- 28 Ocak 2014
- 438
- 54
- 53
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.181
bugün nasılsınız sayfaları henüz okuyamadım buraya büyük heyecanla giriyorum artık:)) bugün sağlık ocağında kontrolüm vardı bebek tekme attı bol bol hemşire çok hareketli dedi küççük bi aletle kalp atışlarını dinledik ama habire tekmeliyip yer değiştiriyordu benimki çok hareketli sanırım:))) doktora rapor işini sordum kızlar. 20 gün ben rapor veririm ama üst üste 20 günden fazla rapor alamazsın parça parça bile alsan dedi yani 5 gün 5 gün bile alsam 20 günden fazla olmuyormuş heyet raporu alacaksın sonrada dedi....acaba 20 gün aldıktan sonra da mazeret izni aisam okuldan sonra da tekrar 20 gün rapor alamazmıyım(( sizin bildikleriniz ne bu konuyla ilgili???
Halamin eşi vefat etmiş bana dememişler ama gelinleri facete yazmış tuhaf oldum karnıma ağrı girdi, sertleştim ağla ağla bi hal oldum...bana zaten demiyorlardi kalp ameliyatı oldu iki ayı geçgin yoğun bakımdan çıkamadı ama çok kötü oldum. ..annem babam uzakta birşey olsa kötüyüm. . Hormonlarım zaten perişan tansiyonum çıkar diye dememişler böyle facete görmek çok tuhaf garip birşey
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Aynen saat kaç oldu uyku yok, yarı çıplağı geçtim artık çıplak yatıyorum ama o ateş içten geliyor dediğin gibi ne yaparsam boş, bide benim kız sabahın 7 sinde dikilir sonra tüm gün uyukluyorum.
Lohusalıkta da bu yanmalar devam ediyor aynen aralık ayında yapmıştım ilk doğumu böyle bir terleme olamaz damacanayla aşk yaşıyordum o dönemde
Tabii allah bilir de bir daha yaz hamileliği mi tövbe herkesede söylicem denk getirebilen son ayları kışa getirsin
Halamin eşi vefat etmiş bana dememişler ama gelinleri facete yazmış tuhaf oldum karnıma ağrı girdi, sertleştim ağla ağla bi hal oldum...bana zaten demiyorlardi kalp ameliyatı oldu iki ayı geçgin yoğun bakımdan çıkamadı ama çok kötü oldum. ..annem babam uzakta birşey olsa kötüyüm. . Hormonlarım zaten perişan tansiyonum çıkar diye dememişler böyle facete görmek çok tuhaf garip birşey
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Kizlar bugun dr kontrolum vardi 35. haftadayiz dr'a bebek donmus mu diye sordum muayene etti "hayir oturuyor donmemis" dedi "haftaya donebilir belki" dedi peki ya donmezse diye sordum "o zaman sezeryan olursun"dedi ustelik ben sezeryana bu kadar karsiyken basima gelene bak artik sabah aksam ayaklari dikip yaticam 😣
Sent from my iPhone 5 S
Kusura bakma ben yeni gördüm mesajını,başın sağolsun,Takdiri İlahi demek lazım.sen bebişini üzmemeye çalış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımmmm... başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. ben de 3ay önce 45 yaşında eltimi kaybettim. ve hasta değildi, kaza değildi, bi gece aniden solunumu duruyor. çok etkilendim. çok zor birşey. sen bebeğini düşün önüne bak, kendine dikkat et. Allah çok yakınlarına sabır versin.
Canim seninde basin saolsun,allah yakinlirna sabir versin.Canımmmm... başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. ben de 3ay önce 45 yaşında eltimi kaybettim. ve hasta değildi, kaza değildi, bi gece aniden solunumu duruyor. çok etkilendim. çok zor birşey. sen bebeğini düşün önüne bak, kendine dikkat et. Allah çok yakınlarına sabır versin.
Benim 4 agstosa kadar her aydi.4 agstastan sonra daha sik goruscez dedi.bakalim nekadarda bir isteyecek.
