- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #31.921
Herkese selam , doktordan geldim , bebişim 2 hafta önde gidiyor maşallah , bugün 34+2yim normalde ama bebeğim 36+2 günlükmüş, doktorum cuma yine çağırdı bayram öncesi emin olmak istiyor, sanırım ben de erken doğum yapıcam kızlar, doktor olabilir dedi , bebeğim önden gittiği için tetikte olmamı söyledi , dua edin bayram sonrasına kadar dayansın, bayram tatilinden çok korkuyorum, herkes tatilde olcak...bebeğim haftasına göre 2 hafta büyük olduğy için aşağıda baya, kafasını vajinamda hissediyorum , çok korkuyorum bayram tatilinden yaaaa...
Evet canim moral bozucu bir durum gercekten ama son ana kadar bekleyelim ben oyle yapicam tabi ki aklimin bir kosesinde sezeryan dursun ama son haftada mucize olup donerse normal dogum yapmak istiyorum sanci geldiginde de artik hala donmemisse mecbur sezeryan olucaz napalim
Sent from my iPhone 5 S
Hayır benım aklımı karıştıran bebiş dönmediği halde nasıl gelmek istiyoıkıncı olan şey ise doktorumun beni Ağustos 25 den snra sezeryana tabi tutması alalım diyo yani demiyoki bekliyelim son ana kadar kendisi gelmek istesin o yüzden bi doktora daha görünücem normalde doktorumu çok sevdim ve bna bugün diyoki mesai saati dışında doğum olursa gelemiyeceğini bildirdi ben ayrı bi şok oldum baştan beri geliceğini söledi ama bugün olmuyacagını söledi tabiki Buda beni çok kararsız bıraktı her noktada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden sezeryann istiyosun canım merak ettim birde nasıl geçti görüşmen benimde bugün kontrolüm vardı bebişim hala dönmemiş banada sezeryann dedi fakat istemiyorum
Herkese selam , doktordan geldim , bebişim 2 hafta önde gidiyor maşallah , bugün 34+2yim normalde ama bebeğim 36+2 günlükmüş, doktorum cuma yine çağırdı bayram öncesi emin olmak istiyor, sanırım ben de erken doğum yapıcam kızlar, doktor olabilir dedi , bebeğim önden gittiği için tetikte olmamı söyledi , dua edin bayram sonrasına kadar dayansın, bayram tatilinden çok korkuyorum, herkes tatilde olcak...bebeğim haftasına göre 2 hafta büyük olduğy için aşağıda baya, kafasını vajinamda hissediyorum , çok korkuyorum bayram tatilinden yaaaa...
Kübracım merhaba benimde bugün kontrolum vardı doktorum dönmez gibi yorum yaptı ve sezeryana yönlendirdi beni resmen bayag moral motivasyon düştü bende ama doğal dogum diye İntden araştırınca bebek 41 . Haftayı doldurana kadar bekliyorlarmış dönmesi için ve sancın ne zmn başlarsa o zaman doğum gerçekleşiyormuş ama bugun doktorum bna resmen 25 Ağustos'a kadar döndü döndü dönmedi spinal sezeryann dedi B'nde ne yapacağımı bilemedim
Ne kadar doğru bilmiyorum ama başka topiklerde okumuştum,mesela secde eder gibi durmak, alaturka tuvalet kullanmak bebeği döndürürmüş ama emin değilim tabiki
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Aslinda bende cok sasirmistim senin gibi ilk duydugumda ama kendisi belirliyomus iste yine 😊 genel bir tabir vardir doktorlarin hepsi sezeryanci o yuzden dememistir bekleyelim diye bencede bi doktora daha gorun 40. haftaya kadar bekle baktin olmadi o hafta icinde sezeryan tarihi al bende oyle yapicam buyuk ihtimalle
Sent from my iPhone 5 S
Canm bende aksine sezeryn istiyorum normalden korkuyorum bana neden normal doğum düşünmüyorsun en sağlıklısı o dedi bu arada sana soyledi mi bilmiyorum bayram iznine cikiyormus ve 25 ağustosta gelicekmis.. Senin durumun bana sorarsan bebek 37 38. Haftan olsa bile heran dönebilir anca son haftanda hala donmemisse sezeryana alinirsin.
