2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
güle güle kullan canım bende bebeğime oda yapıcam inşallah ama yatak odasında yanıma yatırmak için 2 ay falan ne kullansam diye düşünüyorum park yataklar çok kullanışlı ama ben çok sevmiyorum ama sanırım başka seçeneğim yok mecbur yine park yatak alıcam :)

Kızlarr günaydınnn

Nasılsınız bugün? Var mı yeni haberler ?

( Benim mesaj yazdığım alanda smiley falan yok,nerden koyuyorsunuz bunları :) ?

kullanıcı kontrol paneline gir
secnekleri düzenle
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü bu secenegi bul işaretle kaydet de

sanırım böyle oluyordu.bi dene istersen

canım benimde başka seçeneğim yoktu çünkü dogumu annemlerde yapıcam aksilik çıkmazsa orda park yatagı kullanmam lasım.sonra evime gelicem.buraya anca onu getirebilirim.katlaması kurması kolay.yoksa bende mobilya istiyordum

en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki ( poff
cnm devlet 32 haftadan itibaren veriyo benim kasımın 2 ci haftası doluyo ama kasımı tamamlayıp öle çıkarım ki doğum sonrasına kalsın iznim :))
ayy cnm yaaa çok geçmiş olsun inşallah aşılar iyi gelir minikine :))
canim en erken 8 hafta once yani 32 haftalikken aliyosun ama sana tavsiyem biraz dayan dogum sonrasi daha cok lazim oluyo. ben de su 6 ay ucretli izin olayini bekliyorum. umarim meclisten gecer:18:
ayyy bendee bendee 4 gözle bekliyom valla 3 çocuk yapın demeyi biliyolar 6 aya yükseltsinler şu doğumizni olayını :))
kizlar Allah nasip ederse 5 hafta kaldi rahat nefes almama:)
su 30. haftayi bitirirsem diken ustunde olmayacagim. bebek kendi kendine nefes alabilirmis.
ins gununu tamamlayip saglikla dogarlar ama insan son 10 haftayi daha rahat gecirir kanimca.
evet cnm senin 5 benim 6 :)) bende hep öle diyorum bi 30 u görsek erken doğum olsa bile yaşama şansımız %90 inşallah günlerini bekleyip sağlıklı doğarlar kuzularımız :)) ama ben son 10 haftanın hiç geçmiceni düşünüyorum çünkü hem ağırlaşıcaz hemde bebeğimize biran önce kavuşmak isticez buda biraz zorlicak galiba :))
cnmmm benim maşşallahh insan doktor çıkışı yapmaz çıkar çıkmaz tatlı hee :)) olsun sen dengelersin yarasın bebişine bencede çok yüksek diil değerler eger bu seviyede tutabilirsen bakalım bende neler nolucak bendede kesin yüksek çıkıcak bu ara çok hamurişi ve tatlı yedim (
cnm geçmiş olsun çok şükür bebekte problem yokmuş çok sevindim çok dikkat et cnm keşke rapor alsaydın gitmeseydin işe ...

cnm benim olurmu öle şey hepimiz böle şeyler anlatıyoruz zaten :)))
cnmm yaa dikkatet çok koşuşturma ve bol suyu sakın ihmal etme bu dönemde misafirde zor valla Allah kolaylık versin ...

tuğbaemrah sağol canım.evet zor valla.artık sakin bir hayat istiyorum.bu hafta çocukların okullarının koşturmacası da çoktu.ikisininde okulu değişti.kayıtları,kıyafetleri,çanta,okul alışverişi falan çok yordu beni.öğlende gidip küçük kızın servisini ayarlamam lazım.eşim bugün yoğunmuş ben gidicem..haftaya okullar biraz saha düzene girer.eksikler falanda bitmiş olur inşallah.misafirde hafta sonu giderse biraz dinlenirim artık.zaten kurban bayramından sonra doğum iznine ayrılıyom.evdeyim inşallah.

canım ben hayırlısı ile doğum yapayım inşallah 2. bebek için çok beklemek istemiyorum şimdi bunu kendi odasına geçirince 2. bebeği mecbur yatak odası için aldığım beşikte yatırmak zorunda kalacam 2 yıl falan o yüzden sepet beişik falan alamam çok uzun süre kullanılamıyor çünkü en mantıklısı yine sanırım park yatak çok karışık oldu sanırım :) hayırlsı ile hepimiz doğuralımda çocukları nasıl olsa bir şekilde yapacaz beşiğinide artık :)

Ya tabii 4 cocukla biyere yatılı gıtmek zor :)
gecen hamıleliğimde 4 aylık hamıleyken bana 11 kişi yatılı mısafır geldı
4 gun fln kaldıalr işe de gidip gelıyorum misafir ağırlamaya bayılırım ınan kı çok severım ama
hamıleyken calısıyoken evınde 11 kişi yemek kahvaltı topla düzelt kafayı yıcektım nerdeyse bi de ev borcuna yenı
başlamıştık Allah ım ne yedırıcem ne yapıcam elde avucta yok ayy cok zorlanmıstım yaa
gelen ınsnaalrın bı dk bi durup düşünmesi lazım bence yanı gıdıyoruz ama bu kız napar ne eder zorluk olur mu die...
ki bi de düşük tehlıkeısyle hastanede yatıodum hastaneden de yenı cıkmsıtım :S

eşim bile şimdiden bi de araba lazım bıze bebıs ıcın dio yanı bencede size şöle gensı bı araba lazım canım :)
karavanda iyi fikirmıs ehehe

cok canım cekemse yemezdım ama cok canım cektı yaa :) napalım bundan sonrasıan dıkkat ederım

