcın aynı kagıt gibi istediğin şekild eeks birleştir yaapbilirsin

netten de keçe satısı yapılıyor bu konuda senı güzel yonlendirecek biris var du bakaım

http://www.sesiber.blogspot.com/ bu blogun sahıbesıyle iletişime gecıp hem bilgi hem de keçe alabılırsın :) hatat kesılmıs keçeleri var ütü ile

yapıştırabileceğin çok çeşit var yanı :) evet canım ıcın doldurmak ıcın elyaf yün pamuk ne varsa hepsi olur :)

Son düzenleme:
kızlar bu arada elim değmişken baby shower ve doğum gunlerınde kullanabileceğiniz

peçeteden yapılan süslerde paylaşaım

bi de bu yastık var üstündekı kusları keçeden kesmısler dikmısler :)

Kızlar valla eklediğiniz tüm keçe işlerine bayıldım, sanırım yeni favorim bu olacak :) Birazdan çıkıcam giderken Eminönü'ne uğrayıp bakayım bari

bunları kendiniz yapabilirsiniz.ben tamda şimdi bunlarla uğraşıyorum arkadaşların bebeklerine hediye :)
sultan ellerine sağlık yaa harikasınn.. kızlar ne marifetlisiniz yaa kendimi cok beceriksiz hissettim bak şimdi :26:

şu şekilde de kapı süsleri var isim için :)

Bunu da alt değiştirme ünitesının yaslandıgı duvara yapmayı dusunuyorum bakalım kısmet olursa :)

cok güzel bunlar ya ayşe sen mi yaptın ???

sultan ellerine sağlık yaa harikasınn.. kızlar ne marifetlisiniz yaa kendimi cok beceriksiz hissettim bak şimdi :26:

cok güzel bunlar ya ayşe sen mi yaptın ???

hayır canım bunalr yapmak zuere bayadan berı bırıktırdıgım resımelrın bı kısmı :)

ınsallah doğum ıznıne cıkınca evde oturup bunalrla ugrasayım dıorm

normalde de ugrasıyorum ama bebek odası ıcın bu resımdekıelrden yapmadım

baksa şeyler şapiom :) su ara düğün hedıyesı hazırlıyorum :)

Son düzenleme:

ayşecim senin bunları paylaştığın blog un falan yok mu tatlım ne güzel şeyler bunlar bayıldım..

ayşecim senin bunları paylaştığın blog un falan yok mu tatlım ne güzel şeyler bunlar bayıldım..

canım blogum var ama bunalrı ben yapmadım topaldım bebek için :) hamıle kalınca yaparım die :)

su anda düğün hedıyesı hazılrıorm ıkı tane tarıf defetrı yazdım bide mutfak önlüğü önüne

iğneyle arkadasların ısımlerını işliycem bi de küçük merdane ekleyıp güzel bi kutu yapıcam su an

onunla ugarsıorm ona da anca vakıt buluorm bu akaşm defterleri bitirmem lazım sonrada bayram donusu

keçe işine sararım dıyorum ınsallahh :) bakalım yaptıkça paylasırım :)

kızlar benden bu kadar işlerımı toplıymda cıkaım 10 dk ya mesai bitti

haydı hayırlı akşamlar :)

ilk hamileliğimde bende bir kot pantolonumun önünü yarım ay seklinde kesip tisörtümün birini buraya uyacak sekilde kesip dikmiştim sonra lastik gecirmiştim. O zamanlar lcw deki ucuz pantolonlar yoktu hamile magazalarında da 80 tl den baslıyordu kendim diktim pekte hoşuma gittim hep onu kullandımç simdi zaman bulamıyorum ugrasmaya yoksa inanın para vermeye degmiyor 2-3 ay giyilen bir seye

elindne gelmeyende aslında kullanmadıgı pantolonları toplasın terziye götürsün bir ikide tişört o yapar hemde uygun fiyata

Son düzenleme:
kızlar bunlara bittim keçeden ne güzel de kapı süsleri hazılamışlar öle
Eki Görüntüle 483803 Eki Görüntüle 483804
Eki Görüntüle 483805 Eki Görüntüle 483806

ay çok güzel ya zeynep ve toprağa bittimm :))

iyiyiz canım çok şükür,
inşallah öğrenirsiniz allah kalbine göre versin :)
güzel haberleini beklyruz

vay pusetı 30 tl mı aldın kızzz hıc gormedım bıyerdee :) :)

ya hafıf oluo puset arabaya göre tabii ama kucuk bebektede araba kullanmak

daha ıyı yatırıosn genıs oluo fln :)

güzel olurdu canım kışın olmaz bunlar e hem araba hem puset gerek yok sanırım ya hafiflik olarak iyide araba daha kullanışlı gibi kışın özellikle :)

bende mi öle yapsam bebişim bi doğsun 3 ay sonra alırım demi ya :)
ya aşırıya kaçmadık ça ye ama fazla acılı olmasın tabi fazla aşırıya gitme bence ben yiyorum acılı severim çok diil tabi dengeyi korumak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…