2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aynı doktordan en fazla 20 gün rapor alabiliyosun , onun üstüne başka doktordan bi 20 gün daha alabilirsin , toplam rapor hakkımız 40 gündür , bu şekilde 40 günü dolduruyosun, bunun üstüne heyet raporu alman gerekir...

buzlarulkesi..basiniz saolsun..Allah gunahlarini affetsin insallah..sen lutfen kendini kasmamaya calis..bisiyler oku dua et guzel bi dus al we dinlen lutfen..yawrusunla konus ikiniz de gerilmissiniz..

ee güzel o zaman doktor bana böyle demedi bende üzüldüm o zaman sağlık ocağı 20 gün verdikten sonra kadın doğumculara gitsek 20 günde onlar verirler heralde...ne yapalım doğum iznimin tam yarısı yaz tatiğline gidiyor sende öğretmenmiydin???

benim doktor bir garip dün doğum izni diyeceğim yere rapor dedim rapor veremem diyor. bir keresinde de belim tutuldu ambulans nobetim vardı aradim fizik tedaviye yönlendirdi veremem dedi bende fizikten aldim. allah eline düşürmesin allahtan ücretsiz izin alacagim yoksa doktoru değiştirmem gerekirdi.yine de çok sıcak biri değil bu saatten sonra da değiştirmek istemiyorum

Rapor için değil ama benim doktor da böyle nerem ağrısa onunla ilgili bölüme git diyor. Halbuki arkadaşlarımdan biliyorum dişleri ağrıdığında bile hamiş oldukları için kadın doğumcuları ilaç yazıp veriyor.. Ben de çok memnun değilim drdan ama çok seçeneğim yok. Önce Allah'a emanetiz inşallah Allah'ım bize yardım etsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
acı oluyormu nasıl bişeydi??

Tuhaf ama gıdıklanma gibi bir his var kendimi kasmadım birazcık ıkındım 2 parmağını soktu 3 dakikada bitti hiç acı hissetmedim 😊😊😊 korkulcak birşey yok bebeğimin dönmesini bekliyorum 😃😃😃

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

buzlarulkesi..basiniz saolsun..Allah gunahlarini affetsin insallah..sen lutfen kendini kasmamaya calis..bisiyler oku dua et guzel bi dus al we dinlen lutfen..yawrusunla konus ikiniz de gerilmissiniz..

başın sağol kardeşim

Sağolsun Allah razi olsun...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

kaç ay alabildin heyet raporunu neden söyledin mi?? benim tüp bebek hem maddi hem manevi çok yıprandım bunları anlatsam neden olur mu acaba????

daha hiç heyet raporu almadım ama eşim almıştı.. öyle heyete filan çıkmadı. yanıktan dolayı almıştı eşim. iyileşmişti aslında ama doktordan rica etti. doktor fazladan heyet yazdı. demekki o kadar da zor değil

ben biraz tırsıyorum :)) Allahtan uzun süren bişey değilmiş..

bu arada bebek doğum pozisyonunda değil mi ?? normal doğum istiyorsun galiba, çatı muayenesinden sonra uygunsun yada değilsin gibi bişey dedimi

Çatı mua olan varmı çok fazla acımaz ama ne kadar sürüyor anlatırmısınuz :)

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

ben biraz tırsıyorum :)) Allahtan uzun süren bişey değilmiş..

ben de catı muayenesi oldum doktor zaten bakmadan yapıyor gibi birşey.. iki parmağını koyuyor o kadar hızlı ki ben birşey anlamadım .. ilk koydugunda biraz bagırdım bayaa içe gitti rahme dokunuyor galiba cünkü rahim yumuşamış dedi bana.. öyle hemencecik bitiyor.. saniyelerle yani 1 dk sürmüyor..genişliği ölçüyor..muayeneden sonra uygunsun inşallah dikişsiz olur gibi birşeyler söyledi bakalım..

Son düzenleme:
Canımm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. hamişler ben giremedim kaç gündür. Pazartesi günü raporumu aldım artık evdeyim dinlenmeye çalışıyorum. Cuma günü kontrolüm var bakalım bebiş kaç kilo olmuş? Birde 2 gündür bebişin hareketleri biraz yavaşladı gibi hissediyorum ya neden acaba?? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…