2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm ben eşimin gömlekleri için omoyu kullanıyorum pahalı biraz ama ben birkere yakasınıda gömleğin kol kısımlarınıda çitelemedim.ütülüyeceğim içinde atıyorum 60 dereye pamuk gibi çıkıyolar..yani anlatmak istediğim eminim omo babyde lekeleri çıkartır.yanlız bu omo çok etkili,lekeleri iyi çıkarmasından belli,ben ilk zamanlar fazla katıyodum deterjanı alerji yaptı hatır hatır kaşındıkdozunda kullanmak lazım bu deterjanı yani..ama daha önce farketmemişim markette omobaby'yi.dalinininkini görüyodum hep ama..aklımda olsun bu omo baby benimde
cnm beşli setlerde bitek vücut şampuanı gereksiz haklısın..ya zaten çantayla takım veriyolar,chicconunda dahhil hepsinin çantaları küçük,alan arkadaslar çantalardan memnun kalmamış hep.oyüzden ben ayrı ayrı alıcam şahsen.çantayı büyük olsun istiyorum

sevibebenin cnm..peluş figürünün altında cırtcırt var.ayarlanabiliyor,küçültülüp büyültülebiliyo.bugün annem geldi gereksiz gördü kendileri bu ürünü ama bence gerekli Allah korusun bi tanıdığın bebeği öldü gece kusmuğunu yutarak.bu ürün %50 ölümleri azaltıyo.bence %100 şart yani,çokta cici,yarın öbürgün gün büyüyünce peluş kısmı çıkarılıp oyuncak gibide kullanılabiliyomuş,severek aldım,inşallah işimize yarar

aman Allahım 700 gram :) ne güzel..maşallah..
insan kendi bebeği gibi seviniyor valla ,gözlerim parladı okurken..inşallah bende güzel haberlerle gelirim,bende kilo almadığım için besleyemiyomuşum hissi oluşuyor hep..
biraz seviyeli konuşabilirsen iyi olur...ya da hiç yazma benim yorumlarımı es geç ok..sana hitap etmeyeceğim yazarken alınmana gerek kalmaz..
ne bileyim son zamanlarda göremedim anneye benzeyen bebek o bakımdan,sağlıklı olsunlar da inşallah..annesi ya da babasına benzeyecekler tabi....kova da dediğim dedik oluyormuş sanırım, hep ben yapıcam havasında oluyormuş.. yemek yedirmem zorlaşacak diye düşünüyorum,ben yicem diye diretebilir kaşığı tutmayı beceremeyen halleri ile yarısı üstünde yarısı ağzında olur artık napalım :))

cnm kundak battaniye die aratınca çıkıodu sanırım onlar.. penye ve polar olanını görmüştüm, penye içi elyaf olanını da.. bebek mağazalarında rastlarsın zaten...
polar almış annemde kış için ,dışarı çıkarken malum soğuk olacak..belki de ufak diye yeni doğan demişlerdir..

bende ufak olduğundan yetersizlikleri okumuştum,set almam heralde o bakımdan..

Son düzenleme:
en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki ( poff

Son düzenleme:

tartismaya gerek yok bence sadece biz duydugumuz bi bilgiyi paylastik. AMA tartisma havasi aldi konu. Ben tekstilciyim bu kadar ayrintili anlatmadim tontirik arkadas baya gucenmis ya doktorlar zararli diyor isteyen kullanir isteyen kullanmaz dimi AMA. kirmizi patik senin yazindan cvp yazdim cunku bende msjima yorum istemiyorum malum kisiden.

en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki ( poff

Benim bildigim de 32. AMA doktorun ozel rapor yazabilir belki. arkadasimin plesentasi biraz asagida old. icin riskliydi 6 aylikken ayrildi izne.

kizlar selam
kizimin oksurugu yuzunden uyuyamadim. ilacta kullaniyor gunduz bir sey yok gece oksuruk anlamadim
recetesiz satiliyorsa ezcaneden yarin ventolin alicam satilmiyorsada bize klinigin yollari goruluyor yine
su yolu yaptik su damla asilara baslasaydik hayirlisiyla . belki ise yarar son umudum artik.
gelecek ay basi baslicaz

