2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canim sen randevunu bekleme cok agriyorsa gir bence en azindan rahat eder icin kendine bebise iyi bak cani benimmm..insallahh birsey degildir insallah amin..

ben olmadin tamam agrim oluyor ama senin dedigin gibi degil sen bence bir görün canim benim ne olur ne olmaz kendine iyi bak iyi haberlerle insallahh amin..

saol canım aman diyorum eskıden kadınlar tarlada calısırmıs 9 ay .nerde o eski rahimler:)malum okul acıldı okulum 1 saat uzaklıkta gıderken esım bırakıyor ama dönerken kendım dönüyorum ayakta uzun süre kalmak hıc yaramıyor.her namazda hepimize dua edıyorum allah kaldıramıycagımız yükle ımtıhan etmesın ...

sebamedin hiçbir ürününde paraben yok.
bübchen nin yagı ve şampuanındada yok fakat pişik kreminde var.sende alırken içeriklerine bakarak parabensiz olanlarını tercih edersen bebegin için iyi olur.

cnm gözün aydın cok sevindim.maşallah kilosuda cok iyi.

melon canım hayırlı olsun eh artık kızdır dicem ama sende haklısın oğlunda okadar %99 denilip te olunca ama bizim daha ikili testen sonra oğlan senin artık kaç hafta oldu a bu doktorlarda cins bi tamam şu diyemiyorlarmı
kızlar unutkanlıkla aranız nasıl biz süt et tüketemiyoruz bugünde komşulara balık tembihledim gelsinde bakalım yiyebilicezmi ama unutkanlık had safhada namazda 4rekat sa acaba kaçtayım :) komşular şuraya gitcez diyor ben son dakika a diyorum tembihlemeyin bişey unutuyorum diyorum ve uykusuzluk had safhada 15 dk da olsa uyusam ama ikindi ve akşam arası uykuda iyi değil unutkanlık yapar deniliyor ay tuğba negüzel saate koymuşsun hapları ben zaten içmeyi sevmem bi kan hapım düzenli elevitin kokusu yüzünden unutuyorum da gerçi o bilinçli

babama göre şeker anneciğime göre acıbademmişim diyelim :) babaya düşkün kız anneye biraz eziyet oluo kuması gibi :):)

oğluşun tabiki babayı örnek alır ama sana daha düşkün olur emin ol canım :) bi de her erkek babaya benzemio benim eşim annesinin kopyası mesela :) iyiki de anneye benzemiş daha yakışıklı olmuş orası ayrı tabi

senin tahmini doğum tarihi ne canım? benimki sekiz ocak yani kova olmuo oğlak oluo :) nasılmış kovalar merak ettim :) bizimki bilmiş olcakmış daha bebekken cin cin bakar şaşar kalırsınız yazıodu oğlak bebişlerde :) aynı eğlenceli gelecek hepimizi beklio yani canım :)

evet orasi öyle yillar gectikce hersey degisiyor insanlar hassas oluyor allah yardimcin olsun ayakta kalmakta zordur tabi biz bile evde yoruluyoruz allahim hepimizin yardimcisi olsun insallahhh aminn..

ohhhhh iyi yağlaman lazım canım :):):)
aynen işte bizde çok kart kullanma taraftarı deiliz öle on on iki aylık taksitler yapmak istemioruz, bebiş doğunca da masraf olcak neticede:)
ben zıbınlı takım olayını abartmak üzereydim ama uyarıları görünce kızların durdurdum kendimi 3 takım 0-3 ay aldım 3 takım 0-6 ay daha da almadım ama elbiseler aldım kızıma dayanamayıp onlar da 0-3 0-6 0-9 arası deişiolar bi kaç tane de pijama takımı aldım iç zıbınlar falan filan.. artık durdum ama :) yaa bu kendimize alcağımız pijama takımlarını kışlık mı almamız lazım hastane için ben onlara takıldım :)

aynen öleim baba aşığı, baba kopyasıyım hala :) hala küçük çocuk gibi kucağına yatar sevdiririm kendimi :) artık torun atar mı papucumu dama bilemiom ama :)

b12 vitaminine baktırdınmı hiç?