Canim karninin asagida oldugunu en iyi sen hissedersin.gecen kv de bana dedi karnin asagimi dusmus ne diye; halbuki bebegin ayagi tam kaburgamdaydi
Basin saolsun canim,allah sabir versin..
Canim heyet raporu 40 gunluk veriliyo ama sinirsizbende bulamadim bikac hastaneyle gorustum dr.lar ceza aldiklari icin kabul etmiyolar.bakalim hakkikizda hayirlidi insallah..
Canim ya neredesin ve nasil aldin?bahanen neydi bende ole diyim bari.bi tanidigim pskyatrdan dogum sonradi bunalim diye alabilurz dedi a o da ilerde basima sknti olur diye istemedim.bende ogretmenim sllahtan mudurum anlayisli mazaret izni ayarlar ama o da 10 gun oluyo en fazla bildigim.
dün de sordum ama arada kaynadı gitti herhalde diye düşünerekten bu gün tekrar aynı şeyi soruyorum:
Kızlar korseden bahsetmişsiniZ ya nasıl korse aldınız ya da almalıyız? İç çamaşırcılarda arkası kopçalı olanlardan mı, yoksa kopçasız sıkı kumaştan yapılmış olanları mı, yoksa medikalcilerde de korseler var ama nasıl bir şey çok bilmiyorum hiç yakından bakmadım onlardan mı alacaz?
canım benim bahanem diye bişii yok , benim rahim ağzı yetmezliğim , kan pıhtılaşmasından dolayı rahim içi gelişme geriliği , ve bunlara bağlı düşük ve erken doğum tehdidim vardı , o yüzden hamileliğim boyunca sadece wc hariç sürekli yattım , oturmak bile yasaktı , şu an 34.haftamdayım daha yeni yeni doktorum oturmama izin verdi , hala dışarı
çıkmak falan yasak, doktorum direk heyet raporu verdi hep bana , ben istemedim yani, ama doğumumuzu yaptıran doktorların doğumdan sonra da rapor verdiklerini çok duydum , inşallah alınabilir...
Canım tam olarak ben de bilmiyorum ama , doğum sonrası korse olarak geçiyo sanırım adı , internette de satıluyo , ben doktorum izin verirse ondan alırım..
dün de sordum ama arada kaynadı gitti herhalde diye düşünerekten bu gün tekrar aynı şeyi soruyorum:
Kızlar korseden bahsetmişsiniZ ya nasıl korse aldınız ya da almalıyız? İç çamaşırcılarda arkası kopçalı olanlardan mı, yoksa kopçasız sıkı kumaştan yapılmış olanları mı, yoksa medikalcilerde de korseler var ama nasıl bir şey çok bilmiyorum hiç yakından bakmadım onlardan mı alacaz?
Gecmis olsun canim,genelde formalite icabi aliniyoya ondan sandim ben :) hatta burda bi ogrtmen 1 sene boyunca 1 hafta gelmis okula hep heyet almis.muduru sikayet etmis ama mudurlerine sen okadar dr.un kararini elestiremezsin demisler.bende sirf izin gunumu uzatmak icin istiyorum o yuzden herkesi ole saniyorum kusura bakma :)
canım benim ilk doğumumda sezaryandan tam 24 saat sonra doktorum korseyi hemen tak dedi.eşim medikalciye gidip sorduğunda dikdörtgen biçiminde cırt cırtlı bir korse vermiş.1 ay kadar kullandım gerçekten çok faydasını gördüm.onu saklamıştım yine onu kullanırım.sıkma derecesini ayarlayabiliyorsun ben rahat kullandım.aynı korseyi bir arkadaşıma vermiştim o kullanamadığını dikiş yerlerinin acıdığını söyledi.bana çok iyi gelmişti bir de göğüslerin falan büyümesinden dolayı sanırım sırt ve bel ağrım oluyordu ağrıya da çok iyi gelmişti .dik durmak için destek verdiğnden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?