2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım bende yaptırıyorum ama hiç öle olmadı Allah tan tahrişmi oldu ki acaba

Ayy ne güzel , 40.haftandasın , Allahım bize de nasip etsin inşallah...bebeğin sağlıkla gelsin inşallah canım , 36 haftayla uyumlu bile olsa o haftadan sonra risk yok çok şükür , 42 ye kadar gidersin belki ne dersin???

canım bu korse ne işe yarıyor neden taktırıyorlar? annem de söylemişti eskiden doğumdan sonra bellerini bağlıyorlarmış.. sebebei içerinin temizlenmesi mi bir de bu korsenin adı ne rahmi yapıştırmasın zararı yok değil mi

işte o eskiden bel bağlamanın yerini şimdi korseler aldı.doğumdan sonra göbek kalmasın sarkmasın diye takılıyor.bir de dik durmaya doğum sonrası kas kemik ağrılarının azalmasına yardımcı oluyor.biraz takma süreci anneye sıkıntılı ama bunun dışında bir zararını duymadım

hm anladım canım cok mantıklı geldi adı neydi senin kullandığın korsenin fotosunu eklemişsin de ..anneme sordum bir de cok sıkmadığın sürece hiç bir sıkıntısı olmaz dedi.. annem de ebe

Benim dr. Ozel hastanede o yuzden veremiycekmis heyet.sadece 10+10 20 veririm en fazla dedi.bende tamam dedim.heyetide nereye sirsam sikunti vermiyolar hic saglam insana.ama alan nasil aliyo sapsaglamken bilmiyorum :)

hm anladım canım cok mantıklı geldi adı neydi senin kullandığın korsenin fotosunu eklemişsin de ..anneme sordum bir de cok sıkmadığın sürece hiç bir sıkıntısı olmaz dedi.. annem de ebe

adını bilmiyorum canım.medikalcilerde satılıyor.doğum sonrası takmak için dersen verirler

Benim dr. Ozel hastanede o yuzden veremiycekmis heyet.sadece 10+10 20 veririm en fazla dedi.bende tamam dedim.heyetide nereye sirsam sikunti vermiyolar hic saglam insana.ama alan nasil aliyo sapsaglamken bilmiyorum :)

benimki de özel hastanede.ayrıca dışarıda da özel muayehanesi var.yani iyi para döküyoruz ama hiç soramadım rapor işini siz nasıl girdiniz konuya

Merhaba kizlar ben eylul annesiyim ama sizide takip ediyodum 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi dun kontrolum vardi bebisimin kilosu 1400 geriden geliyo.ben 3 haftada tam 5 kilo almisim ellerim ayaklarim balon gibi sis halbuki 2gun once evde tartilmistim 2kiloydu tansiyonumda 14/9 cikti hemen idrar testi yaptirdim protein kacagi +1 pozitif cikti.1 hafta tansiyon takibi verdi doktor bu sabah olctum 15 / 9 cikti :18: korkutuyor beni bu durum sanirim agustos annesi olacam yada temmuz ne olur banada dua edin dualarinizla defne bebegi yalniz birakmadiniz benide birakmayin

Yani son haftaya kadar donende var ya donmezse diye benim endisem ins doner bende sezeryandan tirsiyorum nedense ☺️ sana da cok gecmis olsun canim allah saglikla sihhatle evladini kucagina almayi nasip etsin 👶👩

Sent from my iPhone 5 S

Allah sağlık sıhhat versin ayşecik.. Dua et sende bebeğine bol bol konuş onunla öyle erken merken gelmesin dursun durduğu yerde Sende rahat ol ayşecik panik yapma etkilenir. Bende bir hafta erken doğum enfeksiyonla uğraştım geçen hafta.. Allah sağlıkla sıhhatle getirsin inşallah..

