2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
b12 vitaminine baktırdınmı hiç?

canım yıpta ve sağlık ocagında okadar çok kan testi yapılmış bakıra kadar var ama b12 yada türevleri ayrı bakılmamış normalde b vitaminleri unutkanlıkta önemli ama kan ilacı ve elevitte vardı sanırım bilemiyorum ki yaşlılıktan gerçi sorayım doktoruma ilerlerse ama 2gündür çok halsizim

bacım ne yiyip içiyon bizede ver tüyo :)
ben cok kilo almadım 2 kilo alarak 60 oldum nihayet.ama ayrıntılıda bebegin kilosu normaldi tombik degildi
maşallah sen bebege calışmışsınn:13:

aslıcım:

güle güle kırletsın cıcılerını oglun:)kadıfe tulumu cok begendım inek fıgürüne bayılıyorum.bide ördek:)

Son düzenleme:
evet bübchen penatten ikisinide 2 ogluslarimada kullandim hala kiyamiyom onlardan kullaniyorum canlarimmm onlarindaaa pekk hoslarina gidiyor gözümüz yanmiyor diyee..bende tavsiye ederim canimm..

Son düzenleme:

canım chicco yu da çok tavsiye eden var parafen ve sülfat yokmuş içinde.. satıcı elinde bübchen de vardı ama şey dedi diğerlerinde de parafen yok ama chicco da sülfat da yok içinde dedi bende kararsız kaldım o sebeple...

b12 vitaminine saglık ocagı bakmıyor cnm.bazı hastaneler bile bakmıyor burda.
et ve süt ürünlerini tüketmeyenlerde b12 vit eksiligi cıkıyor genelde.tabi halsizlikte yapıyor
bence en kısa zmaanda testini yaptır cnm.bende bidaki kontrolümde yaptırcam nezamandır aklımda.et filan bende tüketmiyorum cünkü

4lü iyi çıkınca sorun yok demektir oluo dimi canım? 2linin bir hükmü kalmıo yani?

sende dalin sıvı diosun demek ee tecrübeli annelere güvenmek lazım :) bende hep herkesten öle duydum bir yaşına kadar dalin sıvı sonra normal deterjan bile oluo diolar ama ona da artık o zmn bakarız

et yıyemıyorsann yesıl mercımek ye aynı et kadar b12 ve demır var.bende et yemıyorkken yesıl m. yerdım b12 im cok ıyı cıkmıstı.

bacım ne yiyip içiyon bizede ver tüyo :)
ben cok kilo almadım 2 kilo alarak 60 oldum nihayet.ama ayrıntılıda bebegin kilosu normaldi tombik degildi
maşallah sen bebege calışmışsınn:13:

canim valla bizde cokk sasirdik masallah iyi almis gercekten biz esimle baktik kaldik benim aldigim kiloya göre ben sabah süt iciyom bir dilim nutellali ekmek tabi bu sabah 8 de falan troid hapini aliyom yarim saat geciyor iciyom ekmegimi yiyorum sonra esim kalkiyor 1 yumurta hasliyom yaninda bol bol biber domates salatalik biraz peynir azicik recel 2 dilim ekmek....sonra bol bol su arada %100 saftlardan ama asiri deil arada boll boll meyve.sonra aksam normal porsiyonda yemek bol corba salata yemekte ne yaptiysam zeytin yagi kullanmaya calisiyom salataya yemege falan asiri cokk yemiyom aciktikca gerekzikce mesela arada 1 veya 2 tane kuru kayisi evde varsa findik ceviz badem ama az 4 veya 5 tane abartmadan hepsini dengelemeye saglikli kaliteli besleneyim diyorum gece birbardak balli süt ivir zivir yok zaten hicccc canim istemiyorr yani bir tane cikolata yiyecegime birdilim ekmegin üstüne nutelle sanki daha saglikli gibi geliyor sütümüde icer yatarim canim isterse yemekten sonra 1 bardak papatya cayi veya kahve yada dondurma öyle iste simdiye kadar iyi bakalim insallahhh anlata bilmisimdir canimmm benimm..anlamazsan tekrar ayrintili yazarim canim..

cnm valla herkes farklı şey diyor.
kimi doktor ikili test en önemlisi diyorlar ,bazısı diger tarama testlerine güveniyor anlamadım bende
mesela ben 4 lüyü yaptıracagım zaman doktorum bana 2 li test sonucu baz alınır genelde.bu sonucuna görede amniyorsentez öneriyoz size dedi
ben bildigimi uygulayarak 4 lüyü yaptırdım.sonra sonucu doktora götürdüm.hayret 4 lünün sonucu cok ii cıkmış amniyosenteze gerek yok dedi.

arap sabunu ha o da güzeldi walla içeriğine bakarak almak en iyisi gibi, çok fazla set olayına girmeye gerek var mı canım bilemiorum.. ben şampuanı losyonu bir markadan alıp beğenirsem diğer şelerine de ondan devam ederim diorum...
canım 0-3 de çok alma bi hastane çıkış seti iki üç de tulum yeter küçük alıp gelenler de oluo :) bende dayanamıodum da eşim dio tamam bebek olunca belki haftaiçi akşam gezmelerine bi süre ara veririz ama pazar günleri de evde oturursan deli olursun alırız bebişimizi pusete gezeriz eksik nesi varsa yine alınır :) bana da mantıklı geldi 0-3 ay kıyafetlere bir ay bile zor sığıyo dio çünkü herkes ondan o aralığı pek abartmadım ben :)

selam herkese:) hastaneden geldim Allah ıma bin şükür şeker normal çıktı bebeğimin de böbreği normale dönmüş hepinize teşekkür ediyorum dualarınız için umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..

