2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
slm kızlar ve minişler
bizde dün hem yorgunluk hem üzüntü minişte tepiklemeyince kötü bi akşam geçirdik sabah küçükte olsa tepikleri alınca babayıda aradık e dünden ev kalkmış ayaktaydı bugünde süpürüp silip anca yerleştirdik
buarada minişlere güzel odalar yapanlar hayırlı olsun oda takımlarınız
tubacım ouyku setlerinde bende kaldım yan yastıklar korumalarda onların içinde oluyor sanırım bide onları incelemeli bi hafta
bende sabırsızım küçük odamızda da köşe kanepemiz var şimdi burda gördükçe bulutlu bi odaya da özeniyorum ama offff daha köşenin taksitleri sürüyor
ayrıntılıya girenler hepimiz mi pimpirikli anneyiz :) arzu yazmış ya parmak önemli ya bize elini gösterdi parmakları hatırlamıyorum bak takarmışım kocada beni artık balkondan atıcam diyor haklı olcak adamcık
çekirdekçim geçmiş olsun kırmızı görmeyelim de herşey güzel bende miniş hareket etmedikçe banyoda kontroldeydim Rabbim korusun hepimizin kini

bide bu ayrıntılıdan sonra fetal kardiyolojiye kim gidecekti birisi vardı biri benimde diğeri kimdi :44:
cnm inşallah ben kocişi ikna edersem açıp bakıam hepsini sizede datylı yazarım ne var ne yok :))
amin canım inşallah... allahtan yardım etti kociş de bitti, pek temizlikten anlamaz ama düzen konusunda yapar benimki, ama çıkardığı kirlileri hala hasır sepetin üstüne koyar içine atmayı öğrenemedi daha :) bi de kadınlara karmaşık yaratıklar derler erkekler daha fena :)

offff hamileyken taşınmak da çok sıkıntı gerçi bebiş olunca daha da sıkıntı olur :( taşınma durumun kaçınılmaz mı?
ayyy varya sen bunu her sölediğinde ben gülmekten ölüyorum "çıkardığı kirlileri hala hasır sepetin üstüne koyar içine atmayı öğrenemedi daha :) "

Eki Görüntüle 512877

buda benim 2 hafta önceki göbeğim, şimdi daha fazla :)
çok şekersiniz maşşalahh ama göbüş azmı senin yaaa kaç kilo aldın ne güzel valla :))
tuğba ben sana neyi sorcam hep unutuyorum , bu içtiğimiz kalsiyum ve magnezyum seninde midende sorun yaratıyor mu ?

Gerçi bnm mide biraz hassas.. 2 gün ara vermek durumunda kaldım ben ,hemende bacağıma kramp girdi yine başladım içmeye..özellikle geceleri içmemeye özen gösteriyorum,mide sorunum için...

yoo bende bişi yapmadı kuzum sadece içerken çok zorlanıyorum midem bulanıyo ... ya bendede mide sorunu var cnm yanma çok oluyo bak ben demir hapını sabah aç karna içiyorum 6 gibi :) mağnezyumu 10 gibi calsiyumuda 3 de falan içiyorum :))

aynı problem sende de var demekki..o kapağı açmaları ne kadar zor acaba onlar için ,hep üzerinde kirliler :)

maalesef cnm çünkü şehir değiştirme planımız var,iş güç sebebi ile ...ilk aylar annemde kalırız sanırım çünkü ev alım satım işlemleri oluşacak..hepsi kolayca olsa da doğuma yetişsem diyorum...

ah birde doktor değişikliği oluşacak bende..hakkımda hayırlısı...

aynen canım bende çözemedim o kapağı açmak için insanüstü bir güç gerek falan sanıolar herhalde :9::9::9::9:

ooo evi satıcaksınız sonra tekrar ev bakıcaksın beğeniceksin alıcaksın eksikleri yerleşmesi aman allahım içim karardı :( inşallah kolayca halledersin güzelim...

son dakkada doktor değiştirmek bize sıkıntılı gelio ama şunu diyorum bende gücü olmayıp özele gidemeyip devlet hastanesine giden kadınlar ne yapsın? takiplerini hep bir doktor yapıo ama doğum zamanı kim nöbetçiyse o doktor gelio.. alıştığı güvendiği doktoru isteyemio... o konuda sıkma tatlım canını kafana göre bi doktor bulursun inşallah gittiğin şehirde... bu arada hangi şehre taşınma durumunuz var?

