- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.801
Ay maşalah canım ne kadar güzel yapmışsın.. Çok güzel ve çok anlamlı güle güle kullansın inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah çok güzel eline sağlık
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Cok sukur hep iyi olalim hepimiz bebekleriizle birlikde bizde iyiyiz hamd olsunYok canım eve çıkmadilar ama daha iyi şükür...sen ne yaptin yolunda mi herşeyHiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
24 Ağustos 40. Haftamız gözüküyor canım benim ben de teldeyim ben de seninkini göremiyorum zaten:) kvdeleri Allah a havale ediyorum.. Banyo da ben her gün yaptırma kafasındayım ama bakalım hayırlsı..
ayyy ayyy deli oluyorum su kv lere. benimki oglunun yaninda bana hemen diyo sen karisma sen yat ben yaparim ben oturunca da gel de suna bi yardim et diyo. benim karnim burnumda doktora gidip gelmisim 160 km yol yapmisim sicaktan catlamisim hala yardim bekliyo benden insaf yaa.. kendi analarimiz olsa boyle mi olur
saol canım aminnn...böle eleştiriyorum ama inşalah ben böyle olmam gelinime :)cnm senn isin zormus Allah kolaylik versin yaaa
hay masallah neyemis icmis ay:)Sağol canım benim. ..bu arada kuzenimle konuştuk 35 hafta hamile 2750 gr bebisi haftaya ben öyle olacam benimki o kadar olmaz... 35te 3 kiloya yakın
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
saol canim bu da aklimizda bulunsun ii fikirYok canim humananin tadi kotu degil ama bende sutum gelsin diye kucuk bi sicak su torbasi goturmeyi dusunuyorum havluya sarip gogsume koyucam sicak sutu getiriyomus aklinizda bulunsun
cok guzel..eline saglikKızlar Buda bebişime yaptıgım el emeği battaniye nasıl ama :)Eki Görüntüle 1189081
:) hayirli olsunnnEki Görüntüle 1189139
kızlar bunu aldım dayanamadım
daha bebek şekeri falan bakmadım onu da inşallah ilerleyen zamanlarda bakıcam :) mevüt okutup dağıtmayı düşünüyorum :)
hay masallah neyemis icmis ay:)
saol canim bu da aklimizda bulunsun ii fikir
cok guzel..eline saglik
:) hayirli olsunnn
Kızlar Buda bebişime yaptıgım el emeği battaniye nasıl ama :)Eki Görüntüle 1189081
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..bebişinle güzel zamanlarda kullanmak nasip olur inşallah..
Teşekkür ederim tatlımm âmin inş hayırlısıyla Alalım bebişlerimizi kucağımıza inş hepimiz minnak minnak örtelim üstlerini mis kokularını çekelim içimize :))) hayali bile çok güzel kızlar ya :)
ayy evet yaaa ben de heycanlandım şimdi.benim muhtemel tarih 21 ağustos ama dr 15 inden sonra hazırlıklı olmak lazım demişti.o yüzden iyice heyecan yaptım :))
kızlar yaaa yatılı misafir geliyor mu yada gelmek istediğinde siz ne diyorsunuz bıktım valla artık 9.ayımıza girdik insanlar ne rahat yaaaa halen gelmek istiyolar bende bişey diyemiyorum!!!ama kendime yemek yapmaktan eriniyorum sıcak bi taraftan rahat giyinemiyosun misafir varken vs vs
Saol canim iyi dileklerin icin.insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizii :)1 ay var canım Allah'ın izniyle senin maşallah az kalmış Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin mis kokusunu hemen kokla inş :) benim kızımında muhtemel tarıhi Ağustos sonu inşallah :) ama Rabbim inş bizi hep böyle güzel heycanlarla mutlu etsin hepimizi :)
Saol canim iyi dileklerin icin.insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizii :)
ayy evet yaaa ben de heycanlandım şimdi.benim muhtemel tarih 21 ağustos ama dr 15 inden sonra hazırlıklı olmak lazım demişti.o yüzden iyice heyecan yaptım :))
Erkek canim.seninki?Aa ayni tarihte dogum yapicaz seninle desene ☺️ kiz mi erkek mi
Sent from my iPhone 5 S
Erkek canim.seninki?
ben de jilet iç,n istedim yapamam psikolojim bozulur diyo başka şeylerde bozulmuyorbende günahı boynuna ağdaya gidicem dedm tamam dedi. inş günahı benm boynuma değildir
Kızlar Buda bebişime yaptıgım el emeği battaniye nasıl ama :)Eki Görüntüle 1189081
tatlım benim gittiğim vardı barış manço kültür merkezinin üstünde sitelerin içinde bir yer ama orası el değiştirdi şimdi nasıldır bilmiyorum..
zaten oğlum küçükken gittim oda genital bölgemi yaptırmamıştım..
ama bu konuda gözümü korkuttular bende bi yere gitmicem aslında gitçektim..
hem dini açıdan hem de hijyen bakımından eşimin yardımlarıyla son ayımıda atlatmayı düşünüyorum ama çok zor oluyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?