hepsini saglikla sihatle kazasiz belasiz güle güle giyer insallahhhhhhh canim benimm hepsi cokk güzeller resimlerde öyle pozlara bakkkk pozlaraa....tekrardan güle güle giysin insallahhh aminn.

meleeon ve tontirik sağolun tontirikçim tıpta yazmıştım güya bakalım sorayım özeldekine sade şukalp kardiyoloji sonuçlarını yollucam 1aya kadar gitmicem ona herşey daha rahat soruluyor gerçi ama oda direk kızıyor yemen lazım zorla diye ay benim balık hala gelmedi bebişim de acıktık diye vursa tembel babasına bu konuda benziyecek diyorum eşimde gülüyor geçeriz tv karşısına diyor bende çığlık lar içinde kalırım herhalde

bide biz 5yıldır karıkoca alışmışız bebişide kaybedince olmazsa olmaz havasına girmişiz eh geç evlenmenin de etkisi ne rüyamda görüyorum nede evde bi bebiş düşünemiyorum çok severim komşularınkine bakarım onlarda sever şimdi kıskanıp dövüyolar oğlumu anneleride sen çok iyi anne olursun diyolarda bilmiyolar ki evde dominant benim hazır olda kalcak bebişim kardeşim bile alırım ben yeğenimi bakarım ona diyor ay insanın kendisinin ki farklı olur diyolar kıyamazsın diyolar ama annelerine bağıran dövmeye kalkan çocukları gördükçe okadarda sabırlı olamam diyorum bakalım kısmet görcez inşallah rabbim nasip ederse

hadi gözün aydin herseyin yolunda olmasina cokkk sevindimm..

izmirli senin cinsiyet oğlandı di mi haftasonu yaptın pikniğini geldin ohhh denize de girdin mi bizim yerimize

ayyy yerim ya dayıya da boyu posu çeksin dio ben napim oğluşum olsa çekicek bi dayısı bile yok :) ama allahtan babasının boyu posu yerinde :) zaten kaç aydır topuklu giyemiorum cüce gibi hissediom yanında şimdi içimizde kıpırdarken ne heyecanlanıoz bi de sağlıkla kucağımıza alabilsek kim bilir neler hissedicez walla kovalar zor karakterdir die biliorum canım ama bebekleri nasıl oluo araştırmak lazım :) benimki oğlak olucak allah izin verirse onlar da cin bişi oluolarmış bakalım :)

ne güzel ya ben diodum eşime cinsiyet belli olmadan oğlan olursa sana çeksin o da diodu kız olursa sana benzesin :) bakalım minik kızımız kime benzicek :) ama huyu babasına benzer inşallah uslu olur ben çok yaramaz bişeydim tüm sülalem dio ki sana benzerse yandın hala küçüklük huysuzluklarım unutulmamıştır kuzenlerim bile az çekmemiştir benden :) abilerim (kuzenler) eşime anlatıo diolar ki bahçede oynardık koşardık, küçük prenses merdivenin başında dikilirdi önünden geçerken selam verirdik ona :) hele bir ağlatalım onu amcam canımıza okurdu

valla kararsız kaldım chiccoyu da bi eczane önermişti..:44: valla içlerinden seçicez birini artık oo piti piti yapalım bari valla aslına bakarsan anacım beni johnson baby ile yıkardı.bişey olduğuda yok bana.ama çok ya temmuz sıcağında doğduğumdan yada bişeye alerji olduğumdan tombişmişimde azcık çok isilik olurmuşum bilemedim şimdi bak hangisini alsam:44:

Aryacım çok sevindim cnm,rabbim hepimize sağ salim hayırlı evlatlar versin inş.

rica ederim canim benimm.kendine iyibak bebisede baliklarini afiyetle ye insallah bebisle..allahim en kisa zamanda kazasiz belasiz insallahhh sanada tatirsin herkeze amin..insan kiyamiyor ne kadar döksede kirsada azicik kiziyon sonra kiyamiyon iste annelikk..

aslicim cicilerini de hayırlısıyla kullansın bebişin ve maşallah bebama bizde enson geçen hafta tam yüzden çekebildik hep saklıyordu ilk kez burununu ağzını gördük 4resimden 1inde belli diğerleri kaymış hep ama sevmiyorum ben şu 3boyutlu ult resimlerini eşimede diyorum bana göstermesin yaşıyo sağlıklı desin yeter o resim vermicekmisiniz diye herseferinde hatırlatıyor

buarada bizim kalkıp yemek le uğraşmamız lazım izmirli olan koca ama balıkta sevmez temizlemezde bizde oğluşla bana kadar yapalım ay önceden negüzel merkezdeydik balık pişirici doluydu şimdi evimiz olsun dedik dağbaşlarına geldik :) ama rabbim herkeze nasip etsin gerçi daha 8yıl bizim değil bankanın ama olsun

canim sen randevunu bekleme cok agriyorsa gir bence en azindan rahat eder icin kendine bebise iyi bak cani benimmm..insallahh birsey degildir insallah amin..
teşekkür edim canım
çok agrım yok ara ara giriyo sürekli olmuyo ama yine endişeliyim
yarın giderim sanırım dr
Eki Görüntüle 512906

e artık bunada göbek az demezsin Tuğbacım heralde :))
yoksa banamı öle gelio ?
ooo maşallah maşallah
ii günlerde kullanın canım ogluşunla inş çok güzel ciciler almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…