- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.161
Kuzumun arabasini aldi buyuk teyzesi bugun nasil ?
http://www.mothercare.com/Mothercare-Orb-Pram-and-Pushchair---Cyber-Liquorice/452824,default,pd.html
ee güzel o zaman doktor bana böyle demedi bende üzüldüm o zaman sağlık ocağı 20 gün verdikten sonra kadın doğumculara gitsek 20 günde onlar verirler heralde...ne yapalım doğum iznimin tam yarısı yaz tatiğline gidiyor sende öğretmenmiydin???
başınız sağolsun canım.allah sabır versin
Buzlar ulkesi basin sagolsun canim
Canımm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.hamişler ben giremedim kaç gündür. Pazartesi günü raporumu aldım artık evdeyim dinlenmeye çalışıyorum. Cuma günü kontrolüm var bakalım bebiş kaç kilo olmuş? Birde 2 gündür bebişin hareketleri biraz yavaşladı gibi hissediyorum ya neden acaba?? Merak ettim.
Ne teyzeler var ya valla bravo...Neredesin canım sen İngilterede mi?
Nasıl oradaki hamile takip işleri? Güle güle kullan
Canımm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.hamişler ben giremedim kaç gündür. Pazartesi günü raporumu aldım artık evdeyim dinlenmeye çalışıyorum. Cuma günü kontrolüm var bakalım bebiş kaç kilo olmuş? Birde 2 gündür bebişin hareketleri biraz yavaşladı gibi hissediyorum ya neden acaba?? Merak ettim.
kızlar cumartesi ağda yaptırmıştım baya canım yanmisti hepsi de alınmadı ama önce beyaz beyaz siviller çıktı şimdi de beyazlık gitti ama siviller sanki büyümüş gibi duruyor aynadan bakınca her yer sivilce dolu şiş kaç güne geçer birşey sürsem mi
Benim 4 agstosa kadar her aydi.4 agstastan sonra daha sik goruscez dedi.bakalim nekadarda bir isteyecek.kızlar ne kadar zamanda bir kontrolleriniz??
Canim karninin asagida oldugunu en iyi sen hissedersin.gecen kv de bana dedi karnin asagimi dusmus ne diye; halbuki bebegin ayagi tam kaburgamdaydibak beni 2 hafta önce görenlerde karnın aşağı düşmüş dediler aynı kişiler bir kaç gün önce tekrar gördüler iyice düşmüş dediler,yani doğum yaklaşıyor iyice sen ne zaman doktora gidiceksin ? ama tabi su içmeyide ihmal etme....
Basin saolsun canim,allah sabir versin..Halamin eşi vefat etmiş bana dememişler ama gelinleri facete yazmış tuhaf oldum karnıma ağrı girdi, sertleştim ağla ağla bi hal oldum...bana zaten demiyorlardi kalp ameliyatı oldu iki ayı geçgin yoğun bakımdan çıkamadı ama çok kötü oldum. ..annem babam uzakta birşey olsa kötüyüm. . Hormonlarım zaten perişan tansiyonum çıkar diye dememişler böyle facete görmek çok tuhaf garip birşey
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canim heyet raporu 40 gunluk veriliyo ama sinirsizbugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım(( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???
peki 40 gün dolmadan heyet raporu alınabiliyormu
Canim ya neredesin ve nasil aldin?bahanen neydi bende ole diyim bari.bi tanidigim pskyatrdan dogum sonradi bunalim diye alabilurz dedi a o da ilerde basima sknti olur diye istemedim.bende ogretmenim sllahtan mudurum anlayisli mazaret izni ayarlar ama o da 10 gun oluyo en fazla bildigim.Evet canım , hiç normal rapor almadan direk heyet raporu olayına girebiliyosun , şahsen hamileliğimin başından beri hiç normal raporum yok aylardır heyet raporluyım, örnek benim yani
Saol canim valla cok iyi de oldusaolsun biberonu emzigi ayakkabisi hepsini aldi:)teyzeleri super tr deki dee zibinlari battaniyesi filan herseyi almis Annem geliyor onunla yollucak sansli masallah oglum:)Ben Londradayim canim AMA burda ole sizin gibi degil 2 kez ultrasyonaa koydular sonra bikac kez kan testi tamamdir zamani gelince dogurucan normal diolar biraz acimasizlar AMA yineee guzel sezeryan yapmamalari
kızlar cumartesi ağda yaptırmıştım baya canım yanmisti hepsi de alınmadı ama önce beyaz beyaz siviller çıktı şimdi de beyazlık gitti ama siviller sanki büyümüş gibi duruyor aynadan bakınca her yer sivilce dolu şiş kaç güne geçer birşey sürsem mi
Bebişin yeri daralınca hareketleri değişiyo canım , tekmeler azalıyo yerini ittirmelere bırakıyo, bi de haftası büyüdükçe daha çok uyuyolar içerde, benimki öyle oldu şahsen..eskiden tekme tokat giriyodu bana şimdi itip kakıyo beni kerata
ben de catı muayenesi oldum doktor zaten bakmadan yapıyor gibi birşey.. iki parmağını koyuyor o kadar hızlı ki ben birşey anlamadım .. ilk koydugunda biraz bagırdım bayaa içe gitti rahme dokunuyor galiba cünkü rahim yumuşamış dedi bana.. öyle hemencecik bitiyor.. saniyelerle yani 1 dk sürmüyor..genişliği ölçüyor..muayeneden sonra uygunsun inşallah dikişsiz olur gibi birşeyler söyledi bakalım..
bol bol sütümüz , yarasız memişimiz olsun inşallah kiloda neymiş :)) yada ben çok almadım ondan öyle hissediyorum :)
Lafta Antalyalıyım,Ankara yanıyor benim için.saçım,üstün başım su içinde kalıyor.bu nasıl bir iç yanıştır anlamıyorum.Ter bitirdi beniuyku da gelmiyor bu yüzden.acaba doğumdan sonrada da devam edecek mi bu yanmalar?bilen varmı a dostlarr ????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen saat kaç oldu uyku yok, yarı çıplağı geçtim artık çıplak yatıyorum ama o ateş içten geliyor dediğin gibi ne yaparsam boş, bide benim kız sabahın 7 sinde dikilir sonra tüm gün uyukluyorum.
Lohusalıkta da bu yanmalar devam ediyor aynen aralık ayında yapmıştım ilk doğumu böyle bir terleme olamaz damacanayla aşk yaşıyordum o dönemde
Tabii allah bilir de bir daha yaz hamileliği mi tövbe herkesede söylicem denk getirebilen son ayları kışa getirsin
aynı şeyden bende fena kötüyüm ayaklarımdan ateş fışkırıyor sanki onu geçtim ter beni mahvediyor terden eriyecem yakında çok kötü bişi bu ter
aynı bende senin durumundayım 2,5 yaşındaki kızım erkenden kalkıyor bende sağda solda sürünüyorum benimkide kasımda doğmuştu hamileliğim iyiydi ama lohusalıkta çok terledim bunda naparım bilmem.
ben şimdiden başladım sakın yaza denk getirmeyin demeyeAllah bilir tabi kısmetimiz böyleymiş.az kaldı biraz daha sabır
Kizlar bugun dr kontrolum vardi 35. haftadayiz dr'a bebek donmus mu diye sordum muayene etti "hayir oturuyor donmemis" dedi "haftaya donebilir belki" dedi peki ya donmezse diye sordum "o zaman sezeryan olursun"dedi ustelik ben sezeryana bu kadar karsiyken basima gelene bak artik sabah aksam ayaklari dikip yaticam 😣
Sent from my iPhone 5 S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?