Son düzenleme:
biraz seviyeli konuşabilirsen iyi olur...ya da hiç yazma benim yorumlarımı es geç ok..sana hitap etmeyeceğim yazarken alınmana gerek kalmaz..

msjım gayet seviyeli ve acıklayıcı.ben senin msjlarını herzaman es geciyordum zaten :) ama benim msjıma yorum yapınca mecburen cvp yazmak zorunda kaldım.
ayrıca üstteki msjına göre sen alınmışsın benim son cümlemden:)

e sen duydugun bişiyi paylaştın diye seninki dogrumu oluyor yani.yün yatak zararlı dedin kenara cekildin.madem zararlı faydalı olanını yazsaydın.
ben duydugum bişiyi degil araştırarak ögrendigim bişiyi paylaştım burda aradaki fark bu
mesajına yorum yapılmasını istemiyorsan nickimi msjın içinde yazmıcaksın kapiş.

İyi Geceler Kızlar.....

Benim kız beni uyutmucak yine galiba:) Hareket etmese niye hareket etmiyor diyoruz.Çok hareketli olsa yine pimpirikniyoruz ne hale geliniyormuş bu hamilelikte ya:).Maşallah hiç durmuyorki anacım...Sabah öğle akşam...Yemek yaparken dahi ayaktayım sürekli o zaman bile tekmeliyo kuzum....Şuan bile....Nette şimdi onu araştırıyordum.Çok hareketli bebekler hiperaktif oluolarmış doğduktan sonra, ne kadar doğru bilemiyorum ama birde annenin gazı varsa oda hareketlendirirmiş.Belkide ondandır bilmiyorum ama çok yaramaz bişiy olcak cimcimem:)Allah yinede aksini göstermesin......

Arya cım bu arada gözünaydın.Çok sevindim güzel sonuç almana ve önceki sorunun kaybolmasına cnm...Umarım sonuna kadarda hep böle olur......

kızlarrsss merhabalar gene uzun zaman oldu giremedim nete ama vallahş aklım hep sizde . ben istanbuldayım şimdi ayaklarımdaki ödemler nispeten azaldı. demir hapını içmeyi bıraktım izra inanılmaz bi mide ağrısı yapıyor. eşim haftaya antalyaya gidecekmiş sende buraya gel dedi kısa süreliğine olsada erzurumdan kurtuldum. artık orada detaylı ultrasona girerim . görümcemde doktor umarım sıra almadan girerim bi detaylıya. hayırlısı olsun bakalım. sizlerde dururmlar nasıl

yun yatakla ilgili konusulmus sanirsam
bende kullanmicam yun yatagi cunku kizimin mite alerjisi var tetikliyormus belki bebeginde
vardir diye dusunuyorum. evde hali bile yok ya. yinede hasta oluyor yikanabilir kilim kullaniyoruz. pofff

son cümle alınma değil,seviyeli olsun bu gibi cümlelerine dikkat et anlamında..diğer arkadaşa da yazdığın son kelimenden yola çıkarak,seviye kısmında daha fazla açıklama yapamayacağım..cevap yazma lütfen bir daha....

Son düzenleme:
bende kullanmicam yun yatagi cunku kizimin mite alerjisi var tetikliyormus belki bebeginde
vardir diye dusunuyorum. evde hali bile yok ya. yinede hasta oluyor yikanabilir kilim kullaniyoruz. pofff

alerji kişiye göre farklılık gösteriyor.kimisinede visco ,sünger alerji yapıyor.kullanıp deneyerek en uygununu bulmak lazım.yün alerji yapıyor diye genelleme yapmak yalnış.

yazdıgım msjlarda seviyesiz olcak kelimeler yok.varsa kazene şikayet edersin ban yerim olur biter.
cvp yazılmasını istemiyorsan sen cvp yazmamalısın

Son düzenleme:
maalesef eşimle benimde yoğun şekilde alerjik durumumuz var,umarım bu hallerimiz bebekleremize geçmez (
son zamanlarda iklim farklılıkları,ozon deliği vs bir sürü etken işte hayatımızı olumsuz etkileyen sebeplerden son yıllarda alerjik durumu artmış maalesef..
bu yüzden eskiden böylemiydi gibi durumlara girme lüksümüz olmadığı kanısındayım (( mesela bnmde eskiden yoktu son 2 yıldır var

