2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor vermek isterse tabi ki olur, bazı doktorlar vermeyebiliyor...inşallah alabilirsin...bu arada heyet raporlu olan benim , sen yeşil sis nickli arkadaşa yazmışsın , ben 7 aydır heyet raporluyum , heyet raporunda sonır yok,ama geçerli bi sebep gerekir, heyet almak kolay değil bildiğim kadarıyla...

Bebişin yeri daralınca hareketleri değişiyo canım , tekmeler azalıyo yerini ittirmelere bırakıyo, bi de haftası büyüdükçe daha çok uyuyolar içerde, benimki öyle oldu şahsen..eskiden tekme tokat giriyodu bana şimdi itip kakıyo beni kerata

kızlar cumartesi ağda yaptırmıştım baya canım yanmisti hepsi de alınmadı ama önce beyaz beyaz siviller çıktı şimdi de beyazlık gitti ama siviller sanki büyümüş gibi duruyor aynadan bakınca her yer sivilce dolu şiş kaç güne geçer birşey sürsem mi

Ne teyzeler var ya valla bravo... Neredesin canım sen İngilterede mi?
Nasıl oradaki hamile takip işleri? Güle güle kullan

Saol canim valla cok iyi de oldusaolsun biberonu emzigi ayakkabisi hepsini aldi:)teyzeleri super tr deki dee zibinlari battaniyesi filan herseyi almis Annem geliyor onunla yollucak sansli masallah oglum:)Ben Londradayim canim AMA burda ole sizin gibi degil 2 kez ultrasyonaa koydular sonra bikac kez kan testi tamamdir zamani gelince dogurucan normal diolar biraz acimasizlar AMA yineee guzel sezeryan yapmamalari

Aynen benim de hatta bunu sormak için girmiştim. Ben 36+4 üm . Senin ki nekadarlıktı?? Mesala sabah cok cok az hareket etti allahtan akşam saydım 1 saatte 10 kez etti rahatladım, nette okumustum hareket takip testiymiş. Döndüğündn olabilir ama insan özlüyor o kıpır kıpır oluşunu. Uyuyamıyodum gecen haftaya kadar hareketlerinden

Bebek pudrası sür canım kurutur sivilleri...rahatlarsın...

kızlar ne kadar zamanda bir kontrolleriniz??
Benim 4 agstosa kadar her aydi.4 agstastan sonra daha sik goruscez dedi.bakalim nekadarda bir isteyecek.

Canim karninin asagida oldugunu en iyi sen hissedersin.gecen kv de bana dedi karnin asagimi dusmus ne diye; halbuki bebegin ayagi tam kaburgamdaydi
Basin saolsun canim,allah sabir versin..

Canim heyet raporu 40 gunluk veriliyo ama sinirsiz bende bulamadim bikac hastaneyle gorustum dr.lar ceza aldiklari icin kabul etmiyolar.bakalim hakkikizda hayirlidi insallah..
peki 40 gün dolmadan heyet raporu alınabiliyormu

Evet canım , hiç normal rapor almadan direk heyet raporu olayına girebiliyosun , şahsen hamileliğimin başından beri hiç normal raporum yok aylardır heyet raporluyım, örnek benim yani
Canim ya neredesin ve nasil aldin?bahanen neydi bende ole diyim bari.bi tanidigim pskyatrdan dogum sonradi bunalim diye alabilurz dedi a o da ilerde basima sknti olur diye istemedim.bende ogretmenim sllahtan mudurum anlayisli mazaret izni ayarlar ama o da 10 gun oluyo en fazla bildigim.

