- 15 Aralık 2007
- 7.352
- 112
- 363
- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
- #34.141
ooyyy massallahhhh3 kilo 700 gram 54 cm dogdu oglum
ne guzel masallah..hizlica acilman olurda pirt die cikariwerirsin insallah prensesini..Allah yardimcin olsunnBiz saat 5'den beri hastanedeyiz açılma 4 cm oldu çok az kaldı kızıma kavuşmamıza 😌😌
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
kizlar bugun baska bir doktora gozuktum.benim kiz 36+1 3100gr olmus.doktor iri bir bebek dedi.bu kiz 4gunde nasil bukadar kilo aldi anlamadim.boynunda kordon yokmus gayet iyiymis.ama ben yinede eski doktorum hakkinda soylenenleri silemiyorum.nasil baska doktor bulucam onuda bilmiyorum.
Rabbim bebeişin de senin de yardımcın olsun arkadaşım....Biz saat 5'den beri hastanedeyiz açılma 4 cm oldu çok az kaldı kızıma kavuşmamıza 😌😌
Biricik & Selim
06.07.2013
~Ayza İpek geliyoor~
Masallah insallah sagsalim kavusun bir birinize:)Biz saat 5'den beri hastanedeyiz açılma 4 cm oldu çok az kaldı kızıma kavuşmamıza 😌😌Biricik & Selim 06.07.2013~Ayza İpek geliyoor~
Evet bugün çok az girebildim 😊 oturmaya gitmiştim 😊 ama yine de ara ara baktım misafirlikte de olsam topic bu ara heyecanlı maşallah😊 çok sağol canım düşüdüğün için. Sen de iyisindir inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Önceki kontrolde kaçtı bilmiyorum ama ultrason cihazlarındaki ölçümlerde değişebiliyor yeterki sağlıklı olsun inşallah.. Dr konusunda da hakkında hayırlısı olsun, inşallah doğru bir karar verirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gelmeyen olunca doğuma gitti saniyorum:)) aman bugünde yüksek tansiyon ve biliyormusun artık doktora taşınmiyorum Allah hayırlısıni versin artık yüksek demekten sıkıldım. ..baş ağrısıyla geziyorum aman az kaldı bakalım. ..bizde alsak kucağımiza sağlıkla
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
cuma gunu gittim canım kontrole 2800 dü sımdı 4 gunde 3100 olmus.ıdrarda +1 proteın cıktı ayrı bır dert.bılmıyırum hıc neolucak..ayaklarımda odem vardı o yüzden tahlıl yaptı yenı doktor eskı doktorum hamılelıkte olur oyle seyler deyıp gecmıstı..yenı doktorumda sehır dısında ve calıstıgı hastanede yenı dogan unitesı yok guvenemedım..sımdı 0 dan doktor bulucam cok stresegırdım
cuma gunu gittim canım kontrole 2800 dü sımdı 4 gunde 3100 olmus.ıdrarda +1 proteın cıktı ayrı bır dert.bılmıyırum hıc neolucak..ayaklarımda odem vardı o yüzden tahlıl yaptı yenı doktor eskı doktorum hamılelıkte olur oyle seyler deyıp gecmıstı..yenı doktorumda sehır dısında ve calıstıgı hastanede yenı dogan unitesı yok guvenemedım..sımdı 0 dan doktor bulucam cok stresegırdım
Eki Görüntüle 1209865 Eki Görüntüle 1209866 Eki Görüntüle 1209867 Eki Görüntüle 1209868 Eki Görüntüle 1209869 Eki Görüntüle 1209870 Eki Görüntüle 1209871 Eki Görüntüle 1209872 Eki Görüntüle 1209873 Eki Görüntüle 1209874
Butik kurabiye - renkli kolonya şişeleri - lavanta şişeleri baby shower hastanede yada mevlütte gelen misafirlerinize hoş bir anı için farklı bir alternatif isteyenler...
detaylı resimler için instagram sihirli_eller_atolyesi
suan kampanyamız vardır.
butik kurabiye adet fiyatı 1,35 TL ( minimum 25 adet )
renkli kolonya şişeleri adet fiyatı 1,75 tl ( minimum 15 adet )
lavanta şişeleri adet fiyatı 1,75 tl ( minimum 15 adet )
siparis icin : sihirlielleratolyesi_@hotmail.com ulasabılırsınız.
Canım protein çıktı ama tansiyon filan sorunun var mı? Birde mesela 24 saatlik idrar toplamada normal insan için değer aralığı 0-150 ama hamilelerde 300 üstü tehlikeli demişti doktorum idrar testinde yapılan çok detaylı değil belki hamilelerde +1 çok birşey değildir
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
3 kilo 700 gram 54 cm dogdu oglum
Kizlar dua edin nolur doguma giriyorum evladim saglikli olsun.