[QUOTE=tugbaemrah;

çok şekersiniz maşşalahh ama göbüş azmı senin yaaa kaç kilo aldın ne güzel valla :))

yok cnm yaa 8 kilo aldım çok aldım ben:) ama zayıftım baya onun için heralde öyle görünüyo bilmiyorumki.
Kıyafetten sanırım yoksa var aslında göbeğim :) ben en iisi bi foto daha çekilimde ekliyim başka kostümle :))

ya daha onun araştırmasına girmedim kızlar hep sabun tozu diolar ama geçen gün doktorlar programında bi uzman vardı makinada yıkayacaksanız sabun tozu kullanmayın diodu, topaklanabiliomuş pamuklu çamaşırları yıkarken, tam erimiomuş.. bende kararsız kaldım..

canım işte şimdilik bitti ev işi nankör.. o camlar silindi ama yine kirlenicek :) en ufak bir yağmurda yine cırt :) en azından dolap içleri bitti gerisi zaten haftalık yapılıo napalım artık :)

öle mi diosun tuğbacım :) inşallah stressiz olur ama ben çok tezcanlıyım evlenmeden önceki hazırlık dönemimizdeki halimi görseydin öle demezdin :D hemen olsun herşey sorunsuz olsun isterim :D ama hep beni bulur :) yatak odamla misafir odam istediğim gibi gelmedi aynen mobilyacıya geri yolladım, yenileri yapıldı ankarada bi de onu bekledik bir ay daha :) altı ay önceden başladığımız halde düğünden bir ay önce zor tamamlanıp geldi eşyalar :) sonra tabi halılardan beğenmediklerim oldu eşyanın içinde güzel durmayanlar hadi bakalım bi daha halıcıya git bi daha model seç getirsinler sersinler :) evlendikten sonra bile gittim değiştirdim o derece yani :) şimdi korkuom işte yine beni bulur eksik işler die ondan stres olurum herhalde :)

bence de bir uyku seti bir nevresim takımı yeter gibi görünüo şimdilik ama bakalım tecrübe edip öğrenicez artık :)
sıvı detarjanmı almalı acaba, dalin sıvı iyi diyorlar birde..Sen peki neyle yıkadın ?

Merhaba kızlarr bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum 23+1 oldu kızımda 24. haftamın içine girdim artık
2 hafta sonrada şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah, aşı hiç acıtmıyormuş ya yaptırayan vaesa hemen yaptırsın
yani hissetmedim bilee:)))
aman şükür bi acımayan haber okuduk,valla tırsmaya başlamıştım iyice aşıdan :)
cnm inşallah ben kocişi ikna edersem açıp bakıam hepsini sizede datylı yazarım ne var ne yok :))

ayyy varya sen bunu her sölediğinde ben gülmekten ölüyorum "çıkardığı kirlileri hala hasır sepetin üstüne koyar içine atmayı öğrenemedi daha :) "

yoo bende bişi yapmadı kuzum sadece içerken çok zorlanıyorum midem bulanıyo ... ya bendede mide sorunu var cnm yanma çok oluyo bak ben demir hapını sabah aç karna içiyorum 6 gibi :) mağnezyumu 10 gibi calsiyumuda 3 de falan içiyorum :))

ben hiç böyle düzenli değilim yaa niye böyleyim bilmiyorum :37: unutuyrdum genelde ve akşama kalıyordu..şimdi gündüz içmeye çalışıyorum..e sen hem magnezyum hem kalsiyum aynı gün mü içiyorsun..
Gönül hanım bana 1 gün magnezyum bir gün kalsiyum verdi,sana öyle söylemedi mi ?
ikisinide aynı gün düşünemiyorum..bnmde midem karışıyor hiç sevmem eritme ilaç katlanıyoruz bebişler için ama yanma feci tabi..

