2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onu bende duydum ama ogretmenim ilerde bi sikintisi olur diye korktum.

cnm hiç bir sorun olmaz. ben de doğum sonrası depresyon raporu alıcam. depresyon memur için sıkıntı yaratacak bi hastalık deil. şizofreni vs gibi ruhsal rahatsızlıklar problem yaratır. sgk ya bi bakılsa memurların yarısı antidepresan kullanıyo:)

psikiyatri heyet raporları uzun süre işimizi görür. ama söyleyelim ilçe miili eğitim müdürümüze bilgisi olsun yeter.

mrhaba kizlar benim oglumda donmedi daha oturuyo pozisyonda hep bende sezeryan olcm galiba
kizlar gunes kremi hangisini kullaniyosunuz acaba?

Ellerine sağlık iyi yapmışsın harikada olmuş. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Benimki yan yatıyor galiba hep göğsümün altında çünkü sol oynarken sağda oynuyor bide bazen nerdeyse böyle taaaa en solda nerdeyse arkaya gidicek gibi 😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mide yanması için gaviscon şurup kullanan var mı ben başladım ama hiç bir işe yaramadı acaba yemekten öncemi içmeeliyim bilgisi olan var mı

mide yanması için gaviscon şurup kullanan var mı ben başladım ama hiç bir işe yaramadı acaba yemekten öncemi içmeeliyim bilgisi olan var mı

gaviscon bana da pek etki etmiyor canım rennie duo şurup kullanıyorum o daha iyi tavsiye ederim..gebelikte kullanılıyor

doktor gelişimi geri dediginden beri bir an hareketlerini hissetmezsem çok korkuyorum salı gününe daha çok var :-(

Halımızda geldi çok mutluyum 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

kızlar 2 gundur nefes alamıyorum be göbeğimin içi aşırı derecede ağrıyor... sanırım bebeğim çok daha önceden gelecek . dua edin nolur.

Yanlız sanki bu halının tüyleri çıkacakmış gibi ne yapmalıki yakamaya göndersem geçermi ?

bana fayda etmedi o suruplar doktor bana pulcet isminde mide hapı verdi çok rahatladım

gaviscon bana da pek etki etmiyor canım rennie duo şurup kullanıyorum o daha iyi tavsiye ederim..gebelikte kullanılıyor

teşekkür ederim sanırım ben de yeni birşey bulmalıyım şimdiye kadar katlanıyordum ama bu hafta feci durumda yanmam maşallah çok rahat bir hamilelik geçirmiştim alerji dışında ama bu hafta resmen çöktüm mide yanması derken bir de sadece sol ayak üstümde şişme oldu yürüyemiyorum ortopedi dr ödem dedi ama bana pek mantıklı gelmedi röntgende çektirmeme izin vermedi rennie yi dulymuştum pulceti hiç duymadım ikisinide sırayla denicem

Kizlar benim belim agriyor siddetli bi sekilde...dogumun yaklastigini mi gösterir bu?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

aynen bir kaç gündür ayakta duramıyorum.yarın gidicem doktora bakalım doğumla mı alakalı

Kizlar benim belim agriyor siddetli bi sekilde...dogumun yaklastigini mi gösterir bu?

aynı durum bende de mevcut değişik bi ağrı belden yanlara ve bacağa yayılan ama hafif sızı gibi bişey bendeki de..ara ara yokluo:44:hayırolsun inşallah

Erkek bebeklerde agri belden oluyormus diye biliyorum...ne kadar dogru bilmiyorum tabi

Bendede başladı bel ve sırt ağrısı kız annesiyin bence artık normal ağırlaştık az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…