2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım benim de kabusum bayram gerçi sağlıkla gelsin de deyip bayramı düşünmemeye çalışıyorum

Hayır benım aklımı karıştıran bebiş dönmediği halde nasıl gelmek istiyo ıkıncı olan şey ise doktorumun beni Ağustos 25 den snra sezeryana tabi tutması alalım diyo yani demiyoki bekliyelim son ana kadar kendisi gelmek istesin o yüzden bi doktora daha görünücem normalde doktorumu çok sevdim ve bna bugün diyoki mesai saati dışında doğum olursa gelemiyeceğini bildirdi ben ayrı bi şok oldum baştan beri geliceğini söledi ama bugün olmuyacagını söledi tabiki Buda beni çok kararsız bıraktı her noktada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslinda bende cok sasirmistim senin gibi ilk duydugumda ama kendisi belirliyomus iste yine 😊 genel bir tabir vardir doktorlarin hepsi sezeryanci o yuzden dememistir bekleyelim diye bencede bi doktora daha gorun 40. haftaya kadar bekle baktin olmadi o hafta icinde sezeryan tarihi al bende oyle yapicam buyuk ihtimalle

Sent from my iPhone 5 S

Canm bende aksine sezeryn istiyorum normalden korkuyorum bana neden normal doğum düşünmüyorsun en sağlıklısı o dedi bu arada sana soyledi mi bilmiyorum bayram iznine cikiyormus ve 25 ağustosta gelicekmis.. Senin durumun bana sorarsan bebek 37 38. Haftan olsa bile heran dönebilir anca son haftanda hala donmemisse sezeryana alinirsin.

Maşallah canım kaç kilo bebiş,Ayrıca nst te sancı çıkmazsada yine erken doğum olabilir mi acaba

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Ne kadar doğru bilmiyorum ama başka topiklerde okumuştum,mesela secde eder gibi durmak, alaturka tuvalet kullanmak bebeği döndürürmüş ama emin değilim tabiki

Birde benim vücudumda şey çıktı böyle et benine benzeyen küçücük beyaz beyaz minik ben gibi cansız benlerden çıktı canım sıkıldı baya bi yerden çıkmış ve ben farketmedim hep oynadım ya bunlar ne ki yeni çıktı doktora soracağım ama canım sıkıldı bide hiç geçemezse...

İnan bana her yolu deniycem. Inat bi insanımdır normalde eger bunda inat etmezsem inatçılığım boşa gitcek :) bu söylediklerini muhakkak denicem:)

Allahım bebişler daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor yarın inş bi doktora daha görüncem baştan ona gidiyordum bakalım ne olcak o ne dicek ama Beklicem bebegımın içimde kalması daha sağlıklı yani hayırlısı olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı nasıp etsin inş ya canım bol dua edicem hepimize

Serpil hanım çok tatlı çok nahif bi hanım bana baştan söz verdi doguma gircem diye ama bugün konuştum bende onunla hastahane prosedürleri değişmiş mesai saati dışında doğuma gelemiyorum dedi sancak tepeye yönlendiriyormuş ve 25 Ağustosa kadar izinli olduğunu söyledi bana bugun ki daha yeni geldi izinden olduki bebiş döndü ve sancım oldu Elifcim Serpil hanım yine yok yani o arada snra dönerse diyoki bana 25 Ağustos'tan itibaren kontrol ediyim sabahın erken saatinde Hergün gelirsin açılman olursa eger doğuma alırım gün içinde bende dedim ki yan mesai saatiniz biterse doğum olmazsa o zaman bi kaç saat daha tutarım ekıbı dıyo ama eğer bı kaç saat tutamazsa beni sancak tepeye göndercem ambulansla ve Buda benim için ekstra stres sıkıntı sen olsan şimdi naparsan yani o kadar üzüldüm ki bugün ağladım oturup stres oldum yarın ilk doktoruma bi gidicem bakalım onun fikri ne olcak bebişi görünce

Evett stres yapmakta çok haklısın çünkü doğumunun baslamasi mümkün saatlerde doktor izinde oluyo bense ne yapcagimi blmiyorum sezeryan tarihi verdi bana ama erkenden sancm gelirse mecbur yine diger gittigim doktora gidicem :/ bi dogursak da şu doktorlardan kurtulsak

Maşallah canım kaç kilo bebiş,Ayrıca nst te sancı çıkmazsada yine erken doğum olabilir mi acaba

Bugün 2900 dü canım , nstde sancı çıkmadı ama 36 haftalık göründüğü için bebek erken gelebilirmiş, gelsin sağlıkla gelsin de bayram tatilinde gelmesin , doktora bayram tatilinde ulaşamayabilirim çünkü, çok stres oldum , stresten bacaklarıma ağrılar giriyo , çok huzursuzum , ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum , benim sezeryanımı başka doktor yapmamalı , offff...cuma bi daha bakıcakmış , bayramda bişii olmasın diye ama içim çok huzırsuz..