Canlarım Allah hepinizden razı olsun, dualarınızı okudum sağolun, yine dua etmrye devam edin lütfen...çarşambaya kadar gözetim altındayım, sancılarım düzeldi, tansiyonum düzeldi, ama bebeğim geçirdiğim yüksek tansiyondan etkilenmiş, kalbinde ritmik bozukluk var, her gün takip ediliyor, böyle devam ederse çarşamba doğumum olcak, düzelirse haftaya alıcak doktorım ama hergün nst için gelicem, hangisi hayırlıysa o olsun inşallah, dua edin brbeğim çarşamba doğarsaküvez sıkıntımız olmasın, 36+4 olcaz o gün, ciğer geliştirici iğne vuruldum 2 doz....Allahım korusun bebeğimi.....
Canım maşallah uzun boylu ve tombik bir bebek olmuş senin ki, tutması daha kolaydır değil mi?
Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin yavruna ve sana
Canım ne oldu? 8 ağustos olacak diyordun, bir terslik yok inşallah. Gerçi senin bebeğin 3 kg'yi geçmişti ama
sağlıkla kucağına alırsın inşallah, Allah yardımcın olsun.
Bugün hiç girememişsin. İnşallah herşey yolunda gider balım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..
Kızlar bende iki haftadan sonra bugün kontrolüme gittim. İki hafta önce benim oğlan 2900 gr idi. Bugün gittiğimde çoğu doktor izne çıkmıştı. İki tane genç bayan doktor vardı hastalara bakan. Neyse kızcağız ölçtü ve 2890 gr dedi. Bende dedim böyle böyle iki hafta önce 2900 küsurdu zaten hiç kilo almamış mı? Aklıma protein kaçağı geldi, dedim besleyen damarlar filan mı tıkanmış ne olmuş? Yok herşey yolunda dedi. Gene de test ve nst istedi. Neyse kan verdim nst'ye girdim. Kalp atışları zaten gümbür gümbürdü. Sancı kısmı neresi bilmiyorum ama yirmiyi geçmiyordu. Yok birşey dediler. Test sonuçlarım çıktığında tekrar gittim, doktorlar yerinde yok. Bana nst yapan hemşireyi buldum. Dur dedi bekleme Nuri beye göstereyim. Neyse Nuri bey sonucuma baktı kanın düşmüş 3 taneye kadar kan hapı iç filan dedi. Arada ona da sordum iki hafta önce de şimdi de aynı kg'de ölçüldü diye çocuk çok hareket ettiyse tam ölçüm alınamamıştır dedi. (hakikaten kızcağız bakarken benim oğlan sağda solda tümsekler yapıp durdu hiç rahat durmadı) Sonra "sana sezaryan günü verdiler mi" diye sordu. Yok dedim, hep normal diyorlardı. Yok yok dedi şekerli bebekleri 38. haftada alıyoruz. Oradan hemşire de demez mi karnıma bakarak "zaten senin ki en az 3500 gr olmuştur çok iri" tahlil kağıdını bile orada unutup çıktım.
Öğleden sonra gitsem gene aynı doktorlar olacak. Haftaya kadar hayatta bekleyemem zaten yer bitiririm kendimi. Neyse buradaki hastaneye gittik. Öğlen gittim ama girmek mümkün değil. Kadını yarım saatte bir doğuma çağırıyorlar. Tam bana sıra gelecek randevulu hasta geliyor. Eşime dedim eve gidelim. Allahtan para iadesi var. Eve geldim 2-3 saat uyuduk. Akşam 8 gibi tekrar gittim hastaneye nöbetçi doktora anlattım durumu. 3 kez filan çok dikkatli ölçtü. 3150 gr olduğunu, çok iri bebek sayılmayacağını ama karın çevresinin on gün ileri de çıktığını söyledi ki söyledikleri iki hafta önceki sonuçlarımla örtüşüyor. Bende eşimde rahatladık doğrusu.
Ne uzun yazmışım, çok ciddi birşey olmuş gibi. Ne yapayım, iri iri dediler çocuğuma az yedim içtim meyveyi kestim. Eşimde Ankara'ya gidecek yarın, mecburen işe başlaması lazım. Off Allah beterinden korusun ya, benimki de dert mi işte hormonlardan hep
Kizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu)
Kizlar merhaba, pazartesi dogum yaptim acil sezeryana alindim. Bebegim cok saglikli maasallah allah sizleree evlatlatina sagsaglim kavusmayi nasip etsin cok guzel bir duygu)
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
canim ensonunda icin rahatlamis cok sukur amatum gun stressi yetmistirn.yaw ne kabus oldu şu usg olcumleri..azicik dqha dikkatli olcseler nolur
merhaba arkadaşlar dün sabah saat 11 den 5 e kadar suni sancı verildi fakat ağrım başlamadı açılmada 2 cm kaldı 17:15 de. epidural sezeryan oldum bebek iyi allaha şükür 3350 doğdu.benim şu an baya ağrım var dua eder misiniz çabuk iyileseyim. toparlayınca detayları anlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?