- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.221
Valla bodoslama daldim ben :) once heyeti sordum.heyetin olmayacagini soyleyip kendisinin verebilcegini soyledi.ama o da normal rapor 20 gun sadece.20 gun de baskalarindan bulucam.ama heyet sart bakalim hayirlisi.
Saol canim, rahatszlgmn bana bi sikintisi yok ama neden epidural olmuyo bilmiyorum.
Merhaba kizlar ben eylul annesiyim ama sizide takip ediyodum 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi dun kontrolum vardi bebisimin kilosu 1400 geriden geliyo.ben 3 haftada tam 5 kilo almisim ellerim ayaklarim balon gibi sis halbuki 2gun once evde tartilmistim 2kiloydu tansiyonumda 14/9 cikti hemen idrar testi yaptirdim protein kacagi +1 pozitif cikti.1 hafta tansiyon takibi verdi doktor bu sabah olctum 15 / 9 cikti :18: korkutuyor beni bu durum sanirim agustos annesi olacam yada temmuzne olur banada dua edin dualarinizla defne bebegi yalniz birakmadiniz benide birakmayin
Benim bazen kasikladan dize kadar oluyo.genelde aksamlari yattgmda oluyo sabah geciyo.
Bir de bu ara reflum gene azdi.yediklerimede dikkat ediyorum ama usutmekten olurmu ki.yaniyom diye ince giyiniyorum usuttummu ki ?hamilelikten once yoktu zaten,bi dogursaydim hayirlisiyla en cok da reflum icin sevincem
Merhaba kizlar ben eylul annesiyim ama sizide takip ediyodum 32.haftalik hamileyim simdiye kadar herşey güzeldi dun kontrolum vardi bebisimin kilosu 1400 geriden geliyo.ben 3 haftada tam 5 kilo almisim ellerim ayaklarim balon gibi sis halbuki 2gun once evde tartilmistim 2kiloydu tansiyonumda 14/9 cikti hemen idrar testi yaptirdim protein kacagi +1 pozitif cikti.1 hafta tansiyon takibi verdi doktor bu sabah olctum 15 / 9 cikti :18: korkutuyor beni bu durum sanirim agustos annesi olacam yada temmuzne olur banada dua edin dualarinizla defne bebegi yalniz birakmadiniz benide birakmayin
dün de sordum ama arada kaynadı gitti herhalde diye düşünerekten bu gün tekrar aynı şeyi soruyorum:
Kızlar korseden bahsetmişsiniZ ya nasıl korse aldınız ya da almalıyız? İç çamaşırcılarda arkası kopçalı olanlardan mı, yoksa kopçasız sıkı kumaştan yapılmış olanları mı, yoksa medikalcilerde de korseler var ama nasıl bir şey çok bilmiyorum hiç yakından bakmadım onlardan mı alacaz?
Merhabahamileligimin basindan beri norml dogum istiyodum. Ama bebegim donmedi. Uzulerek soyluyorum 32.haftadan sonra zor döner. Doktorum hee ihtimale karsi sezeryan icin 39 u bekleyelim dedi. Nadiren de olsa son anda bile donen var dedi. Tamam dedim.ama 38+1 de suyum geldi ve hala donmemisti oglum. Epidural sezeryan oldum. Simdi 27 gunluguz ve gayet iyiyim. Tabiki normal olsun cok isterdim ama nasib iste, saglikla gelsinlee yeter
Hakkinda hayirlisi olsun
Ya anestezi dr.ile konusmus raharszlgmi o soylemis.benimde o an niye diye sormak hic aklima gelmedi.ins.normal yapabilirimde gerek kalmaz genel anesteziye.Epidural olmamasi icin neden ne ? Dr un aciklamadi mi
Sent from my iPhone 5 S
TirsmaAyyy bak simdi iyice tirstim ben donmesi icin hareketler yapiyorum ise yaramazsa mecbur olucam herhalde diger turlu ters makat gelisi de riskli bunu da goze alamam hayirlisi ne ise o olsun artik napalim , masallah ogluna allah bagislasin
Sent from my iPhone 5 S
Geçmiş olsun canım. Çok kilo almış gibi görünmenin sebebi vücudundaki ödemdir balım. Benimde ayaklarım şiş, çıkıyorum tartıya 93.6... Biraz şişler iniyor ertesi günü çıkıyorum tartıya 91.7 yani çok farkediyor. Tansiyon endişeye de bağlı kendini çok sıkma, kötü şeyleri çok düşünmemeye çalış. Eylül annesi olamasan da ağustos annesi ol ama temmuz annesi olma.Çok sıcaklarda gezme, çok iş yapma, ağır yemek yeme en önemlisi kötü şeyler düşünme. Hayırlısıyla zamanın gelince sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, Allah kurtarsın canım.
Bende de kopçalı bel korsesi var, onu takacağım. Zaten şişmanım göbekle uğraşmıyım birde çatlak çatlak
Tebrikler canım. O zaman sen haziran annesi mi oluyorsun? :) 32. hafta mı? Ben o hafta gittim doktor birşey söylemedi, zaten hiç birşey soramadan kaçtı gitti uff bak şimdi sinir oldum. Bende çok normal doğum istiyordum, dönmüşmüdür acaba? Neyse haftaya bugün gideceğim artık o zaman sorarım.