Insallah sonradan doner ya hic donmezse diye korkuyorum acikcasi dr egzersiz verdi onlari yapiyorum artik , hehh iste o terlemekten uyuyamanlar icinde bende varim dus alip cikiyorum yine terliyim sirf bu yuzden disari cikip birseyler yapasimda gelmiyor gece zaten cabasi camlar acik yatiyorum ama ne fayda bide abd cok nemli 100% 100'u goruyoruz nemde allahtan buharlasip ucmuyoruz 😊 yine en iyi cozum gun icerisinde bacaklarini soguk suyla yika ayaklarini da suya koy iyi geliyor

Sent from my iPhone 5 S

Merhaba hamileligimin basindan beri norml dogum istiyodum. Ama bebegim donmedi. Uzulerek soyluyorum 32.haftadan sonra zor döner. Doktorum hee ihtimale karsi sezeryan icin 39 u bekleyelim dedi. Nadiren de olsa son anda bile donen var dedi. Tamam dedim.ama 38+1 de suyum geldi ve hala donmemisti oglum. Epidural sezeryan oldum. Simdi 27 gunluguz ve gayet iyiyim. Tabiki normal olsun cok isterdim ama nasib iste, saglikla gelsinlee yeter

Hakkinda hayirlisi olsun

Günaydın Canım doğuma son ıkı saat varken bıle donen varmış doktor önemli burada anladıgım kadarıyla benımkıde donmedı bende çok korkuyorum donmezse dıye cunku tamamıyle normal dogum ıstıyorum benımde kontrolum var fakat gıdemıyorum doktora o kadar yogun kı bos randevu yakalamak cok zor olmaya basladı bu saatten snrada doktor degıstırmek olmaz napıcam bılmıyorum

Hanımlar bacaklarınıza özellikle yukarılara doğru sancı gibi yada kramp gibi ağrılarınız oluyor mu bu aralar ?

Son düzenleme:
benimki de özel hastanede.ayrıca dışarıda da özel muayehanesi var.yani iyi para döküyoruz ama hiç soramadım rapor işini siz nasıl girdiniz konuya
Valla bodoslama daldim ben :) once heyeti sordum.heyetin olmayacagini soyleyip kendisinin verebilcegini soyledi.ama o da normal rapor 20 gun sadece.20 gun de baskalarindan bulucam.ama heyet sart bakalim hayirlisi.
Saol canim, rahatszlgmn bana bi sikintisi yok ama neden epidural olmuyo bilmiyorum.

Ayyy bak simdi iyice tirstim ben donmesi icin hareketler yapiyorum ise yaramazsa mecbur olucam herhalde diger turlu ters makat gelisi de riskli bunu da goze alamam hayirlisi ne ise o olsun artik napalim , masallah ogluna allah bagislasin

Sent from my iPhone 5 S

bu mübarek günlerde Allah bebeğinin de senin de yardımcın olsun canım.... inşAllah hamileliğin de doğumunda sorunsuz olarak gerçekleşir... bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin Rabbim...

Hanımlar bacaklarınıza özellikle yukarılara doğru sancı gibi yada kramp gibi ağrılarınız oluyor mu bu aralar ?

Benim bazen kasikladan dize kadar oluyo.genelde aksamlari yattgmda oluyo sabah geciyo.

Bir de bu ara reflum gene azdi.yediklerimede dikkat ediyorum ama usutmekten olurmu ki.yaniyom diye ince giyiniyorum usuttummu ki ?hamilelikten once yoktu zaten,bi dogursaydim hayirlisiyla en cok da reflum icin sevincem

Evet son anda donen bebeklerde var sans iste ya donmezse korkusu bir de insallah donerler ama genelde 36. haftaya kadar donebiliyorlarmis sonrasinda yeri daraldigi icin kendi istese de pozisyonunu degistirmiyormus bakalim dr haftaya doner deyip beni memnun etmeye calisti ama arastirip okuduktan sonra pek umitli degilim sadecw mucize beklicem artik insallah senin ki de doner

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…