2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Çok şükür ne güzel bir duygu :)

Kocişte elliyor diyor ay abla yaa

+

Gamze gözün aydın canım :)

Son düzenleme:

maşallah senin pamukunuda ay adıda bizim başta kız zannedilince eşimin istedği isim alfabenin başı diyor ben hala bakıyorum elif hiç geçmemişti kız olabilir deyince söylemişti şimdi duyunca ne garip geldi ismiyle yaşasın inşallah

canım kendı doktorum 14.haftamda kesin erkek dedi.sonra 18.haftamda ayrıntılı usgda radyolog emın degılım ama sankı kız dedı(pipisi küçük heralde oğlumun:)sonra aynı gün başka doktor kesin erkek dedi.kafamı bulandırdılar:)bide bizimki 2 hafta önde gıdıyormus gayet net gördüm dedı.

başta canım inşallah busefer rabbimin de izniyle hepimiz kavuşucaz cenent kokulularımıza
bide yaş olarak inanın 37ye girdim bebişle 90la başladım ne kilo olarak ne yaş olarak bi sıkıntı çekmedim deli gibi geziyoruz sade market ışıkları normalde de rahatsız eder uzun kalınca sıkılıyorum ne bulantı ne tekme bi sorun çekmedim ki anne ve babada şekerde var ne tansiyon düşüklüğü ne yükselmesi
ama yaş denince ve şu testler denilince duruyorum baştan beri tek yaş riski enson bu kanda ki afp riski bebişi sevip kucaklayamadım üzüntüden oyüzden aman herkez erken evlensin herkez erken yapsın bebişi hem bakarken de gerçi başta maddi ve manevi huzur versin rabbim hepsi psikolojı ve ortam faktörü ama gençken bakmak herhalde daha rahat olurdu şimdi 2ciyi 2 3 yılda düşünüp nasip olursa ya başta hemen amniyo yaptırırım yada hiç test mest isitemiyorum çekemem o stresleri bidaha derim

ve şuan bu istatikleri uyguluyolar oranları bulcaz diye bizi üzüyolar 5 10 yıl sonra o yıllar arası anneleri üzdük bebişleri aldık ama diye açıklamaları duyarız ozaman hatırlarsınız beni kulaklarım çınlar

amin ablacım inş..kızımızın adını Elif Hafsa koymaya karar verdik..Allah hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun..

canım perintolojı uzmanı olması iyi oluyor fakat şu 1saat inceledi şeyi sakın girenleri yanıltmasın benimki hem prof hemde anabilim dalı başkanıydı ama bebeişte rabbime şükür ki onun sayesinde diyorum baştan daha omuru ortadaydı heryerini rahat döndü tabi doktorda artık tık tık bakıyo ekran saatiyle ve ordaki sıralamayı takip ediyor ya 15dk bile sürmedi ama heryerine baktı ellerine şekline kadar açıkladı ama burda okuduklarımı niye sormamışım neden 4lüyle bakmamışız diyorum sonrada aman ben ne için gitiim şükür sağlıklı ya diye susuyorum yani bebiş uygun pozisyonlara gelirse eh doktorda uzmansa kısa da sürebiliyor niye hemen baktı çıktık demeyin ama tabi gördüğü heryeri açıklayıp sizede anlatıyor bakalım tıptakine girersem o sade kendi bakabilir 2lide bende bakmıştım ekran vardı önümde ama 3lüde bebişi bile hafif kalkıp görebilmiştim ama ben çok pimpirikliyim görmesemde yaşıyo iyi desinler yeter zaten 3boyutlu görüntü içimi kaldırıyo eh 2boyutluda da şekilleri benzetmek zor iyi desinler içimi rahatlatsınlar yeter

buarada çıkayım daha hiç bi iş yapamdık babiş erken çıkarsa markete gidicez azcık evi toplayayım sıkıntıdan eve bile bakamıyodum yakında götürcekler evimi :)
ay bide yazayım bari bebiş ve hamile annelere incik çok faydalıymış bizim bacak boyu geri diye korkunca aldırmıştım hem haşladık sularını çorba ve pilava kullandık hemde incikle yapılacak bisürü yemek tarifi var alın yedirin bakam yeğenlere ki bunu et istemeyen ben söylüyosam :)

bide hepinize şimdiden güzel bi haftasonu ve iyi tatiller son güzel havalar minişleri ya denize ya pikniğe götürün güneş görsünler enazından sahile gidin gezin bakayım

Canım maalesef soruna cevap veremeyeceğim ama ben sana bişi sorayım sen yenibosnadaki nisa hast. mi gidiyorsun ben de oraya gidiyorum benim dr. um asiye hanım

kolay gelsin ablacım..iyi tatiller..fazla yorma kendini..

ben kızıma hamileyken et ürünlerini pek yememiştim.ve şuan kızım vejeteryan.ne balık ne et tavuk yemiyor maalesef.bu konuda cok üzgünüm.
şuanki hamileligimde et ürünlerini yine yiyemiyorum cok fazla.umarım bizim yemedigimiz şeylerin cocugun ilerki beslenme şekliyle alakası yoktur.

hamilelikte gögüs ucları uyarılmamalıymış.rahimde kasılmalara neden olabilirmiş cnm aklında olsun.

ayy ne sinir bi durum.bende kızımda yaşamıştım aynı şeyi.13 ve 15. haftalarda erkek dendi. 18.haftada kesin kız denildi
seninki erkektir bence.radyolog emin olmadan sölemiş.
18.hafta cinsiyette yanılma için gec bi dönem
şimdikinde banada 19.haftada kesin dedi doktor
senin demi erken döllenme oldu ki. benimkide hamileligimin başından beri 10 gün ileride
regliden hemen sonra hamile kaldım

+

Gamze gözün aydın canım :)

teşşekkürler canım

çok sevindim canım bebeğine allah sağlık sıhhat versin....
doğru diyosun aslında yarım saati bile bulmayınca hemen neden 2 dk baktı çıktı diyoruz e siz tecrübelisiniz ilk kez girenler pipirikleniyo

Canım maalesef soruna cevap veremeyeceğim ama ben sana bişi sorayım sen yenibosnadaki nisa hast. mi gidiyorsun ben de oraya gidiyorum benim dr. um asiye hanım

hayr canım ben nisya gitmiyorum
sadece renkli için sordum orayı sen girdinmi renkliye

.................................................................................az kaldı :

kızlarr oğluşla biz geldikk ayrıntılı sonuçlarımızı ve sağlık ocağında yaptırdıgımız kan testlerini gösterdik herşey yolunda Allaha şükür bide doktora bikaç bişi sordum sizlede paylaşım şuson 2 haftadır kaburga kemiklerim ağrıyo ara ara önce sütyenden sanmıştım ama akşam çıkarıncada ağrıdıgı için tedirgin oldum doktor bebek yavaş yavaş yukarı çıkmaya başladıgı için normal dedi .. biraz fazla yürüyünce veya ev temizlerken kuyruk sokumumve belim ağrıyo buda normalmiş doktor bol bol dinlen beline yastık al dedi... bide ağda kanusu ben malesef jiletle alıyorum ama artık yavaş yavaş doğuma hazırlıklı olmalıyız oyuzden önümüzdeki hafta ağdaya gidicem doktor gidebilirsin bi zararı olmaz dedi ama ben uzun zamandır gitmedğim için kendimi kasarım diye korktugumu söledim gitmeden yarım saat önce mağnezyum iç dedi bakalım haftaya küçük küçük aldırmaya başlıcam ayda 1 gitsem yeter zaten :))

.....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…