2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ilk olarak ne izni alacaksın 20 günden fazla hayırdır diye sormak istedim? :) sağlık ocağındaki dr.un 20 gün rapor verebildiğini de bilmiyordum.

Canımmmm... başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. ben de 3ay önce 45 yaşında eltimi kaybettim. ve hasta değildi, kaza değildi, bi gece aniden solunumu duruyor. çok etkilendim. çok zor birşey. sen bebeğini düşün önüne bak, kendine dikkat et. Allah çok yakınlarına sabır versin.

Ahh ahh lohusalıkta böyle demek,gerçekten bizden küçüklere,bebek düşünenlere söylemek lazım yaz annesi olmayın diye.Allah yardımcımız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakma ben yeni gördüm mesajını,başın sağolsun,Takdiri İlahi demek lazım.sen bebişini üzmemeye çalış

Annemlerin zamaninda bebeklermi akilliydi acaba hepsi normal yapmis :) canim hic csnini sikma yeni nesil bebeklerin napacagi belli olmuyo.benim ark.in son haftaya kadar normal dogumdu.son hafta bebek donmustu bas yukari suyuda gelince sezeryan oldu mecburen.
Benim 26. Haftadan beri normal dogum pozisyonunda ama sevinemiyorum son anda donebilir :)
Birde benim genetik bi rahatszlgm var ondan dolayi sezeryan olursa genel anestezi olacak.tirsiyom ondanda acikcasi.

Kusura bakma ben yeni gördüm mesajını,başın sağolsun,Takdiri İlahi demek lazım.sen bebişini üzmemeye çalış

Canım benim olur mu kusur sağolasın

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sağol canım sizinde başınız sağolsun eltinede üzüldüm genç kadınmis ailesine ve en önemlisi çocuklarına sabır diliyorum

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Canim seninde basin saolsun,allah yakinlirna sabir versin.

canım benim bahanem diye bişii yok , benim rahim ağzı yetmezliğim , kan pıhtılaşmasından dolayı rahim içi gelişme geriliği , ve bunlara bağlı düşük ve erken doğum tehdidim vardı , o yüzden hamileliğim boyunca sadece wc hariç sürekli yattım , oturmak bile yasaktı , şu an 34.haftamdayım daha yeni yeni doktorum oturmama izin verdi , hala dışarı
çıkmak falan yasak, doktorum direk heyet raporu verdi hep bana , ben istemedim yani, ama doğumumuzu yaptıran doktorların doğumdan sonra da rapor verdiklerini çok duydum , inşallah alınabilir...

dün de sordum ama arada kaynadı gitti herhalde diye düşünerekten bu gün tekrar aynı şeyi soruyorum:

Kızlar korseden bahsetmişsiniZ ya nasıl korse aldınız ya da almalıyız? İç çamaşırcılarda arkası kopçalı olanlardan mı, yoksa kopçasız sıkı kumaştan yapılmış olanları mı, yoksa medikalcilerde de korseler var ama nasıl bir şey çok bilmiyorum hiç yakından bakmadım onlardan mı alacaz?

Canım tam olarak ben de bilmiyorum ama , doğum sonrası korse olarak geçiyo sanırım adı , internette de satıluyo , ben doktorum izin verirse ondan alırım..

Gecmis olsun canim,genelde formalite icabi aliniyoya ondan sandim ben :) hatta burda bi ogrtmen 1 sene boyunca 1 hafta gelmis okula hep heyet almis.muduru sikayet etmis ama mudurlerine sen okadar dr.un kararini elestiremezsin demisler.bende sirf izin gunumu uzatmak icin istiyorum o yuzden herkesi ole saniyorum kusura bakma :)

merhaba ağustos anneleri,temmuz annesi olacakken ağustosu bekler oldum :) sizlerin sayfasınıda takip ediyorum,bu aralar benim bebişimde pek rahat durmuyor 2 gündür başını daha aşağılarda hisseder oldum,kasıklarımı geçti daha alt kısımda kramplar hissediyorum.sanki alt kemiğime dayanmış gibi.sizdeki kramplar nasıl,varmı benim gibi olan? son haftaya girmiş görünüyorum ama bebeğim 36 haftayla uyumlu gelişiyor.acaba gelişimine göremi doğuracam yoksa sat a göremi bende şaştım vallahi :18:

Canım tam olarak ben de bilmiyorum ama , doğum sonrası korse olarak geçiyo sanırım adı , internette de satıluyo , ben doktorum izin verirse ondan alırım..

evet sen deyince baktım çıkıyor baya bi model... o zman benim de kalsın doğumdan sonra inşallah alayım.. teşekkür ederim canım:)

canım benim ilk doğumumda sezaryandan tam 24 saat sonra doktorum korseyi hemen tak dedi.eşim medikalciye gidip sorduğunda dikdörtgen biçiminde cırt cırtlı bir korse vermiş.1 ay kadar kullandım gerçekten çok faydasını gördüm.onu saklamıştım yine onu kullanırım.sıkma derecesini ayarlayabiliyorsun ben rahat kullandım.aynı korseyi bir arkadaşıma vermiştim o kullanamadığını dikiş yerlerinin acıdığını söyledi.bana çok iyi gelmişti bir de göğüslerin falan büyümesinden dolayı sanırım sırt ve bel ağrım oluyordu ağrıya da çok iyi gelmişti .dik durmak için destek verdiğnden dolayı

Yok canım ne kusuru , doğumdan sonraki iznimiz o kadar az ki alabilirsek almalıyız rapor, doğum doktorları veriyor diye biliyorum , ben de almaya çalışıcam şahsen , bebeğimi 2 aylıkken evde bırakıp gitmek istemiyorum, inşallah alabiliriz..

teşekkür ederim canım.. baktım linke ... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…