2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benimde aklima geldi bu yani gorunmuyor diye kizmi olmasi lazim . bir onceki randevuda tam goremedim kiz dedi bir sonrakinde
oglan dedi. 3-1 oglan onde. bence sen herseye hazirlikli ol pembis alma elinde patlamasin.
iyice gorsun dr oyle alirsin cnaim valla bende onun etkisindenmidir nedir bir agirdan alma modundayim.
suan bebisin bir seyi yok evde trden gelicek koli var birde burda diger ivir zivirlarini alicam ama
daha besikten baska dogru durust bir seye bakmadim.

canim benim yaaa msj cokk sevindim evet teyzesi masallahh ya kuzuma degilmi allahim hepimizin herseyi yolunda gider sende güzel haberlerle gel kuzum insallahhh aminnn..o gözlerini yerim zuzummmm benimmcok sagoll.insallah canim i haberler insalalhhh.canim öyle hissetme hic sen salikli beslendiini düsünüyosan cok kilom yok diye üzülme ben gereken seylerden yiyiyorum ama cok cok degil mesela findik veya ceviz 4 5 atiyorum arada agzima kuru kayisi 1 veya 2 tane süt icine 1 seker kasigi bal %saft meyve suyu yaptigim yemekten cok asiri porsiyon degil normal yiyorum cok cok salata corba yagsiz biraz tuz ve corba tozu koyuyom corbalara tarhana ama baska corba yersem onda yag oluyor ama cok az zeytin yagi salataya yemege meyveli yogurt yiyorum meyve cok yiyorum sik sik ama az her besinden aliyorum bilmiyorum ivir zivir pekcanim istemyior hic belkide ondan böyle az kilom vardir canim sen eger yediklerinden icin rahatsa evet ben bügün iyi seyler saglikli seyler yedim diyorsan sorun yok bol bol su ic canim.canim ya bende sizlerden iyi haber aldigim zaman kendimmis gibi seviniyorum gercekten..

Aysecim,Yaprakcim,aherdocum,Endless87:) güzel dilekleriniz icin tedekkurderim kizlar darisi ve daha guzelleri sizin bebislerinize olsun ins yatsinlar saglikli sihhatli

valla artik benimkinin sonu ne olacak merakla bekliyoz artik simdilik iki doktorda öyle dedi ama dogru yaa allahim neverirse artik saglikla insallah
hh.bencede herseye hazirlikli olmak lazim canim dogru kendine iiy bak bebisede canim benimm..

Melonee sekerim senin diğer cocukların cinsiyeti neydi biri erkek onu biliyorum ya digeri?

canim benim 2 tane oglum var kaan ve berkay adinda en büyk kaan 8 yasinda digeri 6 yasina girecek ocak 5 te aööahim nasip ederse insallahh amin..öpt seni kendine bebise iyi bak..

cnm çok geçmiş olsun ..
ah canıımm en yakın kankamın oğluşu karnında bir tembeldiki sorma.kadıncağız 6.ayın sonunda anca anca hissedebilmişti bebeğini,aynı şekilde değer verdiğim bi ablamın kızıda 7.ayında gerindiğinde karnımın oynamasıyla yaşadığını anlıyorum derdi ama bir doğdularkiii öffff sorma evin içinde terör estiriyolar,korkma belki yavaş olur kuzucuğun.bizide korkutma ayoll uslu olsunlaray ben uykuyu çoks everim inşallah benim oğluşumda sever anası gibide uykusu çabuk düzene girer.ay böle bebeğin 7. ayından sonra falan hani bazıları diyoya akşam saat 9da bir yatırıyorum sabaha karşı emmeye ben kaldırıyorum diye hayranım hastayım o bebişlere..inşallah benimkide uslu olur aminnnnnnnn

yun yatakla ilgili konusulmus sanirsam
bende kullanmicam yun yatagi cunku kizimin mite alerjisi var tetikliyormus belki bebeginde
vardir diye dusunuyorum. evde hali bile yok ya. yinede hasta oluyor yikanabilir kilim kullaniyoruz. pofff
ben yün yatağı kendm için bile kullanmayı hiç düşünmedim evim kömürlü kaloriferli ve hamam gibi oluyor kışın,yün yatak sıcak evi sevmez,anında kurt yapar..eşim özellikle uyurken çok terliyor yün yatak kullanamazdık ,kullansaydık bana dert olurdu devamlı havalandırmam lazımdı.uzun iş uğraşamam valla..pamuk yorgan pamuk yastık kullanıyorum mutluyum..pamuklu en sağlıklısı zaten..bebeğimede pamuklu kullanıcam

aah teyzesi teşekkür ederiz markası bebitof tatlım çok beğendiysen sende al cnm.farklı renkleride vardır sanırım.internette bulursun inşallah cnm

