2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Teşekkür ederim canım,hoş bulduk.Amin cümlemizin inşallah.Allah ım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.Her şeyin başı sağlık...Çok geç kalmış cinsiyet için dr un bence.Şimdiye söylemesi lazımdı ama hayırlısı olsun hakkınızda...

:)) temem ozman :) yaş:25 , kilo : 63, il:balıkesir, b.doğum tarihi: 28 ocak 2013,cinsiyet erkek,isim:kuzey

ekleıdm canım :)

merhaba canım hoşgeldın hayırlı olsun

ılk sayfada listemzı var bıglıelrını yazarsan ekleyeyeım :)

off fenaymış cidden ben de bebısımı yalnız bırakmka ıstemıyorum ya

ayşe ve tugba hoşgeldiniz kızlar.yoklugunuz hissediliyorr

hoşbulduk canım

yaa sanki benimkide yukarı çıkmaya başladı göbekime geldi gibi :))

ya dımı hareketlerde yukarlarda gıbi :)

bi de hareketler netleşti ve sıklaştı dün hele bi tekme attı

yerımden sıcradım nereye vurdu neresıyle vurdu bilemıyorum ama

Son düzenleme:
ne güzel hissediyorsunuz artık bende hissetmek istiyorum :)
bi ara hissettim sanki ama o sırada konuşuyordum anlayamadım pek güme gitti :)

ahh kuzum inanın sizin yoklugunuz daha çok belli meraktan öldüm valla neler oluyo diye ara ara girdim okudum :))

Hoşbulduk canım...
Yaşım:27
Kilom:Şuan 65 (63-64 arası hamile kaldım.)
Tahmini Doğum Tarihi:10 ocak
ilk bebişlerim Allah kısmet ederse ikizler
Cinsiyetleri:İkiside Erkek
Yaşadığım Şehir:İstanbul

merhaba canım hoşgeldın hayırlı olsun

ılk sayfada listemzı var bıglıelrını yazarsan ekleyeyeım :)

off fenaymış cidden ben de bebısımı yalnız bırakmka ıstemıyorum ya

hoşbulduk canım

ya dımı hareketlerde yukarlarda gıbi :)

bi de hareketler netleşti ve sıklaştı dün hele bi tekme attı

yerımden sıcradım nereye vurdu neresıyle vurdu bilemıyorum ama [/QUOTE]

ne güzel hissediyorsunuz artık bende hissetmek istiyorum :)
bi ara hissettim sanki ama o sırada konuşuyordum anlayamadım pek güme gitti :)

ilk hareket hıssetiğimde benımde öle olmsutu

bısı analtıodm o anda oldu tam kavrayamadım :) yavas yavas daha net ve sık

hıssedersın canım az kaldı :)

ben 1 kilo aldım

cnm benimde tam aksine altta karnım şimdilik.bebek kasıklarıma cok baskıyor birde ,şimdiden 9 aylıkkenki gibi cok zor yürüyorum.

hoşgeldin .cinsiyetleri belli oldumu

canım ya ben de zor yuruyorum bebegım aşağıdayken de aynıydı

alt tarafım yanı afedersın şeyim :) bıçakla keıslmıs gibi acıo bazen cok acıyo onun ıcın yuruken

zorluk cekıyorum dr kaslar gergınlesıo kalça kısmın genıslıo ondan dio

yaa varya ayşe aynen öle yukaru çıktıkça daha çok hissetmeye başladım bazen tam göbek deliğmin altında bazende hemen sol tarafta :)) daha senin kadar sıkı tekme yemedim ama kıpırtıları hissetmeye başladım :))

Gerçekten çok etkileyici bir yazı.Çalışan annelerin hali gerçekten çok zor.Kısmet olursa bizde anne olacağız ve aynı durumlarla bizde karşılaşacağız belkide.Çok üzücü ne yazıkki hem anne hemde o minicik çocuklar için...Allah yardımcımız olsun...

evet canim cok gec ama gelde anlat .bu almanyadaki doktorlar böyle daha cinsiyet konusunda bir kelime etmedi...hayirlisi olsun canim aminnn insallahhh hepimizin insallahhh..

Bende ogretmenim... :2:

kızlar hastane için gecelik takımı alanınız var mı?nereden alıcaz uygun ve güzel olanı ben bir türlü bilemedim..
en çok geceliği tavsiye ediyorlar eğilip pijamayı çekmek zor oluyormuş..
geceliğinde tabi emzirebilmek için önden düğmeli olması gerekmiş,bir de sabahlık kalkıldığında lazım oluyor tabi..yani takım almak şart oldu...

ara ara sert vuruyo ıste :) genelde tok olunca bir de ben göbek hizasının harıcınde aşağı

doğru da hareket hıssediyorum ama çok hafıf pıtpıtlar :) genelde eğilmişsem öle bi kıpırtı oluyo

derine doğru ama uzanmıssam arkama yaslanmıssam göbek deliğinin civarınd aoluop hareket

ekledım canım hayırlı olsun :)

ay ne bileyim olmuşken hepsi olsun istiyorum..sonuçta ilk bebek, oda müsait hem kardeş gelirse herşeyimiz hazır olur diye düşünüyorum..bakalım ya bende daha karar veremedim..alt açma üniteside ilerde hem kitaplık olur hemde oyuncakları yerleştiririz..

tatilin güzel geçti mi tuğbacım pek okuyamadım geçmişi ?
süpper geçti cnm hamiş oldugum için el üstünde tutuldu yedim içtim gezdim eğlendim oğluşum ve kocişimle süpper bi tatildi :)) inşallah oğluşada iyi gelmiştir 1 eylülde öğrenicez bakalım :)) sen neler yaptın yaaaa varya biz inanılmaz trafige kaldık cumartesi sabah 5,30 da çıktık 8 saatlik yolu 19 saatte gittik siz naptınız ???
bu arada yazıyı maile aldım boş vaktimde okucam şirkette oldugumdan okuyamadım:)

ayy aynen ölee bende doktora sorucaktım orda bi damar varrr sanki geriliyoooo ve canımı fena yakıyo :))

doğuma 1-2 hafta kala alırım sanıyorum :)

doğum oncesı ıcın elbsıe daha ıyı oluyo normal oclaksa hele sık sık kontrol edildiğinden

eğil doğrul giy çıakr olmuyo efil efil gez :)

doğum sonrası ıcın evet pijamalı daha ıyı olur ama sezeryanlı olursan da pijamayı zor giyebılrısın

belını sıkarsa rahatsız edebilri ben şahsen hamıel değilken bile belımı sıkan hıcbır gıysıye tahammül

edemem rahat olucak hacı :) sıkmıycak kavrıycak böle ohh lohusayken de tercıhım o yonde olr sanıyorum

yani pijama alırken bel lastik sıkılıgı nasıl olucak onalrıda kontrl edin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…