Son düzenleme:

ama öğrenemedi tuğba ya her akşam söylüyorum yok yok yok evleneli iki yılı geçti daha nasıl öğretirim bilmiorum :) bişi deil minik kızıma kötü örnek olcak :) kızlar hep babalarını taklit eder :) ben çok iyi hatırlıyorum küçükken babamın sevmediği yemekleri bende yemiyordum halbuki büyüyünce severek yediğim şeyler onlar :)

ya daha onun araştırmasına girmedim kızlar hep sabun tozu diolar ama geçen gün doktorlar programında bi uzman vardı makinada yıkayacaksanız sabun tozu kullanmayın diodu, topaklanabiliomuş pamuklu çamaşırları yıkarken, tam erimiomuş.. bende kararsız kaldım..

canım işte şimdilik bitti ev işi nankör.. o camlar silindi ama yine kirlenicek :) en ufak bir yağmurda yine cırt :) en azından dolap içleri bitti gerisi zaten haftalık yapılıo napalım artık :)

öle mi diosun tuğbacım :) inşallah stressiz olur ama ben çok tezcanlıyım evlenmeden önceki hazırlık dönemimizdeki halimi görseydin öle demezdin :D hemen olsun herşey sorunsuz olsun isterim :D ama hep beni bulur :) yatak odamla misafir odam istediğim gibi gelmedi aynen mobilyacıya geri yolladım, yenileri yapıldı ankarada bi de onu bekledik bir ay daha :) altı ay önceden başladığımız halde düğünden bir ay önce zor tamamlanıp geldi eşyalar :) sonra tabi halılardan beğenmediklerim oldu eşyanın içinde güzel durmayanlar hadi bakalım bi daha halıcıya git bi daha model seç getirsinler sersinler :) evlendikten sonra bile gittim değiştirdim o derece yani :) şimdi korkuom işte yine beni bulur eksik işler die ondan stres olurum herhalde :)

bence de bir uyku seti bir nevresim takımı yeter gibi görünüo şimdilik ama bakalım tecrübe edip öğrenicez artık :)

yaa ben dalinin bebekler için sıvı deterjanı var o iyi diye duymultum ama tecrübeli annelerrrr yardım :))
bende öle diyorum işte detaylı temizliğe başlim ben haftalık yapcaz artık ondan sonra dolaplar bi düzelsinde :))
ayyy kuzum yaaa çok tezcanlı oldugundan herşeyii oluruna bırak merak etme herşey olur :)) bak ben söle yapıcam ilk bebek odasını kurucam yavaş yavaş içini doldurmaya başladıkça eksikleri görücem ne yaökışmış ne yakışmamış hepsi sırayla olucak :)) ama bi onu bi bunu alırsam bende işin içinden çıkamam :)) inşaşşllah kuzucunun çok güzel bi odası olucak ve annesi en güzel şeyleri alıcak :))

Son düzenleme:
sıvı detarjanmı almalı acaba, dalin sıvı iyi diyorlar birde..Sen peki neyle yıkadın ?

canım ben daha yıkamadım ama bende dalin sıvı deterjan düşünüyorum iyi die duydum ama başka hangi markalarda var bu bebiş deterjanları bilmiorum.. daha önce anne olmuş olanlar hep hacı şakirin bebişler için toz sabunu varmış onları öneriolar ama dediğim gibi tv de uzman da öle diyince sıvı deterjan arayışına girmek lazım dedim :)

yok cnm yaa 8 kilo aldım çok aldım ben:) ama zayıftım baya onun için heralde öyle görünüyo bilmiyorumki.
Kıyafetten sanırım yoksa var aslında göbeğim :) ben en iisi bi foto daha çekilimde ekliyim başka kostümle :))
ocamann gidip açık renk bişi giyde bakalım valla hiç 8 kilo almış gibi durmuyosun :))

