- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.201
kızlar cumartesi ağda yaptırmıştım baya canım yanmisti hepsi de alınmadı ama önce beyaz beyaz siviller çıktı şimdi de beyazlık gitti ama siviller sanki büyümüş gibi duruyor aynadan bakınca her yer sivilce dolu şiş kaç güne geçer birşey sürsem mi
merhaba ağustos anneleri,temmuz annesi olacakken ağustosu bekler oldum :) sizlerin sayfasınıda takip ediyorum,bu aralar benim bebişimde pek rahat durmuyor 2 gündür başını daha aşağılarda hisseder oldum,kasıklarımı geçti daha alt kısımda kramplar hissediyorum.sanki alt kemiğime dayanmış gibi.sizdeki kramplar nasıl,varmı benim gibi olan? son haftaya girmiş görünüyorum ama bebeğim 36 haftayla uyumlu gelişiyor.acaba gelişimine göremi doğuracam yoksa sat a göremi bende şaştım vallahi :18:
canım benim ilk doğumumda sezaryandan tam 24 saat sonra doktorum korseyi hemen tak dedi.eşim medikalciye gidip sorduğunda dikdörtgen biçiminde cırt cırtlı bir korse vermiş.1 ay kadar kullandım gerçekten çok faydasını gördüm.onu saklamıştım yine onu kullanırım.sıkma derecesini ayarlayabiliyorsun ben rahat kullandım.aynı korseyi bir arkadaşıma vermiştim o kullanamadığını dikiş yerlerinin acıdığını söyledi.bana çok iyi gelmişti bir de göğüslerin falan büyümesinden dolayı sanırım sırt ve bel ağrım oluyordu ağrıya da çok iyi gelmişti .dik durmak için destek verdiğnden dolayı
canım bu korse ne işe yarıyor neden taktırıyorlar? annem de söylemişti eskiden doğumdan sonra bellerini bağlıyorlarmış.. sebebei içerinin temizlenmesi mi bir de bu korsenin adı ne rahmi yapıştırmasın zararı yok değil mi
işte o eskiden bel bağlamanın yerini şimdi korseler aldı.doğumdan sonra göbek kalmasın sarkmasın diye takılıyor.bir de dik durmaya doğum sonrası kas kemik ağrılarının azalmasına yardımcı oluyor.biraz takma süreci anneye sıkıntılı ama bunun dışında bir zararını duymadım
Benim dr. Ozel hastanede o yuzden veremiycekmis heyet.sadece 10+10 20 veririm en fazla dedi.bende tamam dedim.heyetide nereye sirsam sikunti vermiyolar hic saglam insana.ama alan nasil aliyo sapsaglamken bilmiyorum :)Yok canım ne kusuru , doğumdan sonraki iznimiz o kadar az ki alabilirsek almalıyız rapor, doğum doktorları veriyor diye biliyorum , ben de almaya çalışıcam şahsen , bebeğimi 2 aylıkken evde bırakıp gitmek istemiyorum, inşallah alabiliriz..
hm anladım canım cok mantıklı geldi adı neydi senin kullandığın korsenin fotosunu eklemişsin de ..anneme sordum bir de cok sıkmadığın sürece hiç bir sıkıntısı olmaz dedi.. annem de ebe
Benim dr. Ozel hastanede o yuzden veremiycekmis heyet.sadece 10+10 20 veririm en fazla dedi.bende tamam dedim.heyetide nereye sirsam sikunti vermiyolar hic saglam insana.ama alan nasil aliyo sapsaglamken bilmiyorum :)
Annemlerin zamaninda bebeklermi akilliydi acaba hepsi normal yapmis :) canim hic csnini sikma yeni nesil bebeklerin napacagi belli olmuyo.benim ark.in son haftaya kadar normal dogumdu.son hafta bebek donmustu bas yukari suyuda gelince sezeryan oldu mecburen.
Benim 26. Haftadan beri normal dogum pozisyonunda ama sevinemiyorum son anda donebilir :)
Birde benim genetik bi rahatszlgm var ondan dolayi sezeryan olursa genel anestezi olacak.tirsiyom ondanda acikcasi.
