- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.121
Kızlar ben 37. haftamdayım. İlk hamilelik.
Bugün sabah kalktığımda karnım sanki biraz aşağıya inmiş gibi geldi. Göğsümün altı daha doluydu dün sanki.
Suyum falan mı azaldı acaba da böyle oldu? Bileniniz yaşayanınız var mı?
Çok güzel olmuş canım ya, ben hiç böyle şeyler yapmadımAblam kapı süsü yapacak işte, hastaneye pek kimseyi beklemiyoruz.
Neyse ninni eşliğinde çok güzel bir sunum olmuş, eline sağlık tekrardan
Ben bile az çok tanıdım seni buradan, yakınların böyle kötü olacağını bildiklerinden söylememişlerdir elbette. Ama ben böyle haberlerin face gibi yerlerde yazılmasına karşıyım. Hiç hoşlanmıyorum doğrusu, oraya gittim buraya gittim şunu yedim tamam iyi de... Amcam öldü, halam öldü tövbe tövbe... Haber verilecek biri varsa telefon eder söylersin, yada olmadı mesaj kutusuna yaz telefonu filan yoksa.. Duvarında paylaşmanın mantığı nedir? Şahsen benim üzüntüden aklıma bile gelmez face'e girip yazmak filan. Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin inşallah.
Çok güzel olmuş canım ya, ben hiç böyle şeyler yapmadımAblam kapı süsü yapacak işte, hastaneye pek kimseyi beklemiyoruz.
Neyse ninni eşliğinde çok güzel bir sunum olmuş, eline sağlık tekrardan
hayırlı doğumlar olsun inşallah :) lütfen doğum yapınca yazın buraya çok merak ederim ben
36 dan sonra karın aşağı iniyosa nefes darlığınız yoktur , ne güzel...
bayrama denk gelirse nolcak :))) 12 gün önce gitmiştim ben, cumartesi gitcem tekrar .. çatı muayenesi yaparız dedi. ama o gün 36+0 olcam belki bir sonrakine bırakabilir muayeneyi..
benimde ilk bu arada aynen korkudan çok heyecan var :)
Ayça sen daha önce göğüs yarasına karşı soğan mi sürülmeli mi demiştin, dün temmuz annelerinde gördüm biri meme çatlak ve yaralarına soğan suyu demiş...seninki hemen emzirmeden önce miydi doğuma giderken sürsek sonra ıslak pamukl iyice silsek çok korkmaya başladım bu memeden kanama filan oluyormuş dayanamam diye korkuyorum. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kızlar ben 37. haftamdayım. İlk hamilelik.
Bugün sabah kalktığımda karnım sanki biraz aşağıya inmiş gibi geldi. Göğsümün altı daha doluydu dün sanki.
Suyum falan mı azaldı acaba da böyle oldu? Bileniniz yaşayanınız var mı?
Halamin eşi vefat etmiş bana dememişler ama gelinleri facete yazmış tuhaf oldum karnıma ağrı girdi, sertleştim ağla ağla bi hal oldum...bana zaten demiyorlardi kalp ameliyatı oldu iki ayı geçgin yoğun bakımdan çıkamadı ama çok kötü oldum. ..annem babam uzakta birşey olsa kötüyüm. . Hormonlarım zaten perişan tansiyonum çıkar diye dememişler böyle facete görmek çok tuhaf garip birşey
emzire emzire bişeycik kalmaz..
Canım başınız sağolsun senin yapabilecegin bir sey yok takdir-i ilahi kendini çok uzme tansiyonun oynuyor zaten bebisini üzme canım
Sağol canım insan kokularıyla yüzlesiyor işte
emzire emzire bişeycik kalmaz..
ben bugün çatı muayenesi için doktora gittim ama muayenem yarım kaldı..kasıldığım için canım acıdı ama herkesin öyle olmuyor gayet rahat geçirende var bu muayeneyi..doktor iki parmağını sokuyor genişliğe falan bakıyor baya içe doğru ilerliyor engel var mı anlamaya çalışıyor ben buraya kadarını anlayabildim çünkü daha fazla devam edemedi çok kıvrandığım için :/ inşallah seninki sorunsuz ve rahat geçer canım şimdiden geçmiş olsun...
peş peşe kontrollerimiz paylaşalım burda merak ediyorum....benim bayrama denk gelmesin doktorumun doğurtmasını istiyorum inş. hafta içi doktorum varken olur ama bayramdan önce olursa sevinirimde ....
benim arkadaşım emzirirken her gördüğümüzde daha zayıf geliyordu gözümüze kızım sen napıyon bize söylemiyon diyorduk..
hatta kız tatlı delisi ve hiç kısmıyordu.. ramazandan önce kızının yaşı geldiği için kesti memeden dün akşam diyor kilo almaya başladım
diyee.. emzirmek genelde çok işe yarıyor
Benimde bugündü gayet iyi geçti🙏🙏🙏 normal doğuma müsait 👍👍👍👍 cevabın için teşekkür ederim
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
kızlar ne kadar zamanda bir kontrolleriniz??
Başın sağolsun canım benim , üzme kendini yıpratma bak bebeğini düşün , o herşeyi hissediyor, hayat bu keşke sevdiklerimiz hep yanımızda kalsa ama olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?