aman şükür bi acımayan haber okuduk,valla tırsmaya başlamıştım iyice aşıdan :)

ben hiç böyle düzenli değilim yaa niye böyleyim bilmiyorum :37: unutuyrdum genelde ve akşama kalıyordu..şimdi gündüz içmeye çalışıyorum..e sen hem magnezyum hem kalsiyum aynı gün mü içiyorsun..
Gönül hanım bana 1 gün magnezyum bir gün kalsiyum verdi,sana öyle söylemedi mi ?
ikisinide aynı gün düşünemiyorum..bnmde midem karışıyor hiç sevmem eritme ilaç katlanıyoruz bebişler için ama yanma feci tabi..
yooo bana aynı gün dedi yada benmi yanlış anladım acaba :)) bana eleviti kesti haftada 2 kez al bi pazartesi bi cuma dedi demir ferro yu aç karna günde bir devam mağnezyum zaten içiyodum ona devam bide bacak kramplarım oluyodu onun içinde kalsiyum günde 1 dedi :)) yaa napim kuzum yoksa ağrım oluyo bu sefer kendime kızıyorum zamanında içseydin ialçları canın acımazdı diyorum ve içiyorum :))
ama öğrenemedi tuğba ya her akşam söylüyorum yok yok yok evleneli iki yılı geçti daha nasıl öğretirim bilmiorum :) bişi deil minik kızıma kötü örnek olcak :) kızlar hep babalarını taklit eder :) ben çok iyi hatırlıyorum küçükken babamın sevmediği yemekleri bende yemiyordum halbuki büyüyünce severek yediğim şeyler onlar :)

ayy kuzu yaa eger mümkünse adını öğrenebilirmiyim :))
ayy cnm yaaa bu kızlar böle galiba babasının kopyası merak etme minik kızın annesini dinlicek yapmıcak öle şeyler :))

yaa ben dalinin bebekler için sıvı deterjanı var o iyi diye duymultum ama tecrübeli annelerrrr yardım :))
bende öle diyorum işte detaylı temizliğe başlim ben haftalık yapcaz artık ondan sonra dolaplar bi düzelsinde :))
ayyy kuzum yaaa çok tezcanlı oldugundan herşeyii oluruna bırak merak etme herşey olur :)) bak ben söle yapıcam ilk bebek odasını kurucam yavaş yavaş içini doldurmaya başladıkça eksikleri görücem ne yaökışmış ne yakışmamış hepsi sırayla olucak :)) ama bi onu bi bunu alırsam bende işin içinden çıkamam :)) inşaşşllah kuzucunun çok güzel bi odası olucak ve annesi en güzel şeyleri alıcak :))

o zmn kocişi çalıştır bu hafta sonu :)

aynen çok tezcanlıyım malesef :( aynen bende öle yapıcam işte bana kalsa çoktan alıcam odasını da dedişkoyu beklioz yıllık iznini alıp gelicek ekimde birlikte alıcaz :) ondan sonra perdesiydi halısıydı oda süsleriydi halledicez işte bakalım..gerçi bayağı bir araştırma yaptım alcaklarımı kafamda tasarladım ama bakalım hayırlısı artık :)

ben diorum eşime büyük başları alalım artık, oto koltuğuydu, ana kucağıydı, bebek arabasıydı, babam odasını yapcağı için gerisi ıvır zıvır bize kalan.. bakalım onları da yavaş yavaş her ay birini alalım nakitle dio eşim taksite gerek yok ondan bekliom işte bende.. kıyafetlerinin de çoğunu aldım zaten bir tek bi tane hastane çıkış takımı alcam o kaldı, bana kalsa daha alırdım ama burdan da okuyorum herkes dio kiçabuk ufalıo dört beş tane zıbın yeter ondan durdum bende.. ufak tefek eksikler kaldı bakalım işte.. sırayla hallolucak inşallah..

bak burda dalin için güzel yorumlar yapmışlar
http://www.e-bebek.com/temizlik_ve_bakim_urunleri/dalin/dalin_sivi_camasir_deterjani_2_kg/DAL-25289

Son düzenleme:
bende genel olarak dalin sıvı diye okudum ,kullanan annelerden..tecrübe en önemli tespit tabi.. Sanırım bende onu kullanırım..