Merhaba kizlar ben eylul annesiyim ama sizide takip ediyodum 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi dun kontrolum vardi bebisimin kilosu 1400 geriden geliyo.ben 3 haftada tam 5 kilo almisim ellerim ayaklarim balon gibi sis halbuki 2gun once evde tartilmistim 2kiloydu tansiyonumda 14/9 cikti hemen idrar testi yaptirdim protein kacagi +1 pozitif cikti.1 hafta tansiyon takibi verdi doktor bu sabah olctum 15 / 9 cikti :18: korkutuyor beni bu durum sanirim agustos annesi olacam yada temmuzne olur banada dua edin dualarinizla defne bebegi yalniz birakmadiniz benide birakmayin
35 ten sonra dönen çok bebek var bence daha moralini bozmak için erken😊Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.. Buarada ben de terlemekten uyuyamayanlardanım... Allah hepşmiziN yardımcısı olsun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani son haftaya kadar donende var ya donmezse diye benim endisem ins doner bende sezeryandan tirsiyorum nedense ☺️ sana da cok gecmis olsun canim allah saglikla sihhatle evladini kucagina almayi nasip etsin 👶👩
Sent from my iPhone 5 S
Yani son haftaya kadar donende var ya donmezse diye benim endisem ins doner bende sezeryandan tirsiyorum nedense ☺️ sana da cok gecmis olsun canim allah saglikla sihhatle evladini kucagina almayi nasip etsin 👶👩
Sent from my iPhone 5 S
Valla bodoslama daldim ben :) once heyeti sordum.heyetin olmayacagini soyleyip kendisinin verebilcegini soyledi.ama o da normal rapor 20 gun sadece.20 gun de baskalarindan bulucam.ama heyet sart bakalim hayirlisi.benimki de özel hastanede.ayrıca dışarıda da özel muayehanesi var.yani iyi para döküyoruz ama hiç soramadım rapor işini siz nasıl girdiniz konuya
Saol canim, rahatszlgmn bana bi sikintisi yok ama neden epidural olmuyo bilmiyorum.Yani son haftaya kadar donende var ya donmezse diye benim endisem ins doner bende sezeryandan tirsiyorum nedense ☺️ sana da cok gecmis olsun canim allah saglikla sihhatle evladini kucagina almayi nasip etsin 👶👩
Sent from my iPhone 5 S
Merhabahamileligimin basindan beri norml dogum istiyodum. Ama bebegim donmedi. Uzulerek soyluyorum 32.haftadan sonra zor döner. Doktorum hee ihtimale karsi sezeryan icin 39 u bekleyelim dedi. Nadiren de olsa son anda bile donen var dedi. Tamam dedim.ama 38+1 de suyum geldi ve hala donmemisti oglum. Epidural sezeryan oldum. Simdi 27 gunluguz ve gayet iyiyim. Tabiki normal olsun cok isterdim ama nasib iste, saglikla gelsinlee yeter
Hakkinda hayirlisi olsun
bu mübarek günlerde Allah bebeğinin de senin de yardımcın olsun canım.... inşAllah hamileliğin de doğumunda sorunsuz olarak gerçekleşir... bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin Rabbim...Merhaba kizlar ben eylul annesiyim ama sizide takip ediyodum 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi dun kontrolum vardi bebisimin kilosu 1400 geriden geliyo.ben 3 haftada tam 5 kilo almisim ellerim ayaklarim balon gibi sis halbuki 2gun once evde tartilmistim 2kiloydu tansiyonumda 14/9 cikti hemen idrar testi yaptirdim protein kacagi +1 pozitif cikti.1 hafta tansiyon takibi verdi doktor bu sabah olctum 15 / 9 cikti :18: korkutuyor beni bu durum sanirim agustos annesi olacam yada temmuzne olur banada dua edin dualarinizla defne bebegi yalniz birakmadiniz benide birakmayin
Hanımlar bacaklarınıza özellikle yukarılara doğru sancı gibi yada kramp gibi ağrılarınız oluyor mu bu aralar ?
Günaydın Canım doğuma son ıkı saat varken bıle donen varmış doktor önemli burada anladıgım kadarıyla benımkıde donmedı bende çok korkuyorum donmezse dıye cunku tamamıyle normal dogum ıstıyorum benımde kontrolum var fakat gıdemıyorum doktora o kadar yogun kı bos randevu yakalamak cok zor olmaya basladı bu saatten snrada doktor degıstırmek olmaz napıcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?