Son düzenleme:
en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki ( poff

canim en erken 8 hafta once yani 32 haftalikken aliyosun ama sana tavsiyem biraz dayan dogum sonrasi daha cok lazim oluyo. ben de su 6 ay ucretli izin olayini bekliyorum. umarim meclisten gecer:18:

sağolasın tatlım çokkkk mersiii

ah ayşecim bende de var o atlama zıplama veee acaip hızlı yürüme sanki peşimde kovalayan,,
var ....yürürken hamile olduğum aklıma geliyo yavaşlıyorum sonra yine unutup bi bakmışın hızlanmışım ...
annemde hep diyo ne hoppidik gubbidik yürüyon dio :26:
bugünde kayınvalidemle hastahaneye gittik onun ayağı için salak gibi asansöre sıkışıyodum te allahım ya
iyi bişey olmamaış kız birazda pipiriklenme bizimkisi işte ama napak demii
olucağı varsa her türlü oluyo işte canım benim
allaha emanetizz

canım plasenta yerlesımı ve durumu ayrıntılıdada normal usgde de gozukur....

senın buyuk ıhtımal uzun sure ayakta kalmaktan oluyor dediğim gibi düzenlı şekılde dınlen gectıgını farkedersın canım

ılk muayenende sölersın doktoruna böle böle oluo die o d ageen bi göz atar...

ne kadar odun mal insanlar var yaa gıcık oluyorum

en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki ( poff

canım 32. haftadan once istiharat ıznı alabılrısın doktoruna söyle o uydurur bişiler :)

28. haftanda ıstırahat ıcın ızne cıksan 32. haftada da doğum ıznınını baslatırsın olur biter

yapıyo dr lar öle mumkun bısey

canim en erken 8 hafta once yani 32 haftalikken aliyosun ama sana tavsiyem biraz dayan dogum sonrasi daha cok lazim oluyo. ben de su 6 ay ucretli izin olayini bekliyorum. umarim meclisten gecer:18:

ayy umarım ya bende çok istiyorum 6 ay izin olayını. süper olur.

yün dışındakilerin hepsi yüne göre faydalı bana ve uzmanlara göre. Araştırarak öğrendiğin şeylerin ben okulunu okudum. paylaşımda bulunmak farklı şey görüşünü kabul ettirmeye çalışmak senin yaptığın. isteyen istediğini kullanır. ben zararlı yazdım die onu mu alıcak herkes. insanların senin kadar aklı var ve istediğini alma kapasitesi var. kapiş ne ya. hiç sevmediğim şeyler. uzatmadım kenara çekildi oldum. al yine çekiliyorum. bu konuda bi kelime daha yazmam sana. senin istediğin karşılıklı atışmak çünkü .sen bundan anlıyosun. kenara çekildi de ne istresen de. anlayan anlıyor neden cvp yazmadığımı. NOKTA

dalinle yıkadım canım bugune dek ama 1 ay once falan bitti, ek gıdaya gecince (kızım döke saça yememesine ragmen cok kirlendi önlükler falan) omo babye gectim
çok saol cnm bende dalim düşünüyorum tecrübeli bi anneden duymak süper oldu :))
aynen öle cnm dün akşam yağlayamadım ama inşallah bu akşam azcık sölicem ucundan bakalım tepki ne olucak :))
ayy cnm yaaa abartma bence sonuçta kaç kilo doğucaklar bilmiyoruz hız büyüceklerde çabucak küçülülüğcek onlar ben 3/6 alıcam bikaç tane zaten annem saolsun getirmiş bana birsürü küçük şeyler zaten kış evde olucaz yaza kadar idare eder bizi :)) ayy yerim ben o elbiseleriii yaaaa :)) cnm kışlık almıcam ama uzun kollu alırım zaten hastaneler sıcak evde bebek için sıcak olucak oyuzden çok kışlık almaya gerek yok diye düşünüyorum :))
o kesin cnm sen şimdiden alıştır hem babanın hem eşinin kıymetlisi olucak minik MİNA :))
oyy maşşallahh melegine senin kocaman olmuşşş :))) yani senin bu kızda pek terbiyeli çıktı annesi bacaklarını açmıyo :)) çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin :))
tabi cnm yaa 3 üncü çocuk olsa bile her bebek yeni bi heyecan :))
cnm bende süt içmeyi unutuyotum malesef ama hergün kahvaltıda peynir ve gün içindede 1 kase yoğurt kesin tüketiyorum o onu dengeliyodur inşallah :))
ahhh cnm yaa mecbur düzene koydum yoksa unutuyorum eleviti bende sevmiyorum doktor haftada 2 ye düşürdü bi pazaretsi sabah bide cuma sabah içiyorum :))
ayyy çok tatlı yaaaa maşşallah bende bizimkilerin böle resmini çekicem inşallahh :))

