- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
cnm inşallah ben kocişi ikna edersem açıp bakıam hepsini sizede datylı yazarım ne var ne yok :))slm kızlar ve minişler
bizde dün hem yorgunluk hem üzüntü minişte tepiklemeyince kötü bi akşam geçirdik sabah küçükte olsa tepikleri alınca babayıda aradık e dünden ev kalkmış ayaktaydı bugünde süpürüp silip anca yerleştirdik
buarada minişlere güzel odalar yapanlar hayırlı olsun oda takımlarınız
tubacım ouyku setlerinde bende kaldım yan yastıklar korumalarda onların içinde oluyor sanırım bide onları incelemeli bi hafta
bende sabırsızım küçük odamızda da köşe kanepemiz var şimdi burda gördükçe bulutlu bi odaya da özeniyorum ama offff daha köşenin taksitleri sürüyor
ayrıntılıya girenler hepimiz mi pimpirikli anneyiz :) arzu yazmış ya parmak önemli ya bize elini gösterdi parmakları hatırlamıyorum bak takarmışım kocada beni artık balkondan atıcam diyor haklı olcak adamcık
çekirdekçim geçmiş olsun kırmızı görmeyelim de herşey güzel bende miniş hareket etmedikçe banyoda kontroldeydim Rabbim korusun hepimizin kini
bide bu ayrıntılıdan sonra fetal kardiyolojiye kim gidecekti birisi vardı biri benimde diğeri kimdi :44:
ayyy varya sen bunu her sölediğinde ben gülmekten ölüyorum "çıkardığı kirlileri hala hasır sepetin üstüne koyar içine atmayı öğrenemedi daha :) "amin canım inşallah... allahtan yardım etti kociş de bitti, pek temizlikten anlamaz ama düzen konusunda yapar benimki, ama çıkardığı kirlileri hala hasır sepetin üstüne koyar içine atmayı öğrenemedi daha :) bi de kadınlara karmaşık yaratıklar derler erkekler daha fena :)
offff hamileyken taşınmak da çok sıkıntı gerçi bebiş olunca daha da sıkıntı olurtaşınma durumun kaçınılmaz mı?
çok şekersiniz maşşalahh ama göbüş azmı senin yaaa kaç kilo aldın ne güzel valla :))
tuğba ben sana neyi sorcam hep unutuyorum , bu içtiğimiz kalsiyum ve magnezyum seninde midende sorun yaratıyor mu ?
Gerçi bnm mide biraz hassas.. 2 gün ara vermek durumunda kaldım ben ,hemende bacağıma kramp girdi yine başladım içmeye..özellikle geceleri içmemeye özen gösteriyorum,mide sorunum için...
yoo bende bişi yapmadı kuzum sadece içerken çok zorlanıyorum midem bulanıyo ... ya bendede mide sorunu var cnm yanma çok oluyo bak ben demir hapını sabah aç karna içiyorum 6 gibi :) mağnezyumu 10 gibi calsiyumuda 3 de falan içiyorum :))