Serpil hanım çok tatlı çok nahif bi hanım bana baştan söz verdi doguma gircem diye ama bugün konuştum bende onunla hastahane prosedürleri değişmiş mesai saati dışında doğuma gelemiyorum dedi sancak tepeye yönlendiriyormuş ve 25 Ağustosa kadar izinli olduğunu söyledi bana bugun ki daha yeni geldi izinden olduki bebiş döndü ve sancım oldu Elifcim Serpil hanım yine yok yani o arada snra dönerse diyoki bana 25 Ağustos'tan itibaren kontrol ediyim sabahın erken saatinde Hergün gelirsin açılman olursa eger doğuma alırım gün içinde bende dedim ki yan mesai saatiniz biterse doğum olmazsa o zaman bi kaç saat daha tutarım ekıbı dıyo ama eğer bı kaç saat tutamazsa beni sancak tepeye göndercem ambulansla ve Buda benim için ekstra stres sıkıntı sen olsan şimdi naparsan yani o kadar üzüldüm ki bugün ağladım oturup stres oldum yarın ilk doktoruma bi gidicem bakalım onun fikri ne olcak bebişi görünce
Maşallah canım kaç kilo bebiş,Ayrıca nst te sancı çıkmazsada yine erken doğum olabilir mi acaba
Bugün 2900 dü canım , nstde sancı çıkmadı ama 36 haftalık göründüğü için bebek erken gelebilirmiş, gelsin sağlıkla gelsin de bayram tatilinde gelmesin , doktora bayram tatilinde ulaşamayabilirim çünkü, çok stres oldum , stresten bacaklarıma ağrılar giriyo , çok huzursuzum , ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum , benim sezeryanımı başka doktor yapmamalı , offff...cuma bi daha bakıcakmış , bayramda bişii olmasın diye ama içim çok huzırsuz..
Allahım bebişler daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyor yarın inş bi doktora daha görüncem baştan ona gidiyordum bakalım ne olcak o ne dicek ama Beklicem bebegımın içimde kalması daha sağlıklı yani hayırlısı olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı nasıp etsin inş ya canım bol dua edicem hepimize
Bugün 2900 dü canım , nstde sancı çıkmadı ama 36 haftalık göründüğü için bebek erken gelebilirmiş, gelsin sağlıkla gelsin de bayram tatilinde gelmesin , doktora bayram tatilinde ulaşamayabilirim çünkü, çok stres oldum , stresten bacaklarıma ağrılar giriyo , çok huzursuzum , ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum , benim sezeryanımı başka doktor yapmamalı , offff...cuma bi daha bakıcakmış , bayramda bişii olmasın diye ama içim çok huzırsuz..
Şimdi seni okuyunca bende strese girdim.:18: Benim kuzu kaç oldu acaba? İnşallah 2700 filan derler, pek sanmıyorum ama(32+4 de 2400 idi zaten) Canım, yok bayrama doğmazlar ya bir hafta kaldı şunun şurasında zaten. 36 hafta gibi görünüyorsa bence 38'den önce doğmaz yani iki haftadan önce gelmezler.... Konuş zaten bebeyle de iki hafta daha gelme de Yav bende perşembe gideceğim, ne diyecekler bana peki? Benim de derdim bayram değil, babası burada yokken doğması...
Yok yok 20 ağustostan önce beklemiyorum ben, sende 10 ağustostan önce bekleme
bayanlar bir şeyi merak ediyorum... ilk doğumu olup da sezaryan için gün alan var mı? yani doktorumuzla konuşup sezeryan isteğimizi gün alabiliyor muyuz? Yoksa sadece benim doktorum mu sezaryan için gün vermiyor ? Doktorum sezeryan isteğimi hiç dinlemiyor da...( özele gidiyorum buarada )
Kızlar selam
Bugun kontrolum vardı 37+pirt bebegin suyu azaldığı için yarın bebegi doğurtalım dedi doktor.kızımdada böyle olmuştu suyu azalmıştı riske atmayalım dedi. Zaten 2cm açıklık varmış
Once bir fitil verecekmiş o doğum sancılarını tetiklicekmiş, daha sonra gerekirse suni sancı. Lütfen çok dua edin açılmam olsun. Normal doğumu cok istiyorum
Birazda stres yaptım çok mu erken diye, 3 kg olmuş bebek. İnşallah hayırlısıyla kucagıma alırım
Şimdi seni okuyunca bende strese girdim.:18: Benim kuzu kaç oldu acaba? İnşallah 2700 filan derler, pek sanmıyorum ama(32+4 de 2400 idi zaten) Canım, yok bayrama doğmazlar ya bir hafta kaldı şunun şurasında zaten. 36 hafta gibi görünüyorsa bence 38'den önce doğmaz yani iki haftadan önce gelmezler.... Konuş zaten bebeyle de iki hafta daha gelme de Yav bende perşembe gideceğim, ne diyecekler bana peki? Benim de derdim bayram değil, babası burada yokken doğması...
Yok yok 20 ağustostan önce beklemiyorum ben, sende 10 ağustostan önce bekleme
Sakin ol canım 36 haftalik hamileler doğum yapıyor mu hemen doktor sadece haftasından dolayı demişse oo bu hafta ben 35 hafta olacam bayrama 36 peh ben hiç düşünmüyorum sende sakın düşünme. ..sancin yok birşeyin yok açılman yok yine yatmaya devam et kafana takma herşey güzel olacak. Benim doktorum bayramda ,tatilde,gece gelirim dedi geçen tansiyon için Haber verdik tatildeyim dedi yani hiç üzülme kaderde ne varsa o yaşanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?