2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Epidural olmamasi icin neden ne ? Dr un aciklamadi mi

Sent from my iPhone 5 S

cnm cok geçmiş olsun inş yavruna sağsalim kavuşursun sanırım preeklempsi belirtileri bunlar sıkı sıkı takıp et kendını dr bilgi vermiştir sana. bende de suphelenıyor drum sureklı takıpteyım tansıyonunu olç inş sorun olmaz

Öyle bi doğursaydık geçecekte işte bendede mide yanması. Ben süt içiyordum ilaç içiyordum ama artık bir formül buldum sadece bir markanın karışık meyve suyu iyi geliyor bir yudum alınca rahatlatıyor deli miyim nedir

Geçmiş olsun canım. Çok kilo almış gibi görünmenin sebebi vücudundaki ödemdir balım. Benimde ayaklarım şiş, çıkıyorum tartıya 93.6... Biraz şişler iniyor ertesi günü çıkıyorum tartıya 91.7 yani çok farkediyor. Tansiyon endişeye de bağlı kendini çok sıkma, kötü şeyleri çok düşünmemeye çalış. Eylül annesi olamasan da ağustos annesi ol ama temmuz annesi olma. Çok sıcaklarda gezme, çok iş yapma, ağır yemek yeme en önemlisi kötü şeyler düşünme. Hayırlısıyla zamanın gelince sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, Allah kurtarsın canım.

Bende de kopçalı bel korsesi var, onu takacağım. Zaten şişmanım göbekle uğraşmıyım birde çatlak çatlak

Tebrikler canım. O zaman sen haziran annesi mi oluyorsun? :) 32. hafta mı? Ben o hafta gittim doktor birşey söylemedi, zaten hiç birşey soramadan kaçtı gitti uff bak şimdi sinir oldum. Bende çok normal doğum istiyordum, dönmüşmüdür acaba? Neyse haftaya bugün gideceğim artık o zaman sorarım.

Nasıl gidiyor bebişle hayat? 176 tane 1 ve 2 numara bezimiz var yeter dimi? Allah size sağlık, huzur, mutluluk versin inşallah

Tirsma cok korkulacak bisey degilmis sezeryan.

Tesekkurlr benim bdt 2 temmuzdu 20 haziranda gelmek istedi pasam
Birbirimize alisiyoruz yavas yavas. Coook guzel bi duyguymus bezler bebeginin kilosuna bagli canim, benmki suan 4 kilo oldu hala 1 numara yetiyor bize. İlk aylar bez cok gidiyormus biz max 3 saatte degistiriyoruz.

Benim dr. Ozel hastanede o yuzden veremiycekmis heyet.sadece 10+10 20 veririm en fazla dedi.bende tamam dedim.heyetide nereye sirsam sikunti vermiyolar hic saglam insana.ama alan nasil aliyo sapsaglamken bilmiyorum :)

Lohusa depresyonu şeklinde heyet alanlar varmış, ben önce kendi doktorumdan isticem olmazsa öbür şekilde deniycem..

Hadi ya bak şimdi moralim iyice bozuldu 34 . Haftamdayım muhakkak dönmesi lazım benimkinin az kalmış bende bayag araştırma yapmıştım masaj teknikleri varmış hareketleri var varmış yapılması gereken şimdi iyice pimpiriklendim muhakkak bişeyler yapmam gerek inş dönerler bebişlerimiz ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen oyle canim o hareketkeri mutlaka yap hatta ayaklari duvara dayayip totonun altina bi yastik koy 15 dk oyle bekle bak nasil rahatsiz oluyo kerata 😊 sekli semali degisiyo dr'um oyle soylemisti bana , aslinda senin haftan yine iyi 2-3 hafta suren var benim ise 1 haftam

Sent from my iPhone 5 S

Hadi insallah ☺️

Sent from my iPhone 5 S

Canim geçmiş olsun...tansiyon takibi yapıyorsun ama doktorun demedi mi tansiyon şu kadar olunca hemen gel diye ,belki hap filan verirler ilerde ...canım sakin ol öncelikle limon sık az sulandir ve iç.,basini yükseğe koy. ..arada sarımsakta yutabilirsin evde yalnız değilsen duşa gir ama sıcak olmasın. .canim ben artık kanat getirdim tansiyon bebek gelişimi etkiliyor..benim doktorum tansiyonun 14/9 oldumu direk hastaneye geleceksin dedi önceden 14/10 ve üstü diyordu sende dikkat et..cok panik yapmamaya çalış zor ama buna dikkat et..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Sagol canim kucugu 10 olursa bebegin hareketleri nde azalma hissedersen hemen gel dedi.etkiliyor canim ya proteinler idrardan kaciyo demek bebege bisey kalmiyorki kucuk kalmis yavrum.
Sarimsak yutayim bari belki fayda eder tuzuda kestim ilerlemez inşallah. Rabbim hepimize yardim etsin herkesin sorunlari farkli farkli.hayirlisiyla bi kucagimiza alsaydik su yavrucaklari...

Canımm inşallah dediğin gibidir. Yarın kontrolümüz var doktor ne diyecek bakalım

Canım ben 32. Haftamdayım. Aynen dediğin gibi bu haftaya kadar okadar çok hareket ediyordu ki canım acıyodu artık biraz uyusa da rahatlasam diyordum. Şimdi de hareket ediyor ama eskisi gibi değil. Benim aklıma da ilk bebiş acaba döndümü diye geldi ama erken mi bilmiyorum. Yarın doktora sorucam umarım iyidir.

Canim benimki 25.haftadan itibaren döndü yani dönmesi engel değil. ...genelde baş asagida, sırtı sola dönük pozisyon alıyorlar bu seferde ayaklar sağ tarafta sürekli oralara vuruyor dönüyor gibi ama hergün hergünune uymuyor ...birde saat başı mi 10 hareket diye sayılacak. .

Canim benimki 25.haftadan itibaren döndü yani dönmesi engel değil. ...genelde baş asagida, sırtı sola dönük pozisyon alıyorlar bu seferde ayaklar sağ tarafta sürekli oralara vuruyor dönüyor gibi ama hergün hergünune uymuyor ...birde saat başı mi 10 hareket diye sayılacak. .

Canım emin değilim ama bildiğim kadarıyla gün içinde 10 kez hareket etmeli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…