Merhaba kızlarr bugün sağlık ocağına gittim aşımı oldum 23+1 oldu kızımda 24. haftamın içine girdim artık
2 hafta sonrada şeker yüklemesi yaptıracağım inşallah, aşı hiç acıtmıyormuş ya yaptırayan vaesa hemen yaptırsın
yani hissetmedim bilee:)))
atılırken acı olmuyor zaten bebişim atıldığın gece ve ertesi gün kol bildiğin odun gibi oluyor ağrıdan :)))

ayy kuzu yaa eger mümkünse adını öğrenebilirmiyim :))
ayy cnm yaaa bu kızlar böle galiba babasının kopyası merak etme minik kızın annesini dinlicek yapmıcak öle şeyler :))

mümkün de neyin adını öğrencen anlamadım kuzum :)) inşallah bakalım baba kopyası olur ama kızım bana çekerse, ben küçükken babamın kopyasıydım gerçi hala da öleyim :):):) herşeyini taklit ederdim, babamın kucağından başka yerde yemek yemezdim ve sadece onun sevdiği şeyleri yerdim, işe giderken ağlardım beni de götüyyyy die, huylarım bile aynıydı :)) annem dio yürüyüşün bile aynı babanla :)) bi de bana kızdığı zaman şey der annem babasının kızı nolcak aynı huysuzluk :):):)

kızlar merhabalar,
ben 2012 12 ocak annesiyim, arada size yazıyorum :)
sakın bebişlerinize fazla kıyafet almayın, doğduktan ve kullandıktan sonra alırsınız, mesela patikli altları cok ovenler olmustu ama ben 1 kere bile kullanmadım, yaza kadar hep tulum tercih ettim hem alt açması kolay hem de belini sıkıştırmıyor, doğum kilosu falan da cok önemli, sakın acele etmeyin, zevklerinizi ,tercihlerinizi kullandıktan sonra belirleyin ve oyle alışveriş yapın,hepiniz heyecandan ölüyorsunuz:52: biliyorum ama mahrumiyet bölgesinde de yaşamıyorsunuz:27:,benden size nacizane bir tavsiye olsun
herkese kolay doğumlar dilerim, geçen sene bu zamanlar 24 haftalıktım, şimdi bebişim 8 aylık:)

Son düzenleme:
o zmn kocişi çalıştır bu hafta sonu :)

aynen çok tezcanlıyım malesef :( aynen bende öle yapıcam işte bana kalsa çoktan alıcam odasını da dedişkoyu beklioz yıllık iznini alıp gelicek ekimde birlikte alıcaz :) ondan sonra perdesiydi halısıydı oda süsleriydi halledicez işte bakalım..gerçi bayağı bir araştırma yaptım alcaklarımı kafamda tasarladım ama bakalım hayırlısı artık :)

ben diorum eşime büyük başları alalım artık, oto koltuğuydu, ana kucağıydı, bebek arabasıydı, babam odasını yapcağı için gerisi ıvır zıvır bize kalan.. bakalım onları da yavaş yavaş her ay birini alalım nakitle dio eşim taksite gerek yok ondan bekliom işte bende.. kıyafetlerinin de çoğunu aldım zaten bir tek bi tane hastane çıkış takımı alcam o kaldı, bana kalsa daha alırdım ama burdan da okuyorum herkes dio kiçabuk ufalıo dört beş tane zıbın yeter ondan durdum bende.. ufak tefek eksikler kaldı bakalım işte.. sırayla hallolucak inşallah..

