- 18 Temmuz 2013
- 1.059
- 749
- 133
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #30.821
Eki Görüntüle 1189139
kızlar bunu aldım dayanamadım
daha bebek şekeri falan bakmadım onu da inşallah ilerleyen zamanlarda bakıcam :) mevüt okutup dağıtmayı düşünüyorum :)
:))) psikolojisi mi bozulur, dürüst en azından benimkinin de kesin bozulur. ağdaya gitme cesaretin varsa git kurtull... bişey olmaz diyorlar bana da ... öf derdimiz bu olsun di mi ama hem doktorlar neler görüyordur diyerek rahatlayalim
güle güle kullan kaça aldın canım bende bunlardan birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisi daha güzel?
Eki Görüntüle 1189308 Eki Görüntüle 1189309
hertürlü bebek süsü güzel geliyorda bu kapı süsleri bana hiç güzel gelmiyo yaŞart mi :) alsam mi bilemedim. yanlış anlamayın canlar da eski türk filmlerinde gelin arabası önü süsleri gibi...
Merhaba kizlar. Size bir sorum olacak. Bikac gundur karnimin alt kisminda bir agirlik var. Hani boyle cok kosarsin ya dalagin siser sanki oyle bi agirlik var. Acaba sizde de boyle agrisi olan varmi? Calisirken pek iyi olmuyo oturup kalkarken yururken agrio. Dr a mi gitsem acaba? Oyle agir bi ev isi felan da yapmiyorum. Masa basi calisiyorum..
Uzun süre oturunca benim de kasıklarım ağrıyor dogrulamiyorum bile
temmuz annelerinin son doğum hikayelerini okuyorum da hepsi sezeryan:26::26::26:
bizde de bir arkadaş 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri başlığı açsa ya iki doğumumuz oldu sanırım artık 15 güne doğmaya başlarlar inşallah sağlıkla
temmuz annelerinin son doğum hikayelerini okuyorum da hepsi sezeryan:26::26::26:
bizde de bir arkadaş 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri başlığı açsa ya iki doğumumuz oldu sanırım artık 15 güne doğmaya başlarlar inşallah sağlıkla
Offfff cok heyecanli yaaaa.ayy insanin kalbi pir pir pirt ediyo yaniiii
evet öyle bi topik açilmali artık... şaka maka bayram sonrası döküleceğiz biz de :)) bebişler sağlıkla gelsin de... hem kavuşmak istiyorum hem içimde dursun istiyorum. bu ne yaman çelişki
sen normal doğum mu istiyorsun meslektaşım:)
bayıldım elceğizlerine sağlık. bu ne tatlı bi battaniyedir...güle güle kullanın inşallah. ne güzel beceriklisiniz.
Evet canim ben normal istiyorum ama clexan kullaniyorum ondan ne olacagi belli degik artik doktor ile karar verilecek.insallah sag salim aliriz hepimiz kucagimiza zamaninda ve hayirlisi ile.
canım ben zorlanıyorum artık sağlıklı olsa da 38 de felan doğsa kaburgam o kadar ağrıyor kii. ama etraftakiler yarn doğunca keşke 2-3 ay daha doğmasaydı diyeceksin şimdiki halini arayacaksın diyorlar
Canım hayırlı bi şekilde alalım kucağımıza valla benimde sol kaburgam arkalı önlü feci ağrıyo bazen duramıyorum ağrısından o kadar feci oluyo olsun doğsunda bebişlerimz yeterki kaburgam ağrımasın diyorum ben sonuçta uykusuz geceler Bebişden snra bakiii:))) yeterki kucağımızda olsun :) şimdide sıcaktan uyunmuyo mesela sağa dönemiyorum sola dönemiyorum yatınca bebiş kıpır kıpır korkuyorum ezilecek diye valla bide bebiş son zamanlarda kasımlarımda hareket ediyo nasıl bıseyse :) şanlı pıt diye elini çıkartacak gibi geliyo:)))) ay ne çok şey yazmışım sabah sabah kusura bakma uzatmışım bayag :))))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaburga ağrım 5.aydan beri ara ara olsada son 15 gündür hemen hemen sürekli var. batıyor resmen oturamıyorum işteyim zor dayanıyorum bugün 35+4 olucam doktora gidicem ve çalışamaz raporumu alıcam yeter artık yaaaa:)
Doğuma 1 ay kaldı.... Doktor yürümekten felan bahsetmemişti hiç biz soralım dedik. 1 saat sabah 1 saat akşam yürüsün demiş eşime. Sizler bu kadar yürüyo musunuz ki. Ben çalışırken toplam yarım saat yürüyordum. Sorun olur mu acaba doğumda. Doktor da soru sormadan bişi söylemiyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?