2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşalah canım ne kadar güzel yapmışsın.. Çok güzel ve çok anlamlı güle güle kullansın inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim nehneh :) daha güzelleri sizin olsun inşallah:) brezilya nakışına gittim orda ıkı tane battanıye yaptım kızıma biri yazlık biri kışlık diğerinide paylaşırım inş

Ben erzurumdayım canım,ağustos artık sonbahar gibi geçiyor.yeni evime taşınırsam orası sıcak oluyo,guneş aalıyo banyo sıkıntı yapmaz ama şuanki evimde hala üzerimize battaniye alıyoz :)tabi ben deil,öle bi ateş basıyoki ensem terlemiş uyanıyom :)

bizimkiside bütün iş bitince oğluda gelince benim yapacağım bi iş var mı diyo :) geçen yıl çok sinir olmuştum da neyse girmiyim hiç bebeğimde gerilmesin :)

cnm senn isin zormus Allah kolaylik versin yaaa
saol canım aminnn...böle eleştiriyorum ama inşalah ben böyle olmam gelinime :)

Sağol canım benim. ..bu arada kuzenimle konuştuk 35 hafta hamile 2750 gr bebisi haftaya ben öyle olacam benimki o kadar olmaz... 35te 3 kiloya yakın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
hay masallah neyemis icmis ay:)

Yok canim humananin tadi kotu degil ama bende sutum gelsin diye kucuk bi sicak su torbasi goturmeyi dusunuyorum havluya sarip gogsume koyucam sicak sutu getiriyomus aklinizda bulunsun
saol canim bu da aklimizda bulunsun ii fikir

Kızlar Buda bebişime yaptıgım el emeği battaniye nasıl ama :)Eki Görüntüle 1189081

cok guzel..eline saglik

Eki Görüntüle 1189139

kızlar bunu aldım dayanamadım
daha bebek şekeri falan bakmadım onu da inşallah ilerleyen zamanlarda bakıcam :) mevüt okutup dağıtmayı düşünüyorum :)
:) hayirli olsunnn

hay masallah neyemis icmis ay:)

saol canim bu da aklimizda bulunsun ii fikir

cok guzel..eline saglik

:) hayirli olsunnn

Teşekkür ederim zuzu daha güzel battaniyeler sizin olsun inş bebişinlee

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..bebişinle güzel zamanlarda kullanmak nasip olur inşallah..

Teşekkür ederim tatlımm âmin inş hayırlısıyla Alalım bebişlerimizi kucağımıza inş hepimiz minnak minnak örtelim üstlerini mis kokularını çekelim içimize :))) hayali bile çok güzel kızlar ya :)

ayy evet yaaa ben de heycanlandım şimdi.benim muhtemel tarih 21 ağustos ama dr 15 inden sonra hazırlıklı olmak lazım demişti.o yüzden iyice heyecan yaptım :))

ayy evet yaaa ben de heycanlandım şimdi.benim muhtemel tarih 21 ağustos ama dr 15 inden sonra hazırlıklı olmak lazım demişti.o yüzden iyice heyecan yaptım :))

1 ay var canım Allah'ın izniyle senin maşallah az kalmış Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mis kokusunu hemen kokla inş :) benim kızımında muhtemel tarıhi Ağustos sonu inşallah :) ama Rabbim inş bizi hep böyle güzel heycanlarla mutlu etsin hepimizi :)

onu hiç sorma bi anlayışsızlıktırtır almış gidiyr bendede
ben bişi diemiyorum çünkü benim kimsem yok burda hep eşimin oda çok mutlu

Saol canim iyi dileklerin icin.insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizii :)

ben de jilet iç,n istedim yapamam psikolojim bozulur diyo başka şeylerde bozulmuyor bende günahı boynuna ağdaya gidicem dedm tamam dedi. inş günahı benm boynuma değildir

:))) psikolojisi mi bozulur, dürüst en azından benimkinin de kesin bozulur. ağdaya gitme cesaretin varsa git kurtull... bişey olmaz diyorlar bana da ... öf derdimiz bu olsun di mi ama hem doktorlar neler görüyordur diyerek rahatlayalim

evet öyle canım ben kestel de oturuyorum çok uzak değil barış mançoya ama dediğin gibi bilinmiyor nasıl bir yer. nuray hanım sana sezeryan gününü verdi mi benm bugn kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…