Nasıl gidiyor bebişle hayat? 176 tane 1 ve 2 numara bezimiz var yeter dimi?Allah size sağlık, huzur, mutluluk versin inşallah
Benim dr. Ozel hastanede o yuzden veremiycekmis heyet.sadece 10+10 20 veririm en fazla dedi.bende tamam dedim.heyetide nereye sirsam sikunti vermiyolar hic saglam insana.ama alan nasil aliyo sapsaglamken bilmiyorum :)
Onu bende duydum ama ogretmenim ilerde bi sikintisi olur diye korktum.Lohusa depresyonu şeklinde heyet alanlar varmış, ben önce kendi doktorumdan isticem olmazsa öbür şekilde deniycem..
Evet son anda donen bebeklerde var sans iste ya donmezse korkusu bir de insallah donerler ama genelde 36. haftaya kadar donebiliyorlarmis sonrasinda yeri daraldigi icin kendi istese de pozisyonunu degistirmiyormus bakalim dr haftaya doner deyip beni memnun etmeye calisti ama arastirip okuduktan sonra pek umitli degilim sadecw mucize beklicem artik insallah senin ki de doner
Sent from my iPhone 5 S
Hadi ya bak şimdi moralim iyice bozuldu 34 . Haftamdayım muhakkak dönmesi lazım benimkinin az kalmış bende bayag araştırma yapmıştım masaj teknikleri varmış hareketleri var varmış yapılması gereken şimdi iyice pimpiriklendim muhakkak bişeyler yapmam gerekinş dönerler bebişlerimiz ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tirsmacok korkulacak bisey degilmis sezeryan.
Tesekkurlrbenim bdt 2 temmuzdu 20 haziranda gelmek istedi pasam
Birbirimize alisiyoruz yavas yavas. Coook guzel bi duyguymusbezler bebeginin kilosuna bagli canim, benmki suan 4 kilo oldu hala 1 numara yetiyor bize. İlk aylar bez cok gidiyormus biz max 3 saatte degistiriyoruz.
Lohusa depresyonu şeklinde heyet alanlar varmış, ben önce kendi doktorumdan isticem olmazsa öbür şekilde deniycem..
Sagol canim kucugu 10 olursa bebegin hareketleri nde azalma hissedersen hemen gel dedi.etkiliyor canim ya proteinler idrardan kaciyo demek bebege bisey kalmiyorki kucuk kalmis yavrum.Canim geçmiş olsun...tansiyon takibi yapıyorsun ama doktorun demedi mi tansiyon şu kadar olunca hemen gel diye ,belki hap filan verirler ilerde ...canım sakin ol öncelikle limon sık az sulandir ve iç.,basini yükseğe koy. ..arada sarımsakta yutabilirsin evde yalnız değilsen duşa gir ama sıcak olmasın. .canim ben artık kanat getirdim tansiyon bebek gelişimi etkiliyor..benim doktorum tansiyonun 14/9 oldumu direk hastaneye geleceksin dedi önceden 14/10 ve üstü diyordu sende dikkat et..cok panik yapmamaya çalış zor ama buna dikkat et..
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Bebişin yeri daralınca hareketleri değişiyo canım , tekmeler azalıyo yerini ittirmelere bırakıyo, bi de haftası büyüdükçe daha çok uyuyolar içerde, benimki öyle oldu şahsen..eskiden tekme tokat giriyodu bana şimdi itip kakıyo beni kerata
Canım ben 32. Haftamdayım. Aynen dediğin gibi bu haftaya kadar okadar çok hareket ediyordu ki canım acıyodu artık biraz uyusa da rahatlasam diyordum. Şimdi de hareket ediyor ama eskisi gibi değil. Benim aklıma da ilk bebiş acaba döndümü diye geldi ama erken mi bilmiyorum. Yarın doktora sorucam umarım iyidir.Aynen benim de hatta bunu sormak için girmiştim. Ben 36+4 üm . Senin ki nekadarlıktı?? Mesala sabah cok cok az hareket etti allahtan akşam saydım 1 saatte 10 kez etti rahatladım, nette okumustum hareket takip testiymiş. Döndüğündn olabilir ama insan özlüyor o kıpır kıpır oluşunu. Uyuyamıyodum gecen haftaya kadar hareketlerinden
Canım ben 32. Haftamdayım. Aynen dediğin gibi bu haftaya kadar okadar çok hareket ediyordu ki canım acıyodu artık biraz uyusa da rahatlasam diyordum. Şimdi de hareket ediyor ama eskisi gibi değil. Benim aklıma da ilk bebiş acaba döndümü diye geldi ama erken mi bilmiyorum. Yarın doktora sorucam umarım iyidir.
Canım ben 32. Haftamdayım. Aynen dediğin gibi bu haftaya kadar okadar çok hareket ediyordu ki canım acıyodu artık biraz uyusa da rahatlasam diyordum. Şimdi de hareket ediyor ama eskisi gibi değil. Benim aklıma da ilk bebiş acaba döndümü diye geldi ama erken mi bilmiyorum. Yarın doktora sorucam umarım iyidir.
Canim benimki 25.haftadan itibaren döndü yani dönmesi engel değil. ...genelde baş asagida, sırtı sola dönük pozisyon alıyorlar bu seferde ayaklar sağ tarafta sürekli oralara vuruyor dönüyor gibi ama hergün hergünune uymuyor ...birde saat başı mi 10 hareket diye sayılacak. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Benimde bugündü gayet iyi geçti🙏🙏🙏 normal doğuma müsait 👍👍👍👍 cevabın için teşekkür ederim
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?