Son düzenleme:
hiziniza yetismek cok zor:)
benimde cekmeceleri duzenlemem lazim ama sira gelmiyor . birde evde cocuk olunca hic duzenli kalmiyor ya.
evet cnm bende okudum ,ayrıca gelişimi için değil kızlar bilginize..alerjik durum için önerilmiyor
evet bende bu sebepten tirsiyorum zaten kizim hastaliklardan gozunu acamiyor bir turlu

neden olmus ki kanama keske bir sey deseydi. gecmis olsun
canim kizsa bebesin ben biraz pembis taraftariyim lila filanda olabilir. yesil sari renkler oglan gibi gosteriyor bebisi
kiza biraz daha kokos seyler olabilir ama tk guzelmis canim.
canim cok uzuldum ya Allah sabir versin.
ben ikili yaptridim temiz cikti 3.lude mom degerleri yazmadigi icin burdaki dr yorumlayamadi 4le gerek varmi dedim
yok ayrintili baktim gerek yok dedi. ne biliyim zaten buyuk karar ya Allah kimseyi sinamasin evladiyla.
suan bunlari yazarken biel karnim kipir kipir masallah cok hareketli bu durumda insan kiyamaz gibi geliyor
yani Allah korusun bebisleri ama ben 3. bebek kaybini kaldiramam dagilirim hemde bu kadr yaklasmisken.
ins hic kimse boyle sorunlarla karsilasmaz.
bende likit kullanma taraftariyim ve cift durulama yapiyorum hatta beyazlara yumusatici yerine elma sirkesi koyuyorum
alerjiden dolayi. sanirim bebisinkileride bu seklde yikicam.
Eki Görüntüle 512906

e artık bunada göbek az demezsin Tuğbacım heralde :))
yoksa banamı öle gelio ?
gobusun cok guzel canim siyah oldugu icin onceki resimde cok belli olmamis ama bunda olmus:)

ya bayildim alt acmana ozellikle bende boyle birsey istiyorum
aslinda simdiden nete baksam iyi olucak cok agirdan aldim. zaten ben secene kadar haftalar geciyor:)
birde burda genelde netten aliniyor amile kiyafetlerimi hep netten aldim olculeri iyi tutturmusum:)

alerji kişiye göre farklılık gösteriyor.kimisinede visco ,sünger alerji yapıyor.kullanıp deneyerek en uygununu bulmak lazım.yün alerji yapıyor diye genelleme yapmak yalnış.

biz su cilde yapilan testlerden yaptirdik dr cok siddetli mite kuf nem alerjisi var dedi
ve bir kagit verdi orda yaziyordu bunlari uygularsaniz cocuk rahatlar dedi
yun turevleri kullanmaycak hali olmayacak odasinda toz tutacak fazla esya pelus oyuncak olmayacak, camasirlar
60 derecede yikanacak.... bir suru sey
tabi hepsi gecici cozum
kalicisinin damla asi oldugunu soyluyorlar. yani ben kendime hic dikkat etmedim var mi alerjim yokmu diye
ama kizim o kadar sik grip oluyor ki elimden geldigince bir seyler yapiyorum.
listedekileri yapmaya calisiyorum. biz yayli yatak kullaniyoruz yani su anda.

bebegin alerjisi olurmu olmazmi bilmiyorum tabi . ins olmaz ama yinede riske girmeyeyim diye dusunuyorum.

Son düzenleme:

benim kizkardesimdede var burnu tikaniyor polipleri sisiyor azcik toz olsa baslar hapsirmaya.
iyiki bende yok zaten bir burun deligim kapali oda olsa hic nefes alamam.
bir tanidigimizinda bebiginin mite alerjisi varmis anneside tabi bilmeden yerleri haliflesk kaplattirmis
sonra testte cikmis alerji oldugu hepsini sokturup parke dosetmisler.

kizlar siz gecenin yarisini bende sabahi ettim
kalkayim kocise kahvalti kurayim baride adam sasirsin biraz. oksurukte kesildi Allaha sukur,
bugun ventolin alsam cok iyi olucak.

hadi bakalım sevindim sizin adınıza kendi doktorun cinsiyetini kesin söyler merak etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet insallah bir dahakine tam kesin söylesin artik bizim sipada acsin bacaklarini..aminn insallahh hepimiz aliriz insallahhhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…