ınsallah yukske cıkmaz canım sekerın çıkarsada düşürürüz aman ne var

maşşallah atomkarıncaa :)) anam inan okurken yoruldum maşşallahhhh sana :))

superisi bencede çocuk doğurmaya devam.sizin için tabii.ben o sayfayı kapatıyorum artık.4 sezeryan olcak.düşünsene bi sofranın başına 6 kişi oturmak kadar güzel bişey yok.allah hiçbirimizin mutluluğunu,sağlık sıhhatini bozmasın.senin ilkmi.

günaydın cnm,
geçmiş olsun bidaha olmasın inş..
doktr da sölemiş sana ama yapma lütfen ya yorulunca otr işte dinlen bırak kalsın işin zor geliyosa. ama bende bazen çok dikkatsiz olabiliyrum sana söylüyorum ama puff

bende sinir oluyrum işte bu zamanlarda koştrmak zorunda kalınca..... hep bişeyler vesile oluyo..... biri için koştrduğum zaman sonra üzülyrum neden diyemyrum ben hamileyim ve bebeğime bişey olucak die korkuyrum die denmiyo işte nasıl denirki...dicekler iyiki bi hamile kalmış evet iyiki kaldım çk şükür.
biraz düşünce olsa zaten insanlarda sen bukadar yorulmazsın anlamyrumki yani şaşrmış senin misafirler
allah yardımcın olsun canım.bizene olurmu burda naptığımızı anlatığımızda rahatylıyruz bebem istemeyen okumaz zaten

anladım canım....bende oğlak burcuyum
ama taşımıyorum fazla özellikleriini
benimde etrafımda hiç kova yok inanırmısın nasıl olurlar kovalar bilmiyrum yani netten bakıyrum özelliklerine ama her insan da taşımıyki özelliğini

size
rabbim hepimizin ailesini korusun çok acı çoookkk

sorma benimde cok fena psikolojim bozuldu artıkk hergün şehit haberi almaktan.inanılmaz etkileniyorum.hamilenin duası kabul olurmuş, Allah onların belalarını versin ,yatacak yerleri olmasın inşallah

ya bu şekilde ölünce askerlerimiz acı katlanılmaz hale geliyo artık....valla edemiyrum işte bela ağzımı hiç alışrramadım korkyrum bela okurken ama o ...........ler gerçekten hakedyo

Nasılsınız bugün?
Ben geçmişe bi bakıp geleyim hemenn..

malesef güzel aberler gelmedi bize malum şehit ama iyi olmaya çalışıyruz minnaağım hareketli bugün maşallaah seviyorum bıdığımı yaaa

maşşallah atomkarıncaa :)) anam inan okurken yoruldum maşşallahhhh sana :))

aman canım ben işi düşünürken bu hala geldim boşver işi felan misafir umduğunu değil bulduğunu yesin

günaydın cnm,
geçmiş olsun bidaha olmasın inş..
doktr da sölemiş sana ama yapma lütfen ya yorulunca otr işte dinlen bırak kalsın işin zor geliyosa. ama bende bazen çok dikkatsiz olabiliyrum sana söylüyorum ama puff

bende sinir oluyrum işte bu zamanlarda koştrmak zorunda kalınca..... hep bişeyler vesile oluyo..... biri için koştrduğum zaman sonra üzülyrum neden diyemyrum ben hamileyim ve bebeğime bişey olucak die korkuyrum die denmiyo işte nasıl denirki...dicekler iyiki bi hamile kalmış evet iyiki kaldım çk şükür.
biraz düşünce olsa zaten insanlarda sen bukadar yorulmazsın anlamyrumki yani şaşrmış senin misafirler
allah yardımcın olsun canım.bizene olurmu burda naptığımızı anlatığımızda rahatylıyruz bebem istemeyen okumaz zaten

anladım canım....bende oğlak burcuyum
ama taşımıyorum fazla özellikleriini
benimde etrafımda hiç kova yok inanırmısın nasıl olurlar kovalar bilmiyrum yani netten bakıyrum özelliklerine ama her insan da taşımıyki özelliğini

size
rabbim hepimizin ailesini korusun çok acı çoookkk

sorma benimde cok fena psikolojim bozuldu artıkk hergün şehit haberi almaktan.inanılmaz etkileniyorum.hamilenin duası kabul olurmuş, Allah onların belalarını versin ,yatacak yerleri olmasın inşallah

ya bu şekilde ölünce askerlerimiz acı katlanılmaz hale geliyo artık....valla edemiyrum işte bela ağzımı hiç alışrramadım korkyrum bela okurken ama o ...........ler gerçekten hakedyo

Nasılsınız bugün?
Ben geçmişe bi bakıp geleyim hemenn..

malesef güzel aberler gelmedi bize malum şehit ama iyi olmaya çalışıyruz minnaağım hareketli bugün maşallaah seviyorum bıdığımı yaaa

yaa ben de istiyorumm

Allah ım nasıb eder ınsallahh :)

ii yaptın kuzum yaaa yarasın boşver hem sen dengelersin :)) yaa ayşee dondumada çok şeker varmıdır ???
aayy inşallah cnm ama muhtemelen çok çıkıcak nasıl düşürcez yaaa ben yemek yemeyi çok seviyorummm :))

ınsallah canım :)

dondurma ıcın en hafıf tatlı dıoalr bılıosun ordan yola cıkabılırız bence

ben deyemek yemeyı cok sevıyorum naapıcaz bilmem :S inş. bebıslrınde iştahı acık olr

ugrastırmazlar bizi...ama armut dibine düşer bizimkilerde iştahlı olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…