Aman güzelim biz giriyoruz da ne oluyor Allah aşkına, yok kilosu az, yok çok yemişin, yok bilmem ne, bin tane şey söyleyip moralini bozuyorlar adamın. Türkiye'ye bu sezaryan olayını kim soktu zaten yani bilmiyorum. Neredeyse normal doğumdan çok sezaryan tecrübeleri var doktorların şaşıyorum yani. Valla şanslı bebekmiş senin oğlan. Zıbınların, battaniyelerin bizden gitmesi iyi olmuş. Başka şeyi bilmem ama tekstil konusunda iyiyizdir, kalitelidir kumaşlarımız. Birde herhalde İngiltereden daha uygundur. Güle güle giysin bebiş. Yurtdışında olduğun iyi, çocuğun için güzel bir eğitim olacak, sağlıcakla gelsin bebiş inşallah

Mikrop kapmışın sen güzelim. Birkere bende kollarımı bir yerde aldırdım. Aslında girer girmez anladım ama girmiş bulunduğumdan yaptırdım. Kolllarım fosur fosur kabarıp sivilcelendi. Ağdadan sonra alkol sürmem lazımdı, kadın gerek yok dedi. Tüpün içinde bir damla kalmış bepanthol'ü sürdü yolladı beni... Bir ton da paramı aldı, güya ablamın arkadaşı

Birde gene yazmıştım evlendiğim ilk zamanlar komple ağdaya gidiyordum bir yere. Oradan da mantar kaptım. İki sene uğraştım geçirmek için. Yani sen bir daha oraya gitme gülüm. Doktoruna ne zaman gideceksin? Erken bir vakitte gideceksen ona sor ne süreyim diye... Başka yer gene neyse de orası önemli bir yer. bepanthol iyi gelebilir gene de içindekileri okumak lazım

Bende son 4-5 gündür daha az hissediyorum. Dediğin gibi vurmalar azaldı. Daha çok jaws gibi oradan oraya gidiyor. Kafası, kolu, ayağı artık hangisiyse dayıyor tutuyoruz babasıyla Geçen gün doğunca nerelerini ısırırız diye tartıştık eşimle O kollarını ısırcakmış, ben dedim her yerini ısırırım el, ayak, popo, baldır

teşekkürler canım bilgilendirdiğin için

Lafta Antalyalıyım,Ankara yanıyor benim için.saçım,üstün başım su içinde kalıyor.bu nasıl bir iç yanıştır anlamıyorum.Ter bitirdi beni uyku da gelmiyor bu yüzden.acaba doğumdan sonrada da devam edecek mi bu yanmalar?bilen varmı a dostlarr ????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen saat kaç oldu uyku yok, yarı çıplağı geçtim artık çıplak yatıyorum ama o ateş içten geliyor dediğin gibi ne yaparsam boş, bide benim kız sabahın 7 sinde dikilir sonra tüm gün uyukluyorum.

Lohusalıkta da bu yanmalar devam ediyor aynen aralık ayında yapmıştım ilk doğumu böyle bir terleme olamaz damacanayla aşk yaşıyordum o dönemde

Tabii allah bilir de bir daha yaz hamileliği mi tövbe herkesede söylicem denk getirebilen son ayları kışa getirsin

aynı şeyden bende fena kötüyüm ayaklarımdan ateş fışkırıyor sanki onu geçtim ter beni mahvediyor terden eriyecem yakında çok kötü bişi bu ter
aynı bende senin durumundayım 2,5 yaşındaki kızım erkenden kalkıyor bende sağda solda sürünüyorum benimkide kasımda doğmuştu hamileliğim iyiydi ama lohusalıkta çok terledim bunda naparım bilmem.
ben şimdiden başladım sakın yaza denk getirmeyin demeyeAllah bilir tabi kısmetimiz böyleymiş.az kaldı biraz daha sabır

Kizlar bugun dr kontrolum vardi 35. haftadayiz dr'a bebek donmus mu diye sordum muayene etti "hayir oturuyor donmemis" dedi "haftaya donebilir belki" dedi peki ya donmezse diye sordum "o zaman sezeryan olursun"dedi ustelik ben sezeryana bu kadar karsiyken basima gelene bak artik sabah aksam ayaklari dikip yaticam 😣

Sent from my iPhone 5 S

Ben de uyuyamıyorum uyusam da yarım saat sürüyor terden uyanıyorum özellikle boğaz bölgem uyuyunca terliyor v3 kaşınıyor banyoyla bütünleştim

35 ten sonra dönen çok bebek var bence daha moralini bozmak için erken😊Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.. Buarada ben de terlemekten uyuyamayanlardanım... Allah hepşmiziN yardımcısı olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…