2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
günaydın kızlar nasılız bugün umarım herkes iyidir bugün benim randevu günüm oğlumu göreceğim bir kez daha ve bugün itibariyle 27. haftama girmiş bulunuyorum...

aa bursalımısın yoksa. ben de bursadayım. nerde yapmayı düşünüyosun doğumunu?

kizlar Allah nasip ederse 5 hafta kaldi rahat nefes almama:)
su 30. haftayi bitirirsem diken ustunde olmayacagim. bebek kendi kendine nefes alabilirmis.
ins gununu tamamlayip saglikla dogarlar ama insan son 10 haftayi daha rahat gecirir kanimca.

Günaydın kızlar :)

cuma gunu yapılan tahlılleırmı henuz ızın alamadıgım ıcın dr a gosterememıstım dün iş çıkışı barı

özeldeki doktoruma gidip gösterım dedım...gittim sadece tahlıl sonucu gostermek ıcın , şekerım 136

çıkmıştı biz 130-135 normal kabul edıyoruz senın bı kademe yuksek cıkmıs perhiz yapsan iyi olur dedi

zaten liste getırmıstın tamam ordan devam et ama gene bakarız şekerıen dedı kan degerlerım ıcınde

düşük ama gebeye göre normal dedi ama referans aralıkalrına baktım ben korktum dedım

dr da onalr normla ınsnaalra göre ref. aralıkalrı sen gebesın bu normal ama kan ılacını aksatma dedi

böle işte kızlar 8 ekımde tekrar görüşelim dedi...bak 100 lük yükleme yapmıyorum hem cok yuksek diil

hemde sen bilinçli bi gebesın dıkkat edersın bunu da düşürürsün dedi tamam dedim....eve giderken hastanenın ordakı

pastaneden tatlı aldım bende bi güzel yedım eşimde seni ispiyonluycam doktora dedı :26:

neysem artık dıkkat edıcez şekere tatlıya neym bu arada bilen arkadaşlardan bilgi alaım meyve de yasak oluyo mu :)

su 30. haftayi bitirirsem diken ustunde olmayacagim. bebek kendi kendine nefes alabilirmis.
ins gununu tamamlayip saglikla dogarlar ama insan son 10 haftayi daha rahat gecirir kanimca.

öyle canımda inan sorunsuz insan bile diken üstünde herşey yolunda gitse bile inanamıyo hep acabalar
işte annelik böle bişeymiş allahım onların acısını göstermesin bize

ayy ben de doğum ıznıne kalan gunlerı sayyorum hadı hayırlsıı bakalım :)

günaydın canım ayy aman aman karabasanlar uzak dursun...

evet canım şehit haberı var dunde vardı of hiç sorma...gecen otogarda asker ugurlaması vardı

ne kadar cok ağladım güle oynaya yolluyoruz hepsini Rabbim şehadetelrını kabul etsın

devletımıze ordumuza askerımıze zeval vermesın

günaydın kızlar nasılız bugün umarım herkes iyidir bugün benim randevu günüm oğlumu göreceğim bir kez daha ve bugün itibariyle 27. haftama girmiş bulunuyorum...

günaydın canım maşallah size yaa keşke benım beklenen doğum tarıhımde 1 ocak olsaydı :)

aman iyi ayşe kötü bişey yok dimi sonuçlarda olsa sölerdin zatenn
hayrlısıyla bi doğursakk
ya kıyamam insan dayanamıyo artık asker ğurlarken eylence bile yapası gelmiyo insanın hiç erkek kardeşim abim yok ama bu askerlere içim sızlıyo pisipisine gitmeleri işte allahım yardımcıları olsunn
amiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiin

bacim iyi geceler allahhh rahatlik versin iyi uykular rüyanda bebisi gör insallahhh bizde görelim hepimizzzzz

Günaydın güzel anneler.msjini Simdi okudum bende kızlara rüyamı anlatayım diyordum kız bildin valla bebeğimi gördüm ilk kez ah yavrum benim emzirdim onu göğüslerim süt dolmuş kocaman olmuş, bembeyazdi kızım, özlemiştim o duyguyu kizimi iki yasına kadar emzirdim insallah bu kizimada nasip olur.

