- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.141
en başından beri 15 günde birdi şimdi haftada bir çağırdı.inşallah salıya kadar gelisimi normale dönmüş olur
Canım aynı doktordan en fazla 20 gün rapor alabiliyosun , onun üstüne başka doktordan bi 20 gün daha alabilirsin , toplam rapor hakkımız 40 gündür , bu şekilde 40 günü dolduruyosun, bunun üstüne heyet raporu alman gerekir...bugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım(( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???
Canım aynı doktordan en fazla 20 gün rapor alabiliyosun , onun üstüne başka doktordan bi 20 gün daha alabilirsin , toplam rapor hakkımız 40 gündür , bu şekilde 40 günü dolduruyosun, bunun üstüne heyet raporu alman gerekir...
peki 40 gün dolmadan heyet raporu alınabiliyormu
Evet canım , hiç normal rapor almadan direk heyet raporu olayına girebiliyosun , şahsen hamileliğimin başından beri hiç normal raporum yok aylardır heyet raporluyım, örnek benim yani
Sağol canım insan kokularıyla yüzlesiyor işte
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Canım aynı doktordan en fazla 20 gün rapor alabiliyosun , onun üstüne başka doktordan bi 20 gün daha alabilirsin , toplam rapor hakkımız 40 gündür , bu şekilde 40 günü dolduruyosun, bunun üstüne heyet raporu alman gerekir...
tamamdır o zaman no problem
benim doktor bir garip dün doğum izni diyeceğim yere rapor dedim rapor veremem diyor. bir keresinde de belim tutuldu ambulans nobetim vardı aradim fizik tedaviye yönlendirdi veremem dedi bende fizikten aldim. allah eline düşürmesin allahtan ücretsiz izin alacagim yoksa doktoru değiştirmem gerekirdi.yine de çok sıcak biri değil bu saatten sonra da değiştirmek istemiyorum
acı oluyormu nasıl bişeydi??
buzlarulkesi..basiniz saolsun..Allah gunahlarini affetsin insallah..sen lutfen kendini kasmamaya calis..bisiyler oku dua et guzel bi dus al we dinlen lutfen..yawrusunla konus ikiniz de gerilmissiniz..
başın sağol kardeşim
kaç ay alabildin heyet raporunu neden söyledin mi?? benim tüp bebek hem maddi hem manevi çok yıprandım bunları anlatsam neden olur mu acaba????
Tuhaf ama gıdıklanma gibi bir his var kendimi kasmadım birazcık ıkındım 2 parmağını soktu 3 dakikada bitti hiç acı hissetmedim 😊😊😊 korkulcak birşey yok bebeğimin dönmesini bekliyorum 😃😃😃
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Tuhaf ama gıdıklanma gibi bir his var kendimi kasmadım birazcık ıkındım 2 parmağını soktu 3 dakikada bitti hiç acı hissetmedim 😊😊😊 korkulcak birşey yok bebeğimin dönmesini bekliyorum 😃😃😃
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Çatı mua olan varmı çok fazla acımaz ama ne kadar sürüyor anlatırmısınuz :)
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
ben biraz tırsıyorum :)) Allahtan uzun süren bişey değilmiş..
Sağolsun Allah razi olsun...
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
son haftalarda alta inmesi normal canım korkma.. s
benim sürekli altaydı zaten görenler karnın çok aşağıda diyor bazen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?