2014 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş tahlil sonuçların iyi çıkar canım ve inş Bebişin dönmüştür hayırlı haberler verirsin canım bende yarın gidicem doktora aldım randevumu bakalım yarın ne olcak egzersizlere tam gaz devam bakalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ins canim cok sagol simdi geldik hastaneden orada gorevli bir kadin vardi 3. cocuguna hamileymis sohbet ettik biraz dedim bizim oglan donmedi o da daha cok erken doner endiselenme benim ilk cocugum doguma 2 saat kala dondu demez mi allahim bi sevindim bi sevindim ki sorma valla sezeryan dusuncesi kafamdan tamamen cikti diyebilirim sancilarimin gelmesini beklicem son anda doner insallah dogumda da donmezse artik daha yapacak bisey yok 😁

Sent from my iPhone 5 S

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim... Bi bakmissin pirt diye gelivermiş bebişin... Benimde yarin kontrolum bakalim bana hangi gün diyecek...

yemekten sonra tansiyonumu ölçtüm 14/9 çıktı ağır da yemedim çorba semizotu salata ve yemeği birde karpuz çok az ekmek. bir an başım zonkladı kulaklarım felan anladım zaten yükseldiğini :-(

Sağlıkla kucağına alırsın insallah

ay harika
hadi hayırlısı :)
ne güzel kavusuyorsun bebişine
dısarda daha cabuk büyürler merak etme

kızlar doğum tarihleriniz belli oldu mu????????
ve doğum şekliniz??

benim 8 ağustos
spinal sezeryan
çok korkuyorum
ilki genel sezeryan olmuştu
acaip stresslerdeyim

yemekten sonra tansiyonumu ölçtüm 14/9 çıktı ağır da yemedim çorba semizotu salata ve yemeği birde karpuz çok az ekmek. bir an başım zonkladı kulaklarım felan anladım zaten yükseldiğini :-(

Canım limonlu su iç hemen birde bol su idrara çık sen zaten bilirsin. .babalarına bak ödem var mı diye ama seninkide benimki gibi başını yükseğe koy. ..benimki maşallah iyi en son perşembe gece hastaneye gittim. .ondan sonra çıkmadi daha

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

cok saol canim..ileticem ablama..

aayy nasi yani yaa..saka maka doguruyoruz gaaba..sanki hala cok war gibi ama..pitir pitir dokuluyo millet.

ayy Allah yardimcin olsunnn

Benimde bugün 14/10 oldu limonlu su ictim düştü bende ödem war fazlasiyla dr kontrol et tansiyonunu demişti zaten yarin kontrolüm war simdilik gitmedim.dr a bebegin hareketlerini takip ediyorum

içeyim şimdi canım.ben yükseldiğini hissediyorum ya bakalım yarın ne diyecek

Benimde bugün 14/10 oldu limonlu su ictim düştü bende ödem war fazlasiyla dr kontrol et tansiyonunu demişti zaten yarin kontrolüm war simdilik gitmedim.dr a bebegin hareketlerini takip ediyorum

benim de yarın kontrolum var inşallah bir sorun çıkmaz

kızlar doğum tarihleriniz belli oldu mu????????
ve doğum şekliniz??

benim 8 ağustos
spinal sezeryan
çok korkuyorum
ilki genel sezeryan olmuştu
acaip stresslerdeyim

iyi seninki belli olmuş benimkide inş. çarşamba belli olacak spinalde sadece bacaklarını 4-5 saat hareket ettiremiyorsun o kötü

Ya ben bu nişan filan okuyunca çok korkmaya başladım tuvalete gitmeye korkuyorum ya kan gelirse diye. ..Perşembe gece 11de nst de sancı çıkmamışti ay birden mi olur bu işler hepsi bağımsız mı birbirinden. ..açılma,sancı ,nişan puf korkuyorum ben

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

kızlar benim yine kafam karıştı bugün doktor ben 20 gün rapor veririm sonra heyet alırsın dedi yaniii ben 20 gün bu doktordan aldıktan sonra başka bir doktordan da 20 gün rapor alsam sonra heyet raporunu zorlasam olmaz mı??????

Senin karnın yukarda değil miydi, geçen gün öyle bişii yazmıştın , daha gelmez nişan sancı falan , benim karnım aşağı indi ben bile beklemiyorum nişan falan , korkma tatlım , sen böyle endişenince tansiyonun fırlıyo , kötü oluyosun, nişan daha 37 den sonra olur heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…