günaydın kızlar

pzartesi gecesi acildeydim kanamam geldi acile gittik çok şükür bebeğimde bişey yokmuş doktor ya çok ayakta durmuşsun dedi yada bebek yer değiştirmiştir dedi bi de alttan muayne ettiler çok korktum bişey olcak diye diyolar ya belli bi aydan sonra alttan bakılmaz diye umarım bişey yoktur dün iş yerinden izin aldım bugün ne yazikki işe başladı gene ne olur sizde dikkat edin temizlik yapcam diye kendimi ve bebişimi riske atıyorum

herkese günaydın.bu günlerde çok yoğunum.koşturuyorum sürekli ve buda karnımda kasılmalara sepep oluyor bebeğin suyu az,yani sınırda olduğu için.doktor istirahat et demişti ama dün akşam yatılı misafir geldi.bursadan arkadaşım.üniversite kaydına gelmişer eşi ve 2 çocuğuyla birlikte.arkadaşta olsa misafirişte,yani eşi ve çocukları olmasa hiç sorun değilde,onlarda olunca ister istemez yoruyo.sabah 6.30 da kalktım önce küçük kızımı sonra büyük kızımı sonrada eşimi ve oğlumu gönderdim.misafirler yatıyodu dün geç gelmişlerdi yol yorgunuydular,onların kahvaltılarını hazırladım çıkıp işe geldim.onlar kahvaltı yapıp banyo falan yapcaklardı.akşam dışarda yeriz.yarına da allah kerim.ay ne çok uzatmışım.şimdi diceksiniz bize ne bunlardan...:))iş çıkışıda oğlumu kreşe yazdırıcam.3 gündür ağlıyo evden çıkarken bende okula gidicem diye.kurban bayramından sonra doğum öncesi 8 haftalık iznimi alıcam.o zamana kadar gitsin bir ay hevesini alsın..

günaydın arkadaşlar hepimize bereketli şanslı mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun inşallah :)
kesinlikle bende faydalı olacağını düşünüyorum canım bende bakayım artık yavaş yavaş birde canım sen ne kadara aldın nettenmi yoksa mağazadan mı aldın ne çok sordum demi :)

ay canım inşallah öyledir bende son ay odasıydı düzenlemesiydi çabuk geçer diyorum ama arkadaşlar kesinlikle tam tersi hiç geömiyor diyorlar :)
canım sevindim senin adına meyve zarar vermez diye düşünüyordum ama geçen bir arkadaş bir meyve söyledi bütün yaz onu yedim şekerim çok yükselmiş dedi ama zaten şimdi o meyveden kalmadı artık :)

amin inşallah canım Allah hayırlara çıkarsın güzel rüyanı :)

Son düzenleme:
sağolasın tatlım çokkkk mersiii
canım neden kova istyosun merak ettim oğlaklarımı sevmiyonki acep
tabiki eylence ya aminn sağlıkla gelsinler inş

ben bu yaşıma kadar kendimi oglak burucuyum sanıyordum.aslında yay burcuymuşum.
kimlikte yalnış yazdırmışlar ama benim gercek dogdugum tarih farklıymış.annemgil sagolsunlar daha gecen yıl sölediler bunu bana
o nedenle oglak burcu bana itici geliyor artık

ailemizde hiç kova burcu yok.çeşitlilik olsun ve özellikleride hoşuma gittigi için kova burcu olsun isterim

bencede artık cekilmelisin. yazdıkca komik oluyorsun
ben size daha önceki msjlarımda sordum yün zararlıysa hangi yatak ceşidi zararsız diye.madem okulunu okudun neden cvp vermedin.benim sorum gayet ii niyetliydi

herkesin görüşü farklıdır buna itirazım yok.ama görüşünü bildirirken bi başkasının görüşüne de saygı duymak lazım.siz en başta bunu yapmadınız
ben yün bana göre dogal oldugu için en masumu benim için diyorum siz hayır yün zararlı diyorsunuz.ay bide şu smlieyi koymuyorlarmı sanki cocuk var karşılarında
yani diger yatakları eleştirmeden direkt genellleme yaparak yün zararlıdır diyemezsin.
bu durumda siz kendi görüşünüzü kabul ettirme cabasına girmiş oluyorsunuz ben degil
ben öle herkesle atışamıyorum maalesef bazı kriterler olması lazım karşımdakinde.siz o kriterlere uygun degilsiniz.benim yaptıgım görüşümü savunmak hepsi bu

canım geçmiş olsun Allaha emanet bebşlerimiz sen yorma kendini bırak ne temizliği Allah aşkına önemli olan bebeklerimiz ve biziz ..

canım sende dikkat et kendine çok yorulma ufaklık içinde kreş iyi olur canım hazır heves etmişken :)

Kızlarr günaydınnn

Nasılsınız bugün? Var mı yeni haberler ?