valla ben de hep almıcam dıyorum ama bugun 2 tane alt bı tanede tulum aldım.ama artık almıcam:)hele tuluma hıc dayanamıyorum.0-3 ay arası eksıgım var ama 3-6 ve 6-9 artık almamam lazım bıde hedıyler falan da buyuk beden gelıyor .bebek bakım cantası bende bübüchen almaya karar verdım.cantalı alt degıstırmelı yastıklı 5 malzemelı set 60 tlmıs.sebamed ıyı ben kendıme kullanıyorum ama yenı dogana alerjık oluyormus yıne.en ıyısı arap sabunuyla yıkamak:)

evet canim bu baska doktordu buda %90 dedi hayirlisi bakalim hakkimizda..evet oglumda öyle olunca insan kararsiz kaliyor..evet yaa 24 haftadayim tam net birsey yok ortada öbür aya kendi doktoruma sorucam insallahhh biraz zorluycam bakalim bacaklari acik olur insallahhhhhhh..canim unutkanlik normal hamilelikte süt veya balikla halakasi yokk ama sen bunlarin ikisinide ic ve ye cok saglikli her ikiside bebk icin unutkanlik geciyor hamilelikten sonra bana doktorum normal dedi hormonlardan dolayi..

ay benim eşimde oyüzden hep kız istiyodu ki şu soyadı sürdürme mevzusunda da bizden başka yok ama oğlan anneye düşkün olur hem benim ciddi durmam lazım der istemezdi ama şimdi gözler ışıldıyo bende ona benzesin sarı kafa o çok uslu durur yaramazlığı çaktırmadan yapar :26: yada öyle sanar ben anında ne düşünüyo anlarım oğluşumda öyle olsun yapsın kapı arkasından çaktırmadan baksın ama ben anlıyayım istiyorum kısmet ama dayıyada boyu posu çekse iyi olur
bide dayımız oğlak babam oğlak kayınvalide oğlak bisürü arkadaşım oğlak ama kova hiç tanıdık yok neye benzerler bilmiyorum bizde 1haftayla kova olucaz kısmet erken gelirse oğlak

cnm gözün aydın cok sevindim.maşallah kilosuda cok iyi.

ben daha bir kilo aldim evde 57 orda 58 geldim bebegin kilosunu sorduk hemen cok iyi dedi herseyi iyiymis kuzumunn..insallahhhhhhhhh kizdir%90 dedi canim orasi kapali diyor hemde kiz dedi bend ebunu esime dedim askim vardir onun bir bildigi yoksa kapali der gecerdi diyor bilmiyorum artik kendi doktorum ne der ömür aya bakalimm..msj icin tesekkür ederim canim benimmm..

canım hepsi çok tatlı güle güle kullansın oğluşun
maşallah kuzuna o da poz vermeyen yaramazlardan çıktı desene sağlıklı olsunlar da poz vermesinler canım napcan

bide dayımız oğlak babam oğlak kayınvalide oğlak bisürü arkadaşım oğlak ama kova hiç tanıdık yok neye benzerler bilmiyorum bizde 1haftayla kova olucaz kısmet erken gelirse oğlak

ya bende kova olsun istiyorum seninle aynı dogum zamanları fakat benim bebek erken döllenme oldugu için hep önde cıkıyor 8 haftalıktan buyana
o yüzden biraz erken dogarsa oglak olcak ve ben hiç istemiyorum oglak olmasını :)
tabi bunlar işin eglencesi, Allah zamnında saglıklı gelmelerini nasip etsin

cnm kundak battaniye die aratınca çıkıodu sanırım onlar.. penye ve polar olanını görmüştüm, penye içi elyaf olanını da.. bebek mağazalarında rastlarsın zaten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…