- 13 Temmuz 2014
- 276
- 37
- 43
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.121
Annemle ananemdeydikaz önce dönüşte beni eve bırak diye ısrar etti.aslında benim aklımdaki onlara gitmekti çünkü oğlumu akşam fuar gibi biyere götürcektik.ben bize gidelim dedim ona da yok dedi.yemek yapcakmış.oysaki biliyor ben yemek yapsam mutfağı toplayacak halim olmuyor,silsem,süpüremiyorum.gel beraber yapıp yiyelim demedi.gitme ya da ben geleyim falan bişeyler bekledim. ı ıh!
bu kadın beni bu doğumumda da yalnız bırakcak..korkuyorum.oysa ben onun herşeyini düşünürüm.herşeyine yetişirim.
eşime karşı bile boynumu büküyor.Allahtan o fırsat kollamıyor ama farkında.bazen ona dert yanıyorum annemden.eşim bana daha çok yardımcı.
akşam geliriz dedi.istemeyiz dedim ben de tek de götürebiliriz oğlumu lunaparka.kızdığımı belli ettim.bu seferde doğum yapıcam muhtacım düşüncesi daha çok üzüp elimi kolumu bağlıyor.
Allahım kendinden başka kimseye muhtaç etme ya rabbim..
Annemle ananemdeydikaz önce dönüşte beni eve bırak diye ısrar etti.aslında benim aklımdaki onlara gitmekti çünkü oğlumu akşam fuar gibi biyere götürcektik.ben bize gidelim dedim ona da yok dedi.yemek yapcakmış.oysaki biliyor ben yemek yapsam mutfağı toplayacak halim olmuyor,silsem,süpüremiyorum.gel beraber yapıp yiyelim demedi.gitme ya da ben geleyim falan bişeyler bekledim. ı ıh!
bu kadın beni bu doğumumda da yalnız bırakcak..korkuyorum.oysa ben onun herşeyini düşünürüm.herşeyine yetişirim.
eşime karşı bile boynumu büküyor.Allahtan o fırsat kollamıyor ama farkında.bazen ona dert yanıyorum annemden.eşim bana daha çok yardımcı.
akşam geliriz dedi.istemeyiz dedim ben de tek de götürebiliriz oğlumu lunaparka.kızdığımı belli ettim.bu seferde doğum yapıcam muhtacım düşüncesi daha çok üzüp elimi kolumu bağlıyor.
Allahım kendinden başka kimseye muhtaç etme ya rabbim..
Ay canım ya valla sen sunu anlatırken sana kıyamadım gelip yemeğini falan benim yapasım geldi ama anlamadım annem neden bu kadar rahat davranıyor sonuçta kendı Can'ın yani el değil bişey değil ama üzme tatlı canını sana destek çıkan bi eşin var ondan yana şanslısın çok şükür de tatlım
Hüsna&Uğur Yüsra Nevamız Geliyor çok az kaldı :) 31 Ağustos
Canım sen açıkca desen olmaz mıydı,bilmiyorum ben derdim belki aklına mi gelmedi. .
Allah razi olsun annemle babamdan bebeğime çok şey yaptılar,mesela ben hala sakasina Cumhuriyet altını takacaksiniz diyorum yani normalde bu denir mi denmez..hani demek istediğim aranızda mesafe mi var.
Canını sıkma kendini muhtaçlik filan değil bu inan annenin görevi ,benim annemde yurt dışında bu sene gelmeyecekti ama şimdi doğum olunca mecbur gelecek...bizde evlatlarımiza yapacağız o yüzden düşünme sen muhtaçim filan diye. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
3 kilo 700 gram 54 cm dogdu oglum
Sağol canım benim.teşekkür ederim.annem sanırım nsaıl olsa eşi iyi,yardımcı oluyo diye düşünüyo ama bunlar benim çok zoruma gidiyor.
Biz saat 5'den beri hastanedeyiz açılma 4 cm oldu çok az kaldı kızıma kavuşmamıza 😌😌
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Masallah canim oglusuna. Allah anali babali buyutsunnn...3 kilo 700 gram 54 cm dogdu oglum
Biz saat 5'den beri hastanedeyiz açılma 4 cm oldu çok az kaldı kızıma kavuşmamıza 😌😌
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
kizlar bugun baska bir doktora gozuktum.benim kiz 36+1 3100gr olmus.doktor iri bir bebek dedi.bu kiz 4gunde nasil bukadar kilo aldi anlamadim.boynunda kordon yokmus gayet iyiymis.ama ben yinede eski doktorum hakkinda soylenenleri silemiyorum.nasil baska doktor bulucam onuda bilmiyorum.
Önceki kontrolde kaçtı bilmiyorum ama ultrason cihazlarındaki ölçümlerde değişebiliyor yeterki sağlıklı olsun inşallah.. Dr konusunda da hakkında hayırlısı olsun, inşallah doğru bir karar verirsin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün yoktun sen nerdeydin
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?