Sakin ol canım 36 haftalik hamileler doğum yapıyor mu hemen doktor sadece haftasından dolayı demişse oo bu hafta ben 35 hafta olacam bayrama 36 peh ben hiç düşünmüyorum sende sakın düşünme. ..sancin yok birşeyin yok açılman yok yine yatmaya devam et kafana takma herşey güzel olacak. Benim doktorum bayramda ,tatilde,gece gelirim dedi geçen tansiyon için Haber verdik tatildeyim dedi yani hiç üzülme kaderde ne varsa o yaşanıyor

Hic sorma 😊 bide erkek annesi olcaz , bende carsamba gunu gidicem kontrole bakalim dr tekrar bakicak donmusmu diye simdi de kan tahlili vermeye geldik bakalim ins sonuclar iyidir , tabi ki icimizde kalmasi daha iyi kendi istekleriyle gelsinler bu dunyaya biz onlari zorla cekip almayalim ☺️ icin rahat etsin istiyosan tabi ki bi dr a daha gorun bakalim o ne diyecek bu arada egzersizleride yapmaya devam et

Sent from my iPhone 5 S

Şimdi seni okuyunca bende strese girdim.:18: Benim kuzu kaç oldu acaba? İnşallah 2700 filan derler, pek sanmıyorum ama (32+4 de 2400 idi zaten) Canım, yok bayrama doğmazlar ya bir hafta kaldı şunun şurasında zaten. 36 hafta gibi görünüyorsa bence 38'den önce doğmaz yani iki haftadan önce gelmezler.... Konuş zaten bebeyle de iki hafta daha gelme de Yav bende perşembe gideceğim, ne diyecekler bana peki? Benim de derdim bayram değil, babası burada yokken doğması...

Yok yok 20 ağustostan önce beklemiyorum ben, sende 10 ağustostan önce bekleme

Canım 32+4 te 2400 cok mu benim 32+0 da 2167 ydi dört günde hadi 2300 2200 mü olur en fazla yani bence kilosu güzel çok değil sen çok uğraşıyorsun canım bence birşey olmaz...kuzenimde gebelik şekeri çıkmıştı inmedi diyetle insülin kullanıyordu bırakmış kendi, bence sen kadar dikkat etmiyor 35+1 de 2750 gr.di ve normal dedi bilmiyorum ben gerçi ama kendime göre hesap ettim bak 32. Haftada hadi benmki 100gr. Aşağı olsun yine iyi seninki bence üzülme

Kızlar selam

Bugun kontrolum vardı 37+2 yim bebegin suyu azaldığı için yarın bebegi doğurtalım dedi doktor.kızımdada böyle olmuştu suyu azalmıştı riske atmayalım dedi. Zaten 2cm açıklık varmış

Once bir fitil verecekmiş o doğum sancılarını tetiklicekmiş, daha sonra gerekirse suni sancı. Lütfen çok dua edin açılmam olsun. Normal doğumu cok istiyorum

Birazda stres yaptım çok mu erken diye, 3 kg olmuş bebek. İnşallah hayırlısıyla kucagıma alırım

Bize cevap verebilecek yokmu?arkadaşla aynı dertten muzdaribim (( bilen yoook muuu ?

Allah hayirlisiyla kucağina almak nasip etsin canim bi bakmişsin pirt demiş bebişin doğmuş olur... Benimde yarin kontrolum var bakalim Dr bana ne diyecek...

Kızlar inşallah öyle olur , hemen gelmeye kalkmaz , ne bileyim bi panik oldum ben , daha geçen kontrolde risk kalmadı kalkabilirsin demişti doktorum , rahatlamıştım , şimdi yine erken doğum telaşı sardı beni , bebeğimin haftası ve gelişimi önde olduğu için korkmuyorum sadece bayramda olursa doktorumu bulamam diye korkuyorum, kendimi telkin edip durucam artık , 36 haftalıklar hemen doğurmuyor tabi ama bayramda 37 olcak benim bebek bu gidişle , Allahım korusun ya, düşünmemeye çalışıcam , dua edin nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…