2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annişler merhaba çok sık giremesemde kalbim sizinle süslemeri tamamlıyorum yavaş yavaş bardak tepsimiz çikolatamız sürahimiz sepetimiz hazır bir tek bardaklarımız kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide maşallah siz bebişlerin neresi nerde anlıyonuz ama ben anlamıyorum sanrım sorun bende 😁😁😁😁

Bide maşallah siz bebişlerin neresi nerde anlıyonuz ama ben anlamıyorum sanrım sorun bende 😁😁😁😁

Canim ellerine sağlık cikolata mi o :) ikinci resim çok güzel olmuş dışını sen mi yaptın yoksa. ..

Birde sen pozisyonunu biliyormusun ona göre kolay olur benimkinin ayağı resmen belli bazen dayiyor duruyor öyle ayak yani sıpacik tatli...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Muhakkak denicem söylediğin hareketi teşekkür ederim canım aslın sürekli kıpır kıpır benim bebişim hiç durmuyo karnımın şekli hep değişik bi yönünü değiştiremiyo nedense sanırım zayıfım biraz karnım mı acaba dar geliyo anlamadım dönmesi için Rabbim yardımcımız olsun inş:)

Hepsi birbirinden güzel olmuş canım ellerine sağlık :)

Hepsi birbirinden güzel olmuş canım ellerine sağlık :)

Maşalah ellerine sağlık harika olmuş.. Mutlulukla kullan inşallah..

Son düzenleme:

Ellerine sağlık tatlım hepsi birbirinden güzel olmuş Rabbim hayırlı bir şekilde dağıtmanı nasip etsin :)

Evet tamamen içindeki çikolata hariç imalat bana ait ya doktor hiç söylemedi aşağıda yukarıda falan diye bende hep sorucam ama unutuyorum bide benim kız ittiyor ama böyle hani kibar nazik nazik öyle daha ayak ittirmesi falan olmadı çözemiyom oyüzden

Ellerine sağlık tatlım hepsi birbirinden güzel olmuş Rabbim hayırlı bir şekilde dağıtmanı nasip etsin :)

Teşekkür ederim canım cümlemize inş sağlıkla dağıtmak nasip olsun

Teşekkür ederim canlarım cümlemize inş sağlıkla dağıtmak nasip olsun

Bu tel kafayı yedi iki üç aynı anda yorum kopyalayamadım oyüzden tekrar yazıyım dedim teşekkür ederim annişler Allah razı olsun daha güzelleri sizlerin olsun sağlıkla dağıtmayı nasip etsin cümlemize

Birde annişler bu biberonları dezenfekte etmeden önce sabunlayıp yıkadınızmı yoksa direk kaynar suyamı arttınız kararsız kaldım 😳

Çikolata güzel olmuş içine ne çikolatasi koydun dışıni nerden aldın:)) ...gece çok tatlı babaya sarılıp yatarken adama pat pat vuruyor. . Allahım sağlıkla alalım inşallah kuzulari

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Amin canım bütün malzemeleri çikolatada dahil eminönü tahtakaleden aldım. Çikolata bir pakette 50 tane var madlen marka 14 lira 3 paket aldım dış kaplaması tanesi 2 lira 10 tane aldım kurdela hazır bir paket 100 tane var 5 lira iki paket aldım emzik tanesi 10 kuruş 150 tane aldım baby uazısı kutunun içinde 500 tane var 5 lira yani bana 150 tane çikolata ortalama 100 liraya geldi. Hazır sordum eminönünde bile 40 tanesine 120 lira demişlerdi eyyy pintilik sen nelere kadirsin 😜

Ne pintiliği valla takdir ettim.Eline sağlık :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Hazırlıklar devam ediyor galiba :)
Bende hastane çantamı daha bugün hazırladım ne kadar çalışkanım değil mi
Pazartesinden beri anal fissür olmuş bende onunla uğraşıyorum.Uyuyamıyorum yürüyemiyorum.yarın genel cerraha görüneceğim.sAbah da en büyük kaygım kuaföre gidip temizleneceğim inşallah :)

Sent from my iPhone 5 S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…