cnm çok sevindim hadi gözün aydın inşallah bizimde iyi çıkar :)) böbreğin normal olmasınada çok sevindim :))

arzu
valla durumuna inanamiyorum erkekler demek kadinlara ayricalik veriyorsunuz demis mudure . neden acaba bu ayricalik?
bunu dusunebilicek ve soyleyeblecek kadar nasil kalas olabilir bir insan birde ogretmen bu kisiler yuh yani
agzim acik kaldi. annesinede mi saygisi yok bunlarin ya. iki canli kadinlarla bilmem ne yarisina giriyorlar. cok terbiyesizmisler canim

canim benim 2 tane oglum var kaan ve berkay adinda en büyk kaan 8 yasinda digeri 6 yasina girecek ocak 5 te aööahim nasip ederse insallahh amin..öpt seni kendine bebise iyi bak..
benim kizimda 5 ocak dogumlu:) oglusumda gunuu doldururmu acaba cifte dogum gunu yapicaz doldurursa
ya ben cok heyecanlaniyorum dogum gelince aklima aglicam nerdeyse
sagol canim

kurtlanma olayini duymadim ay icim bir garip oldu. kizima lateks yastik aldim dokusu cok guzel yumusak
ama cok kotu bir koku varya kafasinida kokutuyor sanki digara icmis gibi bende kullanmiyorum normal bizim yastikta yatiyor
elyaf aldim yeni yastik dikicem bu seferde olmazsa vazgecicem artik yastik takintim var bir turlu icime
sinen birsey bulamadim. 2 kere lateks aldim birini sert almisim digeride kokuyor kokusu olmasa aslinda cok guzel yumusak
sonra su senede bir gun havalandirilan yastiklar var icinde bir sey tohumu koymuslar neyse artik
hatirlamiyorum 2 kere de ondan aldim farkli sekillerde onuda begenmedim. normal yastik adim kucuk oda topaklandi
ben bu yastik isini beceremedim ya(

ayy umarım ya bende çok istiyorum 6 ay izin olayını. süper olur.

günaydın güzel anneler.bende 6 aylık izin olayını bekliyorum.32.haftada izinimi aktarmayı düşünüyorum ama bi açıdanda korkuyorum.izini aktarınca kasımın sonu gibi dogum iznine ayrılmış olucam.ayrılıncada direk bursaya gidecem dogum için.son ayımda yolculuk sıkıntı olurmu onu düşünüyorum.burdan bursada 12 saat

kizlar sabah o uykusuzlukla dustuk kizimla yollara
ezcaneden recetesiz almak istedim ventolini ama vermediler sonra yakin bir klnik var oraya gittik
ama ssk hastanesini gecmis ya 25 kisi varmis bu kadar kisi beklenmez dedim atladim taksiye kizimin kendi
dr una gittim. kulagi baslamis yine erken yakalamisiz en azindan tabi astimi da artmis hemen orda ventolin verdiler
tekrar dinledi dr cigerini iyi dedi. bu ventolin olayinada dr a ben demistim artik onunla tedavi oluyor
sadece kulak icin antibiyatik verdi. dr o kadar dusunceliki ya bizim burda sigortamis yok yaptirmak icin gunumuzu bekliyorum
ekim basi doluyor . ventolin ezcanede cok pahali diye sadece 2 gunluk verdi ben hastaneden alicam sana vericem devamini dedi
daha ekonomik sanirim. zaten birde tek tedavi bu nebuller olunca evde olmasi iyi olur. ne kadar ince dusunceli bir kadin ya
asiya baslayana kadar ventolinle devam edicez
ins sizin hicbirinizin bebislerinde su alerjik astim sorunu olmaz cok yipratici
kesfedip bulmak tedavi sureci poff

son ay pek onerilmiyor ucaklar bile almiyor kendi arabanizlami gideceksiniz? kendi annene mi gidiceksin yok kv yaniysa evinde olman
bence daha iyi:)

günaydın hatunlar
ay eşim gitikten sonra bi uyuyamadım üstüme kara basan gelip durdu töbe töbeee kelimeyi şahadet getire getire çözldüm

bugünde yine şehit haberleri varmış canım sıkıldı bela okumayı hiç sevmem düşmanıma bile bela okumadım hiç ama artık okudum yaa yeter valla çok canım sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…