bak burda dalin için güzel yorumlar yapmışlar
Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 kg - e-bebek.com
evet cnm şimdiden zemini ayarlim kocişi yağlim ballimde haftasonu iyi çalışsın :)))
hımm anladım cnm ama doğru dediğin gibi büyük başlardan başlayabilirsin biz kredi kartı kullanmıyoruz herşeyi nakit alıcaz oyuzdenbenim maaşımı aldıkça biz alışverişe :)) bu ay bebek odasını halledicez eger ıkaedan alırsam 600 falan tutucak arabası ve anakucağınıda alıcam ama o begendiğim oda takımını alırsak onlar biay sonra :))
bende 1 takım hastane çıkışı alıcam bebek için bide normal takım alıcam kendimede 2 takım :))

mümkün de neyin adını öğrencen anlamadım kuzum :)) inşallah bakalım baba kopyası olur ama kızım bana çekerse, ben küçükken babamın kopyasıydım gerçi hala da öleyim :):):) herşeyini taklit ederdim, babamın kucağından başka yerde yemek yemezdim ve sadece onun sevdiği şeyleri yerdim, işe giderken ağlardım beni de götüyyyy die, huylarım bile aynıydı :)) annem dio yürüyüşün bile aynı babanla :)) bi de bana kızdığı zaman şey der annem babasının kızı nolcak aynı huysuzluk :):):)

senin tabikide cnmm :)))
ananmmmmmm sen fecimişsin beaaa babasının kopyası durumu gerçekten :))

$IMG_0553.webp

e artık bunada göbek az demezsin Tuğbacım heralde :))
yoksa banamı öle gelio ?

kızlar dün bebişime bunları aldım :34:
oğluşumun havlusu,penye battaniyesi,fermuarlı polar battaniyesi;
$DSC00298.webp
oğluşumun çıngıraklı diş kaşıyıcısı,alt açma bezi,yan yatış yastığı;
$DSC00300.webp
oğluşumun altüst pijama takımı,ağız silme mendilleri,yenidoğan kundağı,inekli kadife tulumu:9:
$DSC00304.webp

:nazar::nazar::nazar:Vee Buda ayrıntılıda zıpır oğlumun hareketliliğinden bukadar çekilebilen soldan ve önden profili :1::nazar::nazar::nazar:
$BEBEK_0017.webp $BEBEK_0019.webp

Son düzenleme:
kızlar merhabalar,
ben 2012 12 ocak annesiyim, arada size yazıyorum :)
sakın bebişlerinize fazla kıyafet almayın, doğduktan ve kullandıktan sonra alırsınız, mesela patikli altları cok ovenler olmustu ama ben 1 kere bile kullanmadım, yaza kadar hep tulum tercih ettim hem alt açması kolay hem de belini sıkıştırmıyor, doğum kilosu falan da cok önemli, sakın acele etmeyin, zevklerinizi ,tercihlerinizi kullandıktan sonra belirleyin ve oyle alışveriş yapın,hepiniz heyecandan ölüyorsunuz:52: biliyorum ama mahrumiyet bölgesinde de yaşamıyorsunuz:27:,benden size nacizane bir tavsiye olsun
herkese kolay doğumlar dilerim, geçen sene bu zamanlar 24 haftalıktım, şimdi bebişim 8 aylık:)

maşşallahh kuzuna inşallah bizde ogünleri görürüz :)) yaa bişi sorcam sen bebeişin çamaşırlarını neyle yıkıyosun bize öneride bulunurmusun :))

endeles çok şekermişsin :)
şimdiki bebeklerin hepsi babaya çok benziyor,ben kendimi alıştırdım babaya benziyecek diye,erkek bizimkisi ama babayı örnek alıcak diye düşünmekteyim bakalım yaşayarak öğrenicez..
çoğumuzun kova bebeği olacak zor ve eğlenceli bir gelecek bizi beklemekte :)

Son düzenleme:
valla bilemiyorum galiba süt..ama çok komik geldi bana yaa hala annelik moduna giremedim mi ne :1:

slm canim evet insan bir tuhaf oluyor gelince alisirsin vucudun hazirlaniyorbile annelige hersey gönlünce gecsin canim benim..bol bol gelir sütünde emzirirsin bebisini..

Back
X