( Benim mesaj yazdığım alanda smiley falan yok,nerden koyuyorsunuz bunları :) ?

Cook gecmis olsun canım insan tedirgin oluyor yaa su son ayları bir hayirlisiyla atlatsak.benim kızımda anaokuluna başladı ohh diyordum kızımda evde yok su son aylarımı krallar gibi geçiririm ama olmuyoor yaaaa iş bitmiyor bitmiyor of bugunde misafirim varvaksam yemeğe gelecekler ama ortada bişey yok

günaydın ben ilkkez giriyorum bu başlığa ne güzel herkes hemen hemen aynı haftalarda:) bebek hareketleriniz ne durumda bugünlerde benim en çok kafamı karıştıran konu bu dün sabah karnımdaki hareketlere uyandım o derece fazlaydı bugün pek bişey yok hareket etmeden göbeğimi izlediğimde pıt pıt bişeyler görüyorum ama hala emin olamıyorum?

canım cok cok gecmıs olsun dikkat et lütfen yaa

evet cok ayakta kalmamak yuksege uzanmamak lazım ınsallah tekrarlamaz...

yok canım yolunda hersye dedı dr..off hiç sorma ya bi doğsalar rahatlıcam

Allah yardımcıları olsun öyle zor bişey ki...insan kız gelin ediyo dayanamıyo ki sen tamamen kaybedıyosun

delikanlı yavrunu kolay mı hiç...benımde bir erkek kardeşim var...Rabbim cümlesini korusun

günaydın canım ya 3 cocugun var bı de hamılesın

çalışıyosun ustelık evıne gelenelr dusunmuyo mu hıc yanlış anlama lütfen

ben utanırım gelemem valla yaa...kolay bişey değil ki...Allah yardımcın olsun

Günaydın canım Amin ıns...

evt bılırom hatırladım sen yazında o meyvedne ıs egetırmıstım bugun tüh neysem bu son olsuun bu sooonnn

geçmiş olsun.
ben vileda dan nefret ederdim asla kullanmazdım evimde.ama dün gittim mecburen aldım istemeye istemeye
kasık agrım cok oluyor ve devamlı kalkıp bez sıkıp tekrar çömelip yer silmek beni inanılmaz zorladı.zaten devamlı kahve akıntım geliyor heran yüregim agzımda dolanıyorum
artık cok dikkat etmek lazım.temizlik konusunda bazı şeyleri görmezden gelmemiz geriyor sanırım

günaydın hatunlar

bugünde yine şehit haberleri varmış canım sıkıldı bela okumayı hiç sevmem düşmanıma bile bela okumadım hiç ama artık okudum yaa yeter valla çok canım sıkılıyo

sorma benimde cok fena psikolojim bozuldu artıkk hergün şehit haberi almaktan.inanılmaz etkileniyorum.hamilenin duası kabul olurmuş, Allah onların belalarını versin ,yatacak yerleri olmasın inşallah

kızlar dün kraftın park yatagını aldım.bide kraftın bebek arabası setini.tavsiye ederim.bebek arabası setinin özellikleri ve avantajları çok iyi. Özellikleri:

Portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi,
Kendi etrafında dönebilen mekanizma sayesinde çift yönlü kullanılabilme özelliği,
Ayarlanabilir itme sapı,
3 farklı pozisyona ayarlanabilen oturma ünitesi ve çok pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı,
Bebeğin ilk aylarda kullanımı için ekstra dolgulu şilte,
5 noktalı emniyet kemeri,
Çıkarılabilir ön bar,
360° dönebilen ön tekerlekler,
Şeffaf yağmurluk,
Geniş file sepet,
Ayaktan kumandalı fren sistemi,
Şişme arka tekerlekler,
Ultra lüks muflonlu,
Katlandığında az yer kaplama ve desteksiz ayakta durabilme özelliği,

TAŞIMA / OTO KOLTUĞU:

Grup 0+ (13kg´a kadar olan bebekler için) Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme,
3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı (taşıma pozisyonu, sabit pozisyon, sallanma pozisyonu),
Taşıma koltuğunun ağırlığı: 3,5 kg.

Kalite Belgeleri: EN 1888

Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0 / 4 Yaş
Taşıma Kapasitesi: 15 kg.

Ürünün Ölçüleri:
Açık Ölçüleri: 84 x 58 x 100 cm
Kapalı Ölçüleri: 94 x 58 x 58 cm

Ürünün Ağırlığı: 12,5 kg + 3,5 kg.

Markanın Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Üretim Yeri: Ç.H.C.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…