2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben de gittim gitsem mi gitmesem mi bilemedim korkuyordum hijyen acisindan bayaca arastirdim kuforun de basinin etini yedim sayilir ya ben cok takintiliyim korkuyorum hijyen acisindan falan fismekan diye diye.sonunda yaptırdım kurtuldum insallah da bisey olmazjilet le yapayim desem ayri dert uc gun sonra yeniden çıkıyo deli ediyo beni.kendim yapmaya kalksam giremiyorum ki nasil yapayim

hertürlü bebek süsü güzel geliyorda bu kapı süsleri bana hiç güzel gelmiyo ya Şart mi :) alsam mi bilemedim. yanlış anlamayın canlar da eski türk filmlerinde gelin arabası önü süsleri gibi...

tabi senn düşüncen canım sen bilirsin:)

günaydın kızlaaarrrr
dün temizliğim bitti.bu gün son rütuşları yapcam.
yazılarınızı okyudum biraz.sıcak su torbası ve humana içmek mantıklı geldi.ayyy inşallah bol bol sütümüz olur oğlumda çok sıkıntı çekmiştim.
40 gün bebeği yıkamak da mantıklı geldi.her banyoda bir arpa boyu büyür derler.ama eğer yanımda sürekli kalan olmazsa ki ilkinde olmadı.annem ya da teyzem falan.. ben yıkaybileceğimi zannetmiyorum.o kadar küçük oluyolarki.. oyyyy oyy
Allahım yardımcımız olsun.

Uzun süre oturunca benim de kasıklarım ağrıyor dogrulamiyorum bile

temmuz annelerinin son doğum hikayelerini okuyorum da hepsi sezeryan:26::26::26:
bizde de bir arkadaş 2014 ağustos anneleri doğum hikayeleri başlığı açsa ya iki doğumumuz oldu sanırım artık 15 güne doğmaya başlarlar inşallah sağlıkla

Offfff cok heyecanli yaaaa.ayy insanin kalbi pir pir pirt ediyo yaniiii

evet öyle bi topik açilmali artık... şaka maka bayram sonrası döküleceğiz biz de :)) bebişler sağlıkla gelsin de... hem kavuşmak istiyorum hem içimde dursun istiyorum. bu ne yaman çelişki

evet öyle bi topik açilmali artık... şaka maka bayram sonrası döküleceğiz biz de :)) bebişler sağlıkla gelsin de... hem kavuşmak istiyorum hem içimde dursun istiyorum. bu ne yaman çelişki

canım ben zorlanıyorum artık sağlıklı olsa da 38 de felan doğsa kaburgam o kadar ağrıyor kii. ama etraftakiler yarn doğunca keşke 2-3 ay daha doğmasaydı diyeceksin şimdiki halini arayacaksın diyorlar

bayıldım elceğizlerine sağlık. bu ne tatlı bi battaniyedir... güle güle kullanın inşallah. ne güzel beceriklisiniz.

Çok teşekkür ederim canımmm Âmin inş Rabbim hayırlı bir şekilde kullanmayı nasip eder:) Sanada Rabbim daha güzellerini nasip etsin inş:) ben tasarımcıyım aslında evden özel dikim ve tasarım yapıyorum ondan biraz sanırım elimin yatkınlıkı var hatta kapı süsümüde kendim yapmayı düşünüyorum inş :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim ben normal istiyorum ama clexan kullaniyorum ondan ne olacagi belli degik artik doktor ile karar verilecek.insallah sag salim aliriz hepimiz kucagimiza zamaninda ve hayirlisi ile.

inşallah canım bennde epidural normal istiyorum ama kronik migren var bende epiduralde migreni tetikliyor diye duydum. 2. trimestirden beri baş ağrım çok çok az alıyor hiç gibi çok şükür doğum sonu öyle bir ağrıyı çekmek istemiyorum çünkü öyle durumda gözüm birşey görmüyor.bilmiyorum ne yapacağım. doktora gideceğim bugn konuşacağım

canım ben zorlanıyorum artık sağlıklı olsa da 38 de felan doğsa kaburgam o kadar ağrıyor kii. ama etraftakiler yarn doğunca keşke 2-3 ay daha doğmasaydı diyeceksin şimdiki halini arayacaksın diyorlar

Canım hayırlı bi şekilde alalım kucağımıza valla benimde sol kaburgam arkalı önlü feci ağrıyo bazen duramıyorum ağrısından o kadar feci oluyo olsun doğsunda bebişlerimz yeterki kaburgam ağrımasın diyorum ben sonuçta uykusuz geceler Bebişden snra bakiii:))) yeterki kucağımızda olsun :) şimdide sıcaktan uyunmuyo mesela sağa dönemiyorum sola dönemiyorum yatınca bebiş kıpır kıpır korkuyorum ezilecek diye valla bide bebiş son zamanlarda kasımlarımda hareket ediyo nasıl bıseyse :) şanlı pıt diye elini çıkartacak gibi geliyo:)))) ay ne çok şey yazmışım sabah sabah kusura bakma uzatmışım bayag :))))

kaburga ağrım 5.aydan beri ara ara olsada son 15 gündür hemen hemen sürekli var. batıyor resmen oturamıyorum işteyim zor dayanıyorum bugün 35+4 olucam doktora gidicem ve çalışamaz raporumu alıcam yeter artık yaaaa:)

Doğuma 1 ay kaldı.... Doktor yürümekten felan bahsetmemişti hiç biz soralım dedik. 1 saat sabah 1 saat akşam yürüsün demiş eşime. Sizler bu kadar yürüyo musunuz ki. Ben çalışırken toplam yarım saat yürüyordum. Sorun olur mu acaba doğumda. Doktor da soru sormadan bişi söylemiyo yani.

Ay canım benim Rabbim yardımcın olsun inş hayırlısyla dinlenirsin evinde oh ne güzel :) meslegın ne acaba :)

canım benim dr umda artık yorma kendini dinlen diyor.
zaten ben 1 saat akşam 1 saat sabah yürüsem pertim çıkar.
en başta çiş sorunum var her 15 dk bir tuvaletteyim.
32 den sonra bende hal kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…