2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebiş dönmüş sanırım :) Hayırlı olsun darısı başımıza :)

Amin canım bende çok şaşırdım yapmasına beğenen bile var. ..Allah sabır versin çocuklarına ve eşine

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Teşekkürler Teyzesi..
Aslında bizimde çok gelenimiz olmayacak gibi ama bir hevesle yaptık..

peş peşe kontrollerimiz paylaşalım burda merak ediyorum....benim bayrama denk gelmesin doktorumun doğurtmasını istiyorum inş. hafta içi doktorum varken olur ama bayramdan önce olursa sevinirimde ....

canım ben kitapta okumuştum.. orada yazıyordu 2 saat memeye sarılı kalcak ortadan kesilmiş olarak 2 saat sonra güzelce temizlenerek bebek tekrar emzirilcek yazıyordu..
o yaralar çok kötü doğumdan daha zor şimdiden ya zeytinyağı varsa saf sürmeye başla ya da krem alıp sür canım..
bazı eczaneler karışım kremler yapıyorlarmış ben onu araştırıyorum şimdi çok iyi geliyormuş..

son haftalarda alta inmesi normal canım korkma.. s
benim sürekli altaydı zaten görenler karnın çok aşağıda diyor bazen..

Canım başınız sağolsun senin yapabilecegin bir sey yok takdir-i ilahi kendini çok uzme tansiyonun oynuyor zaten bebisini üzme canım

Sağol canım insan kokularıyla yüzlesiyor işte

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Başın sağolsun canım benim , üzme kendini yıpratma bak bebeğini düşün , o herşeyi hissediyor, hayat bu keşke sevdiklerimiz hep yanımızda kalsa ama olmuyor...

emzire emzire bişeycik kalmaz..

benim arkadaşım emzirirken her gördüğümüzde daha zayıf geliyordu gözümüze kızım sen napıyon bize söylemiyon diyorduk..
hatta kız tatlı delisi ve hiç kısmıyordu.. ramazandan önce kızının yaşı geldiği için kesti memeden dün akşam diyor kilo almaya başladım
diyee.. emzirmek genelde çok işe yarıyor

Benimde bugündü gayet iyi geçti🙏🙏🙏 normal doğuma müsait 👍👍👍👍 cevabın için teşekkür ederim

Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~

peş peşe kontrollerimiz paylaşalım burda merak ediyorum....benim bayrama denk gelmesin doktorumun doğurtmasını istiyorum inş. hafta içi doktorum varken olur ama bayramdan önce olursa sevinirimde ....

bayramda bebişle :) çifte bayram :) Allah hayırlı zamanda olmasını nasip etsin.. yazalım canım

bol bol sütümüz , yarasız memişimiz olsun inşallah kiloda neymiş :)) yada ben çok almadım ondan öyle hissediyorum :)

bugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım (( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…